Fogszabályzó (beszélgetés)
az első 1-2 aktiválásom után egyáltalán nem fájtak a fogaim! Tasa és Lilla lehet még emlékszik rá, hogy itt agonizáltam, hogy miért nem fáj..;)))
Szóval lehet, hogy Neked sem lesz még ez az első különösebben veszélyes!;))
Hja, ma is elment mindenkinek az esze lasztminitte' Londonba! Kivéve Pétert, sztem ő meg itthon hagyta...
Kata, tök jó, hogy írtad a DM-et, már épp kezdtem gondolkodni, megkérdezem a bogaras dokim, hol lehet ilyen fogkefét venni. Ma szembe jött egy DM, betértem és rögtön kettőt is hoztam, biztos ami sicher.
Vircus, Te meg hol tekeregtél?
helló mindenkinek
Újra itt vok.Látom mindenki jól van:)
Jól van Kismo, látom, Te is virgonc Vagy ma! :))
Már csak 26 nap.... :D :D
:D:D:D
Minden zsebében tart egy kis ékszert! :))
:DD én is aranyérnek olvastam!;))
csodálkoztam is, hogy a Cavinton mi mindenre jó..!;DDD
Komolyan, itt mindenkinek elment az esze :D :D :D
Szyra: tényleg formában vagy ma :) :P Viszont örülök, hogy jól sikerült az éjszaka Mobilgumival :D
Szóval Péter most találjuk ki mi is az az "ékszer"?? Hát...lenne egy tippem rá :P.....Szerintem a Cavinton tablettád, hogy többet ne hagyd otthon Viát :P Aranyat ér :D
lesz itt pironkodás, ha valamelyikőtök rájön. én nemmondommeg
Szyra: Én is szeretlek! :DDD
Kismo: Szabika most már kezd magához térni, sikerült aludnunk is egyet végre... MobilGumi teljesen "akklimatizálódott", néha meg is feledkezek róla... ha új gumika kerül be, akkor rögtön eszembe jut... :))
Kata: a résem még nem zárult be (a nyelvem hegye odaér), de mintha jóval kisebb lenne a drága... a gumik már lenyugodtak, az ívcserét viszont még igencsak érzem... de így szép a fogszabis élet! :D
Igen, sajnos.
De már orvosoltam a problémát. Nem M.o.-n hagytam, csak a lakáson.
De megígérte Via, hogy ezentúl velem lesz mindig. A másik "ékszerem" mellett, a zsebemben. :P
:DDDDD
na, Szyra is kész van már, látom!;DDDDDDDDD
Kértelek, hogy légy velem mindig, hisz csak így tudok segíteni, ha bajba kerülsz.... Én is sajnálom... Ott kellett volna lennem Veled... Együtt le tudtuk volna győzni.... de most már késő... talán legközelebb.... most legalább rájöttél, milyen fontos vagyok a számodra...
Via(sz)
én sehol máshol nem láttam még foxis-fogkefét..
se Rossmannban, sem a hiperekben.. ez diszkriminációóó!;)
:) akkor most mi is történt pontosan, Mókamester?:D
feltörte a szabid a szádat?:((
London-szitiben nem árulnak viaszt..?:O Az Oxford Streeten mindenfélét lehet venni, csak van arra valahol egy eldugott fogászati bolt is..;))
vááááá, Londonba akarok menniiiii...;(((( hüpp-hüpp..;(
Egy gondolat bánt engemet...
Vétkeztem... Tudom, nincs rá mentség. Gyenge vagyok. Nem kérek megbocsátást, de el kell mondanom...
Először csak szemezgetett, elvonta a figyelmem, a munkám sem tudtam végezni... Próbáltam nem tudomást venni róla, de meglátva esetlenségem, kikezdett velem. Nem kicsit, nagyon. Nem voltál velem Via(sz), de ez az Én hibám. Otthol hagytalak. Veled könnyebben legyőzhettük volna tudom, rád mindig számíthattam. De ezek csak kifogások. Egyedül kellett volna legyőznöm, de nem vagyok férfi. Sajnálom...
Üdv. a Sokaságnak :)!!
Hirtelen de megszaporodtunk :P Ez a Szabolcs nem egy tétlen gyerek ;) és milyen aktív :P
Szabozsu: hatalmas gratu a frigyhez, én is megsasoltam Annuskát! Hát... IMÁDNIVALÓ :D Nagyon kis helyeske az "ifjú férjével" együtt! Sztem lesz dolgod, ha majd leveszik neki :D Ha jól tudom van villanypásztor tinifiúkák ellen is :P
Egyébként meg köszi a bókot :D
A viaszt meg a brekikre kell rátapasztani, ott ahol bök :D!! Sajnos én nem ismerem ezt a Wolfos helyet, hívd fel őket telón, hogy egyáltalán van-e nekik :) Kitartás a kiscsajszniak!!
Lilla: én is azt mondom, mint a többiek: egy telefont megér ;)
Kata: én is a DM-ben veszek Szabinak új hátmosót ;)
ani*: gratulálok a hétfordulódhoz :)
Szyra: hogy viselkedett az éjjel a gumicskád?
Amúgy velem nincs semmi küli! Érdekesmód valamiért fájdigálnak az én fogaim is, azaz érzékenyebbek egy kicsit! Lehet, hogy amikor levette az aktív részeket, akkor a fogaim azt mondták: Gyerünk fiúk, mindenki fusson arra, amerre lát!!! :D :D