Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

20772. CsillagTM (válaszként erre: 20752. - Szalmalány)
2012. ápr. 4. 17:13
ó, az én férjem még mindig így tolja: odajön, magyaráz valamit alibiből vagy még azt sem, aztán arrébb megy, jó messze, én meg megérzem a Szagot...vááá :S :D de már párszor beszóltam neki, h ez így szenyaság, vagy tudja le arrébb, vagy akkor maradjon és szagolja ő is :P
20771. CsillagTM (válaszként erre: 20745. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 4. 17:12
bocsi, de ezen visítva röhögtem fel :DDDD
20770. CsillagTM (válaszként erre: 20719. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 4. 17:12

igazad van, egy napon tényleg nem múlik...de tény, h én szombaton kics.szett vacakul lettem: totálisan beszűkült látótér, kóválygás, szédülés, nagyon szürreális volt...

az előző esti csokizós dolgot én sem értem teljesen, de sebaj :) ezzel az IR meg magas terhelt érték dologgal nem tudok többet kezdeni, mint h szedem a metet, tolom a diétát (mondjuk nem tudom, mit mondana egy hozzáértő dietetikus, ha végigkövetné a napom, remélem, nagyjából jól tolom)...a mozgáson kell javítanom, 'oszt csók.

2012. ápr. 4. 17:03

Sziasztok!

Most olvastalak vissza Benneteket.

Voltunk reggel ultrahangon, végülis semmit nem talált a lányomnál, ő is azt mondta, hogy valszeg meghúzódott valami izom, de lehet, hogy valami kisebb izomrost elszakadt, de semmi gond, ez ki fog lazulni, stb...

De ha már így alakult, van egy teljes hasi UH, lefűzöm a többi közé.

TSH eredmény holnap délutánra lesz meg.

Amúgy a lányom is szenved a laborban, ma kb. öten bementek és kijöttek, ő még mindig bent volt. Azt mondta, nem jött a vér. Pocsék vénái vannak, nekem meg olyan felületi vénáim, mintha kékkel kirajzoltam volna, tőlem imádnak vért venni, de szegényem nem örökölte.

Zaki, szorítok a férjednek, nagy kincs ma egy jó munkahely.

Szalma, jó ötlet a fagyikészítés házilag. Én tavaly vettem fagyigépet, és lényegesen kevesebbet jártunk a fagyizóba, talán egész nyáron kétszer, akkor is ketten, a lányzó nélkül. Így viszont még ha xilittel készítem is, akkor is finomat és egészségeset eszünk mi is, lányom is. (Jót vihogtam magamban, férjem így mondta, hogy "még ha a cillit cukorral készíted, akkor is olcsóbb, mint a fagyizóban, és a lányzó is eheti.")

Süti terén semmi ötletem húsvétra, most ott tartok, hogy örülök, hogy a sonka és a tojás nem számít bele a ch-ba:)

20768. Molygó
2012. ápr. 4. 16:49

megint nemmegy, mi lehet a baj pedig em csaltam? :) asszem le vagyok fáradva és Ti ennek részesei lehettek (dejónektek).

Este gyilkostorna lesz, komolyan félek.

20767. Molygó
2012. ápr. 4. 16:47
JÓ akkor mégegyszer megpróbálom. Becsukom a szemem és mire kinyitom 10 kg-t leadok.
20766. kr73 (válaszként erre: 20765. - Ágio8405)
2012. ápr. 4. 16:29
Köszi szépen, megkeresem. :-)
20765. Ágio8405 (válaszként erre: 20762. - Kr73)
2012. ápr. 4. 16:20
cukrászdában. Ha a bazilikával szemben állsz akkor jobbra. Rózsa formában adják nagyon guszta:)
20764. 8f3c54052d (válaszként erre: 20761. - Ivi79)
2012. ápr. 4. 16:17
Rendben, elengedünk. Melóügyben mi a helyzet?
20763. kr73 (válaszként erre: 20761. - Ivi79)
2012. ápr. 4. 16:11
Mennyé futni aztán meg aludni! Úgyis tudjuk, hogy egyfolytában ezt teszed. :-P Zaki urára úgyis csak du.kell erőst gondolni.
20762. kr73 (válaszként erre: 20759. - Dith)
2012. ápr. 4. 16:10
Meg tudnád mondani, hogy merre? Cukiban vagy mozgó árusnál/bódénál? Oda megyek vérvételre, s most elgondolva jó volna fagyival kezdeni a napot/délelőttöt. :-)
20761. ivi79
2012. ápr. 4. 15:49
jelentem holnap délig igazoltam távol leszek, de intenzíven szoritok Zakiéknak melóügyben:)
2012. ápr. 4. 15:41
Én is csinálok majd fagyit, ha veszek hozzá gépet. :)
20759. dith
2012. ápr. 4. 15:36

A bazilikánál szokott lenni nyírfacukros fagyi.

Remélem idén is lesz.

20758. Molygó (válaszként erre: 20755. - Kr73)
2012. ápr. 4. 15:35
fruktózosak az rajtunk nem segít, meg a liszt sem jó egyszer megkérdeztem.
20757. kr73
2012. ápr. 4. 14:56

Ötvözzük, amit ötvözni lehet:

Húsvéti kalács medvehagymával

a mindmegettén

20756. kr73 (válaszként erre: 20755. - Kr73)
2012. ápr. 4. 14:45
Ááááá, kiakadtam: ezek sem tudnak írni! füstőlt sajtos pogácsa ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
20755. kr73 (válaszként erre: 20754. - Molygó)
2012. ápr. 4. 14:42
Pont most nézem, hogy van diab.sütijük/fagyijuk. Azok miért nem jók? Semmi összetevő-infót nem látok róluk. (Hogy hogy néz ki vmi, az engem is hidegen hagy - főleg, ha magamra nézek. :-PP)
20754. Molygó (válaszként erre: 20751. - Kr73)
2012. ápr. 4. 14:38
Kinézetre amúgy annyira nem dekoratívak szerintem, főleg mondjuk a diétás sütijeik (mondjuk nekünk úgysem jók még úgy sem) de a maláj az maláj és isteni, tőlem úgy is kinézett mint a... ide mindenki azt gondol amit akar :)
20753. kr73 (válaszként erre: 20752. - Szalmalány)
2012. ápr. 4. 14:32
Szalma! Szerintem te kivétel vagy köztünk. Szegény, neked tényleg muszáj IR-esen élned. Nekünk nem múlik ennyire közvetlenül ezen a hétköznapi életünk (csak a jövőnk, bizonyos mértékben). De ha már úgyis rátetted a fejed (és mindened) az IR-kajára, hadd fizessek be hozzád! Kérlek! Könyörgök!!! Én ezt nem fogom bírni. Nem haladok a melómmal, de be kell fejezésnem hamarost, ami képtelenség. És akkor még sz.rakodjak a kajával is. :-(
2012. ápr. 4. 14:25

Én nem pukizok ember előtt. Ő előttem: mintha ott sem lennék. De már legalább abban változott, h nem bepukizik és arréb megy 2 szobával, hanem megy és ott pukizik... :) Néha én is kapaszkodok a laptopba. Főleg torna után. Jól megmozgatom a hasam, utána dzsihád van. :)

Én mindent ir- esen csinálok. Sütit, kaját, kalácsot. Üdítő max 100%os gyümölcslé vizezve, limonádé, max. zero cola lesz. A vendégségbe is kifaggatom anyóst (mielőtt megyünk), h mit csinál és viszek magamnak kaját, ha nekem nem jó az övé. (Nem vok én ennyire eminens, de nem akarok sz.rul lenni. )

20751. kr73 (válaszként erre: 20750. - Molygó)
2012. ápr. 4. 14:22
Hú, csak csorog a nyálam! Rákerestem, vannak fenn képeik, nemcsak a sütikről. Hogy lehet ennyi sütit egy helyre összehordani?!?!?!? Na, veszek fel pénzt, hogy bevásárolhassak - lehet, onnan lesz a holnapi valamennyi étkezésem. :-))
20750. Molygó (válaszként erre: 20747. - Kr73)
2012. ápr. 4. 14:12
Rékám ez a vanilin cukrászda terméke van több helyen is a városban én beszerzési helyszínem a Jászainál van. Isteni, már annak aki szereti a csoki :)
20749. 8f3c54052d
2012. ápr. 4. 14:08

Réka, nem az hogy nem merünk egymás előtt pukizni, hanem így alakult és kész. Az előző párom nagyon fingós volt és gyakorlatilag egész nap a számba szart, meg böfögött, kaja közben is, takaró alá, úgyhogy kösz, nem, többet ilyet nem.

És ki kell, hogy ábrándítsalak, minden sütit hagyományosan fogok csinálni, nem lesz IR-es egyik sem.

20748. dith (válaszként erre: 20740. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 4. 13:57

Engem is felfúj a mercformin.

Ki kell járnom fingani a wc-re:-)

Este meg úgy nézek ki, mint egy 6 hónapos terhes.

20747. kr73
2012. ápr. 4. 13:56

Csak sikerült visszaolvasnom titeket. Íme:

Zaki! Szorítunk a férjednek holnap! Szuper lenne, ha végre lenne egy elfogadható, s ráadásul kedvelt állása! Asszem a holnapi terhelés után én is fornettizek "reggeli" gyanánt (10-kor - ezek a h.lye pestiek nem tudják korán kezdeni a labort, kivagyok ettől is, na mindegy), aztán meg nem is tudom - per pillanat a sósakra buknék, de tuti leszalad majd egy nagy isler is holnap. (Bocsi, csajok.) A múlt heti (felesleges) terhelésre én rakott krumplit csináltam, már nagyon vágytam rá. Köszi, Hajna, a tippet, nálam krumplipüré lesz (ha lesz az önkiszolgálóban, de ott csak sz.r petrezselymes szokott lenni, meg rizs, de utóbbiért nem vagyok oda). Jaj, kókuszkocka - IR-esen akarok recit!!! (Még mindig nem találtam olyan édesítőre - bár tény, hogy nem bontottam még ki a xilitet -, amiből lehet szirupot csinálni.) A te recidben is szirupot kell főzni?

Nálunk anyu főzi a sonkát tojással (mert én vasárnap-hétfőn pihenem ki a húsvéti ünnepeket, akkor nagyon látványos szoktam lenni: csak bámulok ki a fejemből, előtte meg alig vagyok otthon - nem is tudom, hogy fogom megoldani az étkezésem, na mindegy, a férjem meg telekre megy, ill.hétfőn dolgozik), na szóval azt akartam mondani, hogy anyum már vagy 10 éve nem vesz kötözöttet, mert totál kiszámíthatatlan! Jó, ha a fele hús, és hát ki tudja, miket tesznek bele. Sajnálatot küldök a férjednek, Hajna! Normaflórt szed? Az visszaállítja a jó dolgokat a gyomrában. Folyóscsokiscsigából eszem én is majd az egész seggedre, Hajnám!

Molygókám! Hol a pitlibe lehet maláj csokitortát kapni? Esküszöm, arra irányítom laborból az utam a melóhely felé! Csak mondd meg, kérlek!!! S duplázok a te egész seggedre is! :-P

Ja, medvehagyma :-) Múlt héten vettünk, férjem pakolt a melójába szenyóba, én pár napig nem ehettem (olyanok voltak a szituk, meg most sem ehetek pár napig, sajna), na, hazajött melóból, szinte undorodtam tőle. Komolyan! Azt mondják, hogy szag nélküli foghagyma. Hát, aki ezt kitalálta, az rohadt náthás lehetett, az ziher! Pedig jó, ha 10-15 kis levelet evett meg, csak.

Zaki, a csicsótól én folyamatosan ülnék odakint. Sajna, pedig nekem bejön(ne). :-(

Hajnám, totális részvétem a férjed miatt! Mi az, hogy nem mertek egymás előtt? Hát én meg is halnék, tuti. Erről szól a házasság: egymás mellett pukizni, böfögni, és persze egymást szeretni. :-DDD

20746. 8f3c54052d
2012. ápr. 4. 13:55
Teli berakom a receptedet a sütikhez. Molygókám, te meg kísérletezd és hozd a végeredményt, ha jól sikerül.
20745. 8f3c54052d (válaszként erre: 20742. - Zakkantcsajszi)
2012. ápr. 4. 13:54

Áááá ugyanez, ugyanez!!! :))) És hiába dekkolok ott percekig, nem jön semmi. De ahogy visszajövök a helyemre, akkor bezzeg...

Mi otthon ugye nem pukkancsolunk egymás előtt. Aztán akkor is szenvedtem már, mint a kutya. Férjem kiment cigizni, gondoltam elengedek egy galambot. Tényleg pici volt, minimális. Jön vissza később, azt mondja, mi ez? Rohad valami a kukában?

20744. Molygó
2012. ápr. 4. 13:51
É találtam most egy karfiolpizzát ha kipróbálom megírom milyen lett a pizza alapja fött karfiol turmixgépben aprítva (nem pürés) a feltét a szokásos. Ha megcsinálom referálok.
20743. telifánt
2012. ápr. 4. 13:41

Sziasztok!

Hoztam egy receptet, nem tudom ismeritek e. Piskótához:

6 db tojás

5 ek porédesítő

2 ek kakaópor (cukrozatlan!)

csipet só

Gyümölcs (mondjuk meggy)

elkészítés

Tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. Mikor kemény, hozzáadunk 3 ek porédesítőt.

A sárgáját kikeverjük a kakaóporral és a maradék (2 ek) édesítőszerrel.

Összeforgatjuk őket.

Sütőpapírral bélelt (én szilikon sütőlapot raktam a tepsibe) közepes méretű tepsibe beleöntjük, rászorjuk a gyümit és megsütjük. Tűpróbáig sütjük.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook