Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ez normális érzés? fórum

Ez normális érzés? (beszélgetés)

1 2
febr. 10. 21:38

Igazatok van.

Az ember élhet bárhogy,mindig lesz akinek ez majd nem tetszik.

És,ha állandóan azzal foglalkoznánk ki mit gondol..

Rá menne az egész életünk.

35. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 31. - 80ASIQ)
febr. 9. 14:24
Az zavarná, hogy nős vagy, mert sosem kellene neki, akit mástól csábítana el. A korod nem hiszem, csak legyen mellette egy normális társ, akivel megoszthatná otthonát, örömét, búját és bánatát. 42 éves. A szeme nem áll szépen ez a problémája.
febr. 9. 13:52
Szerintem senkit nem érdekel. Élhetsz Te élettársi kapcsolatban is, lehet társad úgy is, hogy csak hétvégén találkoztok. Szerintem először fogadd el magadban ezt a tényt, mert úgy érzem, ez NEKED probléma.
33. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 12:59
te életed, te éled, senkinek semmi köze a magánéletedhez. Csak annyit árulj el róla, amennyit nagyon szükséges..
32. andilaci (válaszként erre: 2. - ~ Luna ~)
febr. 9. 12:56
Így van‼️‼️‼️‼️
31. 80ASIQ (válaszként erre: 28. - Kedvesenfanyar)
febr. 9. 12:48

Azt, hogy hölgyünk szép-e vagy sem, nem firtattam. Kár, hogy nem ismerem a kolléganőd, de nekem már tetszett olyan hölgy, akit a többség nem tartott szépnek. Mondják, minden zsák megtalálja a maga foltját. Nyilván a csinosak, szépek esélyesebbek.

Nem tudom ajánlani magam, mert nős is, öreg is vagyok. :D

30. sanguinee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 12:14

Nekem sincs gyerekem, most 54 éves vagyok.

Az igaz, hogy új munkahelyen megütköztek ezen, de annyit mondtam, ez az én életem, így alakult.

29. 55Judit (válaszként erre: 24. - Channa*)
febr. 9. 12:08
Mindenkinek így kéne gondolkozni! Szerintem sincs semmi értelme más életén csámcsogni.
28. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 23. - 80ASIQ)
febr. 9. 11:05

Vagy nem.

Van egy nagyon kedves, csinos, okos kolléganőm, de az arca nem szép, hát nem hajtanak rá, de nem is környékezik meg a férfiak.

Ebbe már-már belebetegedett. Nem azért, mert mit szól más, csak szeretne egy társat.

Nagyon jó társa lehetne valakinek.

27. globus
febr. 9. 10:47
Az ember társas lény. Aztán kinek ki/ mi a társa, szabadon eldöntheti.
26. andilaci (válaszként erre: 23. - 80ASIQ)
febr. 9. 10:32
Úgy valahogy
25. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 24. - Channa*)
febr. 9. 09:52
Car ügy számukra, de besavanyodottak, (tisztelet a kivételnek) nehogy már én is általánosítsak. Ezek az emberek azt tudják leírni, amit megéltek, megélnek, el sem tudják képzelni, valaki lehet, elégedett, és BOLDOG is.
24. Channa* (válaszként erre: 3. - 55Judit)
febr. 9. 09:14

Húúúú, rendesen leírtál mindket nem szingliket;)

Pusztán azért, hogy szingli FI jobban érezze magát.

Nem vagyok a kapcsolatomban boldogtalan, sosem voltam válófélben, bár egyszer hullot a hajam a pm miatt, de hamar rendeződött, sosem voltam elhizott és deszka sem.

Vannak gondjaink, de általában boldogan élünk és szinte mindig jól érzem magam;)

Ja, és sosem érdekelt, hogy valaki szingli vagy sem. A munkahelyemen nem azzal foglalkozok, hogy a többieknek milyen a magánélete, és ha eltér az enyémtől, akkor nem ezen csámcsogok.

Amíg valaki nem osztja velem a magánéletére vonatkozó információkat, addig nem azon agyalok, hogy vajon milyen élete lehet.

Légy szíves szinglik, ne írjatok ilyeneket azokról, akik nem szinglik.

23. 80ASIQ
febr. 9. 08:32
Rád fognak hajtani a férfiak mert (bocsánat a kifejezésért) szabad préda vagy.
febr. 9. 08:01

Számomra, nem normális ezen aggódni.

Én új helyen általában annyit szoktam mondani, a magánéletem tabu.

El is fogadják legtöbben.

Természetesen,amikor beilleszkedek, akit szimpatikusnak találok megosztom vele/ velük életem 1-1 dolgát,

sosem volt még abból problémám, hogy nem beszélek magamról.

febr. 9. 06:22
Én úgy szoktam hogy belecsapok a lecsóba ha érdekel és nincs testi-lelki bajom, kb. senki se állíthat meg, aztán ha ott vagyok körülnézek, eldöntöm hogy jó lesz -e, ha nem lesz jó MENEKÜLÖK!
febr. 9. 01:06

Egyenlőre még nem tudom milyen lesz.

De,bármilyen munkahelyre mentem,ez bennem volt.

febr. 9. 00:43
Nem,nem ítélek senkit meg ha csak nem ad rá okot.
febr. 9. 00:39

Hát ez már nem az én hibám, én is látom sajnos!

De azt is vizsgáld meg hogy Te hol vagy "hülye", mert az emberek szeretnek alaptalanul "lehülyézni" másokat, amikor még magukat se látják!

Akkor jogos a "lehülyézés", ha tisztán látod hogy milyen vagy, és ténylegesen látod a hülyéket!

febr. 9. 00:34

Nekem is volt olyan helyem ahol egy 💩darabnak éreztem magam, mert ezt sugározták, és olyan helyem ahol IMÁDTAK! 💖💖💖

Az emberi kapcsolatok is ilyenek, nagy lutri hogy milyen emberhez vagy közösségbe kerülsz!

De kulcs🗝️ az önismeret, hogy lécelj le onnan, ahol nem jó!

Mit ér, ha egész nap a 💩💩💩-ban dagonyázol?!

febr. 9. 00:33
Csak hát mindenhol vannak hülyék.Ez elkerülhetetlen.
febr. 9. 00:26

"ha új munkahelyre megyek mint most, rettegek hogy mit gondolnak rólam emiatt"

Sajnos egy előítéletes társadalomban az a legrosszabb, hogyha nem tetszel valakinek valami miatt, és elutasítanak, kirekesztenek.

Az egyedüli önvédelem az, ha máshol keresel, ahol elfogadnak úgy ahogy vagy, közben őrizni tudod az értékeidet!

febr. 9. 00:24
Akkor csak én stresszelem túl..
febr. 9. 00:20
Amíg nem ők veszik a kenyeredet a boltban, gondolhatnak bármit.
12. Ágio8405 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 22:32
A munkáltató mèg örülni is fog. Akinek kisgyereke van sokszor fel sem veszik mert sokszor beteg a gyerek és akkor anyuka nem tud dolgozni.
febr. 8. 21:58

Párkapcsolatot újra szeretnék.

Ha találkozom olyan személlyel.

De most egyedül vagyok.

febr. 8. 21:46
ez a te eleted es senkinek semmi koze ahhoz,hogy van,vagy nincs gyereked!
febr. 8. 21:12
Sztem engedd el h mit gondolnak. Én vezetőként még örülnék is h nincs gyereked és nem is akarsz. Nem ettől leszel vki. Sok sikert az új helyen 😉
febr. 8. 21:09

Akkor ez tényleg nem normális nálam.

Én se gondolok semmi rosszat senkiről ,ha megtudom,hogy egyedül él valaki.

febr. 8. 20:53

Szerintem igen, nagyon is többet gondolsz bele a helyzetbe.

Nem számít mit gondolnak mások,engedd el.

A másik pedig, annyi információt árulj el magadról,ami feltétlenül szükséges,nem kell kitárulkozni,mindent megosztani, lényegében magánügy.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook