Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

366. luice
2008. júl. 10. 17:28
Na ez a 3-ik.Tudod az a fura hogy nekem olyan mintha egynap jobban lennék másnap nem olyan kusza az egész.Lehet hogy a cigi miatt nem tudok haladni????????Szerinted??Ez nagyon befolyásolja vagy inkább az étkezés?Lehet hogy hiába a diéta meg munden ha a cigivel meg ua rontok?Te is irtad az első 2-3hét vagy erre vagy arra mozdit de nálam olyan mintha eggyet állna hol jobb nap hol rosszabb.
365. luice
2008. júl. 10. 12:18
2 van.Ja meg neki megyek dolgoknak,mellé nyulok meg ilyenek.Ezek mind a tünetek???
364. luice (válaszként erre: 363. - Cszsuka)
2008. júl. 10. 12:15
Jaj de jó hogy itt vagy már megijedtem hogy a fejemmel van baj hogy elfelejtem a dolgokat,de reggel olyan jól ébredtem ,de délelőttől elég szarul vagyok tiszta depi,feszül minden végtagom a derekam a lábaim,és képzeld egy pár napja arra ébredek hogy rándul egyet kettőt a kezem.Na reméllem ez a dögök pusztulása.Neked voltak ilyen tüneteid vagy valakinek a csoportba???Nekem nagyon kell a segitséged!!!!!!!!!!
363. Cszsuka (válaszként erre: 362. - Luice)
2008. júl. 10. 11:56

Igen, ez sajna vele jár. Én jártam úgy, hogy elindultam otthonról, s amikor kereszteződéshez értem, meg kellett állnom gondolkodni, hova is indultam, mert nem tudtam, hogy merre kell menni.

A lecitint ezért írta fel a doktornő. Igazából calciummal együtt hatékonyabb, ráadásul csak ezután fogod érezni a hatását, hogy tisztultál.

Örökké nem lehet váladékos a széklet, egy idő után az is letisztul.

Persze, hogy segítek, nyugodtan szólj, ha van valami.

362. luice
2008. júl. 10. 10:27
4 lessz.Nem tudom hogy ez hozzá tartozik-e a candidához vagy sem de tök elfelejtek dolgokat.Elmegyek boltba és amit a másik boltba vásárolta ott felejtem meg ilyenek,Veled is igy volt?
361. luice
2008. júl. 10. 08:24
Kár hogy kishegyes már nincs itt,kiváncsi lennék hogy van hol tart.
360. luice (válaszként erre: 358. - Cszsuka)
2008. júl. 10. 07:35
Most nyomom a grapet 3×15 olajfacapsz 3×1 hát igy elvegetálok szerintem,ugyan is nincs a székleten semmi fehér azóta.Ez normális?????????
359. luice (válaszként erre: 358. - Cszsuka)
2008. júl. 10. 07:32
Igen ez igy lessz de attól még segithetsz és tartjuk a kapcsolatot.
358. Cszsuka (válaszként erre: 357. - Luice)
2008. júl. 9. 20:43
Igen, természetgyógyász leszek, de te addigra meggyógyulsz!!!
357. luice (válaszként erre: 356. - Cszsuka)
2008. júl. 9. 18:52
Igen nagyon tetszik csak még jó párszor el kell olvasnom hogy teljesen felfogjam és alkalmazzam.Hogy érted hogy hivatalosan is csinálhatod?Természet gy. leszel?Akkor engem meggyógyitasz!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????
356. Cszsuka (válaszként erre: 355. - Luice)
2008. júl. 9. 12:46

Ez azt jelenti, hogy tetszik a könyv? :)

Szívesen segítek, ha tudok.

Nemsokára hivatalosan is megtehetem, nemcsak így.

Már alig várom...:)

355. luice (válaszként erre: 354. - Cszsuka)
2008. júl. 9. 12:18
Egyébként most olvasom a titok könyvet és nincs énnekem semmi bajom csak a fejem nincs a helyén de már nemsokáig.Hála neked és a segitségednek amire a továbbiakban is igényt tartok,
354. Cszsuka (válaszként erre: 353. - Luice)
2008. júl. 9. 11:25
Én is épp ezt magyarázom.....:)
353. luice (válaszként erre: 352. - Cszsuka)
2008. júl. 9. 10:34
Olyan jó hogy vagy mert mindig megnyugtatsz,és ettől mindig jobb.Különben meg ha jo ha nem nincs mást ennem,enni meg kell.
352. Cszsuka (válaszként erre: 351. - Luice)
2008. júl. 9. 10:27
Én már minden érvemet elmondtam. Ha ennyire aggódsz, akkor mit tegyek? Persze, van alapja az aggódásodnak, de azért nem akkora, mint ahogy gondolnád. Szerintem én sokkal többet adtam nekik azzal, hogy krumplit krumplival ettem, mert nem tudtam, hogy nem kéne...
351. luice (válaszként erre: 350. - Cszsuka)
2008. júl. 9. 10:17
Hát a mindennapi barna rizsre azért nem mondanám hogy csak csurran cseppen neki,ráadásul napi 5-ször.
350. Cszsuka (válaszként erre: 349. - Luice)
2008. júl. 9. 10:09
Azt akartam mondani, hogy addig, amíg nem álltál neki a diétának és a pusztításnak, szinte dőzsölt a nekivaló jóban a gomba. Aztán egyszercsak megvontál mindent tőle és elkezdted pusztítani is. Ez neki épp elég trauma. Ha valami kevés csurran cseppen neki, az nem annyi, mint eddig, tehát működnie kell a dolognak.
349. luice (válaszként erre: 348. - Cszsuka)
2008. júl. 9. 10:04
Nem igazán értem a hozzászólásod.BOCS.Kifejtenéd bővebben
348. Cszsuka (válaszként erre: 347. - Luice)
2008. júl. 9. 09:35
Hát, eléggé leredukáltad a gomba lehetőségeit, úgyhogy jónak kell így lennie, még akkor is, ha táptalaj lenne, nem olyan, mintha csokit ennél egész nap.
347. luice (válaszként erre: 346. - Cszsuka)
2008. júl. 8. 07:47
Nem a barna rizst csomagolják ott hanem a kölest meg a hajdinát.Pont az az hogy egyedül a barnarizs az amit találtam amit biztonsággal ehetek.Igen elég sok a probléma igy hogy még lisztérzékeny is vagyok.Nem most már nem aggódom annyit,csak az aggaszt hogy ez igy a sok barnarizs nem-e jó táptalaj nekik.
346. Cszsuka
2008. júl. 8. 07:26

A barna rizs rengeteg vitamint tartalmaz, ezért kell fogyasztani. Egy normál esetnél nem napi szinten kellene, ez igaz. Nem tudom, hova lyukadunk ki veled, de annyi energiát belefeccöltél, hogy megérdemled a gyógyulást.

Csak az a baj, hogy folyamatosan aggódsz. Mondjuk meg tudlak érteni egyik oldalról, de a másik oldalról meg rengeteg energiára lenne szükséged, amit az aggódással még elvonsz magadtól.

Múltkor azt írtad, nem ehetsz barna rizst, mert egy helyen csomagolják a gabonákkal. Most akkor mégis találtál olyat, amit nem??

Tényleg, bioboltban találhatsz szerintem olyan étel alapanyagokat, amire esetleg ráírták, hogy külön csomagolták...Vagy nem??

345. luice
2008. júl. 8. 06:52
3 lessz.Irják a natur rzst hogy az fogyasztható.Na de az melyik???
344. luice (válaszként erre: 342. - Cszsuka)
2008. júl. 8. 06:42

Cszsuka

2 van hisz a barnarizsnek magas a szénhidrát tartalma és pont ezt kellene negvonni nem?

343. luice (válaszként erre: 342. - Cszsuka)
2008. júl. 8. 06:38

Cszsuka

csak azt nem tudom ez a sok barnarizs nem túl jó táptalaj nekik???Ezzel nem is ürül semmi a székleten!

342. Cszsuka (válaszként erre: 339. - Luice)
2008. júl. 7. 22:28

Ne aggódj annyit. Mostmár minden ok lesz, hiszen sokat tudsz az egészről. Mire visszajövök, biztosan jobban leszel...

A vcs. szerinti étkezés az immunrendszer tehermentesítésére jó, nem a gombák ellen. Az imm. r. jobban tud a támadások ellen védekezni, ha kevesebb olyan táplálékot küldünk be, amivel még külön meg is kell küzdenie. Ha azonban nincs más, meg kell enni azt, amit a szervezet megenged.

De mostmár lassan kezdheted a bővítést meg a probiotikumot, úgyhogy nem lesz olyan rossz.

341. Cszsuka (válaszként erre: 340. - Luice)
2008. júl. 7. 22:24

Végülis ez már a harmadik heted, ugye?

Elkezdted a grapét is? Akkor jövő héten bővíthetsz. Feta sajt, Mozzarella, túróból készült ételek, heti egyszer valamilyen fehér husi, amit ehetsz.

Sikerülnie kell, minden rajtad múlik, ezt ne feledd!!

340. luice
2008. júl. 7. 11:50
2 lessz.Egyébként elkell mondjam igy hogy a reggeli tizórai puff b rizs zölds-gel,ebéd főtt b rizs zölds-gel,uzsonna,vacsora a változatosság kedvéért puff b rizs zöldséggel én jobban érzem magam,csak igy nem tudom mikor fogok a gombáktól megszabadulni.A zöldségek is hogy változatos legyen répa jó sok zöldség karalábé zöldbab minden nap.Nekem elmegy de hogy mikor érek a végére????Szerinted?Ijen diétával eljön az az idő amikor bővithetek?
339. luice (válaszként erre: 338. - Cszsuka)
2008. júl. 7. 10:43
Hát valamit muszály lessz kitalálnom.Szar (bocs) lessz ha 2 hétig nem leszel.És ha beveszek olyan kaját amit nem lehetne mi lessz a gombákkal???
338. Cszsuka
2008. júl. 7. 10:28

Szia luice!

Ezen a héten ritkábban jövök, de nem hagylak cserben, aztán két hétig nem leszek. Remélem, addigra jobban leszel!

Tofut már ehetsz az elejétől.

Sárgaborsóliszt: tudod,írtam, hogy semmi nem lehet tökéletes. Kell, hogy egyél valamit. Ha a vércsoport szerint megengedettek közül sok kiesik az ételérzékenységed miatt, akkor még mindig jobb ezt megvenni és megenni, minthogy tápanyaghiány miatt alakuljon ki valami újabb betegséged.

Most röhej, de valami magántermesztőtől lenne jó kölest venni, de ki talál olyat manapság?

Sajnálom, hogy ilyen kavarcba kerülsz a kaja miatt! Nem szabad éheztetni magad! Akkor be kell venni olyan ételeket is, amit vcs. szerint nem ajánl, aztán később, ahogy bővül a lehetőség, újra elhagyni, vagy ritkítani őket.

Mostmár jobban vagy?

337. luice
2008. júl. 7. 07:57

Cszsuka

Na te hogyan csinálnád innen tovább hogy mind a kettő jó legyen????

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook