Fogszabályzó (beszélgetés)
Figyelj ide béjbi: nem ismerem a barátnőd, de az biztos, hogy az itt fórumozó hölgyek nyomába sem ér! :D (Tasa ugye most már nem haragszol rám? :))
Cskata: alsó ötöske esett le. Nem értem miért jó neki, ha most a szekrényben csücsül?!?!
Most megyek! Sziasztok!
Korall, akkor már Te is megtapasztaltad az első órák kellemes hangulatát..;))) Én pár nap után már erőltettem a rágást, mert már utáltam minden főzeléket..
Kismo, még nem döntöttem, nem sürgetem annyira a projektet egyelőre..;) majd a "mert hülye azért nem vagyok" áruházban is szétnézek, hogy meg is tapogathassam a vibrikeféket!:D
Péter, az eddigi "szereplésed" alapján azt kell hogy mondjam: nem csalódtam Benned!;DD Honnan pottyant le egyébként a breki?
Mukli, kitartás a fájdalmakhoz!:(
még jó, hogy ritkán kell aktiválásra járnom, legalább ez az előnye megvan a drága fogszabinak...
ahogy titeket olvaslak nagyon ritkán, de állítólag szépen mozognak maguktól a fogak...
hát most alul aztán tényleg mozognak...:(
egyébként a rendes fogorvosom nagyon szépen leszedi a fogkövet, meg megtísztítja a fogakat mindig, és nem is fáj, nem is vérzik semmi, és olcsóbb is...
tanulság: ő fogja ezt a továbbiakban csinálni megint!!!!:)
Előfordult, hogy egy-egy breki nem adja meg magát könnyen, de általában elég hamar kinyílnak. :)
Szegény, akkor Te is csatlakozol a frissen aktiváltak csapatába! :)
Hát igen, a fogkőleszedés nem egy leányálom (sztem), nekem félévente kell járnom.
Korall: én is gratulálok! Kitartás az első napokhoz, nem lesz könnyű, de bármilyen hihetetlen, meg lehet szokni! Sztem is az első időszakra szerezz be sima (akár fogszabis) fogkefét, s mikor már nem olyan érzékenyek a fogak, jöhet az elektromos! :)) Én sajnos 4,5 hónapig pépes kaján éltem, mert rögtön megdobtak még egy harapásemelővel, de normál esetben azt hiszem kb. egy hét a "kritikus" időszak. Hajrá! :D
Kismo: de jóóóó, akkor most már nyugodtan mehetsz nyaralni, s a réseid sem vándorolnak tovább! :D Lehet, hogy estétől együtt "fájsz" majd Lillával! :))
Peter: lassan aktiválásra sem kell hazajárnod, olyan profi leszel... :P
volt már veletek olyan, hogy a brekik nem akartak kinyílni aktiválásnál és feszegetni kellett?:(
nekem ez volt immár második alkalommal, pedig elméletileg a legmodernebb damon fogszabim van...
állítólag nagyon hajlamos vagyok a fogkőre, meg a nyálból is lerakódnak anyagok rá, ezért nehéz kinyitni...
még jobban kell tisztítanom, meg negyed évente a fogkövet le kell szedetnem...
most eléggé kivagyok, mert most voltam aktiváláson, és tök érzékenyek lettek a fogaim alul, elől, és tökre mozognak
meg baromira nem szedte le rendesen a fogkövet a doktornő, meg nem is tísztította le rendesen, csak annyit értünk el vele, hogy fáj az ínyem és vérzett is...:(((
Szasztok emberek :)
Lilla: szuper, friss aktivált :D!! Ne aggódj, fog az fájni hamarosan :)
Korall: üdv. a fogszabisok táborában :D hatalmas gratula :)! Igen, az elektromos kefe a körkörös mozgása miatt jobb, és hidd el, nem fogja leszedni a brekiket! Mondjuk az én dokim az első pár napra soft tipusú sima fogkefét ajánlott!! DM-ben beszerezhető!
Zéné: én is azt mondom, hogy a 7hónap elég kevésnek tűnik, de a dokid biztos tudja mit csinál!! Nekem is másfél éve van fent :D
Péter: nyugika :P nem fogok becsipogni a detektor alatt :) Tavaly se volt gond ebből :P :P
Figyu!! Mit csinált Veled Szabina?? Ennyire heves volt a drágád, hogy pifff... letört egy brekkancs :D ?!! Mondjuk én sem féltelek, mert megvannak a célszerszámaid az eltávolításhoz :)
Tasa: köszi a linkeket ;) nemsokára meg is nézem őket!! Kár hogy nekem mostanság nincs szülinapom, vagy névnapom, így valami mást kell kitalálnom, hogy meglepjen valaki vele :) Mondjuk a levétel alkalmából ;) :))??!!
Na, és igen!! Aktivált vagyok :)) Megjártam a III. kert. és kaptam egy szép új fém ligatúrát felül 4-4-ig és jobb oldalon meg egy kettes fűzérgumit is :)!! Azt mondta, hogy mostmár nem lesz gond a réseimmel, de tényleg jó, hogy időben szóltam :)Jobbnak látta ő is, ha bedrótozzuk!! És..nem kellett fizetnem egy fillért se! Azt mondta: válljék egészségemre és a tökéleres mosolyom javára :D!! Hát... ez az én dokinőm :))
Kata: sikerült döntened valamelyik kefe mellett??
Hadd gratuláljak először itt a fórumon én.
Másodszor: nem maradt egy kis ragasztód? ;)
Tényleg ismersz. Műtét befejezve.
Azt hiszem pályát tévesztettem... :D
oks nemkiabálom. bár akarom hogy fájjon :PPP
hát ciklámen,lila,citromsárga,fekete,átlátszó :DDDDDD meg van olyan ami dróttal van rögzítve.
éés okt 30án eklll mennem, job is, mert 29én érettségizek. MEGINT :P
:) nem elkiabálni a "nem-fájást"..;))))
milyen színű gumikat kaptál?:)
ívtágító..? (="híd")..;)
mikor mész legközelebb?
uppsz..:(( le tudod venni az ívedről a "kampócskáddal"? ha igen, akkor műtsd le valahogy sztem..
engem nagyon idegesített, amikor nálam letört egy.. forgott az íven és állandóan szúrkált, másnap reggelre fel is törte belül a számat..
Örülök, hogy minden oké a hármaskáddal! Látod, Szyra néni megmondta, hogy nem kell aggódni! :D :D
Kicsit csúnyácska, tudom, de majd ő is megszépül! :))
Azért várj azzal a "nem-fájással" :D, estére már lehet, hogy beindul a gépezet! :))
ott a pont!:))
ennél többet laikusként és látatlanban itt úgysem tud senki sem mondani..:)