Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Valami olyasmit olvastam, hogy az ásványi anyagokkal és vitaminokkal semlegesíti a szervezet a nikotint és az egyéb káros anyagokat.
ezért is van minden vitamintabletta dobozára írva, hogy szedése rendszeres és/vagy erős dohányosoknak különösen ajánlott.
Neked milyen fajta candidád van amúgy? Albicans, Glabrata, vagy Crusei?
A két utolsó a legmakacsabb, legragaszkodóbb. Az albicanssal viszonylag könnyű elbánni ahogy én tudom.
Nekem az utolsó kettő váltakozott.
Szia
Megkérdezhetem milyen nyákra gondolsz, aminek ürülni kéne?? Székletben nekem olyan sose volt, de irrigálásnál ürültek érdekes dolgok pár hete.
Ma én is bűnöztem, nem tudtam ellenállni nagymamám mákos sütijének. :((
Holnap várható a hatás...
Na végre itt vagyok...
Bocsi nem akartam rád hozni a szívbajt, pénteken strandoltunk, estére kimerültem, tegnap meg beszorúltam a fürdőszobába, bedöglött az a rohadt zár, férjem meg persze órákig nem tudott haza jönni. Rajtam kívűl a pici, lányom, nagymama, dédi volt itthon.
Most mennem kell, este még jövök...
Jaj dehogy érzem kotnyeleskedésnek, örülök minden apró kis segítségnek! Most már ideje lenne kimásznom ebből, lassan az életem részévé válik a gombával való küzdelem.
Megkérdezhetem, hogy nagyobb léptékekben mérve neked mi segített? Visszaolvasok, hogy ne kelljen aprólékosan mindent újra ideírnod.
Köszönöm szépen!
Jó reggelt!
Túléltem mindent, itt vagyok...
Látom, mindenkinek mozgalmas a hétvégéje, nem értek rá beszélgetni..
Azt nem állítom, hogy minden pillanatban itt vagyok, de azért mostmár erre járok..
Hogy vagy Luice?
Naszóval, ez egy jó ötlet, kíváncsi vagyok, mit is ér?
Puszi nektek, szorítsatok nekem szombatra....
Szia Melcsi!
Hát, mindenesetre érdekes összeállítás.
Az általam ajánlott cucc talán egy 10-essel kerül többe, összességégben.
Az SG-re nem mondanám, hogy TTT, de valóban nagyon jó lúgosításra, tehát megfelel egy candida kúrában.
Mivel a TGY-boltossal nem beszélted meg ezek szerint, hogy most zöldségkúrázni fogsz, érdekes lesz a további zöldségkúra (mármint az SG), de nem fog ártani, ha valóban bővíted az étrended. Olvastad már az itteni SG fórumokat? Én a helyedben azért átolvasnám, hogy felkészülj rá..
És amióta ezt a kúrát csinálod, fogytál? Mennyit? Ugyanis velejárója a fogyás, főleg az étrend változtatás miatt.
Én ajánlanék neked bélperisztaltika fokozót, amit Bernuskának is ajánlottam, ezt használjuk béltisztítóként. Kétféle van, az egyik durvább változat, azoknak, akiknek nagyon makacs a székrekedésük. Neked lehet,hogy az kellene. Ez a BWL-3. Nem ajánlanám az SG-vel együtt, mert akkor az SG tápanyagai nem tudnak hasznosulni benned. Ez mindenképp jó lett volna itt, az első időszakban. Van még a Psyllium, amit talán könnyebben kapsz meg.
Nálunk a TTT egy hattagú és sok gyógynövényből összeállított kompozíció. Béltisztító, parazitairtó, nyiroktisztító, vértisztító, májtisztító és húgyúti tisztítóból áll.
Szia Bernuska!
Akkor neked jó nyaralást, és pihend ki magad!
Hidd el jobb is nyaralás után elkezdeni a kúrát, én rengeteget szenvedtem, hogy a sok finomság helyett csak zöldségeket ehettem...
Ne aggódj a gyógyulás hosszú folyamat és még sokáig itt leszünk, csak annyi az egész, hogy te később kezded néhány héttel.
Érezd jól magad, várunk vissza!
Szia Luice!
Még nem vizsgált meg senki, mert elkellett döntenem, hogy belevágok a kúrámba ami indulásnak is 10.000,- volt, azóta megvettem a 2. Grapet is +3185,- + még kétféle teafű a szorulásomra 360,- (3 hét alatt ráköltöttem közel 14.000,-et), így már nem futotta per pillanat vizsgálatra.
Nagyon neki voltam keseredve, mivel szinte minden tünetet tapasztaltam magamon és minél előbb elakartam kezdeni a kúrámat.
Kb. 2 hét múlva kivizsgál a természetgyógyászom és akkor kiderül, hogyan is állok...
Már nagyon kíváncsi vagyok, megírom ahogy megtudtam az eredményt.
Te hogy vagy, látom jól belaktál.
De te legalább olyat ettél amit lehet, egészségedre!!!
Remélem jól esett, és nem vagy tőle rosszul!?
Szia Zsu!
Iszom a Candida elleni gyógyteát napi 1,5 litert, Olajfalevél kapszulát 1x1-et, CitroPlusz Grapefruit-Kern-Extrakt (C-vitaminos Grape) 3x20 csepp (túlsúly miatt).
Egyelőre ennyi + zöldség kúra 2-3 hét ahogy ajánlottad.
Van nálunk egy Gyógynövény bolt, ott szoktam vásárolni és az üzlettulajdonos Természetgyógyász Adittológus (nem tudom pontosan, hogy kell írni), ő az eladó is. Úgy állítottam be hozzá, hogy candida ellen kérek Grape-t, Olajfalevelet és a teát. Azt javasolta, a 4. hét után kezdjem el a TTT-t.
A termék neve InnerLight Lúgosító páros: SuperGreens(TM) por, kapszulák és a Prime pH(TM)
15.000.-be kerül és 2 hónapra való adag.
Azt mondta, hogy ha elfogy a teám, akkor megvizsgál és az eredménytől függ, hogy hogyan tovább és mivel folytatjuk a kúrát.
A kosztomat elöszőr a natúr joghurttal bővítem és a 4-5 héttől viszek be egyhéten egyszer soványhúst, burgonyát, tojást néha candidás kenyeret, szóval szép fokozatosan bővítem a választékot.
A bonyolúltabb kajákkal bajban vagyok, receptekkel kapcsolatban tudnál-e nekem segíteni?
A 2. terhességemet már helyből 20 kg felesleggel kezdtem, és a 9 hónap alatt feljött még 23 kg.
Ehhez tudnod kell, hogy 153cm/98kg voltam még a télen. Úgy néztem ki mit egy "anyakoca" és úgy is éreztem magam, nem kívánom senkinek ezt az érzést...
Jelenlegi 78kg-mal már csak egy "malacra" hasonlítok, 55 kg a versenysúlyom. Tehát még 23kg-ot fogynom kell.
Két hónapja diétázok. Az első hónapban párolt húsokat ettem párolt zöldséggel és gyümölcsöket, ezzel fogytam 6 kg-ot. A második hónapban elkezdtem a Candida diétát, amit a neten is meglehet találni és Bernuska is leírta kb. a 75. hozzászólásban. Aztán olvastam, hogy te azt ajánlod, hogy 2-3 hét zöldség kúrával kezdjük el a diétát (ez 3 hete volt), ma volt a 18. zöldségnapom. Illetve csak majdnem, mert elég rossz napom volt, besokaltam és ettem a főztömből, ami paprikáskrumpli volt füstölt kolbásszal :(
Folytatom a zöldség kúrámat, lassan joghurttal.
Remélem nem vágtam galyra az eddigi diétámat, a mai botlásommal!?
Szóval az utóbbi 2 hónapban lement 16 kg, és még mindig van 23 kg feleslegem...
Béltisztítót külön nem szedek, csak valamilyen gyógyteafüvet a szorulásomra, te milyet ajánlanál?
Van itthon víztisztítónk abból napi 2 litert iszom (ha úton vagyunk akkor ásványvizet), és plusz a 1,5 liter tea tisztított vízből.
Mondott még pár kiegészítő dolgot a Természetgyógyász, sajnos nem emlékszem a nevükre, de azt mondta, hogy majd az állapotomtól függ, hogy mit kell szednem. Kb. 2 hét múlva elfogy a teám és akkor kivizsgál, akkor már többet fogok tudni.
Neked mi erről a véleményed és mit javasolnál?
Úgy gondolod, túlzásba vitted? Miért? Éhes voltál, nem? Hát egyél, amit lehet! Úgyis hamar megtudod általában, hogy jót tettél-e?!
Ha nem leszel rosszul, a te dolgod. Ettől elhízni nem fogsz....:)
Jó éjt!
Neem, én pénteken csak a nyaralást kezdem....a gyógyszereknek még se híre se hamva....:( Remélem, mire hazajövök, minden itt lesz, mert nem bírom már ezt a várakozást...mindenki meggyógyul, én meg majd kínlódhatok egyedül....
Még igyekszek én is benézni ma este és holnap reggel...remélem sikerül...:DDDD
Azért még ma meg holnap bekukkantok egyszer olvasni, jó érzés, hogy tartod a frontot..
Jót tesz a léleknek, ha segíthet egy másik léleknek - ezért használ neked is és nekem is...
:)
Szia Beautiful!
Szívesen segítek, ha elfogadod a segítségem, nem szeretném, ha úgy éreznéd, mit kotnyeleskedem!
Azok a tünetek, amiket írsz itt és a másik fórumon, nagyon hasonlóak azokhoz, amik nekem voltak. Ezer és egy bajom volt, s nem segített senki,mert minden leletem negatív volt. Megjártam a mosdósi tüdőszanatóriumot is, de hiába. A pipa sem segített, időnként majd' megfulladtam. Kimásztam belőle, Istennek hála.
Üdv: Zsu
Szia Melcsi!
Érdekelne, hogy miket szedsz, meg mivel csinálod a TTT-t! Lehet, hogy már leírtad, de annyi mindenkivel tartom a kapcsolatot, hogy időnként belegabalyodok, úgyhogy megkérhetlek a tisztánlátásom kedvéért, hogy írd le mégegyszer?
Hogyan fogod bővíteni a kosztodat és mivel írtod őket?
Ja, és mennyi a súlyfölösleged? Azt mondod, fogytál, mennyit?
Szedsz valami béltisztítót, ami fokozza a bélperisztaltikát? Mennyi vizet iszol és milyet?
Na, egy csomó kérdést feltettem, de ezek nagyon fontosak.
Remélem, Bernuska nem kezdi a kúrát pénteken, mert nem jó úgy kezdeni, hogy nyaralni megy közben. Ehhez nyugalom kell, s ha beveszi a béltisztítót, előfordulhat, hogy naponta többször kell kimennie...
Ráadásul egy jó kis pihenés pont jól jön a kúra előtt.
Sziasztok csajok!
Nem vesztem el csak késő este értünk haza a csavargásból. Ez a hetem nagyon zsúfolt, de iparkodok minden nap benézni. Nekem csak 3-4 naponta van "nagydolgom", ezért vissza mentem a Természetgyógyászhoz és adott még gyógyfüveket a candida teámba, ami segít ezen a területen...
Megbeszéltük, hogy ha elfogy a teám megvizsgál, hogy holtartok a gyógyulásban, és akkor megmondja hogyan fojtassam a kúrámat. Kíváncsi vagyok az eredményre! Szeptember elején a teljes test tisztítást is elkezdem...
Ma volt a 17. zöldség napom, sokat fogytam ez idő alatt, így lelkesen csinálom a zöldség diétámat 21 napig.
Nagyon várom, hogy letljen a hét és ehesek valami emberi kosztot is. Az vigasztal, hogy írtom a dögöket és még fogyok is (nekem muszáj)...
Luice!
Ha nem tudnám, hogy te válaszolsz Beautiful-nek, akkor azt hinném, hogy Zsuka írt neki...
Örülök, hogy pozitív gondolataid vannak és okos dolgokat írtál.
Beautiful!
Örülök, hogy egymásra találtatok Luice-val, mert ti ketten nagyon megszenvedtek a candidával és igazi sortársak vagytok. Jó látni, hogy segítitek egymást és szerintem Luice-nak is erőt ad, hogy nem csak ő ilyen szerencsétlen és van aki átérzi a problémáját...
Bernuska!
Akkor te pénteken kezded a diétát és a kúrát?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok