Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni? fórum

Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni? (tudásbázis kérdés)


❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
351. likerm59 (válaszként erre: 349. - Skoma)
2011. febr. 18. 17:40

Igen van ilyen tipus nekem a Topshop-tól a digitális változata van meg. Annak szabályozható a légkeverése, 3 fokozat van .

Nekem nagyon bevált.

350. emagdi (válaszként erre: 349. - Skoma)
2011. febr. 18. 13:14
van olyan amelyiknél ezt szabályozni lehet? :O
349. skoma
2011. febr. 17. 18:17
Sziasztok! Végigolvastam a hozzászólásokat, és azt hiszem, a jó öreg (betegeskedő) Remoskát lecserélem egy halogén sütőre. Kérlek benneteket, segítsetek abban, hogy melyik az a típus, aminek a légkeverését szabályozni lehet. Úgy gondolom, én a hő és az idő mellett ezt is szeretném kézben tartani.
2011. febr. 17. 17:58
Ma túróval töltött zsömléket sütöttem a felső rácson :)
347. Vadalma12 (válaszként erre: 346. - Libuska81)
2011. febr. 14. 21:41
Libuska, máskor fordítsd meg őket kb. félidőben és akkor mindkét darab omlós lesz :)
346. Libuska81 (válaszként erre: 344. - Vadalma12)
2011. febr. 14. 20:59

Vadalma!!

esetleg van valami recepted? tapasztalatod?

köszike elöre is

annyira szeretném kihasználni ezt a kis kütyüt a vasárnapi oldalasom egyik fele nagyon megsült ami alul volt kicsit izmos lett:-(

drága lesz a tanuló pénz, azé szeretnék infot!!

köszi

345. Libuska81 (válaszként erre: 344. - Vadalma12)
2011. febr. 14. 20:57
köszike a választ aranyos vagy:-)
344. Vadalma12 (válaszként erre: 343. - Libuska81)
2011. febr. 14. 19:54

Kedves Libuska81 (jó a nicked ;)

ha szoktál otthon a sütőben valamit főzni (nem sütni), azt megteheted a halogén sütőben is, de attól tartok, nincs sok ilyen étel - nekem most hirtelen csak a sólet jut eszembe.

2011. febr. 13. 08:47

Sziasztok!!

szeretném megkérdezni hogy mivel főzni is lehet benne valaki csinált már pörköltet vagy levest benne?? fontos lenne ha valaki irna róla valamit, előre is köszike

libuska81

342. Vadalma12 (válaszként erre: 341. - Boanka)
2011. febr. 11. 17:30
Boanka, biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog és majd megosztod tapasztalataidat.
341. boanka (válaszként erre: 339. - Vadalma12)
2011. febr. 11. 16:11

Egyszer ha lesz több időm kipróbálom az élesztős tésztát. Amit nagyon szeretek az a kakaós kalács, amiben olyan folyékony a kakaós krém....hmmm de jó!

Ez lesz az első élesztős kalandom úgy tervezem:-)

Aztán jöhet a tökmagos cumó is:-)

340. szöszi71 (válaszként erre: 337. - Boanka)
2011. febr. 11. 09:14
Ha sikerül Neked hamarabb megcsinálnod akkor én is kíváncsian várom a véleményed és az elkészítési módot :)
339. Vadalma12 (válaszként erre: 336. - Boanka)
2011. febr. 10. 18:19
Boanka, megkeleszted, aztán amikor beteszed a sütődbe, látni fogod, hogy gyönyörűen továbbkel. Csak arra vigyázz, ne legyen túl nagy darab a tészta, mert akkor akkorára nő, hogy akadályozni fogja a levegő keringését.
338. boanka (válaszként erre: 330. - Emagdi)
2011. febr. 10. 18:14
Nincs mit,ha nincs kedve az embernek bajlódni, nagyon jó dolgok ezek...pikk-pukk és kész is:-)
337. boanka (válaszként erre: 335. - Szöszi71)
2011. febr. 10. 18:12
A csirkóc most parkolópályán van, ma főztem egy jó kis tésztát, azzal elleszünk egy darabig:-) De ez a süti kérdés nekem is piszkálja a csőrömet. Majd nézek egy jó kis receptet próbaképpen! Ha előbb sütizel nálam, mindenképpen várom a tapasztalatokat!
336. boanka (válaszként erre: 329. - Vadalma12)
2011. febr. 10. 18:09
Jól hangzik, csak az a bökkenő, hogy én még sosem mertem élesztős cuccot csinálni...valahogy félek tőle, hogy nem lesz jó, az meg bosszantó. De lehet én vagyok a nyúl:-)
335. szöszi71 (válaszként erre: 323. - Boanka)
2011. febr. 10. 09:25

Nagyon szívesen:)


Én még nem próbáltam benne tésztát sütni, de biztos jó. Meghoztad a kedvemet, lehet én is kifogom próbálni:)


Kíváncsian várom, hogy milyen lett a pipi benne:)

334. Vadalma12 (válaszként erre: 332. - Emagdi)
2011. febr. 9. 21:29
Jó, hát nem ezen múlik :) Sok sikert.
333. emagdi (válaszként erre: 331. - Vadalma12)
2011. febr. 9. 20:21

abban is igazad van, hogy valószínű hogy ha a kenyér átsül, akkor a pizzatészta is:)))

egyszer ráveszem magam, és kipróbálom:)

332. emagdi (válaszként erre: 331. - Vadalma12)
2011. febr. 9. 20:21

oké, lehet hogy dagasztás a megfelelő kifejezés, bevallom én ebben nem vagyok otthon, én a kenyérsütő géppel kevertetek ki minden ilyesmit:)

(amúgy meg nem vagyok egy nagy szakács sajnos:)

331. Vadalma12 (válaszként erre: 330. - Emagdi)
2011. febr. 9. 19:25
emagdi, ha a kenyér vagy cipó, ami jóval vastagabb a pizzatésztánál, átsül, akkor a pizzatészta is, hidd el, akár "gyárban", akár otthon is gyúrják. Vagy inkább dagasztják, mert a pizzatésztát nem gyúrják, hanem dagasztják, szerintem.
330. emagdi (válaszként erre: 327. - Boanka)
2011. febr. 9. 19:13

köszi:)

mélyhűtött pizzát én is szoktam benne sütni, az tényleg jól megsül:))

(tudom, hogy amit te mondasz az nem mélyhűtött, de kb ugyanaz a késztészta)


kíváncsi lennék, hogy házilag gyúrt pizzatészta mennyire sül át benne (egyszer lehet hogy kipróbálom:)

329. Vadalma12 (válaszként erre: 328. - Boanka)
2011. febr. 9. 18:54
Rozsliszt és fehérliszt keverékéből készült élesztős kenyértészta, amibe egy marék tökmagot is szórsz, na meg kicsit még a tetejére, sütés előtt.
328. boanka (válaszként erre: 325. - Vadalma12)
2011. febr. 9. 18:49
Tökmagos cipó? Mifán ferem ő?
327. boanka (válaszként erre: 326. - Emagdi)
2011. febr. 9. 18:48

Szia!

Nem házi tészta volt, csak spáros, de nagyon jó ízű és állagú. Készen kpottakhoz képest meglepően finom, 2db. van összecsomagolva celofánszerű anyagba, kétszázharminc forint körül szoktam venni. Nem mélyhűtött!

326. emagdi (válaszként erre: 323. - Boanka)
2011. febr. 9. 18:24
szia! házilag gyúrt tésztából sütötted a pizzát? ha igen, akkor a receptet is megoszthatnád:)) köszi:D
325. Vadalma12 (válaszként erre: 324. - Boanka)
2011. febr. 9. 17:30
Boanka, sütit még nem, de tökmagos cipót már igen, dobozformában.
324. boanka
2011. febr. 9. 17:22
Sütit már próbált benne valaki?
323. boanka (válaszként erre: 322. - Szöszi71)
2011. febr. 9. 17:21

Köszi szöszi:-)

Tegnap sütöttönk benne pizzát,alul is egyet meg felül is egyet,félidőben helyetcseréltettük őket. Nagyon finom lett,a széle kicsit roppanos, belül finom puha. Egyáltalán nem száradt ki, a sajt meg gyönyörűen rápirult...fúúú de jó!

Akkor küvetkező alkalommal megpróbálkozom ahogy írtad, majd referálok milyen lett:-)

322. szöszi71 (válaszként erre: 321. - Boanka)
2011. febr. 9. 08:35

Szia!


Érdemes kipróbálni a sült pipicombot, nem fogjátok megbánni:)

Ne félj, nem fogja megégetni, de félidőnél meg kell fordítani, hogy egyenletesen süljön.

Én szoktam egy kicsi vizet tenni az edény aljába. Én ha húst sütök 200 fokon szoktam. Az egész pipit 60 percig. A pipicombot sztem lehet kevesebb ideig is. A lényeg, hogy félidőnél fordítsd meg. Azt, hogy mennyi ideig kell sütni azt majd úgyis látod.

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook