Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Köszönöm, kész is lennék. :) Jelen!
Ki, hogy oldja meg ezt a húsvétot? Én megpróbálok sütni kalácsot, sonka, tojás, stb lesz. Uram Rigó Jancsit enne v valami kávés sütit. De más?
igen, munkaidő végétől este vacsi utánig, ezt figyeltem meg:D
sztem sokan belehúznak, mert húsvét, lehet szabit vesznek ki
Dehogy, negyed annyi olaj kell bele mint cukor.
Tényleg szar már a gyógyszertári édesítő mert az már fruktóz... én is megszívtam, régen jó édesítő volt aminek nem volt utóíze.... most meg ha nem magamnak csinálok valamit akkor teszek bele a tbbieknek azt. Jogos a felháborodás amúgy.
nem oldódott el a cukor benne?
radirt még nem gyártottam tartós alkalmazásra, mert arra megvan a stellás barackmagdarabosa évet óta, de azt is inkább pasim fejére kenegetem
egy időben mi tejfölbe kevert sóval radiroztunk:)
most ezeket a bbkrémeket dicsérik a bloggerek, h húde jó, szép lesz az arcbőr
Réka, jó volna tudni mi van abban a fürdetőben+testápolóban, mert a patikai cucc is televan ásványi olajokkal:( egy időben én is felirattam magamnak testápolót(kaptam vkitől összetevőlistát, még megvan vhol), az tökjó volt, de mióta natur dolgokat használok, nincs rá szükség.
nem kell tanfolyam,bár de me vmiből élnem kell.. szóval lukrécia kencéi és antalvali a kulcsszó:)
Köszi a tippeket majd beszélek vele kis buta igen de mindegyik tini ezt csinálja sajnos!!
ivi Veled ezekről majd még elkonzultálnék szívesen valamikor de sajnos most mennem kell...
Szép délutánt Csajok!Holnap teszek fel képet.
én tőlük csak sampont, tusfürdőt, olajos szemfestéklemosót, arclemosószert (nemtom mi a neve, havonta se használom kb).este is csak vizbe pici alkohollal elkevert levendulaolajas sprincivel törlöm át az arcom(nem mosok arcot, csak nagyon ritka esetben sorry) van testápolóm is, de azt olivaolajjal keverve strand után használom. krémek helyett ott a sheavaj,kókuszolaj vagy a méhviasz+shea+körömvirág olajos kéz-sarok-téli arcápolómixem, de ezt is csak este kenem fel, vagy néha a ricinusoskókuszt.
alapozó meg minek, jajj kis bolond lány.. 35évesen sem használom, pedig nem hibátlan a bőröm, mert szeretem piszkálni.
ha nagyon egészséges(nálam ez enyhén csillogó bőr és nem matt!) arckinézetet akarok, akkor a fenti méhviaszos mixből masszirozok bele egy picit, amitől ki is pirosodik
egyedül ami károst veszek az a pórustisztitó tapasz, de ki lehet váltani forró tej és zselatin keverékkel is. még nem próbáltam, mert mikróban jó csinálni, azmeg nincs
Hát, Réka, tényleg próbáld a jó oldalát nézni, megint egy bűnözős nap (bár inkább ne kellett volna.)
Az szuper, hogy meglesz aznap estére az eredmény.
szia Zaki!
én használtam sokáig az Alverde-t, nekem nagyon bejött pedig kominált a bőröm ennek ellenére a nappali hidratáló is hipp-hopp felszívódott.
A ránctalanitó krémjeik is nagyon jók - viszont 1-2 évvel ezelőtt már nem láttam annyira hatásosnak így váltottam, most Clinique van ezt is imádom.
Sziasztok Cshajjék:) nahát én is csüt. reggel megyek terhelésre kíváncsi vagyok naggyon mi lesz de nem várok nagy javulást úgy érzem..
ivikém rokonlelkek vagyunk ezekkel a biocuccokkal imádom az ilyeneket próbálok egyre több mindent beiktatni az életünkbe.
Hajna nagyon csinos vagy szemtelenül formás blee:P))
Méghogy hasad pff.. próbálnád meg az enyémet eldugni vicces lenne:))
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?