Fogszabályzó (beszélgetés)
Jóreggelt!
Korall, egyetértek Tasaval: nem néz ki hülyén, és igenis kell! Mármint, ha a doki azt mondja, akkor csináltasd meg, mert nem tudsz majd harapni a végén... Amúgy nem hiszem, hogy a vizitdíj ettől megduplázódna...
Tasa! 27? Én 28-án megyek! :-)))) Alig várom!!! Most éppen...
Szép reggelt!
Lila, hát én is kiakadtam így korán reggel. Mi az hogy hülyének nézed, meg hogy ZAVAROD??? Dehát ő orvos, az a dolga, hogy segítsen! Persze a privát pácienseivel tuti nem így beszél! Remélem, ahogy Casia is írta, anyukád jól megmondja neki a magáét!
Korall, abszolút nem néz ki hülyén, ha alul fém van, felül pedig kerámia. De ezt nem értem. Mit mondott a doki, szükséged van alulra is szabira? Mert ha igen, akkor mindenképp kell. Ez nem úgy működik, hogy én csak felülre szeretnék, alulra nem. Az már régen rossz, ha a doki rád bízza, hogy akarsz-e alulra. Ha muszáj, akkor muszáj, félmunkát nem csinál. Arról nem is beszélve, ha elhatároztad magad, akkor legyen már tökéletes az a mosoly! :) Az árakról kérdezd meg a dokit, nem tudom az hogy működik. Nekem csak felül van, de nem azért mert csak oda akartam, hanem mert azt mondta a doki csak oda kell. A fájdalom és nem evés az első 2 hétben jellemző, de nem vészes, inkább csak kellemetlen, míg hozzászokik a szád, hogy van benne egy szerkentyű. Utána teljesen hozzászoksz! Szóval gratula az elhatározásodhoz, kedden várjuk a beszámolót! ;)
Én meg elnéztem, nem 30-án (mivel az vasárnap), hanem 27-én megyek a házassági tanácsadásra. :)
Jóestét
jól eltüntem de két napig nyaraltam.
Szaunáztam, medencéztem, horgásztam
a fogszabim most eléggé "csöndbe van" nem tudom nem csinál semmit majd fog remélem egy hónap múlva már látszani fog a javulás
öö én híztam mióta fogszabim van. megszerettem enni. nagyon : ) de 6kg-t szedtem fel. :(
jah amugy felhívtam a dokit. SOHA TÖBBÉ. végülis hülyének nézett h mért zavarom ilyen pitiáner dologgal, ugyhogy kedden anyuzkám is jön velem aktiválásra :D
csak azért, mert nekem azután, hogy alulra is felkerült a fogszabim, nagyon elkezdett hullani a hajam és nem tudom mitől, és még most is...:(((((
voltam vérvételen, ott minden jó volt, szedek revalidot, meg hajcseppeket használok, de nem javul... mondjuk fogytam is azóta, hogy nem tudok úgy enni, meg sok mindentől lehet, most próbálom kideríteni...
:(((
Szia! Adatlapodon látom, hogy majdnem olyan fiatalka vagy mint Annuskám, szóval neked még jár a TB támogatás - már ha olyan rendelőbe mész- én 28 ezret fizettem a felső ívért + 40-et a fehér brekettekért. Gondolom, az alsó is hasonló árfekvés lesz, de oda már jó lesz a fém breki is.
Viaszt sajna nem kaptunk, megvan a fogtech. bolt, csak szombaton zárva van. Majd hétfő tovább próbálkozunk. Lehet, hogy csak képzelődök, de mintha mozdult volna egy kicsit befelé a Boszi "vámpirfoga", és a két 1-es, ami eddig egymás mellett volt, most az egyik beljebb ment egy kicsit. Mindjárt le is fotózom, de most nem tudom felrakni, mert az én gépem asszem AIDS-es, csak bekéredzkedtem a fiacskámhoz egy negyedórárácskára.
köszi zazubaba!, most megnyugodtam azért..:)
nekem alsó-felső, fém és 70e volt.
sziasztok4én azt szeretném meg kérdezni h kinek menyiért tették fel a fogszabályzóját?
köszi sziazstok
egy kissé feledékeny vagyok - ha 1 fogkefét kellene mindenhová hurcolnom, akkor tuti egyszer itthonmaradna...:) így viszont nem érhetnek "kellemes" meglepetések!;)
(a mhelyemen egyébként ott figyel a fogkefém az asztalomon a ceruzatartómban.. kicsit bizarr látvány..;))
Jóreggelt, hétalvók!
Ok, Vircus, no para... :-))
Hű, Kata, Te nem aprózod el! Nekem csak egy db van aktív használatban, azt hurcolom magammal mindenhová. Lehet, hogy úgy kéne hozzáállnom, ahogy az egyszeri prof? Egy olvasószemüveg minden szobában, egy a táskában, egy az autóban, egy az egyetemen, és egy a feleségnél, hogy ha valamelyiket elhagyja, azonnal hívhassa a felmentősereget...
Péter, Katának igaza van, talán túlpolírozod a fogaid... de azért azt se felejtsük el, hogy most nem naponta háromszor, hanem ötször-hatszor mosunk fogat (legalább is jobb napokon), és a drót bizony eszegeti a kefét ;-)
Mukli, én ilyet még nem hallottam, de van hipoallergén breki és ív, úgyhogy.... biztos... Hurrá, aktiválás!! :-) Ennek csak örülni lehet! :-)
Zsu, szerváltál már viaszt a fiataloknak? Alább valahol Kata leírta a használatát. Hajrá!
én még mindig nem tudom, hogy kell rendesen mosni a fogszabit, mármint vannak kételyeim...:( mert a brekettek körül már kicsit elszineződtek...:( most vagyok 3,5 hónapos!:)de kedden az aktiváláson tisztítás is lesz, juhéj!!!!!
és még egy kérdés: tudtok olyanról, hogy vki allergiás volt a fogszabi anyagára? :(((
nemtom, nekem bírja addig.. nem lehet, hogy nagyon izomból mosol fogat..?;))
persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezt a fogkefét csak itthon használom, mert van még 1 db a mhelyemen, 1 db a táskámban + 1 db anyunál, ha esetleg nála vagyok 1-1 hétvégén..
Egyébként én mostanában kezdem begyűjteni az infókat, hogy hogyan is kell(ene) helyesen fogatmosni..:D
Na, asszem vágom, hogy mit hívsz "ékszernek"..;DDD
(18) <= azért erről ne feledkezzünk el!;))))
Hogy csináljátok, hogy egy fogkefe kibír 1-2 hónapot is? Én is kaptam Oral-b spec fogkefét, de 1,5 hétig bírta. Itt találtam egy olcsóbbat, de ezt is hetente cserélnem kell. Valamit biztos rosszul csinálok.
Ha zsebreteszem Via-t (és nem a farzsebbe), melyik másik "ékszerhez" lesz fizikailag közel? :DDD
Sziasztok
Ma én is vettem fogszabis fogkefét, hát ezerrel jobb mint a hagyományos:)
Tekeregetem én minenfelé:)De leginkább a suliban:(
Nekem kedden lesz aktiválásom.BIztosan scerélni fogja az ívet.Az bezony fáj!Az első néhány aktiválás nem para!Szal no para:)
Huh, köszi! Pánik lefújva (pár napig).
Képzeljétek, fertőtlenítettem a fogkefém (havonta egyszer szokásom - a rómaiak mellett ez is egy perverzióm), mivel elmúltak az aftáim. Glycosepttel. Gondoltam, csak jó lehet. Most neonsárgák a sörtéi... az empata szerint inkább Domestosszal kellett volna. Az övét majd azzal csinálom... >:-))