Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2163. zazubaba
2007. szept. 25. 22:20
NEkem is fura olyan érzés volt először mintha a gyűrű lejjebb lett volna, nem is rágtam vele semmit(nekem csak bal oldalon van gyűrű), de már rágok azon is rendesen, és már nem érzem h lejjebb lenne.
2162. Korall
2007. szept. 25. 22:10
Lehet hülyeséget kérdezek, de úgy érzem, hogy a gyűrű lejjebb van, mint a fogam széle.Ennek így kell lennie? Remélem nem jön elő a fémérzékenység! Sajna hajlamos vagyok rá. Pár napig nem is ajánlatos rágni ugye?
2161. Korall (válaszként erre: 2160. - Zazubaba)
2007. szept. 25. 22:07
Hűűű! Hát most nem nyugtattál meg. Én már harapnék most is.
2160. zazubaba
2007. szept. 25. 22:02
Sziasztok! Most ettem két hatalmas szelet jó ropogós pirítós kenyeret tatár beefsteak-el! Rendesen haraptam mintha nem lenne fogszabim.Ez volt kb az első harapásom aug 15 óta :))
2159. Peter26 (válaszként erre: 2152. - ßéjßi69)
2007. szept. 25. 20:45

Figyelj ide béjbi: nem ismerem a barátnőd, de az biztos, hogy az itt fórumozó hölgyek nyomába sem ér! :D (Tasa ugye most már nem haragszol rám? :))

Cskata: alsó ötöske esett le. Nem értem miért jó neki, ha most a szekrényben csücsül?!?!

Most megyek! Sziasztok!

2158. cskata
2007. szept. 25. 20:27
hahaha!:DDD épp a Jóbarátok megy a Viasaton és egy fogorvosi rendelőbe most szólt be az asszisztens a dokinak, hogy az egyik beteg lenyelte a fogszabályzóját..;DDD
2157. cskata
2007. szept. 25. 20:25

Korall, akkor már Te is megtapasztaltad az első órák kellemes hangulatát..;))) Én pár nap után már erőltettem a rágást, mert már utáltam minden főzeléket..

Kismo, még nem döntöttem, nem sürgetem annyira a projektet egyelőre..;) majd a "mert hülye azért nem vagyok" áruházban is szétnézek, hogy meg is tapogathassam a vibrikeféket!:D

Péter, az eddigi "szereplésed" alapján azt kell hogy mondjam: nem csalódtam Benned!;DD Honnan pottyant le egyébként a breki?

Mukli, kitartás a fájdalmakhoz!:(

2156. cskata (válaszként erre: 2154. - Szyra)
2007. szept. 25. 20:17
;DDDDDDDDDDDDDDDDD
2155. Korall (válaszként erre: 2145. - Peter26)
2007. szept. 25. 19:57
Édi vagy, köszi! Ha csak így dobálnák a ragit...
2154. szyra (válaszként erre: 2152. - ßéjßi69)
2007. szept. 25. 19:45
Nekünk is :P
2153. szyra (válaszként erre: 2151. - Mukli)
2007. szept. 25. 19:44
:) Nekem sem a fogszabis doki végzi a tisztítást, hanem dentálhigiénikus! :)) Kb. egy órás művelet, de őszintén szólva én eléggé kitikkadok a végére.... :)
2007. szept. 25. 19:17
Hát az egyik barátnőmnek van...De neki jól is áll:P
2151. mukli (válaszként erre: 2149. - Szyra)
2007. szept. 25. 19:15

még jó, hogy ritkán kell aktiválásra járnom, legalább ez az előnye megvan a drága fogszabinak...

ahogy titeket olvaslak nagyon ritkán, de állítólag szépen mozognak maguktól a fogak...

hát most alul aztán tényleg mozognak...:(

egyébként a rendes fogorvosom nagyon szépen leszedi a fogkövet, meg megtísztítja a fogakat mindig, és nem is fáj, nem is vérzik semmi, és olcsóbb is...

tanulság: ő fogja ezt a továbbiakban csinálni megint!!!!:)

2150. zazubaba (válaszként erre: 2129. - Zéné)
2007. szept. 25. 19:04
szia! Az egyik barátnőmnek 8 hónapig volt felső fogszabija. Már kb 2 éve levették és ugyanolyan szép maradt a fogsora!! Annyi az egész h rendszeresen viselte az éjszakai sínt a levételt követően.
2149. szyra (válaszként erre: 2147. - Mukli)
2007. szept. 25. 18:46

Előfordult, hogy egy-egy breki nem adja meg magát könnyen, de általában elég hamar kinyílnak. :)

Szegény, akkor Te is csatlakozol a frissen aktiváltak csapatába! :)

Hát igen, a fogkőleszedés nem egy leányálom (sztem), nekem félévente kell járnom.

2148. szyra
2007. szept. 25. 18:41

Korall: én is gratulálok! Kitartás az első napokhoz, nem lesz könnyű, de bármilyen hihetetlen, meg lehet szokni! Sztem is az első időszakra szerezz be sima (akár fogszabis) fogkefét, s mikor már nem olyan érzékenyek a fogak, jöhet az elektromos! :)) Én sajnos 4,5 hónapig pépes kaján éltem, mert rögtön megdobtak még egy harapásemelővel, de normál esetben azt hiszem kb. egy hét a "kritikus" időszak. Hajrá! :D

Kismo: de jóóóó, akkor most már nyugodtan mehetsz nyaralni, s a réseid sem vándorolnak tovább! :D Lehet, hogy estétől együtt "fájsz" majd Lillával! :))

Peter: lassan aktiválásra sem kell hazajárnod, olyan profi leszel... :P

2147. mukli
2007. szept. 25. 18:38

volt már veletek olyan, hogy a brekik nem akartak kinyílni aktiválásnál és feszegetni kellett?:(

nekem ez volt immár második alkalommal, pedig elméletileg a legmodernebb damon fogszabim van...

állítólag nagyon hajlamos vagyok a fogkőre, meg a nyálból is lerakódnak anyagok rá, ezért nehéz kinyitni...

még jobban kell tisztítanom, meg negyed évente a fogkövet le kell szedetnem...

most eléggé kivagyok, mert most voltam aktiváláson, és tök érzékenyek lettek a fogaim alul, elől, és tökre mozognak

meg baromira nem szedte le rendesen a fogkövet a doktornő, meg nem is tísztította le rendesen, csak annyit értünk el vele, hogy fáj az ínyem és vérzett is...:(((

2146. kismo
2007. szept. 25. 18:22

Szasztok emberek :)

Lilla: szuper, friss aktivált :D!! Ne aggódj, fog az fájni hamarosan :)

Korall: üdv. a fogszabisok táborában :D hatalmas gratula :)! Igen, az elektromos kefe a körkörös mozgása miatt jobb, és hidd el, nem fogja leszedni a brekiket! Mondjuk az én dokim az első pár napra soft tipusú sima fogkefét ajánlott!! DM-ben beszerezhető!

Zéné: én is azt mondom, hogy a 7hónap elég kevésnek tűnik, de a dokid biztos tudja mit csinál!! Nekem is másfél éve van fent :D

Péter: nyugika :P nem fogok becsipogni a detektor alatt :) Tavaly se volt gond ebből :P :P

Figyu!! Mit csinált Veled Szabina?? Ennyire heves volt a drágád, hogy pifff... letört egy brekkancs :D ?!! Mondjuk én sem féltelek, mert megvannak a célszerszámaid az eltávolításhoz :)

Tasa: köszi a linkeket ;) nemsokára meg is nézem őket!! Kár hogy nekem mostanság nincs szülinapom, vagy névnapom, így valami mást kell kitalálnom, hogy meglepjen valaki vele :) Mondjuk a levétel alkalmából ;) :))??!!

Na, és igen!! Aktivált vagyok :)) Megjártam a III. kert. és kaptam egy szép új fém ligatúrát felül 4-4-ig és jobb oldalon meg egy kettes fűzérgumit is :)!! Azt mondta, hogy mostmár nem lesz gond a réseimmel, de tényleg jó, hogy időben szóltam :)Jobbnak látta ő is, ha bedrótozzuk!! És..nem kellett fizetnem egy fillért se! Azt mondta: válljék egészségemre és a tökéleres mosolyom javára :D!! Hát... ez az én dokinőm :))

Kata: sikerült döntened valamelyik kefe mellett??

2145. Peter26 (válaszként erre: 2144. - Korall)
2007. szept. 25. 17:18

Hadd gratuláljak először itt a fórumon én.

Másodszor: nem maradt egy kis ragasztód? ;)

2144. Korall
2007. szept. 25. 17:12
Na jelentem felragasztották a fogszabim. Nem fájt, csak kellemetlen. Zavaró, hogy van a számban, de majd megszokom. Az alsóra egyenlőre nem kell, meg kell várni kb. a karácsonyt és akkor tudja megmondani, hogy szükséges-e. Az ív miatt vagy mi. Még nemigazán értem a dolgokat, de nagyon édi volt a dokinő. Mindent magyarázott, sőt tükörbe mutatott is. Vettem fogkefét is, de amint látom, itt előnybe van az elektromos. Az van nekem. Az miért jobb? A körkörös mozgása miatt? Nem szedi le a brekiket? Ami nagyon zavar, az a gyűrű, illetve a "gipszfog". EGy hét múlva kell telefonálnom, hogy minden rendben van e. Persze ha vmi bibi van, akkor azonnal keressem fel, ezt mondta. Október közepén megyek és ha jól értettem, akkor karácsony körül fog ívet cserélni. Na mára ennyi, remélem tudok majd aludni tőle. Enni ma pépeset ettem, nem is tudnék mást. Sóskát csinálok holnapra, mert a rakott krumpli nem hiszem, hogy menne. Meddig etettek ilyeneket?
2143. .Lilla. (válaszként erre: 2142. - Peter26)
2007. szept. 25. 17:08
miktörténnek ott?
2142. Peter26 (válaszként erre: 2140. - Szyra)
2007. szept. 25. 17:06

Tényleg ismersz. Műtét befejezve.

Azt hiszem pályát tévesztettem... :D

2141. .Lilla.
2007. szept. 25. 17:05
dedurva.belenéztem a tükörbe és ami reggel még egymés mellett volt szorosan a fogam most réses:D:D olyan vicces ezeket láni, hogy mit alakul potom két óra alatt :P
2140. szyra (válaszként erre: 2135. - Peter26)
2007. szept. 25. 16:46
Szegény Péterke.... Hát nem is tudom, mit mondjak, velem még nem történt fogszabi-baleset (kopp-kopp-kopp).... hallgass Katára, bár Téged ismerve sztem már szétszerelted a berendezést... :P
2139. .Lilla.
2007. szept. 25. 16:20

oks nemkiabálom. bár akarom hogy fájjon :PPP

hát ciklámen,lila,citromsárga,fekete,átlátszó :DDDDDD meg van olyan ami dróttal van rögzítve.

éés okt 30án eklll mennem, job is, mert 29én érettségizek. MEGINT :P

2138. cskata (válaszként erre: 2130. - .Lilla.)
2007. szept. 25. 16:14

:) nem elkiabálni a "nem-fájást"..;))))

milyen színű gumikat kaptál?:)

ívtágító..? (="híd")..;)

mikor mész legközelebb?

2137. cskata (válaszként erre: 2135. - Peter26)
2007. szept. 25. 16:12

uppsz..:(( le tudod venni az ívedről a "kampócskáddal"? ha igen, akkor műtsd le valahogy sztem..

engem nagyon idegesített, amikor nálam letört egy.. forgott az íven és állandóan szúrkált, másnap reggelre fel is törte belül a számat..

2136. szyra (válaszként erre: 2130. - .Lilla.)
2007. szept. 25. 16:11

Örülök, hogy minden oké a hármaskáddal! Látod, Szyra néni megmondta, hogy nem kell aggódni! :D :D

Kicsit csúnyácska, tudom, de majd ő is megszépül! :))

Azért várj azzal a "nem-fájással" :D, estére már lehet, hogy beindul a gépezet! :))

2135. Peter26
2007. szept. 25. 16:09
Piszkálódásomnak meg lett a böjtje. Épp most tört le a brekim evés közben. :(((((((((
2134. cskata (válaszként erre: 2133. - Szyra)
2007. szept. 25. 15:59

ott a pont!:))

ennél többet laikusként és látatlanban itt úgysem tud senki sem mondani..:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook