Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hát ha nem bizol ebben a dokiban és bizti akarsz lenni benne menj el egy másikhoz. Elsőre tudd tutira h mi a baj!
Én ezzel kezdeném.
Szia
Köszönöm a válaszod:)
Extra-szűz olívát ettem:)Elmentem a háziorvoshoz gastritist állapított meg és közölte ő nem tudja, hogy én milyen életmódot folytatok hát nem csak alkoholistáknál lehet ilyen szerintem arra gondolt biztos, hogy felöntöttem a garatra nem is ittam alkoholt három éve.Felírt trioparin combinatumot és emozult, de nem szedem be bele van írva , hogy gyomorvérzést okoz,fura, hogy ezt felírják még gyomorfekélyeseknek is, meg nem bízom ebben az orvosban, mert egy kicsit begyulladt múltkor a torkom, gondoltam nem kéne így telefonos ügyintézőként dolgozni, csak amiatt mentem, hogy majd én otthon kikúrálom erre rakat gyógyszert írt persze nem váltottam ki.Na most ca mg aloe-t iszok de a neten azt írja , hogy kerülni kell az olajos dolgokat és a tejes termékeket.Diétája kb az, mint a candidának.Két hét gyógyulást írnak a neten.Ez a diéta szinte minden betegségre jó, gondolom csak elmúlik.Főleg, ha csak lúgos ételeket választok, persze nem citromot.Neked mi a véleményed?Jó lesz , ha így próbálok gyógyulni?
Sziasztok!
Én is ugyanezt a diétát követem, de nem tudom, hogy ha a szigorú időszaknak vége, akkor lehet e kókusztejport fogyasztani, mert van benne tápióka?
Nekem sajnos gyanús, az olyan répaféle nem?
Persze szedtEm gombaölőt meg béltísztót is ,sőt 5 colonon is voltam.Húst még minDig nem eszek,mert hasmenést csinál.Kenyeret magam sütöm.Probiotikumot még mindig fogyasztok.
De friss zöldséget nehéz beszereznem,mert itt nincs piac ,csak áruházak.Mert én Dél- tirolban élek most nem Magyarországon.Szobalányként dolgozom.Ezért olasz natúr joghurtot tudok csak venni.
De nem éhezem mert mikor eszem akkor sokat és kívánom is a salátákat.De nem merek enni semmilyen puffasztó hatású zöldséget enni ,mert így is mindig az vagyok.Van kb 15 zöldségféle amit eszek,aztán ennyi.De nincs bab,hüvelyesek,sem lencse kelkáposzta stb.mert ez mindegyik puffaszhat.Állati fehérjéből csak a teavajat és a natúr joghurtot eszem.Ja ,de halat szoktam azzal nincs bajom.
Nálam a puffadás mindig a hüvelyben lévő gombák okozák,de az orvosom szerint lehet valami ételallergia is okozhatja.De sajnos most nem tudok hozzá visszamenni,mert nem engednek el szabira és 1 nap szabadnap alatt nem tudok megfordulni otthonról.De így meg olyan nehéz diétázni,kiszűrni mi nem lehet jó nekem.:(
igen, ehetsz a mennyig nincs megszabva itt.
A joghurtnál a lényeg hogy hozzáadott cukrot ne tartalmazzon. Ha hzázi akkor meg tudod ezt kérdezi attól aki késziti.
Hát a magokat én ettem, de csak olyat amit én vettem a piacon kimérve..és pl mogyiból törökmogyorót és átváogattam. JMegpiritottam és nyami. Természetsen só nlékül.
Nejm tudom hányadik időszakban vagy de ugye húst nem ettél az elsőben?
Beszedted rendesen a gombaölőt és béltisztítót???
Aztán a probiotikumot a 2. időszaktól???
Amit eszel nagyon nagyon kevés! ÉS szinte nincs benne tápérték. Salival nem lehet jól lakni. A zöldségeket próbáld meg nem nyersen hanem pl sütve, hátha jobb, vagy halacska..vagy ...oh nagyon sok mindent lehet. DE ÉHEZNI V ÉHESNEK LENNI NEM!!!
A kenyeret magad sütöd?
Én is pont erre gondoltam, ott volt a bajom nekem is. Milyen olívát ettél? és hogyan?
Mondom, reggel éhgyomorra 1 ek és csakextra szűz.
Próbáld ki kb 2 hétig és ha nem válik be még mindig mehet a gyógyszer, de jobb a természetes mód
A 24. perctől.
Lehet, hogy hülyének fog nézni, de aki mer, az nyer. ;)
Amikor én mentem, akkor a doki azt hajtogatta, hogy ezek pajzsmirigyrendellenességre utaló tünetek. Attól féltem, hogy kiröhög, de tudtam, hogy nincs más választásom, ezért bevágtam neki, hogy a neten találtam egy candida tesztet, amit kitöltöttem, és aszerint candidám van. Csodák csodájára a doki felkapta a fejét, és elküldött vizsgálatra. Igazam lett.
Hajrá! ;)
Szia!
Attól függ, hogy milyen tüneteid vannak, mid fáj. Szerintem inkább gasztro. Én simán egy általános dokihoz mentem, és elküldettem magam a tesztre.
Persze. :) A gyógyszer Ausztriából származik. Én Vajdaságban élek, Belgrádban vettem meg a készítményt. Biztos vagyok benne, hogy Magyarországon is megvásárolható. Az Energetix cégen keresztül jutott hozzám. Ha valóban érdekel, és nincs más megoldás, akkor megbeszélhetjük, hogy átviszem Neked.
A termék neve Basic Capsule. 180 darab kapszulát tartalmaz, ami 60 napra elég. Naponta 3 szemet kell bevenni, étkezés után fél órával. Ez a gyógyszer kiszedi a vérből a nehézfémeket, amik segítik a gombák szaporodását.Kb. 10 ezer Ft-ba kerül.
Sziasztok, senki nem válaszolt nekem:(((((
Pedig csak azt szerettem volna tudni, hogy milyen orvoshoz kell fordulnom, gasztro vagy nőgyógyász? vagy melyiknél kell elkezdenem ha fennáll a candida gyanúm?
Szia Timo 8!
Érdeklődhetek hogy juttok hozzá ehhez a csodaszerhez?
Szép napot, emberkék!
Látom, más is "türelmetlenül" várja a javulást. Én azt hiszem, megtaláltam a megfelelő gyógyírt! A Zeolit nevű gyógyszert szedem. Egyre jobban vagyok, a közérzetem sokat javult, az energiakészletem is napról napra feltöltöttebb lesz. Kicsit drága gyógyszer, de fantasztikus hatása van! Gyógyszerellenes vagyok, de a Nystatint bevállaltam a minél előbbi gyógyulás érdekében. Semmit nem ért. A Zeolit természetes anyagú összetevőkből áll. Ez NEM pénzlehúzás!!! Egy barátnőm anyukája ajánlotta, aki természetgyógyász.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok