Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A sok rossz után jön a jó is? fórum

A sok rossz után jön a jó is? (beszélgetés)

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Ildi)
máj. 23. 13:00
Hát itt inkább utóbb sajnos....
11. Ildi
máj. 22. 22:55
Előbb- utóbb csak jön🙂
máj. 22. 08:42
persze
9. brandy85 (válaszként erre: 6. - Amaunet)
máj. 22. 07:15
Ez így igaz. Nekem ez van feltetoválva a jobb alkaromra,mert sokszor átsegített a sok rosszon!
máj. 22. 00:47
igen
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 15:30

Persze hogy jön:) Teszel is érte,,aztán kisüt a 🌞

Hajrá:)

máj. 21. 15:07

"Örökké nem eshet."

Eric, A Holló

5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 14:45

Igaz a mondás.

Derűre ború, borúra derű.

Minden jót kívánok !

máj. 21. 14:01
Elméletileg.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 13:40
Jön, csak észre kell venni.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 13:36
Hepe után mindig hupa következik, és hupa után mindig hepe jön. És még sohasem fordult elő a világon, hogy hepe után hepe, és hupa után hupa következett volna. Mondá Micimackó!
máj. 21. 13:05
Iszonyatos pech szérián mentem át az elmúlt hónapokban már lassan az ideg összeroppanás határán voltam. Törvényszék tartozik nekem pénzzel, azt várják hogy jogerőre emelkedjen a végzésem és utána fizetnek. Jogtalanul hajtottak be rajtam egy költséget. Végre a bíróság nekem adott igazat és kötelezi őket a vissza fizetésre. Munkahelyem megszünt jelenleg sorra adom be az önéletrajzomat, de nem sikerül, jövő hónapban így egy gyárba tudok elmenni dolgozni, na de ennek is örülni kell. A gyermekem is sokat és sűrűn beteg, én sem vagyok a helyzet magaslatán, de ma végre elkezdett a pozitív dolgok irányulni hozzám. Tényleg igaz a mondás, a sok rossz után jön a jó dolgok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook