Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

21642. kr73 (válaszként erre: 21641. - Titamilla86)
2012. ápr. 15. 11:53
Tita! Szalma pár hete már csinálja a t-tapp-ot, ami állítólag hasonlóan mélyizomtorna, mint a pilates (jól olvastam?), de talán hatékonyabb. Ő majd be tud számolni szerintem, ha visszajön. Én már letöltöttem a kezdőt, van egy össz.15perces program, amivel állítólag ruhaméreteket lehet "fogyni" hetek alatt. Még nem kezdtem el rendszeresen, de nem ugrálós, nem fekvős, hanem zömében 1 lábon állós. :-)
2012. ápr. 15. 11:47
Mosolyka, lányod mire pilatesezik? Ami nekem van itthon dvd-d azon én elalszom.
21640. ivi79 (válaszként erre: 21632. - Titamilla86)
2012. ápr. 15. 09:48
nekem nem volt gond általános suliban, azt kivéve h medicinlabdát nem birtam messzire dobni,szekréyneket sem szerettem ugrani, meg hát a sulikörök.. szerettem magasugrani, távol, kosár, kézi, foci, szaltó, kötélmászás(kb 50kiló voltam), akkor még fekvő is ment.jártam nyaranta sportnapközibe, mert ne dekkoljak egyedül otthon és ott mindig volt vmi sport, imádtam mozogni. na de középsuliban.. félévente a nyomj le úgy cooper tesztet, h elötte csak tornatermet csattogtad körbe. fekvőnél mondtam, irja az egyest nemtudok. balerinamozdulatokhoz már akkor is nyomi voltam, kézenállást nemvállaltam be, miután hátamra estem egyszer.. bezzeg köteletmászni nem kellett.. mikor már full bukásra álltam, akkor mondtam h felmásznék, mert azt tudok:D meg akkoriban izzadásgátlók sem voltak, utáltam h büdösek vagyunk, utáltam a tornadresszt, főleg ha megvolt, óriási vattacsomóval a lábamközt. hiába vehettünk fel akkor tréninget,, deakkor meg mindenki látta h ki mensizik épp.na meg a szörtelenités sem volt még annyira módi, azt ott figyelt a bikinivonal.. szóval az egész sulis testnevelés nekem egy megalázó felesleges kínzásként maradt meg. szivesen lennék tesitanár, mert azt már tudom hogyan nem kell csinálni..
2012. ápr. 15. 09:17
Persze,mert a hormonok intenzívebben tudnak érvényesülni. Én visszamennék ezzel dokihoz, bár egy barnázás még nem a világ, de én is tuti ideges lennék,ha elkezdenék újabban barnázgatni is. Meg egy 3. napi hormonszint nem ártana majd, esetleg progiszinttel is, és egy a párja ugye a 21.napi, aztán azzal el az orvoshoz,mert úgy már bele is lát majd.
21638. .jucus. (válaszként erre: 21633. - Kr73)
2012. ápr. 15. 09:15

Réka,Tita tejesen igazatok van. Az én térdem még a zumbától is kattog-ropog ezzel nem mernék ugrálni, az tuti. keresgélek valami térdbandázst, az ízületek, főlel, ha éveken át cipeltek egy jó nagy túlsúlyt, kikészülnek.Aztán ha erre még ráterhelünk...

Nekem is minden elismerésem Molygónak és Welkinnek, de nekem ez nem megy.

A kötélre pedig én sem tudtam felmászni, pedig 48 kiló voltam a 163 centimhez.Nem csak a súlytól függ.

21637. 2fba804d68 (válaszként erre: 21636. - 2fba804d68)
2012. ápr. 15. 09:10
De amúgy mielőtt ez az egész kiderült volna és a legelső vizsgálatokat csinálták, akkor is ennyi volt a progim, mégse barnáztam sose...
21636. 2fba804d68 (válaszként erre: 21635. - Titamilla86)
2012. ápr. 15. 09:09
Hát az Eucreas... Mióta ezt szedem, felborult a ciklusom is kissé, de nem vészesen, de eddig mindig pontosan jött. A progiszintem 8 volt legutóbb 21. napon.
2012. ápr. 15. 09:02
Nuki milyen újfajta gyógyszer az? Progi-probléma okozza a barnázást.
21634. 2fba804d68
2012. ápr. 15. 08:43

Sziasztok! Hát én tökre kivagyok akadva, segítsetek, ez mitől lehet?

Sose fordult ez elő velem (tinikoromban utoljára...), hogy már jópár napja barnázgatok. Most kéne megjönnie, de nem jön, csak ez a barna bigyó jön néha-néha, még csak nem is folyamatosan... Most ez mire utal? Mondom sose volt gond a ciklusommal, nem barnáztam, de mióta ezt az újféle gyógyszert szedem már majdnem fél éve, azóta csak a baj van! Ha ti is azt mondjátok, hogy a gyógyszer a hibás, bíz Isten leteszem!

21633. kr73
2012. ápr. 15. 05:02

Na, jól van: Welkin a nagy állat, Molygó a kistesója. :-)) Akkor is brutálak vagytok, de nagyon. :-P (Nem megsértődni! Ez igazából egy kimondhatatlan elismerés/főhajtás, hogy miket csináltok az egészségetekért!)

Tita! Mintha magamat olvasnám. :-) Pedig a suliban még messze nem voltam 90 (azt csak akkor értem el, amikor már bizonyítottan PM-es voltam, kb.6éve), ált.-ban60, gimiben max.70(kosaraztam is akkor, dobáltam a 3pontosakat a 160centimmel), de a mászásokat sosem tudtam megcsinálni (vmelyikkel harmadig fel tudtam vhogy kúszni, de már nem emlékszem, hogy az a kötél volt-e avagy a rúd), viszont a gerendán meg tudtam csinálni minden sz.rságot (pl. bukfenc!). Boldog szép idők (huszonéve, te jó ég!).

2012. ápr. 15. 00:03
Réka egyetértek. Én is úgy voltam vele, mikor megláttam,hogy én ehhez még túl nagy vagyok. Féltem a térdem meg a bokám mert 156centihez 80kiló marha sok, én Réka kitöréseinél meg guggolásainál is érzem a jobb térdem,néha rendesen kattog is. Várok még legalább egy tízest az Insanity-vel. Az én BMI-m 32,87. Ivi, én a 4ütemüre már a tesi tanáromnak is mondtam gimiben,hogy nem,mert 90 kiló vagyok öcsém és nem ugrálok rá így a csuklómra meg a térdemre,mert 20 éves koromra szétmennek az ízületeim. Kaptam érte 1-est,de leszartam, akár kettőt is. Kötélmászás dettó, az én hurka combjaim nem tudták megfogni a kötelet, erre mondta húzzam magam karral. Hát jó fej volt, 90 kilót nem olyan egyszerű ám karral húzni. Na ennyit erről, és csodálkoznak,hogy a mai kölykök utálják a tesi órát, hát hogyne mikor leszarják őket.
21631. ivi79
2012. ápr. 14. 22:35

mondtam már h állatok vagytok?

belenéztem jutubon ebbe az insanitybe, hát az a tipikus, amit mindig is gyűlöltem tesiórán, 4ütemü +fekvőtámasz(amit 14éves korom óta nem sikerült 1et se csinálni).

1szer voltam személyi edzésen, mikor elkezdtem terembe járni és ott a csaj ilyen gyakorlatokat csináltatott velem gépes gyaksik közt, meg fel le ugrálgatni kellett, hát nagyon utáltam:D

pasim volt párszor crossfit edzésen, az hasonló mint ez, és bármennyire edzett hát lógott a nyelve az óra végén.

le a kalappal előttetek. ez a legutálatosabb mozgásforma..

21630. Molygó
2012. ápr. 14. 22:08

Rékám fő az egészség ha úgy érzed nem menne akkor nem si kell erőltetni. De ha nekem megy megy bárkinek, jó én anno sportoltam sokat tehát izom már volt valahol a zsír alatt, de még most is ott van. Amúgy Welkin az állat ő az aki nyomja mint a süket a csengőt. Egyébként és nem tudok 1 fekvőtámaszt sem, vagyis nem tudtam mostmár lenyomok 10et, a fekvős gyakorlatokat én félig térdelve csinálnom. A lényeg hogy ha nem érzed magadénak akkor hagyd, én belebolondultam. Ma Welkin mester is büszke lenne rám, nyomtam egy puce cariot+abs(délelött) + egy cardio resistance + abs-et (most fejeztem be).

Én mindig szoktam hagyni állni mert a liszt kicsit felveszi a tejet így és sűrűbb lesz tehát jobban kell hígítani, végülis magyarázatom nincs de nekem így finomabb. Na elteszem magam holnapra Tezsvíreim. Szép estét.

21629. kr73
2012. ápr. 14. 21:33

Molygó! Te állat vagy! Most töltődött le, iszonyat! Mutattam a férjemnek, ő kapásból mondta, hogy ezt nekem még nem kéne csinálni - és teljesen igazat adok neki: kövér vagyok, nem vagyok egészséges teljesen, szóval nem! Ja, és könnyebb lehetek tőled (1kilóval), de vékonyabb tuti nem (hisz 8centivel vagyok alacsonyabb), számolj csak utána akár BMI-ben (úgy, hogy neked már épül az izmod, nekem meg csak a zsír adja a tömegem nagy részét (ami ugyebár tízszer könnyebb, mint az izom), ergo ha a zsírom izommá alakulna, de a súlyom nem változna, akkor is tucatnyi centivel/ruhamérettel lennék vékonyabb. Na, befejeztem. (Majd ha esetleg én is elérem a 31,5-es BMI-t, talán. De most még 34,37-nél tartok. De még az is a kórosan elhízott kategória. Szóval nem. Eleve nem tudok egy fekvőtámaszt se megcsinálni. Le a kalappal előtted! Komolyan!)

Egyébként meg mondtál újat: állni kell hagyni a palacsintát - ezt mi sosem tettük. No, majd egyszer kipróbáljuk.

21628. .jucus. (válaszként erre: 21627. - Titamilla86)
2012. ápr. 14. 20:17
Nem csak neked:)
2012. ápr. 14. 19:30
Köszönöm Jucus! Nekem tényleg útban van az a gumi hülyeség.
21626. Molygó (válaszként erre: 21624. - Kr73)
2012. ápr. 14. 13:28
Ja a palacsinta arányokat nemtom, csak úgy öntögetem. 4 tojás van benne kevesbbb mint fel liter tej, es folyamatosan adagolják hozza a lisztet kb 35 dkg+ olaj+ só+ edesito. Igy állt 1,5 órát majd a szóda. Nemtom segítettem-e.
21625. Molygó (válaszként erre: 21624. - Kr73)
2012. ápr. 14. 13:24
Dékán el vagy tévedve, te vékonyabb vagy mint én. Én épp csak átbillentem 90 kgrol, jo 8 cm-rel magasabb vagyok, szóval lehet csinálni, jo nem kell akkorakat ugrani, meg ha fáj akkor pihenni kell. Ennyi. A to rre ntz pont eu- ra beirod hogy Insanity , kb 8 giga fájl. Na lepihenek:) puszi mindenkinek
21624. kr73 (válaszként erre: 21621. - Molygó)
2012. ápr. 14. 13:01

Molyókám! Szerintem el vagy tévedve. 160 centivel és 88 kilóval nem jó ugrálgatni. Te meg könnyebb vagy, úgyhogy neked mehet a dolog.

Légyszi, írd le a palacsintához az arányokat! Nálunk rögtön kisül a töki pompos, most totál graham liszttel csináltuk, újhagymával, pulykacombsonkával, és rengeteg sajttal. Kíváncsi leszek, így milyen, eddig kevertük a liszteket, grahamből meg még nem csináltam semmit sem, de az van most itthon, még van 2bontatlan zacsi, mind lejárt. :-D

21623. .jucus. (válaszként erre: 21620. - Ivi79)
2012. ápr. 14. 12:11
Jó az elektromos is, csak szép türelmesen, minden felszínt meg kell mosni vele-kicsit tovább tart, mint a kézi. De jó technikával ugyanolyan hatékony.
21622. .jucus. (válaszként erre: 21621. - Molygó)
2012. ápr. 14. 12:10
De jó ötletet adtál, Molygó! Sütök palacsintát!Kösziköszi.
21621. Molygó (válaszként erre: 21613. - Kr73)
2012. ápr. 14. 12:00

Réka hidd el menne neked is és akkora örömet nyújt hogy már nem kapok szívrohamot közben és hogy ahhoz képest hogy az elején hogy bíram most simán megy. Jó kidöglök de már nem úgy mint az elején.

Mai ebéd: toszkán paradicsomleves, tejszínes spenótos tészta, és palancsinta. Na ez ugye egyszerre sok lenne úgyhogy a palacsinta délután lesz. Kérem szépen a durumlisztől egyenesen ugyan olyan a palacsinta mint sima lisztből, mekkora boldogság ez kérem szépen.

21620. ivi79
2012. ápr. 14. 11:30
Tita, és az elektromos? én azóta tudom csak megmosni a hátsó fogaim hátoldalát..és nemsokkal drágább mint egy jófajta sima kefe
21619. .jucus.
2012. ápr. 14. 11:00

[link]

Vagy ilyesmi.

21618. .jucus.
2012. ápr. 14. 10:58

[link]

Vagy ez.

21617. .jucus.
2012. ápr. 14. 10:56

[link]

Például ez.

21616. .jucus. (válaszként erre: 21615. - Titamilla86)
2012. ápr. 14. 10:45

Titám, véleményem szerint a polírozógumik általában csak útban vannak.Olyat keress, ami kis fejű, médium, és nincs rajta mindenféle csilivili.

Signálnak is van ilyen, az Oral-B -nek is, csak a reklám miatt hajlamosak mindenféle felesleges fejlesztésre.

Kedvencem pár éve a háromfejű fogkefe volt, agyam eldobtam.

Attól, hogy ilyenek a fogkefék, még nem javul a statisztika a vásárlást-használást tekintve.

2012. ápr. 14. 09:44

Jucus, segíts nekem egy kicsit kérlek. Nekem ilyen fogkefém van,csak rózsaszínbe [link]

jó ez nekem? Mert nekem néha útban van középen az a gumi hülyeség, főleg,ha tényleg körkörösen mozgatom.

21614. ivi79 (válaszként erre: 21570. - Fb594c0e36)
2012. ápr. 13. 21:37

elvileg.. ha beszélsz legalább 1nyelven(még akkor is ha tök magyar cég), de 2-3 mégjobb(lengyel, mandarin, svéd, portugál). legyen diplomád mindenhez( majdnem van 1, de nem sikerült befejezni),akarj 3müszakban dolgozni, nelegyél szülőképes korú nő, fura ha éles váltás van a szakmai pályádban(nemaz h sokoldalú vagy áá, hanem határozatlan) legyen mindenféle informatikai rendszerben tapasztalatod, az nem hátrány ha dolgoztál a cernben, de ha oylan a munka akkor legyél kicsit butácska(utóbbinál túl kockának tünhettem), tehát legyél jó szinész, hazudj, nyalj segget, és legyen mindenből referenciád.

én most 2 területen keresek melot, egyik az informatika, amit szeretnék csinálni, illetve a régebbi szakmám kreativabb vonal, de már nem szeretem, viszont van 5év tapasztalatom. ezenfelül meg bármi, amit megtudok csinálni..sajna diplomát és nyelvet már egy fénymásolólánynak is muszáj felmutatni..

21613. kr73
2012. ápr. 13. 20:53

Zaki! Az szép kor! Pláne, hogy én most vagyok annyi, mint amikor neki már le akarták vágni a lábát. Hú, rossz még belegondolni is! A MM-s kérdésedre nem tudok válaszolni, majd a többiek mondják, hogy szerintük mi légyen.

Molygó! Ha én nyomnék egy olyat, nemhogy a te torkodon, de az enyémen se menne le - még levegő sem. Na, ezért nem nyomok semmi hasonlót. :-P

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook