Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
off: képzeljétek, márc. 31-i vérvételkor a D-vitamin szintem 118,8 volt!!:) (ref. tartomány: 75-)
az zsír, nem? :))) na csak megéri a napi 4-5000 NE...:) úgy örülök!
s.bea
Nagyon szép baba és tele van vidámsággal.... gratula hozzá.
Köszönöm mindenkinek a biztatást.
A mettel meg akkor barátkozok még egy ideig.
A pasim naná, h támogat, ő zsebeli be a bókokat a haverfiúktól (Te, asszony nagyon rendben van. XD), és hát ő már nagyon akarna babát. És tudja, h nem enném meg, de minek nehezítse a dolgot. Rendes ürge. :)
Hagymás rostélyoooos! Wááááá!!! Nyammi. :)
:D rosszcsontok szoktak ilyen pimaszul vigyorogni, aztán hozzádvágja a spenótot.
Szalma, a pasid jófej nagyon, h ennyire támogat:) anyós nem egyszerű eset, én vinnék neki ricinusos muffint:D brassóit imádom kizárólag csemegeubival:)
mi szombat du megyünk pasim kollegáival egy nagyontuti kisvendéglőbe és én asztalméretű hagymásrostélyost fogok enni:)
Csajok, panasz és utána befogom: tegnap hívtuk anyóst, h mit főz (mert ha olyat, ami nekem rossz, viszek kaját, de ezt nem mondtam), mire ő: ezt és ezt, nem tudom ez belefér- e a fogyókúrádba. (???)Ez a büntetés azért, mert szóltunk, h nem kérünk csokitojást, a barátom sem (nem enged a lakásba olyat, ami nekem nem jó :)).
Viszek neki diós muffint csokisapkával ajiba. Megérdemli, ugye? :)
"innen megmondom neked, h kis rosszcsont lesz:)"
Pár hete már mi is kezdjük érezni... iszonyú akaratos, de nem lehet neki ellenállni :)
nemáá, lehet csak haluzol:) vagy más miatt feszültek, mi is mindig megéreztük amugy ha vmi nagyobb gebasz volt:(
Zsuga, ügyes vagy! nagyon szerettem azon a részen sétálgatni főleg tavasszal munka után, csak én mórictól moszkváig a 61es vonalán, vagy a 18ason a gellért tér felé:)zene be a fülbe és lehet végig nyomni zsirégető zónában:)
Bea, Barnus nagyon édes, de innen megmondom neked, h kis rosszcsont lesz:)
Bea, nagyon édi Barnus!! :)))
A gyógyszerrel kapcsolatban felezd le a másodikat és úgy szedd kb. egy hétig, vagy amíg már nincs mellékhatása. Nekem is így kellett felépíteni, mert annyira rosszul voltam tőle.
Sziasztok!
Hajna remélem most nem jól érzed és nem készülődik semmi!!! Vagy addig bírják már ki még max. pár hónap múlva elhúzol pocakot növeszteni!
Tettem fel tegnap egy vigyorgós képet Barniról, h. felviduljatok.
Én visszavettem a metből a múltkor, h. annyira szarul voltam. Most az 1*850-t már meg se érzem, lehet veszek be ma 2*850-t.
Zzsuga, ez addig van, amíg hozzá nem állsz a methez. Nem valami jó, kitartás, ügyes vagy a sétával. :)
Zaki, jelentsééééél!!! :)
Hajna, csak nem lesz semmi, ha már átvettek, ne most kavarjanak...
Zaki a férjed megkapta a melót?
Lassan én is nézhetek munka után, mert itt annyira készül valami, annyira feszült a vezetőség, hogy biztos tudnak már valamit, amit mi még nem.
Zsuga, látod, milyen csodákra képes már a séta is? Ügyes vagy, a lényeg a rendszeresség legyen. A probiotikum ebben az esetben nem segít semmit. Annó én is gondolkodtam rajta. Sajna ez a met "természetes" mellékhatása. Idővel múlni fog majd. Ha még egy hónap múlva is ilyen tüneted lesz, akkor kell szólni a dokinak, mert ha addig nem szokta meg a szervezeted, akkor nem is fogja és gyógyszert kell cserélni.
Clarissa mit szedsz most? Nekem az első kontrolon volt ilyen, hogy az éhgyomri inzum javult, a terhelt meg nőtt. Erre azt mondta RR, hogy látszik, hogy elindult a javulás abból, hogy az éhgyomri lejebb ment, viszont a különbséget a szervezet rápakolta a terheltre. Tehát maga az inzulinválaszod ugyanannyi, mint volt, csak eltolódott az arány. Mi ezután gyógyszert cseréltünk. Azt mondta, idővel a régi is hatna, csak én babát szeretnék, és nem vagyok már mai csirke, ezért fontos, hogy hamarabb legyen javulás, így nem érünk rá a régivel szarakodni.
Hátha tud valaki segíteni.
Mióta 3*1db 500mg Meforált szedek, éjjel arra ébredek, hogy iszonyúan fáj a hasam, reggel meg hányingerem van a túzóraiig, hiába eszek reggel is. Addíg míg 2*1 szedtem és este is, nem volt gondom. Majd egy hete nem alszok rendesen.
Más tünetem nincs. Most szóljak a dokinak vagy vegyek probiotukumot?. Antibiotiukm mellé nekem mindig jó volt..
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?