Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok! :) Molygó, örülünk nagyon, h részünk lehet a halálodban... XD
Hajna, akkor elrakatom anyóssal is, mert ő mindig spározik. Nekem csak 1 van eddig (kb 2 kg almáért ugrok be többnyire :)), de elrakom. Ja és felbontottam, meglesegettem. De a többit nem fogom. :)
Dith szomszédasszony, sehol nem volt mustármag a Király/ Wesselényi környékén, a Blahán (Rákóczi úton, a Cib mellett a Burger előtt) van biobolt, ott vettem. 25 dkg 450 ft, többnyire van is nekik, kérdeztem. :)
Diétás sörözés nem volt. Ugyanis most voltak áruért, és az elfogyott. Cserébe ittam 1 sima sört(de csak pohárral), de ettem mellé káposztasalit és sült csülökbőrt, h lassítsa. :)
Hé, májusban senki nem jön vv- re? :S Csak én???
Sziasztok!
Vérvételhez kitartás, én már teljesen elszoktam tőle.
Állandóan elfelejtem bevenni a met-et. Hogy lehetek ilyen hülye??! Tegnap azt hiszem kb. 90%-ban betartottam a diétát. Még ma is... bár még csak 10 óra. Nagyon nehezen megy ez most nekem. Nem tudom mivel kéne magam motiválni. A mérleg is felfelé kúszik. Most meg az idő is ismét vacak, a kedvem is.
Viharsarokba látogtok a szüleimhez, úgyhogy az uram magára hagyom pár napra hogy regenerálódjon belőlem :) Bevallása szerint csak 1 napig örül a szabadságnak (nem kell elmosogatni, pakolni) :)
Engedélyezed a távollétet?
Lányok ma operálják apósomat, pár napig csökkentett módban leszek.
Aki elutazik a hétvégére, annak jó időt, jó pihenést kívánok, és mindenkinek nyulat, tojást és szép húsvétot! Hatalmas ölelés és puszi nektek!
Amint tudok, jövök.
Ja de, persze, az alap. Azon kívül gondoltam valamit.
Molygókám, hová lesz a séta?
Guten Morgen májne líbe IRtezsvíreim....
Tegnap a Szalmacsalád segítségével véghezvittem életem első videokonvertálását (dobpergés) sikeresen :) Nagyon nagy király vagyok. Az oka (Welkin) hogy péntektől igazoltan eltűnök keddig (nemér sokat írni ezen idő alatt) és viszem magammal az Insanity-t. Ma amúgy haláltorna lesz cardio+has úgyhogy lehet este újraélesztésem lesz :)
Szép napot mindenkinek.
Na, mindenkit "megcsapolnak" így április elején? :D
Ivi: jó lesz, másképp nem lehet:)
Sziasztok!
csatlakoznék...
reggel voltam pm vv-en:-))
szép napot!
tigrisné
Ez jó.:)) Akkor úgy tűnik igen.:)))
Jön valamelyikőtök az MM-be?
Akkor megy a drukk nektek is a jó eredményért.:)
Nektek mit néznek?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?