Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

786. Cszsuka (válaszként erre: 767. - 9df60c3431)
2008. aug. 19. 07:52

Megnyugtatlak: mindkettő.

Először a tisztítás, aztán az imm. r. támogatása, s közben a lélek gyógyítása.

Törekedni kell arra, hogy "retro-sodjál", vagyis, elő kell venni a régi praktikákat főzés szempontjából. Ezen kívül nem árt meggyorsítani a méreganyagok távozását a szervezetből pl. azzal, hogy eljársz egy masszőrhöz, szaunázol, méregtelenítő teákat iszol, meg sok vizet.

Közben "agy-nagytakarítást" is kell végezni, mert sok esetben a gondolkodásunk akadályoz meg a gyógyulásban. Ez egy nagyon összetett feladat.

Mindegyőtök figyelmébe ajánlom A Titok c. könyvet.

Van még egy, ami érdekes lehet számodra, számotokra: Hogyan győzzük le cukorszenvedélyünket? - ez a címe.

Persze, most mondhatjátok, hogy ti azt már rég legyőztétek, de mégis ajánlom, mert rengeteg olyan információ van benne, ami helyre tesz néhány kérdést a fejetekben.

2008. aug. 18. 22:43

Sziasztok!

meg uj vagyok itt az oldalon, de sajnos regi a candidasok taboraban. Bele-bele olvastam a hozzaszolasokba, de sajnos mindre nem jutott idöm, tehat, ha olyat kerdezek, amiröl mar volt szo, elnezeseteket kerem!

Sajnos evek ota szenvedek ettöl a korsagtol, eddig csak gyogyszeres kezeleseken vettem reszt (latszolag eredmenytelenül), de mostmar szeretnem egyszer,s mindenkorra kiüzni a szervezetemböl ezeket a korokozokat, barmilyen modszerrel. Tudnatok irni praktikakat, hogy kinek mi valt be? Hallottam pl. a joghurttal valo irrigalasrol.. Bar azt is hallottam, h a tulzott irrigalas karos is lehet.. A nögyogyaszom azt mondta, h felesleges a dieta, mert ez egy olyan dolog, ami gyogyithatatlan. Tünetmentesiteni lehet, de ha egyszer valaki elkapta.. Nincs menekves.. :-( Tenyleg ennyire remenytelen a helyzet??

2008. aug. 18. 22:10

Ja azt még hozzá kell tenni, hogy Nystatint port ittam az elmúlt hetekben, de nem használt ezért abbahagytam.

Talán nem is a gomba a tettes....

783. 9df60c3431 (válaszként erre: 779. - Cszsuka)
2008. aug. 18. 22:08

Gyulladás... hajaj!! Nem csak hüvelygyulladásról van itt már szó, az egész berendezés be volt/van gyulladva, a húgyhólyaggal együtt. Két hete felkelni sem tudtam a fájdalomtól, mikor kicsit javult elmentem a dokihoz mert a mutatóujjammal elértem a méhem, és ez azért mégse normális... Azt mondta nincs különösebb gyulladás, kimenő diagnózis: candidiasis. Csak azért nem baktériummal kezel, mert gombatenyésztés eredményét vittem neki. Ugyanis hiába mondtam eddig minden orvosnak, hogy nekem gombám van, ugyanugy antibiot kaptam. De most végre megtört a jég, és gombaölőt adott. Még nem kezdtem el szedni, csak vagyok mint a befőtt.

A derékfájdalmam megszűnt, de a méhem még gyulladt, olyan mintha meg akarna jönni pedig nemrég múlt el. Persze ilyenkor felborul a ciklus..

És kósza kétoldali alhasi fájdalmaim is vannak, de korántsem olyan erős mint volt.

Ez volt a legcsúnyább "rejtélyes gyulladásom", amit egy nagyobb cukorevészetnek köszönhetek.. Azóta cukrot soha többé!!!

Most mondjuk nekem csak tejszerű váladék ürül. Nem a szokásos nyákos sárga trutymó.

Akkor ne reménykedjek abban, hogy ez a gyógyulás jelen lenne ott lent? :(

782. 9df60c3431 (válaszként erre: 775. - Cszsuka)
2008. aug. 18. 21:49

Ez jó példa lehet, ugyanis én sajnos a mai napig nyelek slejmet, az asztmám miatt, a folytonos gyulladás miatt leválik a nyálkahártya és amit felköhögök azt le kell nyelnem sajnos :(

Ettől aztán folytonos refluxom, hányingerem és émelygésem van. Gondolom nem steril az a cucc.

Olyan mint egy állandó hörghurut.. Azért van amikor jobb, régen például sokkal rosszabb volt..

De milyen lenne ettől a székletem? A Colonixtől se láttam benne végülis semmi különöset.

Irrigálás hüvelyi volt. A beöntésre a mai napig nem tudnám magam rávenni, azért kezdtem el használni a Colonixet hátha azzal kiválthatom. De nem igazán jött be a dolog.

781. Cszsuka (válaszként erre: 765. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 21:46
Nagyon is lehetséges, hogy igazad van. Nekem a cukortól ödémás fulladási rohamaim voltak, meg hasmenésem. Ma már simán megehetek bármit, ami cukros. Csak mostmár tudom, mi a határ...
780. Cszsuka (válaszként erre: 764. - Luice)
2008. aug. 18. 21:44
A csípést nem tudom, de a morgás attól van, hogy a beleidben sok a levegő, meg talán puffadt is lehetsz. De ezt csak gondolom. Ilyen nekem is van még most is néha. Jó lenne egy okosabb véleménye. Nem kérdeznéd meg a doktornőt?
779. Cszsuka (válaszként erre: 762. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 21:43
Ez egy hüvelygyulladás is lehet, ami egyéb panaszt nem okoz. Nem ártana megnézetni.
778. Cszsuka (válaszként erre: 759. - Melcsi76)
2008. aug. 18. 21:41
Igen, a cikória meg a gabona ok, annak, aki nem cöliákiás.
777. Cszsuka (válaszként erre: 757. - Luice)
2008. aug. 18. 21:40
A cigi miatt a C-1000 még nem ártana.
776. Cszsuka (válaszként erre: 754. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 21:39

Ezekkel a dolgokkal nem lehet sajnos a nikotint semlegesíteni, itt arról van szó, hogy a dohányosoknál az immunrendszernek ezekből sokkal többre van szükségük, mint az átlagembernek, mert nagyobb a "takarítási" feladat.

Ha nem pótolod, nem adsz pluszt, akkor valahonnan elveszi, ahonnan hiányozni fog. Ezért alakulnak ki szív- és érrendszeri problémák pl.

775. Cszsuka (válaszként erre: 753. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 21:37

Ha egyszerre használod pl. a gombaölőt, a béltisztítót, parazitairtót, akkor nem ismersz a székletedre. Majdnem olyan, mintha egy csomó slájmot nyeltél volna, ami azon mód alul kijön...

Irrigálás: hüvely vagy végbél volt?

774. Cszsuka (válaszként erre: 752. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 21:35

Szia!

Én úgy látom, neked ez még csak a szoktatási időszak. Ha már élesben kezded, nem bűnözhetsz, mert akkor valóban teljesen felesleges kínozni magad. Akkor már jobb, ha marad minden a régiben...

773. luice (válaszként erre: 770. - Cszsuka)
2008. aug. 18. 21:35
Reméllem vissza olvasol és lessz véleményed egy pár dologról meg most már kicsit sürübben benézel és helyre teszel minket.Melcsi hol van eltünve?hogy érzi magát?
772. Cszsuka (válaszként erre: 751. - Luice)
2008. aug. 18. 21:33

Én azt mondom neked, azt kellene csinálnod a cigivel, amit én a gyermekemmel, amikor leszoktattam a szopásról.

Megnézed, hogy egy nap alatt mennyi fogy el úgy, hogy jól esik. Aztán köv. nap egyel kevesebbet szívsz, s mondjuk 4-5 nap múlva megint csökkented egyel. Így csökkented egészen az egy szálig. Azt azonban sokáig, több hétig megtartani, s egyszercsak azt veszed észre, hogy ma nem gyújtottál rá. Ezzel a módszerrel nem frusztrál annyira a leszokás, meg az, hogy mit csinálj a kezeddel.

Ez a rizstejes kávé teljesen jó, ha nem volt cukros. Ha nem is mindennap, de néha nem árt. Sokszor többet ártasz a megvonások miatti szenvedéssel.

A gombát el kell fogadnod a barátodnak. Amíg ellenségnek tekinted, csak harcolsz, s erre megy rá az energiád java. Ha barátnak tekinted gondolatban, akkor ő is barátként bánik veled, s nem okoz annyi galibát...

A bővítéssel kapcsolatban: megpróbáltál már a lecsó óta egy másik kaját? Mosmár itt lenne az ideje...

Egyébként valóban egy hős vagy, megérdemled a dícséretet, kitartásból jeles...!

Normális esetben neked már nem kell, hogy gomba távozzon, ha még mindig távozik néha, az nem baj, de talán már nem kellene.

771. Cszsuka (válaszként erre: 750. - Melcsi76)
2008. aug. 18. 21:24

Hát, ez tök jó szombati program...:D

Remélem, legalább tele engedted a kádat unalmadban, s elkényeztetted magad egy jó kis habfürdővel.... A lazítás neked sem árt!

770. Cszsuka (válaszként erre: 749. - Luice)
2008. aug. 18. 21:23

Nagy nehezen előkerültem, mint látod, mostmár igyekszem, de turbózok a vizsgára. Azért nem hagylak magatokra.

A lagzi jól sikerült, bár volt néhány apróság, ami nekem lelki gondot okozott, dehát az nem ebbe a fórumba való...

Azért a levegőt talán mégse....:)

769. Cszsuka (válaszként erre: 748. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 21:20

Akkor jó, hát, itt vagyok! :)

Nagyobb léptékben nálam sokat számított a táplálkozás, a gyógynövényes komplex terápia és a menet közbeni személyiség fejlesztés. Erre már konkrét programom van, megígértem Luicénak, hogy segítek benne, de ez már tényleg nem lehet nyilvános, mert lehetnek benne olyasmik, amiket nem akarsz mindenkinek elmondani. Viszont menet közben a témával kapcsolatosan azt írsz be a fórumba, amit akarsz.

Az jó, ha elolvasol mindent a fórumban az elejétől.

Üdv: Zsu

768. luice (válaszként erre: 767. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 10:06
Szerintem pont ezt használják ki hogy neha elgyengülünk és ezt kell leküzdenünk.De nekem most ujra erőt adhogy itt vagy és nem csak én küzdök ilyen nehezen ellenük.Ugy hogy most ugorj neki te is keményen ennyit még megér és meglátod kettőnknek sikerül.Amikor neki keseredsz és feladnád gondolj rám!Kérlek ne add fel pár hét után mert megtudod csinálni és szerintem az a baj hogy mindig akkor adod fel amikor fordulna a kocka csak feladod és megint adsz nekik esélyt,hisz ezek arra mennek.Amikor már nagyon kivagy akkor ne add fel igen is csináld tovább akár mennyire nehéz.Én már sokszor voltam ugy de sosem adtam fel és előbb utóbb biztos hogy én győzök.
2008. aug. 18. 09:09

:)) Köszi a bíztatást! Hát igen, soha nem szabad feladni. Csak néha eléggé elkeseredek és én is folyton azon gondolkozom, miért ragaszkodnak ennyire hozzám ezek a kis dögök. Úgy érzem van valami ami folyamatosan erőt ad nekik. De még sajnos nem jöttem rá mi az. Talán az elsavasodás, vagy a gyenge immunrendszer.

Neked is rengeteg kitartást! Nem semmi amit eddig végigcsináltál, ezt nagyon kevesen bírták volna ki vagy talán senki. Sikerülnie kell, ha már ennyire elszántak vagyunk!

766. luice (válaszként erre: 765. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 08:59
Hát jól megvagyunk áldva ezekkel a rohadékokkal,de én most elszivtam gyorsba 3 cigit egymás után hogy ne is kivánjam és neki fogok leszokni.Te is tegyél meg mindent hogy megmutasd nekik igen is erősebb vagy.Egy idő után ugy is feladják!!LE KELL hogy győzzük őket és egy kis kitartással te is lefogod!Csak nem kellene a diétát feladnod illetve folyamatosan megszegni és hidd el megunnák.Tudom hogy nehéz már én is sokszor fel akartam adni de ugy is kiirtom őket és most már ha eddig a cigi tartotta őket hát szt is megvonom tőlük!Hidd el nekem sem könnyü hisz én is nagyon lefogytam meg nekem is olyan a hasam főleg estére mint egy labda pedig én tartom a diétát meg még egy csomó tünetem van mellette de egyszer meg kell hogy dögöljenek csak elég kitartónak kell lennünk.Ugylátszik minket jobban szeretnek mint másokat.De ha már ide keveredtél talán most te is könnyebben boldogulhatnál velem hisz nem egyedül vagy ilyen helyzetbe és amikor nagyon neki keseredsz a diétádnak gondolj arra hogy vannak akik örülnének ha csak ezt kellene tenniük a gyógyulás érdekében.Én most már ezzel vigasztalom magam mikor elkeseredek.Légy erős menni fog és hidd el egyre erősebb leszel csak ne add fel mindig hisz az uj esély nekik.Ha ennyien most kőkemény harcba lendülünk ellenük(Melcsi,Bernuska,te meg én)Zsuka segitségével esélyük sem marad és meglátod meglessz a szenvedéseid eredménye.KITARTÁS és dönts el a fejedben hogy most megcsinálod ha bele pusztulsz is és az már fél gyógyulás!!!
765. 9df60c3431 (válaszként erre: 764. - Luice)
2008. aug. 18. 08:44

Nekem nem szokott csípni. Alhasi fájdalmaim szoktak lenni, olyankor akkora a hasam mint egy hordó.

Aztán másnap meg teljesen lapos. Ez változó.

Gondoltam rá, hogy a lisztet nem bírják a beleim, de sokkal inkább a cukor az ami ezt kiváltja.

Figyelem mit eszek és milyen tünetek jelentkeznek.

764. luice (válaszként erre: 760. - 9df60c3431)
2008. aug. 18. 07:25
Ne aggódj én is igy vagyok ezzel.Hát azt hiszem tiszta hülyét csinálnak belőlünk ezek a kis férgek.Nekem nőgy-lag hát hol van folyás hol nincs de már unom ezeket a kis rohadékokat.A hasad nam szokott ugy csipni?meg nekem most állandóan morog.Nem tudom miért de reméllem ZSuka majd tudja a választ,már nagyon várom hogy legyen ideje vissza olvasni és válaszolgatni.
763. luice (válaszként erre: 759. - Melcsi76)
2008. aug. 18. 07:21
A kávé ok lenne csak én azokat nem ihatom,csak a rendeset.Egyébként hogy vagy?Állapotod?Nagy dolog?
2008. aug. 17. 22:55

Nekem irrigálásnál jöttek ki nyúlós-nyákos sárgás dolgok pár hete, és olyan tejfehér váladék ürül még ma is.

Nem tudom, ez normális-e? Szaga nincs, de az egyik netes nőgyógyi szerint a normális váladék színtelen és szagtalan.

Az enyém pedig tejfehér, megszáradva sárgás.

Nem szeretek erről írni, nem is fogok többet csak gondoltam talán ti tudtok valami okosat mondani.

Senkinek nem okozott nőgyógy-i problémákat?

2008. aug. 17. 22:50
Ja neki ezekre a sárgás izékre azt mondták, gombatelepek.
760. 9df60c3431 (válaszként erre: 757. - Luice)
2008. aug. 17. 22:48

Én egy másik fórumban azt olvastam, hogy volt akinek óriási sárgás izék jöttek ki a széklettel. Az illető colon-hidroterápiát csináltatott és a vége felé tapasztalta a dolgot, de ahogy leírta én inkább férgekkel asszociáltam. A nyákról már én is hallottam. Hát én figyelgettem a Colonix alatt a székletemet és azóta is, néha enyhén sárga vagy világosbarna de gondolom olyan az alapszíne. NÉha meg sötétbarna. Olyan színváltós :)

Olyan nagyon oda nem illő dolgokat eddig még nem láttam. MIndig megnézem nem mozog-e benne valami. Már tiszta paranoiás vagyok :S

759. Melcsi76 (válaszként erre: 751. - Luice)
2008. aug. 17. 20:52

(csapó II, az előbb már írtam neked, mire befejeztem volna a fiam egy elegáns mozdulattal Esc-pel kitörőlte...)

Szóval nagynehezen sikerűlt kiszabadulnom, egy kicsit meg is rongáltuk az ajtót, de legalább kijutottam.

A kávéról azt olvastam a neten, hogy cikória és gabona kávét lehet inni candida diéta alatt, mert ezek nem savasítanak.

Nem tudom Zsukának mi a véleménye erről?

Olvastam, hogy találtál gyógynövényes cigit a leszokáshoz. Nagyon örülök neki, remélem beváltja a hozzá füzött reményekeket. Hol akadtál rá? Nehéz beszerezni?

Az étrended miatt külön sajnálak. Nem csoda, hogy csupa zöldség mellett nem tudod lerakni a cigit, ennyi megvonás ilyen rövid időn belül kikészti a szervezetet és az idegrendszert...

758. luice (válaszként erre: 754. - 9df60c3431)
2008. aug. 17. 20:20
Ja hogy melyik fajta candida azt nem tudom.
757. luice (válaszként erre: 754. - 9df60c3431)
2008. aug. 17. 20:19
Nekem eddig candidám van,legalább is erről tudok.Hát azt mondták a székleten kellene olyan fehér valaminek lenni állitólag a távozó gomba telepek meg valami nyáknak.Fehér valami nekem néha volt is de már jóideje nincs.Ha jól gondolom te az irrigálással másra gondolsz.Én olyat nem csinálok de ha neked ott ürültek fura dolgok lehet az volt az.Szedem az olajfa capszulát a q-10-et meg lecitint.Lehet ez kevés a semlegesitésre.Van egy ismerősöm ő azt mondta neki a diéta alatt rengeteg fehér dolog ürölt meg nyák.Hát nem tudom hogy mi van majd Zsuka megmondja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook