Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

816. luice
2008. aug. 21. 10:36
Na itt vagyok.Zsuka a cigi ami a leszoktatós a köv-ket tartalmazza:orvosi ziliz,rózsaszirom,méz alma juice,szirup.Na most engem ez a méz alma juice,szirup érdekelne.Szerinted igy cigibe???Hisz azt irja növényi tartalmu cigaretta de ez ugy meglepett.Egyébként még ezt megpróbálom hogy leszokok ennyit még megteszek de már nem érdekel.Melcsi annyira örülök hogy neked ilyen simán megy.
815. Cszsuka (válaszként erre: 814. - Melcsi76)
2008. aug. 21. 08:13

Szívesen!

Neki már igencsak ideje volt! :)

814. Melcsi76 (válaszként erre: 813. - Cszsuka)
2008. aug. 20. 22:53

Köszi, hogy válaszoltál.

Látom Luicének sikerült kikapcsolódnia :)

813. Cszsuka (válaszként erre: 812. - Melcsi76)
2008. aug. 20. 06:39

Az első két hétben egyiket sem, de aztán:

Feta, Mozzarella sajt

Sima vaj

Növényi tej

Túrót is lehet,

aludttejet,

Natúr joghurtot az első két hétben is

Kecsketejből készített túró és aludttej is nagyon jó, ha hozzá tudsz jutni.

2008. aug. 20. 00:13
Milyen vajat, sajtot, tejet lehet fogyasztani a diéta alatt?
811. Melcsi76 (válaszként erre: 793. - Luice)
2008. aug. 19. 23:54

Nincs baj, aranyos vagy, hogy aggódsz értem...

Szóval szerintem is nagyon ügyes vagy, remélem én is végig ilyen kitartó, elszánt leszek mint te!

Remélem a leszoktatós cigi jó lesz, hol hallottál róla? Kíváncsi vagyok milyen lehet az íze ennek a gyógnövényes változatnak?

A teámat bővítettük a szorulásom miatt, mostmár sokat javult a helyzet. Széklettel néha nekem is ürül olyan fehér nyákos trutyi, én viszont a diéta és kúra előtt is tapasztaltam ezt a dolgot.

Már bő 3 hete csinálom a kúrát és lassan elfogy a teám is, már bejelentkeztem a Természetgyógyászhoz és hétfő reggel 8-ra mgyek hozzá vizsgálatra. Akkor már többet fogok tudni, és meg írom, hogy milyen állapotban vagyok.

Bocsi nem tudtam, hogy nem ihatod a cikória és gabona kávét, ki is akadtam rajta.

Főztem tárkonyos zöldség levest, habarás nélkül, joghurttal és citromot is raktam bele, a hús is hiányzott belőle, de azért nagyon jól esett a sok nyers és párolt zöldség után.

Te hogy vagy, miket eszel, húst és a krumplit nem próbáltad még mostanában?

810. Melcsi76 (válaszként erre: 771. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 23:15

Utólag jót mosolygok az egészen, de akkor nem jutott eszembe, hogy vissza üljek a kádba.

Ideges voltam, mert a picinek készítenem kellett volna a vacsiját, fürdetni, altatni...

809. Melcsi76 (válaszként erre: 754. - 9df60c3431)
2008. aug. 19. 23:11

Látom te is rendesen benne vagy a sűrejében, mint Luice. Nem irigyellek titeket...

Meg kérdezhetem, neked melyik vizsgálattal mutatták ki, hogy milyen candidád van?

Nem is gondoltam, hogy többféle is létezik.

2008. aug. 19. 23:05

Sziasztok Csajok!

Nem győzöm kapkodni a fejem, olyan termelékenyek vagytok...

Egyszerűen úszok az árral, úgy értem nem tudom utolérni magam a feladataimmal kapcsolatban. Nekem kb. 48 órából kellene, hogy álljon egy nap és akkor talán betudnám osztani az időmet.

A kisfiunk most 16 hónapos, és eddig olyan jól eljátszadozott, mostanában csüng rajtam és kapaszkodik a lábamban, ruhámban, és persze ordít, hogy vegyem fel. Lent a játszótéren nagyon jól elvan, ha lent vagyunk akkor meg azért nem tudom csinálni a dolgomat. Ráadásúl informatikára járok (most nyári szünt van), a leckével is hadilábon állok és szeptember végén lesz a félévi vizsga. Erre is készülnöm kell (kellene).

Amíg ébren van nem is tudok gépezni, mert még nem érti, hogy nem szabad nyomkodni az Esc-pet és a többi gombot, ill. rendszeresen áramtalanítja a hosszabbítót, így elszállt már több levelem is, amiket ide írtam...

A lányommal meg muszáj gyakorolnom, kikérdeznem, mert nagyon sokat felejtett a szünet alatt, most kezdi a 4. osztályt, és fel kell kötnie a gatyaszárat.

Próbálom tartani veletek a kapcsolatot, amennyire csak tudom és bocsi, ha nem tudok minden nap írni.

Nagyon igyekszem válaszolni, hozzászólni...

807. luice (válaszként erre: 805. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 20:00
Jó "pihit holnapra és majd ha lessz kedved megosztod a lagzit?!Azt hiszem holnapra én is keresek valami kikapcsolódást hátha segit.
806. Cszsuka (válaszként erre: 804. - Luice)
2008. aug. 19. 19:50
Csak néhány meglepetés ért, de összességében tök jól sikerült a buli.
805. Cszsuka (válaszként erre: 804. - Luice)
2008. aug. 19. 19:50
Biztos csak sok a dolga. Holnap én sem leszek, férjem megy horgászni, vele megyek, tanulok...:)
804. luice (válaszként erre: 803. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 19:33
Ok akkor várom a privit.Nagyon csini volt a menyasszony de sajnálom hogy neked nem ugy sikerült ahogy kellett volna,legalább is nekem ugy jött le.De igen az a lényeg hogy neki jó volt hisz ez az ő napja volt.Hát én már komolyan aggodom Melcsiért mert nagyon el van tünve!!!
803. Cszsuka (válaszként erre: 801. - Luice)
2008. aug. 19. 19:15
Láttad a képeket? Boldog volt a menyasszony, ez a lényeg! :)
802. Cszsuka (válaszként erre: 801. - Luice)
2008. aug. 19. 18:24
Neked már nincs mit írni, lassan már mindent tudsz. Most jön az a rész, hogy írok privit, aztán amit akarsz kihozhatsz nyilvánosra, de ez abszolút egyéni dolog.
801. luice (válaszként erre: 800. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 11:28
Azt hittem tudsz valami biztatót irni nekem.Na mindeggy
800. Cszsuka (válaszként erre: 799. - Luice)
2008. aug. 19. 10:56
Dehogynem, de a legutóbbira nincs mit válaszoljak, a kérdéseidben benne vannak a válaszok is. Én is várom, hogy beszélj a doktornővel, egyelőre csak utána tudok mondani bármit. A kávé így ok, azt már mondtam :)
799. luice (válaszként erre: 798. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 10:53
Talán hétvégén.Na nekem már nem válaszolgatsz?
798. Cszsuka
2008. aug. 19. 10:12
Nem emlékeztek véletlenül, Bernuska mikor jön haza? Elfelejtettem neki valamit megírni.
797. Cszsuka (válaszként erre: 796. - 9df60c3431)
2008. aug. 19. 09:59

Bocs, egy pillanatra összekevertelek Melcsivel, neki ajánlotta a természetgyógyász a Super Greenst.

Én is ráköltöttem több, mint félmilliót, aztán összességében 40-50 ezerre jött ki ez a program, amitől rendbejöttem, s azóta ezt tanítom mindenkinek.

Semmiképp sem szeretnélek rábeszélni semmire, csak akkor tudsz meggyógyulni, ha hajlandó vagy változni és változtatni. Különben kár a kidobott pénzért, valóban.

Ráadásul ezt a programot úgy nem is szabad elkezdeni, hogy nem határoztad el magad igazán.

Az Oxytarm önmagában igen kevés. Egy program kiegészítője lehet talán, de akkor már inkább a Dida. Nekem ez a véleményem.

Olajfa, noni, lecitin, green food. Ezek is csak részei a kúrának, de csak lúgosítással nem mész semmire.

796. 9df60c3431 (válaszként erre: 790. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 09:49

Nem tudom mi az az SG program. Remélem nem valami lúgosító. Lúgosításra a sok mozgás, a jó légzéstechnika és a friss levegő a legjobb szerintem.

Majd ha lesz pénzem kipróbálom az Oxytarmot, arról sok jót hallottam de eddig még kimaradt az életemből az ára miatt, pedig a term.gyógyász is azt ajánlotta..

Régebben szedtem én mindent lúgosításra is meg másra is, olajfalevélkivonatot, lecitint, nonit,green foodot erre kb negyed milliót elköltöttünk, de sok foganatja nem lett..

795. 9df60c3431 (válaszként erre: 786. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 09:46

A Secret-re gondolsz? Nekem az cd-n van meg, és igen valóban sok tanulságos dolog van benne.

Majd ha lesz időm jobban beleásom magam a rejtelmeibe, mert így kapásból még nem változik az ember felfogásán semmi...

Cukorszenvedély? Nem,nem gondolom hogy legyőztem volna. Addig győztem le, amíg nincs előttem valamilyen finomság.. mert mihelyst meglátom azon nyomban megkívánom. De annyira nem kínoz, ellen lehet neki állni. Azt hittem sokkal nehezebb lesz kibírnom cukor nélkül, ugyanis régebben naponta több zacskó cukrot, és tepsi süteményt stb.. kivégeztem. Ezért is tartok most itt..

794. 9df60c3431 (válaszként erre: 788. - Cszsuka)
2008. aug. 19. 09:40

Hogy érted azt, hogy kevés??

Ennél többre sajnos nemigen vagyok képes anyagilag , Az utóbbi időben több tízezret kidobtam már a gombás problémámra, mostantól már nem tudok több pénzt rászánni. Szeptembertől egyetemre megyek,gondolhatjátok mennyi pénze van egy első éves egyetemistának erre a szarra. Ezer más helye van a pénznek azon kívül is. Elmondhatom, hogy nem lesz időm ezzel szarakodi!!

Tudom,hogy az egészség minden pénzt megér, meg hogy az az első és legfontosabb mert nélküle nincs semmi. De akkor sem tudok súlyos ezreket rászánni mostanában..

Szóval ha lehet inkább a filléres megoldások érdekelnének. Én is végigolvasom a topicot, hátha lesz benn ilyen is.

793. luice
2008. aug. 19. 08:58
MELCSI HOL VAGY????Reméllem nincs baj???
792. luice
2008. aug. 19. 08:58
Tök jókat irtál nekik.Igen én is ugy gondolom hogy bele bele japnak mindenbe mint én csináltam.A kávét üresen iszom és csak egy kis kávés csésze annak is több mint a fele rizstej és csak nagyon kevés kávé.A cigi csütörtökön jön meg(a leszoktatós).Addig marad a rendes persze csökkentve.Még nem mertem mást enni félek majd a héten neki fogok a ciginek és jövőhéten ugy is kell visszamennem a dr -nőhöz.Most elég a kávé.Nem tudom mit nem csinálok jól de a tüneteim egyre csak vannak sőtt erősödnek.De ha nem eszem olyat amivel táplálom őket MIÉRT??Bele sem merek gondolni mi lenne ha a zöldségen kivül még mást is ennék!De ha nekem már nem kell hogy ürüljön semmi miért nem javulok?Akkor a beleimbe már nincs?Nekem sárga trutyi nem is volt csak fehér de már jóideje az sem.
791. Cszsuka (válaszként erre: 785. - Hopihe25)
2008. aug. 19. 08:14

Szia!

Itt csupán a "praktikák" nem megoldások. Neked is azt ajánlom, hogy kezdd el a konkrét programot, előtte azonban jó lenne tudni, milyen szinten vagy candida ügyileg.

Az orvosnak igaza volt: felesleges diétáznod, mert kiűzhetetlenek. Ezen már csak nevetek...

CSAK a diéta valóban nem megoldás ebben az esetben. DE! Egy programba beépítve nagyon hasznos immuntámogató!

Valóban nincs menekvés, mert a candida mindenkiben ott van eleve. Nem menekülni kell, hanem elgondolkozni azon, hogy mitől jutottam ide, ahol vagyok, s változtatni az életemen. Ez a gondolkodás nem megy egyedül, hiszen honnan tudjam, hogy mit nem tudok? - Ugye?

Szerintem azért szép lassan kezdj neki a fórum végigolvasásának - bármilyen fárasztó -, s gyűjtsd ki belőle a neked szóló dolgokat, aztán érdemes - akár közben is - kérdezni.

Üdv: Zsu

790. Cszsuka (válaszként erre: 784. - 9df60c3431)
2008. aug. 19. 08:08

Érdekes, hogy csak a Nystatint tudják mindenhol ajánlani, más helyeken meg azt olvastam, hogy az már elavult és kiderült, hogy nem túl jó alkalmazni, mert elősegíti a rákos sejtek fejlődését.

Egyébként nagyon összevissza csinálsz mindent, hol ide kapsz, hol oda, mindent kipróbálsz, de nincs egy rendes forgatókönyved.

Én azt javasolnám, hogy kezdj bele ebbe az SG-s programba, s közben szedjük össze, hogy mit is kellene csinálnod pontosan, felkészülni, programot készíteni és kitartani...

789. Cszsuka (válaszként erre: 783. - 9df60c3431)
2008. aug. 19. 08:05

Gyulladás után vagy közben egyértelmű, hogy vannak ilyen trutyik, amik irrigálásnál távoznak. Vigyázni kell azonban, mert a hüvely flóráját kellene segíteni, hogy visszaépüljön. Azért tud a gyulladás felmenni, mert felborult a hüvely flórája.

A hüvely enyhén savas, s a gomba pont az ilyen helyet szereti, ezért nehéz onnan kizavarni.

Viszont hüvelybe csak úgy kerül, ha túl sok van a bélben.

788. Cszsuka (válaszként erre: 782. - 9df60c3431)
2008. aug. 19. 08:01

Annak idején én a Colon cleans-t használtam elsőként. Arra jó volt, hogy kevesebbet voltam éhes, mert megdagadt a gyomromban. Lazítja a székletet, így nem volt olyan kemény a szorulásom. Ennyi.

Aztán, amikor megismerkedtem ezzel a programmal, s belevágtam, olyan hasmenésem volt négy hétig, hogy nem akartam elhinni. Nem fogtam fel rendesen az információkat, s két hét helyett négy hétig szedtem a béltisztítót, ráadásul a maximális adagot, nekem pedig a minimális adag elég lett volna. A cél ugyanis nem a hasmenés, hanem a bélperisztaltika fokozása.

Még cérnagilisztát is találtam a székletemben. Fehér dolgokat nem, de ez a sárgás, slájm szerű gombacucc az volt rendesen.

Nekem is kellet "szipókázni" a szteroidot, mert majdnem megfulladtam időnként, s volt olyan, hogy a garatomban lefolyó váladéktól öklendezve krákoktam naponta többször percekig a WC-n.

Valahol úgy érzem, hogy neked kevés az, amibe most belevágtál.

787. Cszsuka (válaszként erre: 768. - Luice)
2008. aug. 19. 07:54
Igen, ez hasonlít a nyelvtanuláshoz: amikor már kezdesz egyre többet tudni, akkor abbahagyod, mert besokallsz. Pedig már ott vagy a célnál...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook