Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2073. cskata (válaszként erre: 2072. - Tasa)
2007. szept. 25. 09:44

biztos front van - vagy csak általános uncsi..;) nálam is hasonlóan szép a reggel..:D

Neked milyen fajta fogkeféd is van? Fellelhető róla infó az Oral-B oldalon..?;) vagy esetleg nem Oral-B-s?

(egyébként a családdal vetetem meg, novemberben lesz majd a névnapom - de azért lehet, hogy már októberben megejtjük a dolgot!;)))

Éééés már szeptember vége van.. szóval hogy áll a lakásprojekt..?;)

2072. Tasa
2007. szept. 25. 09:25

Sziasztok!

Casia, köszi az aggódást, de most én voltam lusta dög, meg fejfájós meg nyűgös reggel, azért nem írtam. De a tüntetés ötlet azért tetszik! :))

Kata, végre beadtad a derekad! Nem fogod megbánni! ;) Szerintem mindegyik Oral-B-s elektromos fogkefe szuper. Én a kis elemesemmel is nagyon elégedett vagyok, de lehet én is beruházok egy akkusra, mert most ezt cipelem mindenhova. Szóval nem ártana még egy.

Kismo, ez lesz a válásutatok (nászút után szabadon :)) Szabival! :D Jó nyaralást!

Korall, drukkolás ezerrel! Aztán gyerünk beszámolni! :)

2071. kismo (válaszként erre: 2070. - Cskata)
2007. szept. 25. 09:13

Köszike :D, már nagyon várom!! Viszont a bőröndben a helyet a dokinőm előbb lefoglalta, mert azt mondta, hogy egy ilyen hosszú útra fogszabályzós szakorvos nélkül nem javasolt utazni :P!!

Na ugye!! A média hatása :) ;)

A triumphot nem ismerem, úgyhogy véleményt csak az enyémről tudok alkotni :D de az nagyon szuper!

2070. cskata (válaszként erre: 2066. - Kismo)
2007. szept. 25. 08:56

húú, és gratula az úthoz! de jó Nekeeeeeed..!;)))

(nem férek be a bőröndbe?;))

azért valami egyiptomi net-kávézóból kukkants majd be, ha már nagyon unatkoznál és nem tudnál magaddal mit kezdeni odakint!;DDDD

2069. cskata (válaszként erre: 2068. - Kismo)
2007. szept. 25. 08:54

hmm.. a Tied nagyon profi és okoska, megnéztem az Oral-B oldalon!:) viszont a Triumph is tök állat a digitális kijelzőjével (meg az is kis ügyi a leírása /bemutatója alapján)!:)))

Valójában azért ragadtam le a Vitality-nél, mert állandóan a reklámjába botlok az összes adón, és így "átlagfogyasztó" módjára be is kajáltam egyből, hogy nem élhetek nélküle..;DD de most, hogy nézegettem a többi fogkefét is.. máris nem tudok dönteni!:DDD

2068. kismo
2007. szept. 25. 08:32

Korall: én is drukkolok!! Ügyi leszel :D!!

Nekem Oral-b professionalCare8000 van! Zuhanyom sajna nincs! A kefével nagyon meg vagyok elégedve, tényleg tuti!

A Vitality se lehet rossz, de én azért dönöttem az enyém mellett, mert ez a pulzáló mozgás tényleg jó!! Amikor még nem volt alul foxim, tök jól le tudtam szedni az alakuló fogköveket :D, mert van hozzá egy hosszúkás fejű kefe is!

Tényleg: Szyra, Lilla, Erank?? Merre??

2067. kismo (válaszként erre: 2066. - Kismo)
2007. szept. 25. 08:27
vasszogor= vasszigor :)
2066. kismo (válaszként erre: 2062. - Casia)
2007. szept. 25. 08:25

Sziasztok!

Casia: Úgy látszik igen! Tasáéknál vasszogor van ;) :D Egyébként Szyra drága számolta nekem a napokat, még.. 23 nap van hátra :)A fogkeféddel meg óvatosan, minél előbb cseréld le :D!!

Kata: köszi a kérdést :D cuppp.. :D Igen, még mindig szúrkál Szabolcs, de szerencsére ma reggel nem viasszal kezdtem, hanem azzal, hogy kitépjem a fogsorom a szám belső feléből :D szépen belegyógyult! Nesze Neked szorítás!

Jaa, és fejlemény rés ügyben annyi, hogy nem bírtam magammal: írtam a dokinőmnek és küldtem neki fotókat a jelenlegi állapotról, és ő azt mondta, hogy persze küldjek, megnézi! Ha pedig gond van, akkor mászhatok be a III. kerbe, mert a héten ott rendel! Szóval most várok... :D

Remélem nem lesz gond!

:D :D és amit még nem újságoltam Nektek :) Vasinap utazok egy hétre Egyiptomba (Sharm el Sheikh) váváváváváááá.. Szerintetek?? Fogszabiban is lehet búvárkodni :)??

2065. cskata
2007. szept. 25. 08:17

Ja és mielőtt el nem felejtem: elektromos fogkefe tulajokhoz 1 kérdés - kinek milyen fajta van és kb. mennyibe került?

[link]

én a Vitality-n gondolkodom..

2064. cskata (válaszként erre: 2062. - Casia)
2007. szept. 25. 08:14
jujj, Te is ilyen vadul mosol fogat..?;)))
2063. cskata
2007. szept. 25. 08:13

Sziasztok!:)

Korallnak megy a szorítás!:)

Mózsi, élvezd ki az utolsó 3-4 napodat!;) (bár 2 hét múlva már majdnem ugyanilyen lesz újra minden, mint most..:))

Peter, az a fogkefe nagyon brutálisan néz ki..;) ezt hogy csinálod..?:O hehe, szorítok, hogy fájjon majd az aktiválás!:DD

Kismo, Te hogy vagy? Tör és szúr még..?

Szyra, Lilla - mizujs? (Lillát ma aktiválják hosszú idő után!:))

2062. Casia
2007. szept. 25. 07:43

Hm, Tasat megint dolgoztatják... elkezdhetnénk tüntetni, mondjuk "Hétig hagyd pihenni" jelszóval... ;-)

Ma Korallt ragasztják, ugye?

Amúgy ki is számolta ki, Kismonak mennyi van még a "leszerelésig"? Olyan 20 nap? Intenzív irigykedésbe kezdek.

A fogkefém kezd szétmenni, jelentem... már kétszer is beakadt úgy az egyik alsó brekibe, hogy az kitépte a sörtéit... meg kell válnom tőle... hüpp-hüpp...

2061. kismo
2007. szept. 24. 22:02

Jó estét :)!!

Mózsi: tyűű a mindenit!! Hát nem semmi az ára a kütyüdnek ;) Mondjuk az én porcelánom is 180e. volt felül, szóval jobb ha csöndben maradok :)

Köszi a gratut!! Neked meg sok sikert kívánok a pénteki ragasztáshoz :D és várjuk a dokumentációt ;)

Péter: remélem azért kezetcsókoltál Viának, amiért ilyen hamar megbocsátott :)?? Viszont lenne egy kérdésem: nem vagy egy kicsit mazohista :)véletlenül?? Gondolom Szabinától gyakran kéred, hogy: húzz drágám, óhh..még erősebben :P ??!!

Fogszabis: csodát ne várj egy hét alatt! Nem szabad türelmetlenkedni, és néha nem ártana visszaolvasni ;), akkor jobban képben lennél!!

2060. Peter26
2007. szept. 24. 19:39

Sziasztok!

Megjöttem...

Via megbocsájtott, segített mindenben.

Az enyém került 145.000Ft-ba ívenként, plusz 3-7000Ft az aktiválás.

Este teszek fel képet a 1,5 hetes fogkeféről, mert hihetetlen. 1 hónapja jöttem vissza és ez volt a 4edik.

2 hét és megyek aktiválni. Remélem fájni fog.

Peter

2007. szept. 24. 19:15

kinek van itt közületek másfél éve fogszabályzója?

én még kezdő vagyok egyesekhez képest mert nekem csak egy hete és három napja van fenn és még semmi nem látszik

2058. zazubaba (válaszként erre: 2057. - Mózsi)
2007. szept. 24. 18:11

Szia! Hát akkor neked jó drága mosolyod lesz... Megkérdezhetem h miért ilyen drága? Vmi különleges fogszabid lesz?Bár azt írtad h porcelán..

Nekem csak felül van, porcelán fém ívvel és 125ezer az orvosi díj + 40 ezer a porcelán brekettek ára. Semmi másért nem kell fizetnem, csak ha esetleg elvesztenék a brekettek közül akkor az újakat nekem kell fizetni, de hát még le se esett egy sem :)

2057. Mózsi
2007. szept. 24. 16:01

Sziasztok!

Hát csak győztem végigolvasni mindent, amit írtatok! :-) Túléltem szerdán a bölcsességfog műtét utáni varratszedést; végül is nem fájt, csak egy kicsit kellemetlen volt. Most pénteken pedig már kapom is a felső fogsoromra a legújabb ékszeremet.:-)

Az érdeklődők megnyugtatására, az én porcelán drágám 110 ezerbe kerül fogívenként, + 55 ezer a ragasztás ívenként, majd ezután minden aktiválás 10 ezer. Így a kezelés végére kb. 600 ezer forintos lesz a vadiúj mosolyom. Nem mer majd senki szájonvágni, mert egy kisebb használt autó ára lesz a számban! :D (nem mintha bárki is ilyenre vetemedne).

Kismo, megnéztem a képeidet, és gratula! Bárcsak már én is ott tartanék, hogy nemsokára leszedik! A többiek képét is megnéztem, és már így előre is rengeteg erőt adott, hogy látom, 4-5 hónap múlva milyen hatalmas változás lesz a számban!

Köszi mindenkinek, ja és kitartás (mondom ezt még 4 napig boldog emberként, aztán majd jövök panaszkondi, hogy itt fáj, ott húz. :-))

Természetesen hétvégén beszámolok, hogy mi a helyzet, aztán igyekszem képekkel is szolgálni majd.

Üdv

2056. zazubaba
2007. szept. 24. 15:44
Végre találtam a DM-ben spéci fogkefét :) Pedig a felújítás előtt tutira nem volt mert végignéztem az összeset...
2007. szept. 24. 13:33
jó akkor tehát a felragasztás után fáj egy hétig meg az állítás után pár napig jó mostmár tudom akkor
2054. 26e977c0a8 (válaszként erre: 2053. - Vio)
2007. szept. 24. 13:15
Akkor ez most normális hogy nem mozdítja a fogaimat?
2053. Vio
2007. szept. 24. 12:34

Sziasztok

Fogszabis:Most az enyém is nagyon csendben van.Olyan mintha nem is lenne, kajázni is ugyanúgy tudok már mint előtte:D

2007. szept. 24. 12:31
Az a baj hogy az én fogszabim nem szorít semmit pedig a helyén van az ív
2051. Korall (válaszként erre: 2046. - Cskata)
2007. szept. 24. 11:25
Igen jól értelmezed! Nincs külön aktiválási díj. Másfél évre ennyi a ktg. Holnap megyek beviszem a készülék árát, meg + ban 20 ezret. Remélem nem kevesli majd. Mindenhogyan megkérdezem az alsót is. Hirtelen annyi információt kaptam és olyan gyorsan cselekedtem, hogy már egy két dologra nem is emlékszem. Na majd holnap jövök. Köszi, hogy aggódtok értem és köszi, hogy "rátok "találtam itt a fórumon. Szép napot nektek!
2050. kismo (válaszként erre: 2049. - Cskata)
2007. szept. 24. 10:12
Úgy legyen :D ;)!!
2049. cskata (válaszként erre: 2048. - Kismo)
2007. szept. 24. 10:10

azért elég durva, hogy ennyit számít, hogy leszerelt rólad ezt-azt..:(

na, majd nightszabi rendet teremt odabent októberben!;)

2048. kismo (válaszként erre: 2047. - Cskata)
2007. szept. 24. 09:57

Persze! Nehogymá simán menjenek a dolgok!

Reggel is be kellett viaszolnom a cuccost alul, mert goromba volt az éjjel! Jaaa, és a legjobb! Ismét szorítok :( Fasza mi??!

Nem könnyű ez a vagyonmegosztás ;), tetlegességig fajult a dolog :P ;) :)))))

2047. cskata (válaszként erre: 2045. - Kismo)
2007. szept. 24. 09:50

oh, Te szegény..:(

ez biztosan még egy utolsó erő-fitogtatás a részéről, csak hogy megnehezítse a válást..;))

2046. cskata (válaszként erre: 2040. - Korall)
2007. szept. 24. 09:15

Szia Korall!

Szerintem ez - sajnos - teljesen reális ár!

(nekem a műanyag fogszabim 120.000-120.000 volt (alul-felül) és 3 hetente, 3.000 Ft az aktiválás! Menet közbeni egyéb alkatrészek szintén nem ingyenesek!)

Én úgy értelmezem az általad leírtakat, hogy lényegében Neked 169.000 a fogszabid és nincs külön havi aktiválási és egyéb alkatrész költséged, mert ezt már tartalmazza az ár!

Ez alapján a porcelán alsó is ugyanennyi lenne szerintem - de ahogy a lányok is írták, ezt az orvosod tudja megmondani!:)

Mint ahogy azt is, hogy kell-e alulra vagy nem!

(nagyon nekem sem volt vészes alul a fogsorom - jó, azért egy kis regulázás rájuk fért..:)) - de a dokim számára nem volt kérdés, hogy tökéletes végeredmény csak úgy érhető el, ha alulra is tesz)

Innen a fórumról Kismonak és Peternek is fém van alul (ha jól emlékszem..:)), felül pedig porcelán!

2045. kismo
2007. szept. 24. 09:14

Jó reggelt!!

Lilla: ez a doki tényleg egy bunkó!! Osztom a többiek véleményét, hogy neki az a dolga, hogy ha bármilyen kérdésed, vagy aggodalmad van, akkor ő normálisan válaszoljon és megnyugtasson! Persze, nem az ő fogáról van szó :(! Nem baj, majd anyud legközelebb szépen kiosztja :)

Korall: miért nézne ki hülyén?? Nekem is felemás kerítésem van, felül porcelán alul fém! Tök buli :D Viszont azt nem Te döntöd el, hogy alulra kell-e, hanem a dokid!! A képeket meg izgatottan várjuk majd!

Na, akkor a héten lesz ám aktiválás: Tasa, Casia hajrá!!

Mukli: nekem fogszabi előtt és mellett is ugyanúgy hull(ott)ik a hajam! Lehet nem ártana egy gócvizsgálat!

Nálam érdekes volt ez a fogyás dolog, mert én tudatosan készültem a fogszabira :D Rendesen felhízlaltam magam előtte +4kg-ot szedtem fel, és ez simán le is ment egy pár hónap alatt, sőt még több is! De egy jó ideje tartom a súlyom: se le se fel!! Ez mindenkinél változó szerintem, mert van aki fogy vele, és van aki pedig hízik. Nekem a dokim azt mondta, még az elején, hogyha ez jó fogyókúrás módszer lenne, akkor már rég szabadalmaztatták volna ;)

Jelentem Szabolcs szépen kikezdte a szám belső felét, és értetlenül állok a probléma előtt!! Mi a p..cstól :D??! Hisz a dokim nem nyúlt semmihez, aztán meg megjelentek mindkét oldalon felül pici rések :( Ma majd írok is a dokimnak egy mailt, hogy normális-e ez, és a nightszabi ezt majd korrigálja??! Úgyhogy érdekes események zajlanak itt a számban a cél előtt!!

Fogkefe ügyben pedig annyi, hogy nekem 2 hónapig is simán kibírja a fogszabis kefe.

2007. szept. 24. 08:12
majd lehet ide is rakok fel képeket majd a jövőhéten

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook