Fogszabályzó (beszélgetés)
Figyi, én alapesetben valóban rövidnek találom az időt, reálisabbnak látok egy 1,5-2 évet felnőtt korban. Viszont ugye nem vagyunk szakemberek, s annyi már kiderült, hogy egy dokihoz jártok (v. fogtok) Vio-val, akinek a fenti időt mondta ugyanaz a doki, de nyilván Neki extrább a helyzete. Jó lenne látni a Te kiindulási alapodat, el tudok olyat képzelni, hogy tényleg alig vmicske szépséghibája van a dolognak, bár akkor az is kérdés, hogy bele kell-e vágni... lehet, hogy ez a szexepiled....
Utána egyébként 100 %, hogy éjszakaid is lesz, kb. kétszer annyi ideig.
Nem tudom, mi a helyes döntés, sztem beszéld meg az aggodalmaidat a doktornővel is. :))
na megjöttem. meg vagyok aktiválva. és nem fájok, és nemörülök hogy nem fájok, mert gondoltam 10hét után illene egy jó erős aktiválás. na mindegy :S
aztmondta semmi gáz nincs a hármasommal, bár elképedt h néz ki, és mondta hogy hát tényéleg mozdul.. hehe rájöttem :P aztán ien hülye színeket kaptam (eskü oan vok mint egy ovis ezzel a színmániámmal:P) de lagélább színes, emrt alapbol átlátszot akart. és végre csavart ezen a "hídon" is, aminek nemtom mi a neve, már ennyimindent hallottam :DDDD ugyh ennyit rolam. veletek? Vkinek uj képek? : )))))
:DD na, mi aztán segítünk dönteni!:DD Szyra azt írja, vágj bele, én meg hogy kevés lesz az idő..:D
Akkor részemről ezennel: passz! Hallgass a dokidra!;)))
ha regisztrálsz a nlc.hu-n, én is küldök Neked nicknevet + jelszót a bemoldalamhoz, és akkor meg tudod nézni az én képeimet is! (ide nem rakom fel, hogy a fél világ azt nézegesse..;DD)
Igaz, nekem nem Damon a fogszabim, viszont nekem sem volt "annyira" vészes a kiindulási állapotom - mégis 1,5 évet mondott a dokim...
Nekem a 7 hónap nagyon rövidnek tűnik.. jó munkához idő kell!;) Arról nem is beszélve, hogy annál nincs bosszantóbb, amikor benne van az egészben egy csomó pénzed, időd, türelmed, fájdalmad - majd a levételt követő fél éven belül visszarendeződnek a fogak, mintha sosem láttak volna fogszabit..:S
Szia
Akkor majd jól rávigyorog az ellenőrre és egyből mehet tovább:D
Sziasztok!
Látom nélkülem is pörög a topic. :D
Zéné: nekem is ez a Damon3 van, engem nem zavar semmiben. (bárcsak fájna, mert akkor gyorsabban haladnánk) Ja én nem maradt le a neved mögül egy "ni"? Zéné(ni) :DDD
kismo: reptéren vigyázz a fémdetektornál, nehogy bejelezzen! :)
P
Ha tényleg zavar, ne hezitálj, vágj bele!
A dokid -az eseted ismeretében- biztos nem véletlenül mondott ilyen rövid kezelési időt, ráadásul, ha jól értem, csak felső fogszabid lenne, így már érthetőbb a 7 hónap (nem kell alul is szabályozni és harapást sem hangolni).
Az esküvődön pedig már az új hollywoodi mosolyoddal kápráztathatod el a násznépet (és nem mellékesen a férjecskédet)! :))
akkor én csoda eset leszek???:-)
én egyébként semmit de semmit nem tudok a fogszbályzókról...
és szerinted ha 7 hónapot mond az hihető, én nem olyannak ismertem meg aki nem őszinte, szerinted?
írnál még arról, mennyire látszik, stb, minden úgy érdekel:-)
Sziasztok!
Meg se merem írni, hogy mióta használom ugyanazt a fogkefét, ti tiszta fogkefegyilkosok vagytok.
Kismo, mikor is lesz a válás? Nem nagyon szeretnék visszaolvasni, nagyon aktívak vagytok.
Húúú, Egyiptom, de jó Neked.
Én se kímélem meg a külföldieket a fogszabis mosolyomtól, az őszi szünetben megyek Párizsba.
Sajnos a szájzuhany nem jött össze, de karácsonyra bizti lesz, jaj,de soká lesz az még.
attól függ, mennyit kell korrigálni a fogsorodon és a harapásodon.. a legkevesebb idő, amit hallottam, az 9 hónap volt, kevesebbről nem tudok - de ez nem jelent semmit..:)
az orvosod a szakember, ő tudja, hogy mennyi időre van szüksége(d)!:)
vio, még az lenne kérdésem, hogy mennyire látszik (gondolom egy a doki nénink mert az ár is egyezik), nekem a felső fogsorra kerülne, elég sokat tárgyalok, így kicsit félek, lehet rendesen beszélni vele (mert tanítok is...)
akinek még vannak tapasztalatai, tanácsai, nagyon megköszönném:-)
Nem tudom milyen alaphelyzetből indulsz, feltehetőleg nagyon minimális korrekcióra van szükséged... szerintem a 7 hónap rekordidő...
Egy átlag felnőtt fogszabályozás 1,5-2 év kezelési időt feltételez....
szia vio! jaj, de szuper!!! V.M a doki nénid? képzeld nagyon félek mert sokan rosszat mesélnek róla...te mit gondolsz??? jaj, és köszönöm a segítségeteket!!!
nekem azt mondja a doki néni 7 hónap alatt kész, ez azért fontos, mert az esküvőnkre (május) már le kell szedni, szerintetek ez reális?
:)) ez most vicc, vagy eltévesztetted, vagy mi történt..?:O
Szyra és Vio is válaszolt Neked.. olvass vissza az első kérdésedig!