Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
1x 500mg kethetig utanna2x(500) 1000mg aztan 3x(500) 1500mg
Neked?
1000 Ft körül volt egy doboz, amiben 60 szem van, tehát nem annyira drága.
Neked mennyit kell szedned?
Ertem!
Nekem is felel kezdte a doki es ugy kethet mulva emeljek egy felel.
En penteken fogom bevenni az elsot!
Mennyibe kerul egy doboz?
Ezt nem beszeltetek meg az orvossal?
Nekem ket hetente kell emeljem az adagokat!
Ennyi lenne a titka?
Amúgy tk. búzaliszt, zabpehelyliszt keverékéből csináltam.
huha
most néztem ki egy ketchupot amit ezzel édesítettek. Lehet az is rossz lesz?:S
Drága, ha magas az inzulinszintünk, nekünk nem elég az átlagember "visszafogott étkezése" meg a szokásos átlag mozgás. Sajnos nekem 1 év alatt se fogták még fel, hogy igen, van olyan veleszületett betegség, ami azzal jár, hogy még nem vagyok cukorbeteg, de sajnos toronyházmagas az inzulinszintem, és mivel ez a hormon felelős a zsírként tárolásért is, ezért szívás, de igen, rohadtul hízom.
Majd lassan felfogják, én nem szoktam hagyni magam :)
Mi a fenéért lesz a zsömlém morzsálódó???????? A múltkor is ez volt.
Kb. hozzáérek és széthullik, kis túlzással... mit tegyek bele, hogy egyben maradjon, ha megsül akkor is?
Édesít valaki sztevíával? Én vettem múlt héten tabletta formában, de majd kidobtam a taccsot tőle, úgyhogy ment a kukába. Kidobott pénz volt az ára :(
Melyik szetvía lehet utóíz nélküli? Van tapasztalatotok?
Szia Eszti! :)
Majd csak megindulnak lefele a kilók. Kitartás!!!
Kiváncsi leszek nekem megindul-e majd. Illetve először is hogy emel-e az MM-es dokinő egyáltalán, és melyik gyógyszert írja fel. Remélem emel és meforalt ad vagy sima merck-et és nem az xr-t.
Eszti, neked mennyi a tsh-d? Én a saját esetemben arra tudok gondolni, hogy a pajzsmirigyemre is kellene valami, hátha az lenne a fogyás kulcsa.
Neked nem magas a tsh-d? Az enyém 3,22 volt utóljára :(
Én is hasonlóképpen tettem, mint Dagika. XR-ről tértem át Merforalra. Szerencsére elkerültek a mellékhatások. Egy van csak, megundorodtam a kávétól, bár eddig sem ittam. De olvastam, hogy többeknél van kajaundor az első időben.
Sajnos még egy dekát sem fogytam, de gondolom ez így 2 hét után még nem óriási baj! Azért örültem volna, ha változik valami, mert a diétát is példásan tartom, és heti 4x tornázok is. :-(
köszi, már meg is van
rendelés mindjárt leadva:)
azért köszönöm
igen, jó
lányok, kinél is lehet rendelni a netről IR-es dolgokat? xilit, liszt, meg ilyenek?
Pedig anno regisztráltam is az oldalra, de most van nagy szükségem ezekre a dolgokra, most kezd mindenem fogyóban lenni
Csajok!
Ha áttérel merck xr-ről meforalra, akkor azt is ugyanúgy fel kell építeni, mintha előtte semmit sem szedtem volna?
Szerintem tojd le nagy ívben, és ne idegesítsed magad ezen. Meg tudod változtatni a dolgot? Nem. Jólesett? Igen! Akkor egészségedre és lépj túl rajta.
Ha felidegesíted magad, jobban ártasz, mint a nuggets-sel (ha jól emlékszem ez volt a bűn tárgya).
Kovácsné, most értem újra net elé, küldtem neked, de ha Zzsuga is küld az csak jó :)
Dagika, oszd ki a kedvest, hogy duma helyett lehet veled sétálgatni, meg hóeséskor hógolyózni, kezdetnek az pont elég. Nem is kell maratont futnod. Kis lépésekkel kell kezdeni, hogy ne vállald túl magad. A séta tökéletes :DDD
Aki meg messze van, azzal ne is foglalkozz annyira!
Nora, ez jó hír, csak így tovább a gyógyszerrel!
Pink, mindenki emberből van, mindenki bűnözik néha! Nem az a baj, ha bűnözöl, hanem ha sokszor teszed, illetve ha utána nem folytatod a diétát. Szóval fel a fejjel, és csináld tovább. Én is bűnöztem néha, mégis javultam! :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?