Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

966. Cszsuka (válaszként erre: 959. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 16:03
Egyébként nagyon érdekes példát írtál, mert túrógombócot ehetsz kb. a 4. héttől, minden hozzávaló megadatik. Annyi, hogy tejföl helyett natúr joghurttal kell nyakon önteni.
965. Cszsuka (válaszként erre: 959. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 16:01
A hosszú láncolatú szénhidrátot nem tudja megkajálni a gomba, mert nincs ideje rá, hamarabb átmegy a bélen.
964. Cszsuka (válaszként erre: 957. - Luice)
2008. aug. 27. 15:59
Későbbiekben nyugodtan eheted. Addig azonban szerintem várj, amíg nem tudod, mi van veled, aztán megbeszéljük!
963. Cszsuka (válaszként erre: 953. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 15:58

Ok, tényleg lehet ezekkel valamit kezdeni. Az eredményt nem garantálom, de ha nem vagy hajlandó másra, akkor legalább ezt próbáljuk meg. A cucc alapján akár holnap kezdhetnéd az egészet, csak legyen otthon kaja alapanyagod.

Előbb kérdezek egy csomót, kérlek válaszolj mindegyikre!

- Olajfát szedtél már, vagy csak megvetted?

- Colonixban most nem vagyok biztos, az csak béltisztító, vagy más is van benne? A bélperisztaltikát is fokozza?

- Melyik ezüstkolloidod van meg és szedtél-e valamennyit belőle, ha igen, hogyan?

- Grapét is szedtél? Hogyan és mennyit?

- Milyen vércsoportú vagy?

- Érdekel a vcs. szerinti megoldás is?

A lúgosításról jók a gondolataid, jó lenne beletenni ezeket a dolgokat a terápiádba.

A fokhagymát én is az igazit ajánlom. Az Ökoneteseknél lehet kapni üres kapszulát, én abba szoktam beleaprítani. Lehet, hogy a bioboltban is megrendelik neked, az 500 Ft körül van, elég egy darabig.

A fekete teát és a kamillát most felejtsd el.

962. luice
2008. aug. 27. 15:54
Ja kész a süti.Nem is néz ki rosszul.Az izét azt nem tudom.Nem olyan mint ezekelőtt volt de nem néz ki rosszul.
961. luice (válaszként erre: 960. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 15:53
Ne aggodj én is már akkor bánom meg hogy rágyujtottam a mikor már elszivtam.Olyan érdekes hogy aki állitólag candidás az görcsöl.Hát nekem ilyen gondom sose volt.Csak el ne kiabáljam.Mondjuk van más!
2008. aug. 27. 15:25

Nehéz ügy ez a szeptember. Igyekeztem magam valamennyire helyzetbe hozni a nyáron, hogy legalább a fehér lisztet és az élesztőt ehessem valamennyire, ha mást nem is. Eddig úgy nézett ki sikerül is, de most mást látok, szóval nem tudom mi lesz... :(

Én hülye minek kezdtem el feszegetni a határokat...

itt az eredménye.

959. 9df60c3431 (válaszként erre: 958. - Luice)
2008. aug. 27. 15:22

Miért lépnék le? Csak másik városba költözöm, de net ott is van :) Néha azért jövök, már ha nem gond.

Amúgy félek a szeptembertől, hogy a suli miatt majd nem tudom magam tartani és azt eszem amit találok vagy ami lesz :(( Ha én éhes vagyok, akkor nem érek rá "ehető" dolgokat keresgélni, mert azonnali kaja kell és a leggyorsabb energiát a szénhidrát adja :( Ami ugye tilos, van egy gyanúm hogy még az összetett is eteti valamennyire a gombát. Teljes kiőrlés ide vagy oda.

Ha menzát rendelnék akkor főleg el lennék veszve, hiszen a porcukor túrógombóc nem éppen nekem való.

958. luice (válaszként erre: 956. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 14:50
Hát tényleg van mit beszedni!Reméllem Zsuka ki tud neked valamit találni.Ráse ránts elleszünk mi itt ketten mert ugylátom minket nagyon szeretnek,csak az a baj ha jól emlékszem nemsokára te is lelépsz a suli miatt.
957. luice
2008. aug. 27. 14:48
Na most sül életem első olyan piskótája ami gluténmentes és talán majd a candidába is belefér.Ami van benne:kukoricalisz,kukoricakeményitő,tojás,pici szódabikarbóna,glukonon,kakaópor.Tudom most még nem ehetek belőlle de kipróbálom hogy lehet-e igy belőlle valami.Kiváncsi vagyok rá az izét meg majd megmondják.Zsuka a hozzávalókkal van gond?Ha a későbbiekben igy ok?Persze ha ehető lessz!
2008. aug. 27. 14:14

Szoktam enni kis kockákra vágott fokhagymát kb 6-8 gerezdet egyszerre, de utána nem bír elviselni a környezetem. :S

Nem lehetne bekapszulázni házilag valahogyan, és úgy lenyelni?

2008. aug. 27. 13:46
Ami a lúgosítást illeti, szerintem elintézhető egy füst alatt a candida diétával. A savas ételek elhagyása már nagyon sokat javított rajtam. A lúgosításra való csodaszereknél pedig többre becsülöm a friss levegőt,a helyes légzéstechnikát a sportot és mondjuk a jógát mindent ami természetes és immunerősítő továbbá stressz csökkentő.
2008. aug. 27. 13:37
Ja meg van sztevia, de az csak édesítő :(
2008. aug. 27. 13:35

Bocsi, lehet hogy kicsit hosszú lesz.

Nos, van:

- fél doboz Green Food (remélem nem járt le, elég régi már)

- egész doboz olajfalevél kapszula

- Colonix

- ezüstkolloid

- teafaolaj

- grapefruitmagcsepp

- fokhagymakapszula, igaz szőlőcukrot tartalmaz mert az olcsóbb fajta :( de én az eredetire voksolnék..

- Shüssler-só (lúgosításra kaptam a term.gyógyásztól)

- gyógynövény-mix kb 10 fajta gyógynövényből

- Anti-Candida tea, zöld tea, fekete tea, kamilla

- 100%os lenmagolaj- székelésre

- gombaölő gyógyszerek, hüvelykúpok és fájdalomcsillapítók

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha találok még valamit beirom.

952. Cszsuka (válaszként erre: 950. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 13:26
írd meg, hadd lássuk...
2008. aug. 27. 13:19
A diétát meg magamtól is tudom talán
2008. aug. 27. 13:19
Ha leírom mik vannak, abból nem lehet "összehozni valamit"?
949. 9df60c3431 (válaszként erre: 947. - Luice)
2008. aug. 27. 13:18
Sajnos nem tudok csillagászati összegeket kifizetni még egy esélyért. A "terápiátok" összetevői meg egyenként is súlyos ezrekbe kerülnek. Hacsak nem foghagymát kell ennem, mert azt könnyedén megteszem. De nem veszek semmilyen lúgosító port,meg több bogyót se szedek össze mert itthon van már egy egész gyógyszertáram meg term. szereim. Abból kell gazdálkodnom, ami van.
2008. aug. 27. 13:14

Erős vagyok, 2 hónap után is csak azért szegtem meg a diétát hogy lemérjem mégis hol hol tartok, meddig kell még gyötörnöm magam. És erre rögtön visszatérnek a hasfájások.

Semmi más panaszom nincs, csak az alhasi fájdalmak. A székletem teljesen normális.A hasi fájdalmakat leszámítva jól is érzem magam. Tényleg nem értem mi van ilyenkor...

947. luice (válaszként erre: 946. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 13:14
Tudod már annyiszor meglett irva mit tehetnél,de te is bevallottad hogy képtelen vagy rá.Hiába szedsz bármit ha nem vagy elég kitartó.Bocs ha megbántottalak de te is tudod hogy igy van hisz már egy párszor be is vallottad.Nem itéllek el mert én is gyenge vagyok ugyan a diétát tartom de látod a cigi nekem sem megy.Itt az eredmény nem tudunk tőlük megszabadulni.De azért nem akarod mégis kipróbálni egy rendes terápiát diétával?Lehet kurva nehéz lenne de talán megszabadulnál tőlük.Szerinzem egy próbát megérne mert igy is szenvedsz,akkormeg?
2008. aug. 27. 13:05

Visszatértem.

Tudna valaki tippeket adni mivel űzzem ki a petevezetőkből és a méhből ezeket a kis rohadékokat?

Ugyanis most megint fáj a hasam, úgy nézek ki mint egy 8 hónapos terhes. De ha ez így megy tovább, sose leszek majd az.

Nem hiszem el, hogy a Nystatint sem ért semmit hiába ittam, és a diéta is csak addig amíg meg nem szegem.

Mit csinálok rosszul? Agykontrollozok is, mindennap elképzelem hogy ezek a rohadékok kipusztultak és tökéletesen egészséges vagyok. Mégsem akarnak elmúlni a hasfájásaim, gyulladásaim ahogy tetszik. :(

945. Cszsuka (válaszként erre: 944. - Adri25)
2008. aug. 27. 12:49
candidiasis esetében étkezések előtt ajánlott.
944. adri25
2008. aug. 27. 12:37
Ti a grapefruit mag olajat kaja előtt vagy után isszátok?
943. Cszsuka (válaszként erre: 942. - Luice)
2008. aug. 27. 11:44

Arra nem gondoltál, hogy esetleg tényleg fel vagy fázva? A terápiától függetlenül bekacsinthat egy-egy betegség, hogy bosszantson. Azzal rendesen orvoshoz kell menni. Én úgy gondolom, semmi köze a visszaeséshez ennek.

A natúr joghurtra meg szükséged van a jótékony flóra segítése miatt. Nem szedsz probiotikumot sem, pedig jó lenne, akkor legalább a natúr joghurt. Hidd el, ha nem vagy még plusz tejérzékeny, akkor nem árthat. Ráadásul az élőflórás joghurtot még a tejérzékeny is eheti. Pont a jótékony bacik miatt.

A stevia és a kávé sem tud bajt okozni. A rizstej meg már nem új.

A többire később válaszolok.

942. luice
2008. aug. 27. 11:13

Zsuka

Na szóval az a helyzet hogy most nem igazán tudom mi van.Ugyan is mint irtam vannak rajtam olyan görcsök van elég jó folyásom meg amit tegnap illetve ma irtam priviben.Meg olyan mintha jól fellenék fázva.Na mármost ami aggaszt.A kávé a stevia a rizstej az 1-szeri joghurt.Lehetséges hogy totál vissza estem vagy eddig stagnáltam és most indulok tisztulni?Mondjuk hülye kérdéseim vannak ilyen tünetekkel gyógyulni!?

941. luice
2008. aug. 27. 06:26
Jól eltünt mindenki
940. luice
2008. aug. 26. 20:38
Melcsi milyen napod volt?
939. Cszsuka (válaszként erre: 936. - Luice)
2008. aug. 26. 17:18

Mihelyt le tudod vetkőzni a kajafóbiádat :)

Ezt a kaját én is szeretem:)

938. Cszsuka (válaszként erre: 937. - Luice)
2008. aug. 26. 17:17

Azóta nem írt, mióta megírtuk a véleményünket. Remélem, nem sértődött meg..

Bernuska a héten nincs, de utána ezerrel velünk lesz - legalábbis úgy tudom..

937. luice
2008. aug. 26. 16:29
Beautiful eltünt.Reméllem nincs baja.Bernuska mikor jön?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook