Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

1563. cskata (válaszként erre: 1561. - Ani*)
2007. szept. 11. 15:19
én is elküldtem Neked az én nickem + jelszavam!:)
1562. kismo (válaszként erre: 1561. - Ani*)
2007. szept. 11. 15:11
Ment priviben a jelszó :D, és a használati utasítás :D
1561. ani*
2007. szept. 11. 14:48
Annak nagyon örülnék, hogy tudom megnézni?
1560. kismo (válaszként erre: 1559. - Ani*)
2007. szept. 11. 14:09

Az aktiválás nem fáj, csak egy picit szokott feszülni! Legalábbis nekem! Utána pedig csak egy-két napig kellemetlen, de nem vészes!

Szerintem annyira ne foglalkozz a teflonos ívvel, én is rá voltam kattanva az elején, hogy nekem is olyan kell, de beláttam, hogy jobb a dokira bízni! Egyébként meg abszolút nem feltűnő benne a fém ív se, nyugodj meg! Ha gondolod küldök priviben jelszót, megnézheted!?

1559. ani*
2007. szept. 11. 14:05
Hát nem örülök, h. kopik a teflon, de legfeljebb majd cseréljük. Azt lehet cserélni ugye? Kíváncsi vagyok milyen lesz, pénteken minden kiderül. És az aktiválás fáj? (még fel se tették, már aktiválnék :)
1558. Vio (válaszként erre: 1554. - Ani*)
2007. szept. 11. 13:48
Én csütörtökön megyek, majd beszámolok az élményeimről:)
1557. kismo (válaszként erre: 1554. - Ani*)
2007. szept. 11. 13:32

Szia!

Nekem porcelán szabim van felül, alul fém! Nem feltünő abszolút! Amúgy meg nekem csak az első 2 hónapban volt teflonbevonatos ívem (és tényleg kopott), de nekem is azt mondta a dokim, hogy a későbbiekben ezzel már nem tud hatékonyan dolgozni, mert elég gyengécske az ív!

A ragsztás nem fáj, az egy kicsit kellemetlen, amikor az ívet beteszi a brekikbe, de különösebben nem fáj, csak kellemetlen, ahogy ott ki van feszítve a szád! Ki lehet bírni! A ragasztás utáni pár hét kicsit necces, amíg megszokod, eleinte a kajálások nehezen mennek, de mindenki feltalálja magát, és rájön a taktikára, hogy ne halljon éhen :D, abban az időszakban! Utána pedig szinte bármit ehetsz! Sok sikert a szabidhoz, és gratula az elhatározáshoz :)

1556. cskata (válaszként erre: 1554. - Ani*)
2007. szept. 11. 12:52

szia Ani!

Szintén műanyag szabim van, csak sima fém ívvel.

Nekem erre a - ha jól emlékszem - teflon bevonatú ívre (ami olyan színű, mint a fog) azt mondta a dokim, hogy idővel elkezd róla lekopni a bevonat, ami nem túl esztétikus látvány.. így aztán nem is kértem ilyet + állítólag ezt csak a kezelés későbbi szakaszában lehet használni, mert gyengébb ívek, mint amivel indítják a folyamatot..:O

De majd dr.Laci ha erre jár biztosan nyilatkozik erről!:))))

Egyébként nem feltűnő ez sem (a fém ív), de különben is pár nap/hét után már totál nem fog zavarni a fogszabályzó látványa!:)

Visszakerestem, a ragasztós "élményeimet" még annó a 169. hsz-ben írtam le - TASÁNAK!!:DDD Jó régen volt!!:DDD

de mintha közelmúltban is elmesélte volna valaki valakinek, hogy hogyan zajlik..:)

Jah, és az első 1-2 hét a necces (kajálás, fájdalom), utána megszokod és elmúlik!:)

Olvasgass vissza, szerintem sok kérdésedre találsz választ!:)

1555. ani*
2007. szept. 11. 12:24
*fogszabisok
1554. ani*
2007. szept. 11. 12:21
Sziasztok! Péntektől én is csatlakozom a foszabisok táborához.A ragasztás milyen? Fáj amikor felteszik? Utána mennyi ideig nem tudok majd enni? Nekem átlátszó lesz a breckett a sín meg fogszínű. Van vki.-nek iyen, vagy porcelán? Ezek mennyire feltűnőek, nagyon észreveszik? Előre is köszi a segítséget!
1553. kismo (válaszként erre: 1552. - Cskata)
2007. szept. 11. 11:57
Vettem az adást: bajszos-rúzsos kép készül majd levétel után :D ;)!!
1552. cskata
2007. szept. 11. 11:06

:)) bajszos kép jöhet Kismotól majd!:D de csakis rúzzsal együtt!:))

Peter, nekem 1 breki "lerágásom" volt alul, amikor jópár héttel ezelőtt pizzába (és brekettbe) haraptam.. reccsent egy nagyot, majd egy tükör előtt diagnosztizáltam, hogy akkor ez most leesett és "fityeg".. simán visszaragasztotta a dokim! (2.000-ért..:S jó drága pizza volt!:DD)

Jóéjt Neked! Látom, valami jó kis bioritmus gyilkoló melód lehet: nappal alszol, éjszaka dolgozol..:O

1551. kismo (válaszként erre: 1549. - Peter26)
2007. szept. 11. 10:47
Jaaaaa, és jó éjszakát!! :D ;)
1550. kismo (válaszként erre: 1549. - Peter26)
2007. szept. 11. 10:43

Nekem még egyszer sem! De az öcsémnek kéthavonta 1x :D :D!! Nem tud rá vigyázni! Főleg, ha valaki kétpofára eszi a pisztáciát :D ész nélkül!

Okké!! Bajszos kép rendel ;P :D :D Viszont ha már itt tartunk, akkor parókát is veszel fel a rúzs mellé?? Lécci-lécci :D :P

1549. Peter26
2007. szept. 11. 10:36

Tényleg: kinek hányszor esett már le brakett?

kismo: én bajszos képet kérnék :P

Most viszont megyek aludni, hosszú volt a munka.

Legyetek rosszak!

P

1548. kismo
2007. szept. 11. 10:08

Almába harapás szabival?? Íííííííííí, én sem próbálkoztam még vele! Marad a késes felszeletelős megoldás :D

Tasa: igen, nekem is furi volt így első hallásra, hogy szabival együtt veszi le a mintát, de ő biztosra megy ;)

Peter: Igen-igen!! Fotót-fotót kérünk :P! Nagyon komoly lenne :D :D

Én milyen képet csináljak ha leveszik?? Javaslatok :P?? Esetleg egy piros bohócorral és Jokeres sminkkel :P Mit szóltok :D :D?!

1547. cskata (válaszként erre: 1546. - Peter26)
2007. szept. 11. 10:03

na, tessék! az összes fogszabis állandóan az almába harapás hiánya miatt sír - és itt a példa, hogy ezt sem kell kihagyni a szabi ideje alatt!:))

Azért - ettől függetlenül - én nem próbálom ki, jó lesz nekem "késsel-villával" is..:D

bár jó pénzért úgyis visszaragasztja a dokim a lepotyogott brekiket..:D

1546. Peter26
2007. szept. 11. 09:58

Rendben, megcsinálom ;)

De az nem borosta, hanem körszakáll.

Igen, egész almát nyüstölök kb 10 perc alatt.

1545. Tasa
2007. szept. 11. 09:50

Szép napot!

Ehhehe, elképzeltem, ahogy Peter a bemoldalán, a levétel utáni fotón ott vigyorog vörös rúzzsal, borostásan! :D Csináld meg légyszi a kedvünkért! ;D

Én sosem használtam eddig rúzst, de mostanában már eljátszottam a gondolattal, hogy "utána" felveszem ezt az új szokást. :)

Kismo, ilyet még nem is hallottam/olvastam, hogy a szabival együtt veszik le a mintát. Bár persze abból a szempontból jobb, hogy levétel után ott lesz rögtön kéznél, mégcsak esélyt sem adva az elmozduláshoz.

1544. cskata (válaszként erre: 1543. - Peter26)
2007. szept. 11. 09:39

:DD pedig biztosan jól állna!:DD főleg, ha nem borotválkozol meg előtte!:)))

elnézést a "nemi diszkriminációért" - dehát tudod: nők egymásközt..:))

almaevésen egész almába harapást értessz..?:O azzal én nem is kísérleteztem, amióta szabim van..

1543. Peter26 (válaszként erre: 1541. - Cskata)
2007. szept. 11. 09:28

"vicces ez a rúzs-téma az "elkészült" mosolyú embereknél, de ezek szerint többeknél így működik.."

kövezzetek meg, de nekem még nem jutott ez eszembe, hogy rúzst fogok venni, ha lekerül. :D

Szűk 4 hét és újra aktiválás. Alig várom már, mert szinte nem is fáj. Almát is tudok enni és ez így nem jó.

1542. kismo (válaszként erre: 1540. - Ariv)
2007. szept. 11. 09:00

Sziasztok!

Ariv: ha minden igaz, akkor jövőhét szerdán fogszabival együtt veszi le a mintát az éjszakaihoz! És amikor októberben megyek, akkor pedig az egész cuccost, és aztán meg a kezemben is lesz az éjszakai szerkezet :D De persze 100%-ban nem élem magam ebbe bele, mert még lehet, hogy ő kitalál valamit, és meglát esetleg egy kis apró huncutságot, amin alakítani akar! Rábízom! Mostmár ez az egy-két hónap ide, vagy oda, mind1 :D És igen, én is hallottam a rémhírt, hogy a levétel nem éppen kellemes, de szerintem ki fogom bírni, úgy gondolom ez már gyerekjáték egy 1,5órás szájsebészeti műtéthez képest ;)

A Madonnás rések miatt meg ne aggódj, szépen össze fognak húzódni, barátnőmnek is így volt, és most szép szoros fogsora van, kiskapuk nélkül ;)

Kata: szerintem az is gáz, ha mondjuk egy erős rúzs, az ember fogára ragad (lsd.puccos idős hölgyek), de még bizarabb lehet, ha az a fogszabin virít :P

1541. cskata
2007. szept. 10. 22:20

Sziasztok!

dr.Laci: köszi a választ!:) mint olvashattad, mi is ezt totóztuk össze, mint kiváltó okot!;)

Vircus: hogy vagy? elmentél ma dokihoz?

Tasa: háát, tényleg nem sűrűn sétálok Sopronban..:( utoljára úgy 4 évvel ezelőtt tettem..;) az asszem nem nevezhető gyakorinak..:D

Kismo: vicces ez a rúzs-téma az "elkészült" mosolyú embereknél, de ezek szerint többeknél így működik..;)) tyűű, ha lekerül rólam is, lehet, hogy beszerzek valami jó kis.. khm..khm.. hogy is mondjam.. Q*vás színűt..:DD régen mindig ilyen kis természetes színekben pompázott a szám, a szabi óta meg inkább nem használok rúzst - elég gáz látvány lehet, ha rákenődik a szabira..:D

Ariv: ha most kezdtek el vándorolni, akkor hamarosan Neked is látványos lesz!:) hiszen pár hét alatt nagyon sokat tudnak erre-arra masírozni!:) A 2-es + 3-as között azért van rés, mert először a 3-asok mennek hátrébb a kihúzott 4-esek helyére. Emiatt ne aggódj, a 4 hónapos képemen nálam is láthatod, hogy kb. 3 mm rés lett a 2-3 között!;) Nekem a négy front fogamat összekötötte a dokim egy ligatúrával, és így azok már nem csúsznak el, nem lesz köztük rés, szépen közösen araszolnak beljebb!:) Ha még most esetleg nem is kaptál ilyet - biztosan fogsz legközelebb, mert úgy rémlik, hogy többünknek is van!

Köszi a gratukat a régi/új képeimhez mindenkinek - Szyrának is, hogy őt is megemlíthessem név szerint!;))

1540. Ariv
2007. szept. 10. 16:07

Kata!

Megnéztelek, tényleg nagyon látványos a változás.De nálad már a 2 hónapos is. Nálam sajnos nem. Most kezdett el úgy igazából vándorolni a fogam. Most már kb. a 2-es és 3-as fogam között van 3 mm rés. Kezdek aggódni. Úgy fogok kinézni mint Madonna az első fogaival.

Mózsi! Nem tudok hozzászólni a műtét témához. Nekem még soha nem volt. De bátorság!!! Tudod, a szépségért meg kell szenvedni!

Kismo. Most hogy leveszik rólad,kapsz éjszakait? De milyen mintát is vesz most le 19-én? Gondolom már vágod a centit. Nekem az egyik bnőm aki szegény 2 évig hordta, azt mondta hogy neki rohadtul fájt a fogszabi levétele. De már akármekkora fájdalmat hajlandó volt elviselni a cél érdekében.

Péter, ahogy néztelek, és mivel írtad hogy Te is zalai vagy, szerintem egy dokihoz járunk. Márcsak a kütyüből ítélve, és a feltevési technikából. De majd priviben megbeszéljük.

1539. dr.Laci (válaszként erre: 1489. - Cskata)
2007. szept. 10. 12:21

szia

bocs, nem emlékszem válaszoltam-e már erre. vszínű az van, hogy már más helyen vannak a fogaid, mint eredetileg, ezálatal más a harapásod, ami nem tetszik még az állkapocs izületednek. Ennek a kezelés végére múlnia kell...

1538. szyra
2007. szept. 10. 11:02

Sziasztok!

Kata: tényleg szupin megcsináltad a képeidet! :) Így lehet legjobban látni a változásokat! Gratulálok! :D És jó látni "face to face"! :))

Mózsi: én is arra bíztatnálak, hogy próbáld meg altatás nélkül! Ha jól elérzéstelenítenek, nem lehet baj! Én is tudom mivel jár egy ilyen bölcsi-műtét, mind a 4-től megszabadítottak fogszabi előtt, s a bal alsó nekem is ilyen szerencsétlenül feküdt, ráadásul volt egy kis komplikáció is, így 3 órán át tartott a műtét, de átvészeltem, s aztán második körben kikaptuk a többi hármat egyszerre... Szóval ne félj, fog az menni ébren is! :D Én spec. az altatástól jobban félnék.... ;)

1537. kismo
2007. szept. 10. 09:42

Sziasztok!

Hát.. néha nem győzőm visszaolvasni a dolgokat, olyan aktívak vagytok :)

Először is Üdv. az újaknak :) Hajrá szabisok ;)!!

Ariv: köszi a bókot, remélem, hogy már ez nálam tényleg a végjáték, és 19-én mintát vesz, hogy októberben levehesse, de majd meglátjuk, ő mit mond :)

Kata: nagyon állat lett a bemed ;), gratu! És tényleg alakul az a mosoly :D!! Amit meg a feltűnő rúzsról írtál: bejött :) Az aszissztens is valami tűzpirossal keni magát :P

Peter: köszi a jelszót, megnéztelek! A felső nagyon jól áll már! Tény és való, hogy az alsó még kusza, de szép lesz, sajna, hogy nincs kiinduló fotód :(!! De egyébként, ha még csak 3-4 hete van fent alul, akkor csodákat nem lehet várni!! Annak tényleg több idő kell!! Türelem :D, és be fog indulni!

Mózsi: nekem is volt műtétem, pont bölcsifoggal úgy ahogy Neked: vízszintesen az ínyben, és ráadásul az egyik gyökere még bele is volt kapaszkodva a 7-be :(! Kb. 1,5 órás menet volt, de kibírtam altatás nélkül, semmit nem éreztem! Igaz utána egy hétig pocokfejem volt, de ez természetes ilyen volumenű beavatkozások után :) Egyébként én is egyetértek Tasával, át kéne gondolni ezt az altatást ;)

Ez a főtt kuki evés nem semmi, bátrak vagytok :) Én csak a késsel való lekapirgálást választottam :D

1536. Tasa (válaszként erre: 1520. - Cskata)
2007. szept. 10. 09:12

Szép napot!

Kata, nagyon ügyi vagy, profi lett az oldalad! :) A fogaidról már nem is beszélve! Alakulunk-alakulunk. :) Jah és közben "arcos" is lettél! Akkor, ha Sopronban sétálsz majd (ami gondolom gyakran van, nem távolság :) ) meg foglak ismerni! :) És ez nem fenyegetés volt. ;)

Mózsi, altatással? Te kérted, vagy a doki mondta? Csak azért, mert szerintem felesleges az altatás. Nálam jobban nem fél senki a foghúzástól, mégis túléltem már egy bölcsifog eltávolítást. Hozzáteszem semmit nem éreztem!

Lilla, Erank elismerésem a főtt kukorica evéshez! :) Én még nem voltam ilyen bátor!

1535. Vircus
2007. szept. 9. 22:12
Kész!!Én nem bírom!Holnap sztem elmék dokihoz.
1534. .Lilla. (válaszként erre: 1530. - Cskata)
2007. szept. 9. 16:38
igen, láttam már az adatlapodon, azért írtam h grafikus : )

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook