Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Moncsi, az a lényeg, hogy jó, a többit meg szard le.
Zaki, kettőt egyél a csokis folyósból. Egyet a kedvemért. Nekem még várnom kell erre másfél hónapot. A töltött dagadó jól hangzik. Én is szeretem a medvehagymát, tavaly ettem először, de a férjemet úgy meghajtotta, hogy azóta nem hajlandó enni.
Na lányok, ez vicc :D
Vettem ma egy saját Accu Chek mérőt, meg közben megjött a megrendelt kontrolloldat a kölcsönmérőhöz (szintén Accu Chek). A kölcsönmérőt megnéztem a kontrolloldattal, minden oké volt vele.
Utána lemértem a cukrom úgy, h megnéztem mindkettővel.:D
Kölcsönmérő mért 4,2-t, az új meg 4,5-öt. Mindkettőre sok vér ment, na mondom mérek újat. Másodjára az új 4,1-et mért, a kölcsönmérő meg 4,4-et. :D
Persze nem vagyok bepánikolva, mert mind a 4 eredmény jó, de hogy ekkora különbség legyen... :D
Én is gondoltam a krumplipürére nagyon imádom ezer éve nem ettem még ki kell találnom valamit hozzá.Sütiügyben lehet h lúdláb lesz.Szerintetek ha veszek dagadót és megtöltöm ilyen medvehagymás sajtos krémmel? Maa ebédem sárgaborsó főzelék volt fasírttal esetleg hátha valakinek segítség.
Ja és holnap veszek eszterházy szeletet egyik kedvencem.Najólvan befejeztem.Hajna igen énis arra a folyós csokis csigára gondoltam hmm...esküszöm gondolok Rád közben oké?:)Az én vénám szerencsére olyan mint egy kisebb locsolócső meg is jegyzi minden nővér:)
Zaki, csinálj krumplipürét, ha szereted, az az egyik legnagyobb ellenségünk. Vagy rakott krumplit. Tegnap pont kakaóscsigáról álmodoztam, az a pékséges, ami csokiscsiga valójában és a belsejében már folyós a csoki, és puha, ahh... Drukkolok nagyon az emberednek, egy jó nagy kalappal! Még én sem tudom, mit főzök húsvétra. Sima bejglit csinálok, húsvétkor szoktam, meg anyuékhoz kókuszkockát, ezeket találtam ki eddig.
Sonka kilőve, mert a férjem most, hogy barátkozott hétvégén a kalicivírussal, pont sonkát reggelizett aznap és az jött ki, így látni sem bírja, nemhogy a szagát. Szóval még van egy kötözött sonkánk otthon (kettőt szoktunk venni, mert egyiket még húsvét előtt megfőzzük), lehet, odaadjuk apósoméknak, mert egyedül én sem tudom majd megenni. De kajaterén egyébként tök tanácstalan vagyok.
Ja és én is szoktam vv előtt inni vizet, mert amúgy is fos a vénám.
Én szoktam inni előtte jó nagy pohár vizet, meg egy- egy korty mehet a nyugalmi időszakban.
Én nem bűnözök terhelés után, mert szarul vagyok amúgy is. Max annyi, h tényleg mondjuk sült krumpliköretes ebédet eszek. De MM- ben azt mondta a vérvételes nővér (Judit, asszem), h a terhelés napja legyen laza, úgyis mindegy már. Néha lehet bűnözni, nem vagyunk robotok. :) Akkor legyen ez a nap az. Szeretném én is a sokféle kaját, de én sz.rul vagyok tőle, nekem nem jó. :S Lehet ezért is könnyebb nekem betartani ezeket. :)
Hellobello!Végre van 1 kis punnyadás a fórumon és vissza tudok olvasni:P hát akkor holnap négyen is megyünk vámpírkodni:)nem is tudom mit zabáljak összevissza holnap.Gondoltam vv után benyomok egy kis fornettit hmm olyan kis szezámmagos rudacskát mini kakaós csigát sajtos rudat stb stb...ne írjam tovább? de most komolyan szerintetek mit főzzek ebédre amit egyébként nagyon nem lehet??ááá nem tudom
ki mit főz a hosszú hétvégén?bakker semmi ötletem nincs se süti se ebéd terén.van a kertben egy kis medvehagyma talán már lehet belőle alkotni valamit husival nemis tudom...
nem akarok holnap menni vleee viszont nagyon kíváncsi is vagyok.Előtte lehet inni azért 1-2 pohár vizet ugye??
aranyos vagy nagyon!!! én is nagyon bízok benne, a a progipótlás átlendít ezen...
bár most elég halványka volt a pé-m a teszt alapján, mondjuk előző hónapban is..de ez sztem sok mindentől függ: mikor mérem, mikor pisiltem előtte, mit és mikor ettem, etc.
180-200, vagy 200-220, nem emlékszem, de a 160-180 között mozgok sztem. (54 kg vagyok a 172 centihez, ő is utalt rá megint, h hát igen, sovány vagyok)
mozgás: mindegy. futás, úszás, bicó...csak legyen.
dehogynem szedek metet... (1000 mg, 1*1) csak az Eucreasra nem váltottam át.
a terhelt cukorra semmit, azt mondta, a cukor OK. az inzulinra mondta, h sz.r, de azt is, h ez csak pillanatnyi, ennél sokkal fontosabbak a hormonok, mert azok állandóbbak, így jobban megmutatják, h mi a szitu.
(ja és bevallottam neki, h előző este kissé becsokiztam, mondta, h attól is lehetett a sz.r inzulin)
ja, ha már terhelés. írtátok, h ti mekiztek v hasonlók a terhelés után, mondván, "már úgyis mindegy". én is mekiztem szombaton, hát ritka pocsékul lettem...és eszembe jutott, h ez nem túl okos dolog, hiszen eleve kapott egy sokkot a szervezet a cukoroldattól, és akkor még ráküldjük a junk foodot...?!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?