Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

846. Cszsuka (válaszként erre: 844. - Luice)
2008. aug. 22. 11:05
Amilyen erős megszorítások alatt vagy kaja szempontjából, nemigen kell visszaállni a zöldségekre.
845. Bernuska (válaszként erre: 844. - Luice)
2008. aug. 22. 10:14

Szia Luice!

Már megint eltelt egy hét....:)

Ha összehasonlítod önmagad az egy hónnappal ezelőtti állapotoddal, akkor milyen változásokat látsz? Úgy összességében.... mert lehet, hogy egyik napról a másikra semmi nem tűnik fel, de ha arra gondolsz, pl. amikor kijöttél a kórházból...

844. luice
2008. aug. 22. 09:24
Köszi mindenkinek hogy igy biztat ez mindig erőt ad.Tudom hogy a lelkiek is sokat számit sőtt talán a legtöbbet és ezt próbálom meg oldani de ez ugy látszik nekem nehezebben megy.Talán azért is mert állandóan azt kell figyelnem mi az amit a glutén enged mi az amit a gomba ez higgyétek el nem egyszerű.És még itt a cigi is.Bár már most elszivtam egy rendeset mert ugy vagyok vele hogy az ideg hogy még azt is megvonjam lehet többet árt majd meglátjuk ha voltam a dr-nőnél.Addig megpróbálom csökkenteni.Zsuka ha elkezdeném amit irtál megint addig csak a zöldségeket ehetném?Pedig most szedem a didát is de ugylátszik nálam az annyi mint halottnak a csók.Na mindeggy majd látjuk.Fel semmiképp nem adom legfeljebb próbálom megoldani hogy ha nem is érzem jól magam de valamivel kellemesebbé tegyem a szenvedéseimet,és ebben segit a cigi sőtt most elmegyek és főzök magamnak egy kávét.
843. Cszsuka (válaszként erre: 842. - 9df60c3431)
2008. aug. 22. 09:10

Pontosan így van! Egyedül azonban nem mindenki tudja sajnos megoldani. Ehhez találtam ki egy programot, ami úgy néz ki, eddig működik.

Meglátjuk a továbbiakat...

842. 9df60c3431 (válaszként erre: 838. - Luice)
2008. aug. 22. 09:07

Te is hamarosan jobban leszel, érzem!!

Valóban le lehet győzni őket, ha visszaáll a szervezet egyensúlya magától visszaszorulnak, még szigorú diéta sem kell. Csak addig kell kibírni valahogy. Engem is meglepett, mivel szerintem még mindig inkább a savas tartományban mozog a PH-m, de már fényévekkel jobban érzem magam.

Próbálom megfejteni mi segített, lelki síkon

talán az, hogy egy kis időre elfeledkeztem az egészről. Mert ha folyton rájuk gondolsz és azon agyalogsz mit tegyél ellenük, az is erőt ad nekik. El kell vonni róluk a figyelmet, még ha nehéz is.

Azt hiszem ez is sokat segít.

Mert ezek a kis dögök a lelkünket,a gondolatainkat is képesek az uralmuk alá hajtani :S

841. Cszsuka (válaszként erre: 839. - Luice)
2008. aug. 22. 08:49
Ami az immunrendszernek számít, az közvetve a gombának is, de én is napraforgó olajat használtam. Még lehet használni a mangalica zsírt is, ha meg tudod venni.
840. Cszsuka (válaszként erre: 838. - Luice)
2008. aug. 22. 08:48
Hát, várjuk meg, mit mond az orvosod, aztán, ha nem lett jobb az eredmény, akkor lehet, hogy nem ártana egy candcell és grape kúra,mégiscsak.
839. luice
2008. aug. 22. 08:15
Ja Zsuka én már nem oliva olajat használok a főzéshez mert elég huzós hanem a sima étolajat.Az számit a gombáknak?Vagy csak az immunrendszernek?
838. luice
2008. aug. 22. 08:13
De jó Beatifulnak!Ugy látszik megoldódik a problémája.Mondjuk meg is érdemli.Én köszönöm megvagyok változatlan állapotban sőt ma reggel már megint volt trutyi a nagydolgon,reméllem megint annak a jele hogy itt vannak!DE ÉN MÁR NEM TUDOK MIT TENNI!!!Már idegileg lelkileg minden téren tök kivagyok.Nem hiszem el hogy pont énhozzám ragaszakodnak ennyire,nem elég a glutén !?
837. Cszsuka (válaszként erre: 834. - Bernuska)
2008. aug. 22. 07:22

Szia!

Meddig leszel oda?

A székleten most ne izgulj, egyél egy vagon szilvát, talán segít. Ha elkezded a programot, úgyis beindul, meglátod!

Amit elfelejtettem, gyorsan priviben megírom.

Köszi a dícséretet a csajszim nevében. Most ott vannak a közeletekben, Tokajban. Vasárnap jönnek haza.

Ja, a hidegzuhany. Mostanra valahogy megemésztettem, már Luice is kérdezte, de szegénynek nem válaszoltam rá semmit.

Van egy traccs fórum, a Titkom Virága, amiben olyanokról beszélgetünk, aminek épp semmi köze a többi topichoz. Ott leírtam a 871-en.

Ti is bekapcsolódhattok, mindenkit szívesen lát a "banda", velem együtt. Ha bármi a lelketeket nyomja, ott ki lehet adni, hiszen a Titok c. könyv után született szabadon a fórum....:)

836. Cszsuka (válaszként erre: 833. - Melcsi76)
2008. aug. 22. 07:15
Igen, ha meg tudod tenni, hatékonyabb, de nehezebb.
835. Cszsuka (válaszként erre: 831. - 9df60c3431)
2008. aug. 22. 07:14
Erről még nem hallottam, de jól hangzik, úgyhogy szerintem így ok. :)
2008. aug. 21. 23:38

Sziasztok!

Itt vagyok egy kicsit, mostanra végigolvastam az egy heti fejleményeteket....ma este érkeztünk meg a Balatonról, de holnap délután utazunk is tovább anyukámékhoz...(férjecském ott fog dolgozni, így összekapcsoljuk a kellemest a hasznossal) :). Ott egy-két naponta lesz internet, bár lassú, de igyekszem majd benézni hozzátok....

Nagyon szuper volt a nyaralás, bár van egy kis félelmem: múlt hét csütörtök óta nem volt székletem. Nem szokott lenni ilyen problémám, hogy új hely, utazás, stb., ettem rendesen, és semmi ingerenciám nincs rá. Fel se vagyok puffadva, de akkor hol van az a sok kaja, amit megettem? :DDDD

Zsu, mit felejtettél el írni nekem?

Nagyon szép volt a lányod...sok boldogságot nekik:))))

Te írsz valahol arról, hogy mi volt a hideg zuhany, ami ért az esküvő alkalmával? Biztosan az "anyuka" kavart valamit....de ha itt nem akarsz róla írni, szívesem elolvasom máshol is :)))) Jajj, ez a kíváncsiság.....persze, csak ha publikus.

833. Melcsi76 (válaszként erre: 822. - Cszsuka)
2008. aug. 21. 22:27
Ezt úgy érted, hogy a candida diéta alatt figyelni kell arra, hogy olyan ételeket egyek ami a vércsoportomhoz is pászol, ill. a két diétát együtt kell csinálni?
2008. aug. 21. 22:20

Luice!

Hol vagy, mi van veled? Nem szoktál, így eltünni... Milyen napod volt ma?

2008. aug. 21. 21:22
Anti-Paranil kapszula, parazitaellenes gyógynövényeket tartalmaz.
2008. aug. 21. 21:21
De ez parazita ellenes tablettát is jelent, abból kellett éhgyomorra 4 et bevenni, aztán inni a colonix rostot.
829. Cszsuka (válaszként erre: 828. - 9df60c3431)
2008. aug. 21. 21:17
Egy béltisztító nem pusztítja el a parazitákat. Szerencsés esetben több kijön, de nem 100%-os az eredmény.
828. 9df60c3431 (válaszként erre: 827. - Cszsuka)
2008. aug. 21. 21:13

A Colonix óta van végbélviszketésem. De gondolom az kipucolta volna a parazitákat ha lennének, igaz nem volt igazán hatásos mivel kevés vizet ittam :(

De azt hiszem így is nagyon sokat segített.

Még van itthon belőle, talán elhasználom.

827. Cszsuka (válaszként erre: 825. - 9df60c3431)
2008. aug. 21. 21:03

Antibiotikumok, kortizon származékok, nehézfémek, stressz,cukorbetegség, lisztérzékenység, tejcukorérzékenység, vagyis: bármilyen okból legyengült immunrendszer.

A végbélviszketés lehet paraziták miatt is, amit könnyen meg lehet szüntetni béltisztítóval kombinált parazita irtóval.

826. Cszsuka (válaszként erre: 824. - 9df60c3431)
2008. aug. 21. 21:01
Persze, nem szabad mézet ENNI, ezt tudjuk, de Luice esetében a cigiről való leszokásról van szó, s itt most az a kérdés, hogy melyiket károsabb SZíVNI? A dohányt vagy a mézet, egy candidás esetében.
2008. aug. 21. 20:11

Egészséges embernél a sok cukor és szénhidrát fogyasztás nem okoz gombát ez önmagában nem elég ahhoz hogy elszaporodjon. Ahhoz kell még más is. Pl: antibiotikumok.

Legalábbis én így hallottam.

2008. aug. 21. 20:03

Mézet sem szabad enni pár hónapig, hasonlóan káros mint ha cukrot ennél!

Én most jelenleg nem is diétázom, igaz próbálok egészségesebben élni. A sok cukrot hagytam csak el és a műanyag-ételeket. A múltkor ettem cukros dolgokat és most először nem éreztem semmilyen hatását. Remélem ez már jót jelent.

Még van egy kis gomba azt érzem a végbélviszketésből de szerintem helyreállt a mikrobiológiai egyensúly és nem tud visszajönni akkor sem ha sok cukrot eszem.

823. Cszsuka (válaszként erre: 818. - Luice)
2008. aug. 21. 18:41
Ez a kérdés bennem is felmerül, és gyanús nagyon. A másik kérdés viszont az, hogy melyikkel lehet többet ártani -vagyis melyik árt kevésbé?
822. Cszsuka (válaszként erre: 821. - Melcsi76)
2008. aug. 21. 18:39

A rizsliszten kívül, de abból is inkább a barna rizslisztet ajánlanám! Még olajbogyót ehetsz, ha a vcs. megengedi!

Ezeket csak a kúra után, de akkor sem közvetlenül, kezdésképp!!!

821. Melcsi76 (válaszként erre: 815. - Cszsuka)
2008. aug. 21. 18:21

Kaptam egy ismerősömtől candida diétához recepteket. Találtam a néhány recept hozzávalóiban pár érdekes dolgot.

Szerinted ezeket a szigorú diéta után lehet enni?

Hozzávalók: Ementáli sajt, kukoricadara, kukoricakeményítő, kukoricakonzerv, kukoricaliszt, rizsliszt, olajbogyó, gomba

Én úgy tudom, hogy ezek titott dolgok.

Neked mi a véleményed?

820. Melcsi76 (válaszként erre: 819. - Luice)
2008. aug. 21. 17:49

Köszi szépen én jól vagyok, a tüneteim is sokat javultak, vizont a rendes kaja nagyon hiányzik...

Lassan bővíthetem az élelmiszereket, és akkor már könnyebben elviselem a diétát is.

Nagydolog amúgy normális.

Látom küzdesz a leszoktatós cigivel, gondolom nem is esik jól, ha vacak az íze...

Veled mi újság, jól sikerült a tegnapi napod?

Meg már azt is kérdeztem, hogy miket eszel zöldségeken kívűl?

Neked azt mondta Zsuka, hogy már kísérletezhetsz egyéb ételekkel, próbáltál már mást is vagy csak a lecsót?

819. luice
2008. aug. 21. 13:29
Melcsi hogy vagy?TÜnetek?Nagydolog?Találsz még rajta valamit?
818. luice (válaszként erre: 817. - Cszsuka)
2008. aug. 21. 13:27
Hát eggyáltalán nem fincsi olyan rossz mint csak na!Engem ez a mézes dolog izgat benne ezzel most mi van a gombák szempontjából?
817. Cszsuka (válaszként erre: 816. - Luice)
2008. aug. 21. 12:37
Húúú, ez engem is érdekel, majd mesélj róla, hogy milyen fincsi...:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook