Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Az a helyzet, hogy egy gyerek teljesen más lapra tartozik. Őket mi rontottuk el, ha tetszik, ha nem. Most az következik, hogy példamutató élettel szépen megfordítjuk a gondolkodásukat. Addig, amíg ő nem hiszi el, hogy ez vagy az neki jó lehet, addig kár a gőzért. Persze, hiába nincsenek tüneteid, azért lehet, hogy te sem iszod meg a vizet, vagy legalábbis nem akkor, amikor ő látja. Hogyan várhatunk el bármit is a gyerekünktől, amit mi magunk sem csinálunk? (Bocs, ez csak egy feltételezés, bármit be lehet helyettesíteni, a lényeg a példa:)
Az sem biztos, hogy candidás, lehet, hogy csak egy csomó "szutyok" van szegénykében, ami felpörgeti az imm. rendszert.
Cszsuka
Nekem már nem is válaszolsz?
Ismerem a Vega tesztet, Dr. László Mária talán még mindig ezzel dolgozik. Mivel az ő módszerét fejlesztettük tovább, nálunk is először azzal kezdték. Luice járt nála is, de nem működött neki valamiért az előírt terápia. Úgy látszik, ő elfelejtett fejleszteni? (Ezt csak ő tudná megmondani). Szóval, a Vega módszert cserélte le a csapat a vérvizsgálatra. Eddig ez a legpontosabb módszer, de még ez sem 100%-os (mint a menoteszt:)
Én rendes allergia vizsgálaton voltam annakidején, vérbő torokkal és ödémásérzéssel, táskás szemekkel (tipikus allergiás tünetek) és negatív lett az eredmény. Ettől függetlenül kaptam allergia gyógyszert, ami természetesen nem használt. Ha candida áll a háttérben, sok fals eredmény születhet. Ha kikezelik, ezek a tünetek elmúlnak.
Szia!
Sajna a tapasztalat beszél belőlem, amit továbbfejlesztettem mások megfigyeléséből. Hááát, nem szeretnék orvos lenni. A múltkor két orvosjelölt jól elrendezték a szénámat: bebizonyították - egy másik fórumon, de a Hoxán - hogy candidiasis, mint olyan nem létezik, s az, amiről én beszélek badarság. Hivatkozhattam én a tapasztalatra, ha egyszer az orvostudomány még nem bizonyította be, hogy igazam van!
Nálunk, Mo-n egy-két kórházban csinálnak candida tesztet vérből, de úgy hallottam, nem túl korszerű a vizsgálati anyag, vagy műszer (nem tudom). Szóval, nem szakorvos, hanem maszek orvos maszek laborral csináltatja meg a vérvizsgálatot. Hát, vagy próbáld meg kérni az orvostól, vagy látogassátok meg az orvosunkat, ha hazajöttök.
Egy 15 éves gyereknél, ha eleve gyenge imm. rendszert örökölt, hamar megtelnek a méregtelenítő szervek. így nem csoda, ha allergiás. Tudnám ajánlani az allergiás tünetekre addigis az olajfalevél kapszulát.
Ha érdekel az orvos elérhetősége, szólj, priviben megírom.
A másik fórumban írtad, hogy a körmöddel gondjaid vannak. Ha egy candidás van a családban, akkor akár mindenki az lehet. Lehetséges, hogy tőled ered a probléma, s ő már születésekor megfertőződött, ezért vannak ezek a tünetei.
Én is megvizsgáltattam a család összes tagját. Mindenki sokkal candidásabb volt, mint én. Végig csinálta utánam mindenki. Muszáj volt. A legkisebb akkor 7 éves volt. A nagyobbik most 14 és végre úgy tűnik, helyreáll benne a rend. Ők is tőlem kapták el, az biztos. Nálam nagy valószínűség szerint már gyermekkoromban fennállt ez a probléma.
Szia!
A gyógyulás lemondásokkal jár. Aki valóban meg akar gyógyulni, nem izgatja, hogy mikről mond le. Egyébként az alkohol és az élesztő a legjobb tápanyag a gombának. A sör pedig ebből van.
Ha komolyan érdekel a téma, olvasd végig a fórumot és olyan kérdéseket tegyél fel, légy szíves, amiből látszik, hogy valóban érdekel.
Cszsuka
Szerinted miért van az hogy rengeteg vizet kivánok?
Te már kész profi vagy, nem akarsz elmenni orvosnak? Szerintem már többet tudsz mint a dokik.
A kérdésem, hol lehet candida vizsgálatot csináltatni.(milyen orvosnál) Van egy 15 éves lányom, akinek allergiája van pollen, mi Németországban élünk, de csak ha haza megyünk akkor jön ki, viszont itt kb. 1 éve nem tud enni, semmi nyers zöldséget gyümölcsöt, mert a szája egyböl kezd bedagadni. A dokik széttárják a kezüket, nem tudnak vele mit kezdni. Járunk egy homeopátiás orvoshoz, bogyokat kell szedni, és 3 éven keresztül évi 3 alkalommal kell injekcióra vinnem. Allitólag ha ennek a kurának vége az allergiája is megszünik. Hát nem tudom, viszont azon gondolkozom hogy nem-e lehetne esetleg candidás egyébként 15 éves.
Hát, igen, azt szoktuk mondani, a gyerek is addig kapja a pofonokat, míg meg nem tanulja... vagy meg nem szökik....
Az élettől kapott pofonok elől nincs hova szökni...
A lényeg a megszorításokon alapul. Ne mindig azzal legyél elfoglalva, hogy mikor nem csinálod jól. Ezek csak irányelvek, s mindig igazodni kell az egyénhez, ez esetben hozzád. Nagyon sok mindent nem ehetsz amúgy sem.
Én pl. úgy álltam neki a candida kúrának, hogy nem voltam rá igazán felkészülve, s utólag tudtam meg, hogy miket nem lett volna szabad megennem. Mégis meggyógyultam, mert meg akartam gyógyulni.
Pl. rengeteg krumplit ettem az első két hétben, mert nem tudtam, hogy nem szabadna. Húst is ettem, mert akkor még nem jöttek rá, hogy az a legjobb, ha az első két hétben vega módra élünk.
Nem vettem figyelembe a vércsoportot sem, csak a kúra után tudtam meg, hogy van ilyen is, és én akkor álltam rá erre.
Tehát: fő cél: törekedni a tudásod és lehetőségeid szerinti legjobbra.
B vitamin: reggeli közben veszem be és a következő vizeletem olyan citromsárga, hogy nagyon meg kell nézni, honnan ürült ez a fura szín. Nem hüvelyből, nem végbélből, hanem a húgyvezetékből!
Ha túl laza a székleted és az aranyered is gázos, akkor nem csoda, ha végbélnél fura dolgok ürülnek..
CSzsuka
Vissza térve a tegnapra vagy tegnapelőttre tudod a b vitaminos dolog.Szóval te hol is vetted észre?Tudom hogy nem illendő de na ha ezzel jár.A hátsó fertájnál vagy a hüv-nél?bocs de fontos.És még mindig van?
most, hogy beindult a szezon és futball eb miatt a csoportos meccsnézésre szavaztunk, így a melegben rengeteg sört fogyasztunk - megint előjöttek a tüneteim.
Sajnos!
Hogy lehet nyáron a sörről lemondani???????????
én azt hiszem önfelismerő üzemmódban vagyok, nálam csak nőgyógyászati tüneteket vettem észre magamon és megfigyeltem, hogy a joghurt jó nekem ilyenkor.
persze notórius fogyókúrázóként alig fogyasztok cukrot, meg kenyeret, talán ezért nincs más tünetem.
a puffadásaim akkor szűntek meg, amikor áttértem a szénsavmentes vízre.
sziasztok!
ez a horrorszkóposdi nagyon tetszik. én bika és rák vagyok. talán ezért rajongok a pezsegő fürdőkért, ahol csak arra kell ügyelni, nehogy megfulladjak??? :-)
meg a dunaparton fetrengésért! ahol párszor lemártózom, és néha úszom is egy picit
Igen, de tartsd hűtőben!
Főzzél hozzá kölest, simán vízben 1:4, sóval és olyan lesz, mintha körettel ennéd. Kicsit laktatóbb! És a köles enyhén édeskés íze miatt pótolja az édességhiányodat! Azt is elviheted magaddal!
Az előbb nem akartam írni semmit, csak küldtem egy mosolyt, örülök, hogy egyre több pozitív irányú gondolatod van!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok