Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2043. Casia
2007. szept. 24. 07:57

Jóreggelt!

Korall, egyetértek Tasaval: nem néz ki hülyén, és igenis kell! Mármint, ha a doki azt mondja, akkor csináltasd meg, mert nem tudsz majd harapni a végén... Amúgy nem hiszem, hogy a vizitdíj ettől megduplázódna...

Tasa! 27? Én 28-án megyek! :-)))) Alig várom!!! Most éppen...

2042. Tasa
2007. szept. 24. 06:51
Upszi, bocsi Lila -> Lilla! ;)
2041. Tasa
2007. szept. 24. 06:50

Szép reggelt!

Lila, hát én is kiakadtam így korán reggel. Mi az hogy hülyének nézed, meg hogy ZAVAROD??? Dehát ő orvos, az a dolga, hogy segítsen! Persze a privát pácienseivel tuti nem így beszél! Remélem, ahogy Casia is írta, anyukád jól megmondja neki a magáét!

Korall, abszolút nem néz ki hülyén, ha alul fém van, felül pedig kerámia. De ezt nem értem. Mit mondott a doki, szükséged van alulra is szabira? Mert ha igen, akkor mindenképp kell. Ez nem úgy működik, hogy én csak felülre szeretnék, alulra nem. Az már régen rossz, ha a doki rád bízza, hogy akarsz-e alulra. Ha muszáj, akkor muszáj, félmunkát nem csinál. Arról nem is beszélve, ha elhatároztad magad, akkor legyen már tökéletes az a mosoly! :) Az árakról kérdezd meg a dokit, nem tudom az hogy működik. Nekem csak felül van, de nem azért mert csak oda akartam, hanem mert azt mondta a doki csak oda kell. A fájdalom és nem evés az első 2 hétben jellemző, de nem vészes, inkább csak kellemetlen, míg hozzászokik a szád, hogy van benne egy szerkentyű. Utána teljesen hozzászoksz! Szóval gratula az elhatározásodhoz, kedden várjuk a beszámolót! ;)

Én meg elnéztem, nem 30-án (mivel az vasárnap), hanem 27-én megyek a házassági tanácsadásra. :)

2040. Korall
2007. szept. 23. 21:38
Sziasztok! Kedden ragasztja fel a dokinő a fogszabimat felülre kerámiát. Majdnem lehidaltam az árától. Maga a fogszabi: 44 ezer, az orvosi vizitdíj meg 125 ezer, másfél évre. De lehet részletben is fizetni. Szerettem volna alulra is, de ezt már nem tudom bevállalni.Van olyan akinek alul mondjuk fém van és felül kerámia? Szerintetek nem néz ki ez hülyén? És ha kettőt felügyel, akkor nem duplázódik az orvosi díj? Köszi a válaszokat előre is! Sokan írjátok, hogy fáj,meg nem tudtok enni. Nekem erről nem szólt a doki semmit! Na mindegy már belevágtam, nem hátrálok.
2007. szept. 23. 20:32

Jóestét

jól eltüntem de két napig nyaraltam.

Szaunáztam, medencéztem, horgásztam

a fogszabim most eléggé "csöndbe van" nem tudom nem csinál semmit majd fog remélem egy hónap múlva már látszani fog a javulás

2038. f7cbe21b45 (válaszként erre: 2036. - .Lilla.)
2007. szept. 23. 08:26
Lilla! Tréningezzetek anyukáddal a doki kiosztására! Persze, hogy pitiáner ami neki nem fáj... De neki igenis az a dolga, hogy a te fájdalmaiddal foglakozzon.
2037. Casia (válaszként erre: 2036. - .Lilla.)
2007. szept. 23. 08:14
Na ezt nem értem! Csak úgy, látatlanban elküldött a sunyiba? Meg pitiáner dolog??! Tényleg nem egy kedves ember! Valakinek el kéne magyaráznia neki, hogy ez a "pitiáner dolog" milyen fájdalmas is... meg, hogy a szádban van... hé, hát azzal, hogy fölvett a páciensei közé, felelősséget vállalt érted! Ilyen esetben az a minimum, hogy akármilyen pici ügyről van szó, nyugtasson meg. Oké, hogy ő már látott száz ilyen esetet, de Neked ez az első és egyetlen... hű, de mérges lettem! Remélem, anyukád jól kiosztja majd! Vajon Zsu mit tenne, ha ezt Annuskával játsszák el? Sejtem... Bár az nem segít... Mindegy, fel a fejjel! És ne hagyd magad ilyenkor!
2036. .Lilla. (válaszként erre: 2035. - Casia)
2007. szept. 22. 21:34

öö én híztam mióta fogszabim van. megszerettem enni. nagyon : ) de 6kg-t szedtem fel. :(

jah amugy felhívtam a dokit. SOHA TÖBBÉ. végülis hülyének nézett h mért zavarom ilyen pitiáner dologgal, ugyhogy kedden anyuzkám is jön velem aktiválásra :D

2035. Casia
2007. szept. 22. 20:21
Ja, fogyni én is fogytam, már csak 45 vagyok... lassan mindenki azt hiszi, anorexiám van... pedig csak fogregulázóm... :-))
2034. Casia (válaszként erre: 2033. - Mukli)
2007. szept. 22. 20:20
Hű, ennek mindenképp járj utána! Bár nem hiszem, hogy köze lenne a fogszabihoz, de nem vagyok orvos. Előbb talán zárj ki minden mást... vagy inkább hívd fel a dokid, hogy mi a helyzet... vagy nem is tudom... Ha jutottál valamire, okvetlen írd meg!
2033. mukli (válaszként erre: 2021. - Casia)
2007. szept. 22. 18:54

csak azért, mert nekem azután, hogy alulra is felkerült a fogszabim, nagyon elkezdett hullani a hajam és nem tudom mitől, és még most is...:(((((

voltam vérvételen, ott minden jó volt, szedek revalidot, meg hajcseppeket használok, de nem javul... mondjuk fogytam is azóta, hogy nem tudok úgy enni, meg sok mindentől lehet, most próbálom kideríteni...

:(((

2032. mukli (válaszként erre: 2025. - Timi,)
2007. szept. 22. 18:50
Timi, nekem a jobb 1es és 2es között lett egy rés felül, 1 hónappal azután hogy feltették a fogszabit... de másfél hónappal később egyszer csak egy hét alatt meg eltűnt, aminek azért nagyon örültem...:)szóval ne izgulj!
2031. f7cbe21b45 (válaszként erre: 2026. - Nokomoto)
2007. szept. 22. 14:42

Szia! Adatlapodon látom, hogy majdnem olyan fiatalka vagy mint Annuskám, szóval neked még jár a TB támogatás - már ha olyan rendelőbe mész- én 28 ezret fizettem a felső ívért + 40-et a fehér brekettekért. Gondolom, az alsó is hasonló árfekvés lesz, de oda már jó lesz a fém breki is.

Viaszt sajna nem kaptunk, megvan a fogtech. bolt, csak szombaton zárva van. Majd hétfő tovább próbálkozunk. Lehet, hogy csak képzelődök, de mintha mozdult volna egy kicsit befelé a Boszi "vámpirfoga", és a két 1-es, ami eddig egymás mellett volt, most az egyik beljebb ment egy kicsit. Mindjárt le is fotózom, de most nem tudom felrakni, mert az én gépem asszem AIDS-es, csak bekéredzkedtem a fiacskámhoz egy negyedórárácskára.

2030. kissmar (válaszként erre: 2024. - Zazubaba)
2007. szept. 22. 14:36
szia.pedig a DM-ben lehet venni, kb 500 ft.
2029. Timi,
2007. szept. 22. 13:49

köszi zazubaba!, most megnyugodtam azért..:)

nekem alsó-felső, fém és 70e volt.

2028. zazubaba (válaszként erre: 2026. - Nokomoto)
2007. szept. 22. 13:35
hello! Hát nekem 155 ezer volt a felső (kerámia).
2027. zazubaba (válaszként erre: 2025. - Timi,)
2007. szept. 22. 13:33
szia! Nekem 1hónapja és 1hete van fent a fogszabim és korábban nekem sem volt rés az első két fogam közt, de már van. Szerintme azt jelenti h mozognak a fogak, pl én lazán tudom őket 1 - 1,5 mm-t mozgatni jobbra balra, és kifelé befelé is. És most az emlitett két fog ugy néz ki mint egy A betű, kicsit terpeszben állnak. De nyugodj meg ezt a doki hamar össze tudja húzni.
2026. nokomoto
2007. szept. 22. 12:50

sziasztok4én azt szeretném meg kérdezni h kinek menyiért tették fel a fogszabályzóját?

köszi sziazstok

2025. Timi,
2007. szept. 22. 12:41
sziasztok! lenne egy kérdésem:). tegnap délelőtt tették fel a fogszabályzóm, és észrevettem, hogy az első két fogam közt elkezdett egy rés "kialakulni"...ezelőtt sosem volt rés...ha van valakinek ilyesmi tapasztalta irjon! megköszönném:)
2024. zazubaba
2007. szept. 22. 12:31
sziasztok! Én hagyományos fogkefét használok de csak azért mert nem találtam speciális fogszabályzóhoz valót. A neten néztem h az O-ral B fogszabályzós fogkefét vmi ortho...-nak hivják, den em találtam ilyent a DM-ben és a Rossmann-ban sem. Vagy van más gyártótól is? Ha vki tud segítsen h hol lehet kapni, vagy h a DMben ti melyiket választottátok. Köszi
2023. cskata (válaszként erre: 2021. - Casia)
2007. szept. 22. 08:28

egy kissé feledékeny vagyok - ha 1 fogkefét kellene mindenhová hurcolnom, akkor tuti egyszer itthonmaradna...:) így viszont nem érhetnek "kellemes" meglepetések!;)

(a mhelyemen egyébként ott figyel a fogkefém az asztalomon a ceruzatartómban.. kicsit bizarr látvány..;))

2022. Casia
2007. szept. 22. 07:58
Fogszabis, eltűntél...
2021. Casia
2007. szept. 22. 07:57

Jóreggelt, hétalvók!

Ok, Vircus, no para... :-))

Hű, Kata, Te nem aprózod el! Nekem csak egy db van aktív használatban, azt hurcolom magammal mindenhová. Lehet, hogy úgy kéne hozzáállnom, ahogy az egyszeri prof? Egy olvasószemüveg minden szobában, egy a táskában, egy az autóban, egy az egyetemen, és egy a feleségnél, hogy ha valamelyiket elhagyja, azonnal hívhassa a felmentősereget...

Péter, Katának igaza van, talán túlpolírozod a fogaid... de azért azt se felejtsük el, hogy most nem naponta háromszor, hanem ötször-hatszor mosunk fogat (legalább is jobb napokon), és a drót bizony eszegeti a kefét ;-)

Mukli, én ilyet még nem hallottam, de van hipoallergén breki és ív, úgyhogy.... biztos... Hurrá, aktiválás!! :-) Ennek csak örülni lehet! :-)

Zsu, szerváltál már viaszt a fiataloknak? Alább valahol Kata leírta a használatát. Hajrá!

2020. mukli
2007. szept. 21. 22:15

én még mindig nem tudom, hogy kell rendesen mosni a fogszabit, mármint vannak kételyeim...:( mert a brekettek körül már kicsit elszineződtek...:( most vagyok 3,5 hónapos!:)de kedden az aktiváláson tisztítás is lesz, juhéj!!!!!

és még egy kérdés: tudtok olyanról, hogy vki allergiás volt a fogszabi anyagára? :(((

2019. cskata (válaszként erre: 2018. - Peter26)
2007. szept. 21. 21:27

nemtom, nekem bírja addig.. nem lehet, hogy nagyon izomból mosol fogat..?;))

persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezt a fogkefét csak itthon használom, mert van még 1 db a mhelyemen, 1 db a táskámban + 1 db anyunál, ha esetleg nála vagyok 1-1 hétvégén..

Egyébként én mostanában kezdem begyűjteni az infókat, hogy hogyan is kell(ene) helyesen fogatmosni..:D

Na, asszem vágom, hogy mit hívsz "ékszernek"..;DDD

(18) <= azért erről ne feledkezzünk el!;))))

2018. Peter26
2007. szept. 21. 20:42

Hogy csináljátok, hogy egy fogkefe kibír 1-2 hónapot is? Én is kaptam Oral-b spec fogkefét, de 1,5 hétig bírta. Itt találtam egy olcsóbbat, de ezt is hetente cserélnem kell. Valamit biztos rosszul csinálok.

Ha zsebreteszem Via-t (és nem a farzsebbe), melyik másik "ékszerhez" lesz fizikailag közel? :DDD

2007. szept. 21. 20:37
Hi! Boszi spenótot vacsizott, kész horror volt a zöld brekikkel:D A vőm már kezd egy kicsit szemétkedni, de majd az anyós kever neki egy kis cataflamos teát:P Asszem igy nem leszünk jóban.
2016. Vio
2007. szept. 21. 20:17

Sziasztok

Ma én is vettem fogszabis fogkefét, hát ezerrel jobb mint a hagyományos:)

2015. Vircus (válaszként erre: 2010. - Casia)
2007. szept. 21. 19:38

Tekeregetem én minenfelé:)De leginkább a suliban:(

Nekem kedden lesz aktiválásom.BIztosan scerélni fogja az ívet.Az bezony fáj!Az első néhány aktiválás nem para!Szal no para:)

2014. Casia (válaszként erre: 2013. - Cskata)
2007. szept. 21. 19:11

Huh, köszi! Pánik lefújva (pár napig).

Képzeljétek, fertőtlenítettem a fogkefém (havonta egyszer szokásom - a rómaiak mellett ez is egy perverzióm), mivel elmúltak az aftáim. Glycosepttel. Gondoltam, csak jó lehet. Most neonsárgák a sörtéi... az empata szerint inkább Domestosszal kellett volna. Az övét majd azzal csinálom... >:-))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook