Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

2008. aug. 17. 20:06
bocsika ezt nem ide szántam ne válaszoljatok
2008. aug. 17. 19:58
Sziasztok!Remélem tud nekem vki segíteni.Hüvelygombám volt,tudtam is,mert már volt benne részem,de mindig kikezeltem magam.Ahogy most is csak későn.Mivel hazajöttem a nyaralásról és már fertőzésem volt és hát pasim naon megörült nekem,lefeküdtem vele,fájt,de kibírtam.A kérdésem az lenne h szerintetek lehet rajta tünet?Mármint ő észreveheti magán h nekem vmi nem stimmelt?Mert utána nem volt szex,amúgy is csak hetente 1-2szer jön rá.És hát tegnapelőtt szakított velem.Naon kibuktam mert szeretem,de tegnap azzal jött h azt hallotta én vkinek azt mondtam h tőle elkaptam vmit.Na ez hazugság senkinek soha nem tárgyalok ki ilyet,ezt el is mondtam neki.De elgondolkodtam,h mi van ha ezt azért találta ki mert gondolja h nekem vmi bajom lehetett akkor mert magán észrevett vmit,és ezzel a trükkel akarná kideríteni,mert nem mer rákérdezni...vagy csak én vok paranoiás és pasin nincs tünet????Lehet azt gondolja megcsaltam a nyaraláson és elkaptam vmit?Ezért dobott?Nem vagyunk olyan rég h megosztottam volna vele a dolgomat h mi bajom,na meg mit gondolt volna...hazajövök a nyaralásról és tessék.Segítsen vki kérem!Köszönöm!!!!Ja amúgy fertőzésem már nincs,ahogy lefeküdtünk rá 2 napra elmúlt....
754. 9df60c3431 (válaszként erre: 751. - Luice)
2008. aug. 17. 19:48

Valami olyasmit olvastam, hogy az ásványi anyagokkal és vitaminokkal semlegesíti a szervezet a nikotint és az egyéb káros anyagokat.

ezért is van minden vitamintabletta dobozára írva, hogy szedése rendszeres és/vagy erős dohányosoknak különösen ajánlott.

Neked milyen fajta candidád van amúgy? Albicans, Glabrata, vagy Crusei?

A két utolsó a legmakacsabb, legragaszkodóbb. Az albicanssal viszonylag könnyű elbánni ahogy én tudom.

Nekem az utolsó kettő váltakozott.

753. 9df60c3431 (válaszként erre: 751. - Luice)
2008. aug. 17. 19:42

Szia

Megkérdezhetem milyen nyákra gondolsz, aminek ürülni kéne?? Székletben nekem olyan sose volt, de irrigálásnál ürültek érdekes dolgok pár hete.

2008. aug. 17. 19:39

Ma én is bűnöztem, nem tudtam ellenállni nagymamám mákos sütijének. :((

Holnap várható a hatás...

751. luice (válaszként erre: 750. - Melcsi76)
2008. aug. 17. 18:38
Na örülök hogy meg vagy.Jó kis kalandba volt részed.Egyébként hogy vagy?A nagydolog?Közérzet?Hát én ma egészen délután 3 -ig birtam cigi nélkül de akkor aztán besokaltam és rágyujtottam.De ez még nem elég már annyira besokaltam,hogy egy kávét is megittam.Nem tudom az számit-e valamit,hogy nem főzöttet hanem egy kávés csésze rizstejbe tettem egy mokkáskanál instant kávét és azt.Nem tudom majd Zsuka megmondja hogy szabad lett volna vagy sem de lassan már 3 hónapja csak rizsen meg zöldségen élek és most besokaltam.Igy se jobb akkor meg!?Ami eddig nem döglött meg azzal már nem tudok mit kezdeni,hisz megcsináltam a 2 hetes csak zöldség kurát is,de ugylátszik ezek a rohadékok nagyon ragaszkodnak hozzám.De nem is csoda mert már attól vagyok tiszta ideg hogy hónapok óta ugyan azt eszem állandó egyoldalu táplálkozás már olyan hiány lehet a szervezetembe hogy csoda.Tudom a cigi meg a kávé nem pótolja ezeket de az idegeimet egy kis időre legalább megnyugtatja.Már tisztára bele dilizek abba,hogy azt nézem mit ehetek a candidára meg a gluténra de a kettő tök üti egymást ha mind a kettőnek eleget akarok tenni akkor csak a zöldségek maradnak magába.Hát nem tudom mikor vackalódom ki ebből de reméllem nemsokára.Az elszántságommal meg szerintem nincs baj mert én ugy gondolom ezt nagyon kevesen csinálnák igy végig legalább is aki a környezetemben van senki nem birta volna ilyen kitartással hisz nekem a bővitések is korlátozottak mert amivel te már bővithetsz azt én nem ehetem.Na mindeggy most egy kicsit megint panaszkodtam de nem annak szántam csak ugy jól esett ki irni.Én ugy gondolom mindent megtettem eddig a lehetőségeimhez képest a legszigorubban de ha mostmár nem kezdek valamit akkor annak a diliház lessz a vége már olyan szinten vagyok.Tudom Zsuka megmondta hogy nem sétagalopp de szerintem azt ő is elismerheti hogy én eddig a 2 hónap alatt kb megtettem annyit mint ő de mostmár nem tudom hogyan tovább.Ettől jobban szigoritani nem tudok bőviteni nincs mivel hogy ne adjak esélyt nekik persze szerintem még egy db sem pusztult el ugyhogy nemtudom mi lessz.Állitólag kellene valami fehérnek meg valami nyáknak is ürülni de azoksem jelenkeznek hát mit csináljak?Már ne egyek semmit?????????
750. Melcsi76 (válaszként erre: 745. - Luice)
2008. aug. 17. 17:40

Na végre itt vagyok...

Bocsi nem akartam rád hozni a szívbajt, pénteken strandoltunk, estére kimerültem, tegnap meg beszorúltam a fürdőszobába, bedöglött az a rohadt zár, férjem meg persze órákig nem tudott haza jönni. Rajtam kívűl a pici, lányom, nagymama, dédi volt itthon.

Most mennem kell, este még jövök...

749. luice (válaszként erre: 747. - Cszsuka)
2008. aug. 17. 10:56
Köszi kérdésed el vagyok.Változatlanul!Talán annyi hogy most még a cigi leszokási próba rátesz egy lapáttal.Hogy telt a lakodalom?Melcsi is el van tünve,reméllem nem baja van azért.Most különben totál jó se kávé se cigi se enni még a levegőt kellene kivonni az életemből és tök jó lenne.
748. 9df60c3431 (válaszként erre: 730. - Cszsuka)
2008. aug. 17. 10:42

Jaj dehogy érzem kotnyeleskedésnek, örülök minden apró kis segítségnek! Most már ideje lenne kimásznom ebből, lassan az életem részévé válik a gombával való küzdelem.

Megkérdezhetem, hogy nagyobb léptékekben mérve neked mi segített? Visszaolvasok, hogy ne kelljen aprólékosan mindent újra ideírnod.

Köszönöm szépen!

747. Cszsuka
2008. aug. 17. 09:03

Jó reggelt!

Túléltem mindent, itt vagyok...

Látom, mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, nem értek rá beszélgetni..

Azt nem állítom, hogy minden pillanatban itt vagyok, de azért mostmár erre járok..

Hogy vagy Luice?

746. luice
2008. aug. 17. 07:29
Jól eltünt mindenki
745. luice
2008. aug. 16. 07:42
Melcsi merre vagy?Mi van veled?
744. Cszsuka (válaszként erre: 743. - Luice)
2008. aug. 15. 22:47

Naszóval, ez egy jó ötlet, kíváncsi vagyok, mit is ér?

Puszi nektek, szorítsatok nekem szombatra....

743. luice
2008. aug. 15. 11:51
Na szóval most tudtam meg hogy van egy leszoktató cigi ami telejesen nikotin mentes csak gyógynöv-ből áll és nikotint ugyan nem tartalmaz viszont a rituálé megmarad vagyis mga a tudat hogy cigizel.Hisz nem is annyira a nikotin hiányzik mint maga a mozdulat.És ha a nikotin hiány megszünik már a mozdulat sem hiányzik.Állitólag.Na most megpróbálom beszerezni.És ha sikerül és utánna sem javulok nem tudom mit csinálok!Mert szerintem is a cigi nem enged.Ugyan is mostanában rendesen szivtam és jönnek is a tünetek rendesen.SZORITSATOK NEKEM ennek sikerülnie kell!!!Melcsi ne aggódj a hba miatt hisz én is bele estem és én a cigivel minden nap bünözök többet mint te de azért ügyelj rá mert akkor oda az eddigi szenvedésed.Hisz a botlásainkal mindig adunk nekik egy kis erőt.Sőt én a cigivel folyamatosan támogatom őket ugyhogy ne kövesd a hibáimat.Tudom nehéz de már a legnehezebbjén tul leszel nemsokára ne most parázz be!KITARTÁS:ha én megbirom oldani te ezerrel!
742. Cszsuka (válaszként erre: 738. - Melcsi76)
2008. aug. 15. 06:52
Szóval, érdeklődve figyellek, szép teljesítmény a fogyásod. Kíváncsi vagyok a folytatásra!
741. Cszsuka (válaszként erre: 738. - Melcsi76)
2008. aug. 15. 06:42

Szia Melcsi!

Hát, mindenesetre érdekes összeállítás.

Az általam ajánlott cucc talán egy 10-essel kerül többe, összességégben.

Az SG-re nem mondanám, hogy TTT, de valóban nagyon jó lúgosításra, tehát megfelel egy candida kúrában.

Mivel a TGY-boltossal nem beszélted meg ezek szerint, hogy most zöldségkúrázni fogsz, érdekes lesz a további zöldségkúra (mármint az SG), de nem fog ártani, ha valóban bővíted az étrended. Olvastad már az itteni SG fórumokat? Én a helyedben azért átolvasnám, hogy felkészülj rá..

És amióta ezt a kúrát csinálod, fogytál? Mennyit? Ugyanis velejárója a fogyás, főleg az étrend változtatás miatt.

Én ajánlanék neked bélperisztaltika fokozót, amit Bernuskának is ajánlottam, ezt használjuk béltisztítóként. Kétféle van, az egyik durvább változat, azoknak, akiknek nagyon makacs a székrekedésük. Neked lehet,hogy az kellene. Ez a BWL-3. Nem ajánlanám az SG-vel együtt, mert akkor az SG tápanyagai nem tudnak hasznosulni benned. Ez mindenképp jó lett volna itt, az első időszakban. Van még a Psyllium, amit talán könnyebben kapsz meg.

Nálunk a TTT egy hattagú és sok gyógynövényből összeállított kompozíció. Béltisztító, parazitairtó, nyiroktisztító, vértisztító, májtisztító és húgyúti tisztítóból áll.

740. Melcsi76 (válaszként erre: 733. - Bernuska)
2008. aug. 14. 23:46

Szia Bernuska!

Akkor neked jó nyaralást, és pihend ki magad!

Hidd el jobb is nyaralás után elkezdeni a kúrát, én rengeteget szenvedtem, hogy a sok finomság helyett csak zöldségeket ehettem...

Ne aggódj a gyógyulás hosszú folyamat és még sokáig itt leszünk, csak annyi az egész, hogy te később kezded néhány héttel.

Érezd jól magad, várunk vissza!

739. Melcsi76 (válaszként erre: 732. - Luice)
2008. aug. 14. 23:40

Szia Luice!

Még nem vizsgált meg senki, mert elkellett döntenem, hogy belevágok a kúrámba ami indulásnak is 10.000,- volt, azóta megvettem a 2. Grapet is +3185,- + még kétféle teafű a szorulásomra 360,- (3 hét alatt ráköltöttem közel 14.000,-et), így már nem futotta per pillanat vizsgálatra.

Nagyon neki voltam keseredve, mivel szinte minden tünetet tapasztaltam magamon és minél előbb elakartam kezdeni a kúrámat.

Kb. 2 hét múlva kivizsgál a természetgyógyászom és akkor kiderül, hogyan is állok...

Már nagyon kíváncsi vagyok, megírom ahogy megtudtam az eredményt.

Te hogy vagy, látom jól belaktál.

De te legalább olyat ettél amit lehet, egészségedre!!!

Remélem jól esett, és nem vagy tőle rosszul!?

738. Melcsi76 (válaszként erre: 729. - Cszsuka)
2008. aug. 14. 23:27

Szia Zsu!

Iszom a Candida elleni gyógyteát napi 1,5 litert, Olajfalevél kapszulát 1x1-et, CitroPlusz Grapefruit-Kern-Extrakt (C-vitaminos Grape) 3x20 csepp (túlsúly miatt).

Egyelőre ennyi + zöldség kúra 2-3 hét ahogy ajánlottad.

Van nálunk egy Gyógynövény bolt, ott szoktam vásárolni és az üzlettulajdonos Természetgyógyász Adittológus (nem tudom pontosan, hogy kell írni), ő az eladó is. Úgy állítottam be hozzá, hogy candida ellen kérek Grape-t, Olajfalevelet és a teát. Azt javasolta, a 4. hét után kezdjem el a TTT-t.

A termék neve InnerLight Lúgosító páros: SuperGreens(TM) por, kapszulák és a Prime pH(TM)

15.000.-be kerül és 2 hónapra való adag.

Azt mondta, hogy ha elfogy a teám, akkor megvizsgál és az eredménytől függ, hogy hogyan tovább és mivel folytatjuk a kúrát.

A kosztomat elöszőr a natúr joghurttal bővítem és a 4-5 héttől viszek be egyhéten egyszer soványhúst, burgonyát, tojást néha candidás kenyeret, szóval szép fokozatosan bővítem a választékot.

A bonyolúltabb kajákkal bajban vagyok, receptekkel kapcsolatban tudnál-e nekem segíteni?

A 2. terhességemet már helyből 20 kg felesleggel kezdtem, és a 9 hónap alatt feljött még 23 kg.

Ehhez tudnod kell, hogy 153cm/98kg voltam még a télen. Úgy néztem ki mit egy "anyakoca" és úgy is éreztem magam, nem kívánom senkinek ezt az érzést...

Jelenlegi 78kg-mal már csak egy "malacra" hasonlítok, 55 kg a versenysúlyom. Tehát még 23kg-ot fogynom kell.

Két hónapja diétázok. Az első hónapban párolt húsokat ettem párolt zöldséggel és gyümölcsöket, ezzel fogytam 6 kg-ot. A második hónapban elkezdtem a Candida diétát, amit a neten is meglehet találni és Bernuska is leírta kb. a 75. hozzászólásban. Aztán olvastam, hogy te azt ajánlod, hogy 2-3 hét zöldség kúrával kezdjük el a diétát (ez 3 hete volt), ma volt a 18. zöldségnapom. Illetve csak majdnem, mert elég rossz napom volt, besokaltam és ettem a főztömből, ami paprikáskrumpli volt füstölt kolbásszal :(

Folytatom a zöldség kúrámat, lassan joghurttal.

Remélem nem vágtam galyra az eddigi diétámat, a mai botlásommal!?

Szóval az utóbbi 2 hónapban lement 16 kg, és még mindig van 23 kg feleslegem...

Béltisztítót külön nem szedek, csak valamilyen gyógyteafüvet a szorulásomra, te milyet ajánlanál?

Van itthon víztisztítónk abból napi 2 litert iszom (ha úton vagyunk akkor ásványvizet), és plusz a 1,5 liter tea tisztított vízből.

Mondott még pár kiegészítő dolgot a Természetgyógyász, sajnos nem emlékszem a nevükre, de azt mondta, hogy majd az állapotomtól függ, hogy mit kell szednem. Kb. 2 hét múlva elfogy a teám és akkor kivizsgál, akkor már többet fogok tudni.

Neked mi erről a véleményed és mit javasolnál?

737. Bernuska (válaszként erre: 735. - Luice)
2008. aug. 14. 23:00
A tökfőzeléket nem próbáltad még? Pár napja ajánlotta Zsu....
736. Cszsuka (válaszként erre: 735. - Luice)
2008. aug. 14. 20:52

Úgy gondolod, túlzásba vitted? Miért? Éhes voltál, nem? Hát egyél, amit lehet! Úgyis hamar megtudod általában, hogy jót tettél-e?!

Ha nem leszel rosszul, a te dolgod. Ettől elhízni nem fogsz....:)

Jó éjt!

735. luice
2008. aug. 14. 19:32
Na ha most megirom mi volt a vacsorám hát Zsuka nem fog megdicsérni.12 db puffasztott rizs egy tál zöldséggel.De nem tehetek rólla éhes voltam és ha elkezdek enni nem birom abba hagyni.Zsuka vélemény?Bár sejtem!
734. luice (válaszként erre: 733. - Bernuska)
2008. aug. 14. 18:38
Ne aggódj még mire vissza jössz mindenki itt lessz.Én már cigi nélkül Melcsi meg meggyógyulva.Végig csináljuk veled is de te most csak a nyaralásra koncentrálj és érezd jól magad.
733. Bernuska (válaszként erre: 728. - Melcsi76)
2008. aug. 14. 15:59

Neem, én pénteken csak a nyaralást kezdem....a gyógyszereknek még se híre se hamva....:( Remélem, mire hazajövök, minden itt lesz, mert nem bírom már ezt a várakozást...mindenki meggyógyul, én meg majd kínlódhatok egyedül....

Még igyekszek én is benézni ma este és holnap reggel...remélem sikerül...:DDDD

732. luice (válaszként erre: 728. - Melcsi76)
2008. aug. 14. 13:25
Mivel vizsgált és mi volt az eredmény?
731. Cszsuka (válaszként erre: 725. - Luice)
2008. aug. 14. 07:59

Azért még ma meg holnap bekukkantok egyszer olvasni, jó érzés, hogy tartod a frontot..

Jót tesz a léleknek, ha segíthet egy másik léleknek - ezért használ neked is és nekem is...

:)

730. Cszsuka (válaszként erre: 718. - 9df60c3431)
2008. aug. 14. 07:57

Szia Beautiful!

Szívesen segítek, ha elfogadod a segítségem, nem szeretném, ha úgy éreznéd, mit kotnyeleskedem!

Azok a tünetek, amiket írsz itt és a másik fórumon, nagyon hasonlóak azokhoz, amik nekem voltak. Ezer és egy bajom volt, s nem segített senki,mert minden leletem negatív volt. Megjártam a mosdósi tüdőszanatóriumot is, de hiába. A pipa sem segített, időnként majd' megfulladtam. Kimásztam belőle, Istennek hála.

Üdv: Zsu

729. Cszsuka (válaszként erre: 728. - Melcsi76)
2008. aug. 14. 07:50

Szia Melcsi!

Érdekelne, hogy miket szedsz, meg mivel csinálod a TTT-t! Lehet, hogy már leírtad, de annyi mindenkivel tartom a kapcsolatot, hogy időnként belegabalyodok, úgyhogy megkérhetlek a tisztánlátásom kedvéért, hogy írd le mégegyszer?

Hogyan fogod bővíteni a kosztodat és mivel írtod őket?

Ja, és mennyi a súlyfölösleged? Azt mondod, fogytál, mennyit?

Szedsz valami béltisztítót, ami fokozza a bélperisztaltikát? Mennyi vizet iszol és milyet?

Na, egy csomó kérdést feltettem, de ezek nagyon fontosak.

Remélem, Bernuska nem kezdi a kúrát pénteken, mert nem jó úgy kezdeni, hogy nyaralni megy közben. Ehhez nyugalom kell, s ha beveszi a béltisztítót, előfordulhat, hogy naponta többször kell kimennie...

Ráadásul egy jó kis pihenés pont jól jön a kúra előtt.

2008. aug. 14. 01:10

Sziasztok csajok!

Nem vesztem el csak késő este értünk haza a csavargásból. Ez a hetem nagyon zsúfolt, de iparkodok minden nap benézni. Nekem csak 3-4 naponta van "nagydolgom", ezért vissza mentem a Természetgyógyászhoz és adott még gyógyfüveket a candida teámba, ami segít ezen a területen...

Megbeszéltük, hogy ha elfogy a teám megvizsgál, hogy holtartok a gyógyulásban, és akkor megmondja hogyan fojtassam a kúrámat. Kíváncsi vagyok az eredményre! Szeptember elején a teljes test tisztítást is elkezdem...

Ma volt a 17. zöldség napom, sokat fogytam ez idő alatt, így lelkesen csinálom a zöldség diétámat 21 napig.

Nagyon várom, hogy letljen a hét és ehesek valami emberi kosztot is. Az vigasztal, hogy írtom a dögöket és még fogyok is (nekem muszáj)...

Luice!

Ha nem tudnám, hogy te válaszolsz Beautiful-nek, akkor azt hinném, hogy Zsuka írt neki...

Örülök, hogy pozitív gondolataid vannak és okos dolgokat írtál.

Beautiful!

Örülök, hogy egymásra találtatok Luice-val, mert ti ketten nagyon megszenvedtek a candidával és igazi sortársak vagytok. Jó látni, hogy segítitek egymást és szerintem Luice-nak is erőt ad, hogy nem csak ő ilyen szerencsétlen és van aki átérzi a problémáját...

Bernuska!

Akkor te pénteken kezded a diétát és a kúrát?

727. Bernuska (válaszként erre: 725. - Luice)
2008. aug. 13. 22:23
Ja, és cáfollak!!!!! Nagyon jól boldogulsz magaddal is, és Zsuzsa aggódik miattad és figyel téged is...és szerintem is jót tesz neked, hogy másoknak segíthetsz....azt hiszem én is jó sokat fogok nyavalyogni neked...:DDDDD, hogy velem foglalkozz majd, ne magaddal...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook