Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Kávét, teát édesítessz vele? Vagy főzéshez is használod?
Mert én valami olyat keresek, ami mindenre jó. Nem akarok sok mesterséges édesítőt használni, de mindenbe nyírfacukrot tenni, no az meg elég húzós árban (gondolok itt pl egy paradicsom levesre).
Komolyan????
Én meg tökre szeretem!
Köszi!
Azon gondolkoztam, hogy lehet inkább lemondom, de csak el kellene mennem, jó lenne túlesni rajta.
Valaki tudna erre mondani valamit?
"Van egy teljesen idióta kérdésem.
A csütörtökön megcsinált HyCoSy vizsgálatot a nőgyógyász látja ma, ha elmegyek rákszűrésre, meg kérek chlamydia tesztet???"
Mert hogy nem saját dokival csináltattam az átjárhatóságit, viszont most hozzá mennék... és kicsit para... tudom, tudom, hülye vagyok, nem kéne ilyennel foglalkozni, de foglalkozom :D
Nekem DR chenes csepp van, de ebből sem szabad sokat használni mert keserű lesz, de szerintemennek nincs ugy komolyabb utóize...
Steviás pötyi igen az a legtöbbje car...
Én csak próbálom megérteni....
Mi a különbség a gyümölcsben, gyümölcslében (100%) lévő gyümölcscukor és a gyümölcscukor között?
Ez nem émelyít, egyszerűen marha keserű utóíze van, rendesen majd kidobtam a taccsot tőle.
Ki milyen sztevia tablettát vagy port használ, ami finom is?
Van egy teljesen idióta kérdésem.
A csütörtökön megcsinált HyCoSy vizsgálatot a nőgyógyász látja ma, ha elmegyek rákszűrésre, meg kérek chlamydia tesztet???
Szerintem az a baj, hogy a nápolyiban nincs tk liszt, csak fehér.
És ugye elvileg a tk. liszt lassítja a sima, fehér liszt felszívódását is, azért elfogadható, ha a kenyérben, sütiben van sima liszt.
Én mondjuk a ceres tk. kenyerére szoktam rá, abban nincs fehérliszt.
Hát, nekem azért drága, mert egy sütibe belemegy a több, mint a fele. És mikor fizetek, és mondjuk veszek három tételt, és abból ez a lekvár a legdrágább, akkor bizony úgy érzem, hogy drága.
Igaz, én tényleg ritkán használom, nem vagyok nagy lekváros...
Viszont lehet fogok venni szilvásat, és van még tk. levelestésztám - vagy rétes???, és abba beletöltöm.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?