Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

2008. júl. 15. 22:10

Remélem, nem...:) Csak érdekelnek a tüneteid...meghát folyamatosan olvasom a hozzászólásaidat és a beszélgetésedet Zsuzsával, és látom, hogy ez a legnagyobb gond nálad.

Én eléggé fáradékony vagyok, meg nem szép a bőröm, és ez nagyon zavar. Nem érzem jónak azt, hogy készülődök, mert nagyon nehéz a várakozás, másrészt bennem van az is, hogy nem csak kidobom-e ezt a sok pénzt. Bár azt tudom, hogy rosszat nem csinálhatok vele magamnak, kell a böjt is a szervezetnek.

395. luice (válaszként erre: 393. - Bernuska)
2008. júl. 15. 11:09
Hát jó neked hogy mégcsak készülődsz.Igen kb egyszerre tudtam meg előbb a liszérzékenység és nemjavult az állapotom vissza mentem és ott is ráfogták a depresszióra,beakartak fektetni az ideg oszt. amit elutasitottam meg irtak nyugtatókat amiket persze nem szedek.Hát hogy mikor jött ki én sem tudom egyszer csak bele csöppentem.Reméllem nem azért kérdezed mert ugy gondolod hogy az vagy?
394. Bernuska (válaszként erre: 392. - Luice)
2008. júl. 15. 10:06
Én még nem diétázom, egyenlőre a pénzt gyűjtögetem rá, mert nagyon drága a gyógyszer meg a vitamin, meg a rengeteg értendkiegészítő hozzá. Plána, hogy a zöldségfélék is eszméletlen drágák...alig veszek zöldárut, csak mirelitet használok szinte...:(
393. Bernuska (válaszként erre: 392. - Luice)
2008. júl. 15. 10:03

Én még életemben nem szívtam egy szál cigit sem, így nem is akarok erről okoskodni neked, főleg, hogy látom, hogy a hugom és a szüleim már évek óta nem tudnak leszokni....igaz, anyuék csak mondogatják, hogy le kellene szokni, de a tesómnak sem sikerül, pedig sztem ő mindent megtesz a sikerért...aztán egy évig nem szívja, utána pedig visszaszokik. :( Biztosan nagyon nehéz.

Egyszerre tudtad meg, hogy lisztérzékeny is vagy, meg candidás is? Szép. Tényleg nehéz lehet enned...

A depis roham mit takar? A diéta alatt jött ki, vagy már előtte is volt?

392. luice
2008. júl. 14. 20:04
Na szóval egy kicsit vissza keresgéltem és igy már képben vagyok.Akkor te még nem diétázol?csak magadtól próbálkozol?Hát elvagyok és lehet jobban is tudnék lenni a cigi nélkül de ez már nálam a sokk határát surolja ha még azt is le kell tennem.Azt hiszem ezzel bárki igy lenne azért egyszerre megtudni hogy lisz érzékrny vagy meg candidás és találd ki mit egyél,ami magyarul a semmi lenne,és ezmellé még azt is letenni?!Hiába tudom,hogy annak semmi haszna,de szerintem most hirtelen pszihésen kaptam annyi pofont,hogy eggyenlőre elég.Különben a depis rohamaimat leszámitva elvagyok,és reméllem illeteve tudom hogy ez hamarosan javulni fog.Örülök hogy te még sokkal jobb állapotban vagy.
391. luice (válaszként erre: 390. - Bernuska)
2008. júl. 14. 18:50
Ok,de most nem igazán tudlak hová tenni ,te lennél a kishegyes?Ha nem akkor irnál valamit magadról.Diéta,tünetek,stb.Bocs de most nem ugrik be róllad semmi és tényleg ne haragudj,
2008. júl. 14. 18:35

Luice, hogy vagy? Látom, váltásban vagyok Cszsukával, pedig szerettem volna beszélni vele...:( Midegy, majd ha visszajön....

Egy hétig nem voltam itthon, hááááát, alig bírtam végigolvasni a sok bejegyzést....

Remélem, jól bírod....mostmár jövök gyakran, beszélgethetünl, ha gondolod...

389. luice (válaszként erre: 384. - Cszsuka)
2008. júl. 12. 21:03
De ugye nem olyan probléma volt ott amire gondolok????
388. Cszsuka (válaszként erre: 382. - Luice)
2008. júl. 12. 20:52
Köszönöm a véleményed, pedig nem is ismersz! :)
387. Cszsuka (válaszként erre: 382. - Luice)
2008. júl. 12. 20:51

Talán legjobb, ha a félelmeid szemébe nézel, s nem engeded meg magadnak, hogy leterítsenek. Hiszen te vagy az erősebb, ez már biztos. Ilyenkor jó gyógyszer, ha gyorsan elkezdesz valami fizikailag megterhelőt csinálni. Pl. Kifutod magadból, vagy nekiesel kapával a kertnek tiszta erődből. Hidd el, hogy használ. Ezzel gyorsítod a méregtelenítést és a fölös energiádat nem a félelem emészti fel, hanem a mozgás!

Hát, jó két hetet nekem is remélem jó lesz, azért a tankönyveimet viszem magammal, hátha tudok egy kicsit tanulni!

Üdv: Zsu

386. Cszsuka (válaszként erre: 380. - Luice)
2008. júl. 12. 20:48

Nem voltam jobban telítve. Épp, hogy a maximum értéket meghaladta az értékem. Kivizsgáltattam az egész családot, mindenkinek sokkal magasabb volt, mint nekem, s nekik alig vagy egyáltalán nem voltak tüneteik. Az ő immunrendszerük, idegrendszerük valószínűleg erősebb, mint az enyém.

Nálad ez a túlirtásos dolog nem tud előfordulni. Ez tuti. Ráadásul, ha elkezded a probiotikumot meg eszed az élőflórás natúr joghurtot, az segít helyreállítani a jótékony bacik számát az emésztőrendszerben.

385. Cszsuka (válaszként erre: 378. - Luice)
2008. júl. 12. 20:45
Nem haladsz visszafele, ez a terápia miatt van (remélhetőleg), normális esetben minden tünet újra előjön, még az is, ami már igen régen volt, aztán lecsillapodik minden.
384. Cszsuka (válaszként erre: 379. - Luice)
2008. júl. 12. 20:43
Azért nem baj, ha mégis megnézik, nekem pl. pont ott volt a legnagyobb probléma, mert ott van az endokrin rendszer központja, s teljes káosz volt.
383. Cszsuka (válaszként erre: 379. - Luice)
2008. júl. 12. 20:41

Csak nyugi, ha nem akarod, megteheted, hogy nem vizsgáltatod ki. Ahogy rendeződik a szervezeted, végre tud dolgozni az immunrendszered, az idegrendszered is helyreáll, meg az emésztés is és szép lassan egyre jobban leszel.

Meglátod, mire újra szót tudunk váltani, már más lesz veled a helyzet. Nyugodtabb leszel!

382. luice
2008. júl. 12. 16:36
Na még utoljára 3 van.Na ma aztán voltak depis tüneteim de mostanába egyre többször és erősebben van és ne mond hogy ne figyeljek oda mert ekkora feszültségre nem lehet nem oda figyelni,és ilyenkor hiába is próbálom meg olvasni vagy alkalmazni a titkot csak rosszak vannak bennem.De ez reméllem a dögök pusztulása miatt van!!!!Nagyon fogsz hiányozni 2 hétig de örülök neki hogy te már ezt is gond nélkül megteheted.Megérdemled!
381. Dócy (válaszként erre: 377. - Cszsuka)
2008. júl. 12. 15:41
Köszi a választ!
380. luice
2008. júl. 12. 12:03
3 lessz és reméllem még tudsz mindre válaszolni,én a túlirtásnál attól félek hogy igy még több szaporodik még nagyobb bajt okozva.Igen lehet hogy a tiéd drasztikusabb volt de lehet te jobban telitve is voltál?Nem lehetséges??Valahol olvastam ha tul irtjuk őket még nagyobb teret adunk nekik.Na én ettől tartok
379. luice
2008. júl. 12. 10:39
Hát kivizsgáláara én már csak a fejemmel mehetnék a többi kivan vizsgálva,de én azzal nem megyek el mert nem akarom tudni ha agydaganatom van.A sógornőmet most mütik rá.Én nem akarok tudni rólla,bár a tüneteink hasonlóak nagyon de én a candidára fogom,a másikat nem akarom tudni.Egyébként annyira érdekes hogy egyik nap tök jól vagyok másnap tök szarul és ilyenkor vannak ezek a rossz gondolataim is,és ez álltalában délelőtt10-11között utánna2-3 között és este5-7 között.De hogy miért?
378. luice (válaszként erre: 376. - Cszsuka)
2008. júl. 12. 08:58
Hát rossz lessz ha nem leszel de ez van.Jó utazást.Az a baj hogy nekem napról napra olyan mintha vissza felé haladnék,hogy ez miért van???
377. Cszsuka (válaszként erre: 371. - Dócy)
2008. júl. 12. 08:03

Szia!

Nem tudom megmondani biztosan a választ, csak azt, amit tapasztaltam. Nem mindenki candidás, aki körömgombás, viszont a candida terápia rendbehozza a körömgombát is.

A candida fertőző betegség, de csak nemi úton tudjuk egymásnak átadni a partnerünkkel, abban az esetben, ha a partnernek is valami miatt legyengült az immunrendszere. Férfiaknál sok esetben eleinte csak annyi tünet van, hogy puffadnak, s nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget neki, de a párjuknak jól megkeserítik az életét, mert minden szexuális kapcsolattal szépen visszafertőzik őket, s előfordulhat, hogy az a szegény nő hiába próbál emiatt meggyógyulni.

Ezért szokták mondani, hogy legalább a terápia első három hetében ne legyen szex, s ha a beteg párja esetleg nem hajlandó a vizsgálatra sem, nemhogy a terápiára, akkor legalább grape cseppel mossa le a nemiszervét "előtte" és "utána" is..

376. Cszsuka
2008. júl. 12. 07:57

Szia, ma még itt vagyok, este igyekszem még egyszer feljutni, aztán hajnalban utazunk. Jó sok kérdést tettél fel. Próbálom nem kihagyni a választ.

A depihez és a feszült hangulathoz nem kell candidásnak lenni, az minden embernél előfordul időnként. A mélysége az, ami meghatározó. A sok tünet, a megoldandó feladatok hozzák ki az ilyesmit. Majd, amikor lassan megoldódnak a problémák, kiolvasod a Titok-ot, elkezdesz lazulni, akkor ezek a rohamok is ritkulnak és a depi mélysége sem lesz olyan mély.

Nem érdemes várnod, hogy nekem volt-e bármilyen tünet, mert ami nekem nem volt, az volt másnak, s neked lehetnek olyanok, ami nem volt senkinek, de majd egy következőnek elmesélheted, hogy te már ezt is átélted.....:)

Ez a mellé nyúlás meg nekimenés lehet tünet. Bármi lehet tünet. Nem győzöm azonban hangsúlyozni, hogy a rendszeres tünettel nem árt elmenni az orvoshoz, mert a sok álbetegség mellett lehet néhány igazi is, ami lehet, hogy pont az állapotod miatt alakult ki, s most nem engedi, hogy meggyógyulj.

Persze, a cigi rontja a helyzetet, de azt is írtam, ha abbahagynád hirtelen, akkor az még jobban rontaná. Viszont megnyugtatna lelkileg, ha kitűznéd célul, hogy leszoksz és mondjuk két-három naponta mindig egyel kevesebbet szívnál.

Igen, a bélből kiürül, a keringésből később ürül. Most minden erőddel azon vagy, hogy a szervezeted homeosztázisát helyreállítsd. Ha sikerül a lehető legközelebb jutnod az egyensúlyhoz, akkor már a szervezet maga is tud küzdeni, lesz ereje, ütőképessége és megoldja a feladatot. Én csináltam egy teljes test tisztítást kb. 8-10 hónap múlva, ami gyógynövényes komplex készítményekből áll és segít a tisztulásban. Lehetett volna egyszerre, s az lett volna a legjobb, de nem volt rá pénzem. így is jó volt, csak tovább tartott a gyógyulás egy picit. Ennek ellenére azért rengeteg tünetem eltűnt már elsőre és kezdtem "felengedni".

Nem kell bélmosásra menned, főleg, ha nem akarsz. Nekem sem volt. Már írtam, hogy van egy Psyllium nevű béltisztító, amit érdemes lenne két hétig szedned, de talán még most sem késő, csak vigyázni kell, hogy inkább este utolsónak vedd be, hogy a napközben bevett vitaminoknak is legyen idejük dolgozni. A napi 2, sőt 3 széklet teljesen normális, sőt, minden embernél az lenne a normális, hogy minden fő étkezés után "ki tud menni" könnyíteni magán.

A Papaya kapszula is fokozza a bélmozgást, s neked most amúgy is szükséged van enzimekre, úgyhogy, ha meg tudod venni, akkor ajánlom.

Nem tudom, mióta vagy lisztérzékeny? Ha a gomba okozta a betegséged, akkor ez is el fog múlni, s akkor ehetsz majd idővel bármit, de ha nem az okozta, akkor sajnos meg kell maradnod a gluténmentesnél. Nem fogsz úgy maradni, hogy még a gluténmentest sem eheted, ne aggódj. Szerintem még ezt a hónapot meg kellene próbálni kukoricamentesen kihúzni, aztán szépen heti1x egy-egy kaját becsempészni, s akkor meglátod: ha nem vagy rosszabbul, akkor ok, mehetsz tovább. De ezt majd akkor megbeszéljük.

B vitamint és társait már hétfőtől szedheted, próbáld meg a grapét ezekhez képest két óra különbséggel bevenni. De az már lassan elfogy, nem?

Ha jól emlékszem, a B vitaminon kívül a Probiotikumot, a Q10-et beszéltük meg, s én ajánlottam még a Papayát, amit este jó lenne. Az olajfát egy hét után újra lecsökkentheted, s a hat hét után napi egy szemet fenntartó adagnak szedhetsz, vagy tarthatsz otthon szükség esetére.

Ha túl írtod őket, ugyanúgy felborul a rendszerben az egyensúly és az emésztés fogja megsínyleni. Azzal a módszerrel azonban nem lehet túlirtani, amit te csinálsz. Én sokkal drasztikusabbat csináltam, orvosi megbeszélés alapján.

A nyelv fehér marad egy ideig, csak nem lesz annyira fehér. A fehérség ugyanis nem csupán gombát jelez, hanem a szerveid működésének minőségét is. Ha középen fehér a nyelved, akkor rossz az emésztés, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen még lisztérzékeny is vagy. Lehet, hogy soha nem lesz olyan szép piros, mint egyeseknek, de legalább az a csúnya bevonat eltűnik. Nem kell átkenni, elég, ha cseppentesz a szádba egy-két cseppet, s utána nem iszol egy fél óráig. De ezt sem kell mindig, egy pár napig csinálhatod folyamatosan, aztán elég hetente egyszer. Hagyni kell, hogy a szájban a flóra magától kialakuljon. Ha azonban fáj a torkod, akkor is csinálhatod.

375. luice
2008. júl. 11. 19:47
Na most van mit olvasni és mire válaszolni.A nyelvemre most azt találtam ki hogy cseppentek 1-2 csepp grapét fültisztitóra és átkenem vele.Szerinted?
374. luice
2008. júl. 11. 16:57
Ja és amig a nyelvem fehér ne is álmodjak a gyógyulásról?Nem annyira mint neked volt de azért van rajta.Jaj nagyon reméllem mielőtt elmész tudsz mindenre válaszolni!!!!!!!!!!!!
373. luice
2008. júl. 11. 16:49
Már jó sokat irtam kérdeztem reméllem mielőtt elmész kapok rá válaszokat.Egyébként mi történik ha tul irtod őket?
372. luice
2008. júl. 11. 16:23

CSZSUKA

MÁR NEM IS VAGY????????????????????????

371. Dócy
2008. júl. 11. 15:38
A candida mindig körömgombával jár?Fordítva is megkérdezem,akinek körömgombája van,az vszínű,hogy candidás?És mégegy kérdés:a candida egy fertőző betegség?
370. luice
2008. júl. 11. 09:33
-ik a b vitamint mikor kezjem el ujra szedni?
369. luice
2008. júl. 11. 09:04
6-ik.egyébként én már soha többet nem ehetek kenyeret vegy zsölét kiflit?Mert azt tudom hogy neketek van élesztő nélküli kenyér de nekem a liszt miatt csak olyan van ami kukorica lisztes meg élesztős.Már az országot felkutattam de nincs más.
368. luice
2008. júl. 10. 19:51
Ja ez az 5-ik.De mindre válaszolj.Olvasgattam vissza és valakinek irtad hogy ha az elpusztult gombát nem üritjük ki nagyobb bajokat okozhat.Ezt hogyan csináltad???Mert én bélmosásra nem megyek,és én azt hittem hogy ha minden nap van reggel székletem elég.Van hogy néha 2×is.Te ezt hogyan oldottad meg?Ez igy nem elég hogy kijöjjenek?
367. luice
2008. júl. 10. 18:47
4 lessz légyszi mindre válaszolj.Hogy is van ez ha a bélből már kiürül tegyük fel a keringésbe még benne van?Hogy is müködik ez??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook