Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

2008. júl. 24. 19:28

Még nem rendeltem meg, de az első időszakra ezeket ajánlotta Zsuzsa:

Candcell

Grape csepp

Olajfa

BWL-3, vagy Psyllium

Q10

425. Bernuska (válaszként erre: 424. - Luice)
2008. júl. 24. 19:26
Nem néztem meg, csak ez volt az első benyomásom....
424. luice (válaszként erre: 423. - Bernuska)
2008. júl. 24. 19:13
De ZSuka ismeri mert egy mási forumon is beszélgettek erről és ott azt mondta rá hogy egy komplett candida kurában nyugodtan ajánlaná,de önmagába kevés.Csak olyan anyagokat tartalmaz a mi gombaölő.Meg nézted?Reméllem ha vissza jön rendbe rak!Mert már unom.Te miket rendeltél?
423. Bernuska (válaszként erre: 422. - Luice)
2008. júl. 24. 19:07

Szia!

Nem tűntem el, csak vártam a rekciódat a Zsuzsa hozzászólására...

Szerintem - ha még nem vetted med azt a Didát - ne vedd még meg, mert az megint egy olyan termék lesz, amit Zsuzsa nem mondott, nem fogja talán ismerni a hatásait, és nem fog tudni neked segíteni (szerintem), ha esetleg valami panasz merül fel... szerintem várj keddig, hogy ő mit mond....

422. luice
2008. júl. 24. 10:22

Bernuska

csak nem eltüntél?Ne tedd velem.Jó volt hogy Zsuka beugrott.De mégjobb lessz ha már itt lessz.Találtam egy uj szert a neve Dida.Candidára van és csak természetes anyagokból.Elég huzós az ára de ugy vagyok vele hogy ezt még beiktatom a kura mellé.Ártani nem árt de reméllem segit.A cigi elhagyása sajna még nem megy de próbálom tartani a lehető leg minimálisabb adagot.Na most ha még ezzel is megbombázom a dögöket reméllem már elkezdenek pusztulni és jön a nyugisabb időszak és akkor már arra a pár szál cigire sem lessz szükségem.Keress rá a googleban erre a dida nevü szerre szerintem egy próbát meg ér kiegészitésként.

421. Cszsuka
2008. júl. 23. 15:55

Sziasztok!

Csak bekukkantok, jövő keddtől leszek elérhető. Gyorsan beleolvastam a párbeszédetekbe. Örülök, hogy egymásra találtatok, így legalább támogatjátok egymást! Luicének kifejezetten jót tesznek Bernuska kérdései!

Luice! Azt mondom én is, hogy kitartás! A gomba menet közben folyamatosan ingadozhat, sokmindenen múlik a mennyiségük! Nekem más módszerrel vizsgálták, majdnem egy év telt el, mire másodszor megnézték, s még akkor sem voltam teljesen tiszta. Ezért fontos, hogy a lehető legtöbb szabályt tartsd be!

Nekem nagyon fontos a gyógyulásotok, örülök, hogy hiányzom, de minden csakis rajtatok múlik!

Luice!

Próbáld meg letenni a cigit, pár napba beletellhet, mire kiderül, hogy a hiánya okozta rosszulléteket kibírod-e.. (legalább két hétig tuti lehetnek hiánytünetek)

Üdv nektek: Zsu

420. luice (válaszként erre: 418. - Bernuska)
2008. júl. 23. 11:26
Természetgyógyászhoz járok.Hát lehet jobb lett volna a Zsuka féle módszer mert az hatékonyabb.Lehet az elején drasztikusabb,de az csak 2 hét igy meg én már 4 hete csinálom eredmény nélkül.Ezzel ugy érzem csak az időm ment el és testileg csak jobban leépültem,ha nem félnék attól hogy a zsuka féle modszert már nem birnám ki azt csinálnám ha vissza jött.De majd meglátom mit mond az eddigiekre.Igen a cigiről való leszokás t lehet nem most kellene mert tiszta ideg vagyok a megvonástól és ez nagyon kedvez a dögöknek,de ha szivom az is.Totál ördögi körben vagyok,akár ezen a téren akár a kaja terén.Most abbahagytam a prob.szedését is mert szerintem még közel nem járok ott hogy szednem kellene,majd Zsukával kitalálunk valamit,mert ez nem állapot.Már nem is a diéta miatt,hanem legalább lenne eredménye.
2008. júl. 23. 10:20

Milyen doktorhoz jársz?

Természetgyógyász nem jó/jobb esetleg?

(Én nem tudom, nem vagyok jártas ebben, csak kérdezem....)

418. Bernuska (válaszként erre: 417. - Luice)
2008. júl. 23. 10:19
:( Hát, tényleg nem semmi helyzetben vagy! Csak a cigi hirtelen letétele is elég nehéz lehet ilyen kritikus időszakban.... Bár az agykontrollosok is azt mondják, hogy úgy kell leszokni, hogy egyik napról a másikra kell abbahagyni, és nem úgy, hogy csökkentem az adagot... Pl. elhatározod, hogy szombattól nem gyújtasz rá, előveszel egy lapot, az egyik felére leírod, hogy miért jó a cigi, a másik hosszanti félre meg azt, hogy miért nem jó neked...ezt a lapot érdemes kitenni valami látható helyre....Nem tudom, mert nem dohányoztam soha életemben. Tesóm és a sógrom kétszer leszoktak ezzel a módszerrel, mindkét alkalommal bírták 1-1 évig, utána valami miatt mindig visszaszoktak...(tesóm pl. a vizsgaidőszakokban pl...de most úgy látom, már elég rég óta újra nem gyújt rá) :)
417. luice (válaszként erre: 416. - Bernuska)
2008. júl. 23. 07:31
A lisztérzékenység nagyfoku,rögtön rosszul leszek.Azzal most nem lehet szórakozni,hidd el már próbáltam.
2008. júl. 22. 20:34
A lisztérzékenységnek milyen tünetei vannak nálad? Ezt azért kérdezem, mert ha nem túl erősek lennének, lehet inkább annak kellene erre a néhány hétre hátat fordítani, és a kandida diétában megengedett dolgokat enni, aztán meg majd arra öszpontosítani. Bár ezt csak akkor lehet, ha nem nagy mértékű a lisztérzékenység. Egyszer Zsuka is azt mondta, hogy ha a gombák kiirtása a lisztérzékenységet is megszüntetheti...
415. luice
2008. júl. 22. 19:33
Ne aggodj szerintem nálad sokkal simábban fog menni mert te még nagyon jó állapotban vagy.Rengeteg ismerősöm van aki candidás de fel sem veszi pedig nem is csinálja ilyen szigoruan a diétát,és gyógyul meg javul az állapotuk.Nálam is az a baj hogy mire ide jutottam testileg lelkileg leépültem rendesen.Ugyan is már tavaly ota jártam orvosró orvosra és sehol semmi csak a sok vizsgálat,bizonytalanság,ugyan is akár hol voltam senki nem talált semmit de küldött tovább mert valami nincs rendben cinszóval.Na igy lettem lisztérzékeny+ a többit tudod.Ugy hogy én mire ide tévedtem már teljesen leredukálodtam,nekem ezért ilyen nehéz lekiekben is és hát a kaja terén is,de ezt már ismered.Ne aggódj neked sokkal simábban fog menni,mert nekem is ezekután már csak jobb lessz,és tudod mit?Azért is megmutatjuk a dögöknek,hogy mi erősebbek vagyunk és felneveljük a gyerekeket egészségesen.Csak bátran csináld veszteni valód nincs viszont ha időben észbe kapsz sokat nyersz.Tanulj a példámból.Na meg a ZSukáéból.Te már lényegesen jobb kondival indulsz és ez 50%-os gyógyulás.Szerintem te hamar tul leszel rajta.
414. luice (válaszként erre: 413. - Bernuska)
2008. júl. 22. 18:22
Hát a közérzet nem jó,de közben olvasgattam a neten és azt hiszem a cigi fog vissza.Ugyan is olvastam hogy emeli a vércukor szintet és ugye pont ezt kerüljük.Na erről ennyit ugyhogy holnaptól cigi nuku.Legalább is reméllem csak ez a baj!Na meg azt is irja,hogy a puffasztott rizs stb is tilos,de azzzal már nem is foglalkozom mert akkkor már tényleg nincs mit enni.Szoritok neked hogy neked sokkal könnyebb legyen.Miket készitesz meg?
413. Bernuska (válaszként erre: 412. - Luice)
2008. júl. 22. 16:24

Azt hiszem, én is elkezdtem volna szedni a probiotikumot ebben az esetben... végülis, 3 hét után már ajánlják a szedését.

Én még nem kezdtem el, várom vissza Zsuzsát...:) már összeírtam neki a listát, amit úgy gondolom, hogy meg kell vennem, szükségem van az "áldására", mert úgy akarom csinálni, hogy tudjon segíteni menetközben. Most nagyon ronda a bőröm, már lassan két hete, nem bírom elviselni...Remélem, max. 2 hét múlva el tudom kezdeni, addigra megjönnek a termékek is. Bízok benne, hogy közérzetileg nem épülök le az elején, mert nagyon sok dolgom van nap mint nap.

Nekem is van egy másodikos nagylányom, meg egy nagycsoportos kislányom...két ördögfióka...:) Levelezőn egyetemre járok, mellette vállalkozásban hálózatot építek egy kozmetikai cégnél+ pénzügyi tanácsadó vagyok egy másik cégnél. Közben keresem az "igazi" munkahelyet, hogy végre irodában dolgozhassak....:)

Közérzetileg hogy vagy? Vége a depressziós időszaknak?

412. luice (válaszként erre: 411. - Bernuska)
2008. júl. 22. 14:09
Pedig már ott tartok hogy feladom és lessz ami lessz.Már egy hónapja csinálom és semmi javulás.Vagy nemjól csinálom(ettőljobban lehet?)vagy nemtudom mi van!?Igen van családom egy kislányom,most megy másodikba.Nem dolgozom sehol mert 8-tól nem vesznek fel.És te?Család?Most elkezdtem a probiotikumot ahogy Zsuka mondta de ha még nem irtottam eléggé és korán kezdtem el az gáz lessz mert akkor minden oda.Örülök hogy Zsuka már teljesen jól van és tudott menni nyaralni,de az én szempontomból a legrosszabbkor ment el.Még jó hogy te vissza tértél és adsz mindig egykis lendületet.Ha egyszer kigyógyulok márpedig kifogok nagyon hálás leszek neked,és ha netalán te is belefogsz támogatni foglak.Tényleg te belefogsz vagy még ott nem tartasz
411. Bernuska (válaszként erre: 410. - Luice)
2008. júl. 22. 12:31

Kitartás!

Már nemsokára jön Zsuka is, tuti, hogy fog tudni segíteni, és profin elmondja majd, mi miért is van, de addig fel ne add, mert akkor mindent kezdhetsz majd elölről...:(

Van családod? Mivel foglalkozol?

410. luice (válaszként erre: 408. - Bernuska)
2008. júl. 21. 11:12
A doktornő nem mondott semmit.De jó hogy itt vagy hidd el én is erre gondoltam amit te irtál hogy igy védekezik,de mivel én tapasztalatlan vagyok most nagyon jól jönne Zsuka.De ha már ketten is arra gondoltunk talán ugy is van,én ezzel nyugtatom magam.De jó hogy itt vagy!Adsz egy kis lökést mindig
2008. júl. 21. 09:37

:) került

Bocsi, hogy nem írtam előbb, csak elutaztunk a hétvégére....

408. Bernuska (válaszként erre: 407. - Luice)
2008. júl. 21. 09:36

Ne idegeskedj! Zsukának is valami másfél-két évbe kerölt, mire kiirtotta a őket a szervezetéből... a doktornő nem magyarázta meg?

Lehet, hogy "parázik" a gomba, és szaporodik ezerrel, mert érzi a vesztét... de ne gondolj kérlek csak rosszra....:(

407. luice
2008. júl. 18. 20:19
Na megjöttem a dr nőtől.Hát olyan ideg vagyok hogy csoda.Képzeld azt észre vettem hogy a tüneteim a régiek ugye ezt irtam is,na de most kiderült a candidámis vissza esett 62-re,80-tól már jónak számit.Most igazán jó lenne Zsuka ha megmagyarázná miért van mert ezek szerint hiába volt a diéta visszafelé haladtam.Ez kurva jó!Ennyi erővel örökre igy lessz.Persze azóta aztán megy a cigi rendesen gondolhatod.Ezt már nem értem de mindeggy.Ettől többet nem tudok megvonni magamtól és csak vissza felé haladok.
406. Bernuska (válaszként erre: 405. - Luice)
2008. júl. 17. 20:37

Szeretem a Hoxa oldalt, néhány fórumot használok csak, meg privát levelezek 1-2 emberkével... én eléggé lelkiismeretes ember vagyok, és nagyon nehezen viselem ezt az elgépiesedett világot...ahol csak tudok, szívesen segítek, a lehetőségeimhez mérten. Sajnos lettem már rosszul a városban, és rengeteg ember elment mellettem, mire valaki hívott mentőt.... meg sok hasonló esetet fel tudnék sorolni az ismerőseim életéből az embertelenség témában....

Szóval szívesen beszélgetek veled :))))

405. luice (válaszként erre: 404. - Bernuska)
2008. júl. 17. 13:52
ok,beszámolok és köszi hogy ilyen kitartó vagy velem lekiekben nagyon sokat segit,hogy még van olyan ember(ek) akiket érdekel a más kinja.Tényleg?Te miért csinálod?Lesz.....-nád!
2008. júl. 17. 12:08
Jó látni, ahogy haladsz előre és ilyen kitartó vagy! Számolj majd be, hogy mi volt a doktor néninél!!! :)
403. luice (válaszként erre: 402. - Bernuska)
2008. júl. 17. 07:04
Igen én is reméllem hogy már kifelé vackalódom,és jó,hogy most te is itt vagy legalább van kivel beszélgetni.Ugy gondolom most értem el a forduló ponthoz legalább is a tünetekből itélve de majd meglátjuk.Én ugy is végzek velük.Különben holnap megyek a Dr..nőhöz vissza kiváncsi vagyok rá mit mond.
402. Bernuska (válaszként erre: 401. - Luice)
2008. júl. 16. 20:00
Annyira örülök, hogy ilyeneket írsz, most nagyon pozitívak látlak... szerintem jót tesz neked Zsuzsa nyaralása...persze ezt is a jó értelmében írom, biztosan hiányzik, hogy nem tudsz kérdezni tőle, de mire visszajön, már tuti túl leszel a nehezén.:)
401. luice (válaszként erre: 399. - Bernuska)
2008. júl. 16. 14:52
Igen most legalább a zöldségek szezonja van.Meg hát ha nem igazán vagy rákényszerülve érdemes rá felkészülni nem is annyira anyagilag mint inkább lelkileg.Igen drága de nekem a kenyér 1300-ft lenne ha ehetném de nem ehetem mert az élesztős és olyan meg nincs ami mindkettőre jó.Aztán a többi cuccot már le sem irom mert 3×annyiba kerülnek mint az átlag vagy akár a candidás.De ez van.Mint már irtam én is ha előbb észbe kapok talán meguszom csak az eggyikkel a kettő közül,de örülök még igy is hogy ezek vannak és én már az anyagiakkal nem foglalkozom(pedig nincs)mert az egészségnél nincs fontosabb és eddig erre én sem igazán reagáltam de amin átmentem abból erre jutottam.Egyre vigyázz soha ne gondolj rosszra még akkor sem ha valami olyan történik veledvagy hogy nincs pénzed mindig keresd meg az adott pillanatban a jó dolgot és lehet megoldodik a problémád diéta stb nélkül vagy legalábbis minimális áldozattal.Most lehet hülyén hangzik de az állandó aggódás stressz feszültség a gombának minde élelmiszernél jobb táplálék,
400. Bernuska (válaszként erre: 398. - Luice)
2008. júl. 16. 09:42

Kishegyes nagyon ritkán néz be ide... ahogy olvasgatom a hozzászólásait, ő már sokkal jobban van.

Örülök, hogy a te állapotod is javult...:)

399. Bernuska (válaszként erre: 397. - Luice)
2008. júl. 16. 09:41
Én azt csináltam, hogy mióta ezt a fórumot olvasom, jegyzetelem, hogy mik lennének az ajánlott beszednivalók....és ez 20 ezer körülre jön ki, meg pl. az élesztő nélküli zsemlemorzsa 600 Ft körül van (igaz, hogy az nagyobb mennyiség, de hát meg kell venni), 1 kg barnarizsliszt 400 Ft körül van, a kandida kenyér is valami 4-500 Ft... és még sorolhatnám, a zöldség árakról nem is beszélve... bár ha azt nézem, akkor még mindig jobb nyáron diétázni, mint télen. :)
398. luice
2008. júl. 16. 08:23
Sajnálom hogy kishegyes már nincs itt kiváncsi lennék hogy van
397. luice (válaszként erre: 396. - Bernuska)
2008. júl. 16. 08:02
Hát igen nálam ugylátszik az ideg rendszert bolygatja.Nem tudom milyen sok pénzre gondolsz mert én munka nélküli vagyok de megtudom oldani mert nem olyan drága.Igaz én nem a Zsuka termékeit használom de a régi állapotomhoz képest sokkal jobban vagyok.Az igazság az hogy szerintem jobb lenne elmenni megnézetni és lehet hogy neked még alig kellene valami lehet elég lenne a böjt minden kiegészitő nélkül,viszont ha időben elkapod egy csomó kellemetlenségtől megkiméled magad.Bár előbb tudtam volna én is lehet a lisztérzékenység sem alakul ki,meg a depi sem stb.De azért ehez kellett egy alaapos kivizsgálás is,mert én is csak fáradékony voltam volta kisebb problémáim amikkel annyira nem is foglalkoztam és egyszer csak berobbant minden és ilyenkor már nagyon nehéz megoldani.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook