Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
nee akkor jóvolt a megérzésed:( betegácsiban nem lehet kirúgni ugye? keresgessen melót..
az a durva, h ezér is kapkodnak, nemcsak fruskákat kapnak br 100ér, hanem már lassan én is ott tartok, h elmegyek annyiér.ja nem beszélek nyelvet.. hétfőn megyek munkaügyibe. végleg lejár a segélyem:S
Köszönöm a tanácsokat. Amikor megyek majd RR-hez akkor mondom neki.
Hajnal, ugy-e téged nem érintett az egész? Borzasztó ami ma Mo van...
Bea elhiszem, én a mérgetéssel is így voltam mikor elkezdtem, hogy elég volt azt figyleni mikro mit és hogy kell ennem, és nem voltam képes dkg-ra kimérni minden kaját, aztán eljött az az idő is, mostmár ránézésből tudom mennyi azért nem mérek, és akkor mostmár a kcal-ra is figyelek...
kemény az élet :)
Házikolbász nekem is ;)
Tudom, h. hatásosabb lenne ha a kcal-t is figyelném, de egyelőre ennyit lemondást bírok elviselni
Én se nagyon figyeltem rá, csak a ch-ra. Úgy fogtam fel, h. ha ezt nem lehet akkor eszek sajtot, sült húst, szalonnát :D
Lehet csak szerencsém volt de mentek le a kilók szépen. Persze most is tuti mennének, csak most a ch-val is sokszor elcsúszom :(
bocsi, h ezeréves hsz-re reagálok, de csak most tudtam elolvasni a cirka 30 oldalnyi (v mennyi) lemaradásom...:)
szóval te matekból diplomáztál? hol? wow:)
Tita, neked is egy koki.
Ivikém, 3 napja barnázok, de még semmi. Ma vagyok a 28. napon, úgyhogy mostmár jöhetne.
Szalmám, szívesen kávéztam volna veled a teraszon.
Puszunty, akkor nem jól tolod a diétát. Leírod egy napodat, hogy mikor és mit eszel általában? Eleve nem értem, miért xr-t szedsz, ha túlsúlyod van? Ha fogynod kell, akkor sima met, diéta és sport. Sporttal hogy állsz? Az éhgyomri inzulinod még nagyon magas a lombikhoz.
feketepont Tita........
én ettem 2 db korpovitot tízóraira (mekkora király vagyok 1 év után még letudom nyelni) az ebédem pedig saláta lesz virslivel mivel én sem főztem, de már bekevertem és igen jól néz ki, a virslit pedig a mozzarellával egy kicsit összegrillezem, meg nyomok hozzá egy kis kenyeret hogy a CH is meglegyen...... de még van egy kis idő addig. Ja és megittam már 1,5 l-t és még 12 sincs :)
Hát én mindenképen keresnék egy jó orvost, szegedhez legközelebb szerintem Pest van,de mintha KEcskeméten is lenne egy jó doki.
Képzeljétek lányok, ma igazán tartalmas diétás napom van,ugyanis se reggelit nem hoztam magammal se tízórait mivel ma nem itt ebédelek,hanem otthon, ezért elfelejtettem a kajahordozó kistáskámat elhozni amiben ezek vannak. Ja és a legjobb, aminek a legjobban örülök (ironikus vagyok jelzem),hogy igazából éhes se vagyok, a fejem fájdogál egy kicsit, de nem kívánok semmi kaját. Ez tuti jó jel az inzulinszintemet nézve.
Sziasztok! Majd visszaolvasok, ígérem, most csak gyorsan bekkukkantok. Ma paradicsomos húsgombócot csinálok (basmati rizsből) és ha lesz erőm ananászos tekercset (szal nem banános tekercset).
Teszek el magamnak főtt rizst (lehet babos rizs, majd meglátjuk), holnap ir rántott husi lesz mellé, és húsleves. Meg őszibarackot csinálok még ir- mód.
Hajna, most kávéztam a teraszon, a reggeli is ott volt, gondoltam mindenkire.
Futok főzni, még jövök. Puszi tezsvírek, aki nem jön, annak jó hétvégét! :)
igen, a szendi idézet is túlképpen ezt jelentette. de ami fontos, h ha hiányod van, akkor hiába szeded a tiroxint, nem tud átalakulni megfelelően t3mmá(és ez az ami valójában a munkát végzi az anyagcserében), nem javulnak a tüneteid. ezért kap Réka is t3 tabit, mert vmi gubanc lehet az átalakulásnál, csak azt jóval nehezebb adagolni és a túlszedésével tényleg kinyírhatod magad.
ha Tűű-nek megemlititek az átalakulási problémát, akkor nem fog totál hülyének nézni, de megoldást itthon nem nagyon találsz rá.. még a végén sok pmes állapota javulna és az nem jó az eü-nek..
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?