Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Fruzsina és v.k. jókat írtak, a kenyérre pedig azt tudom javasolni, hogy süsd meg magad. Nem könnyű feladat, de érdemes próbálkozni vele. Ha rászánsz egy napot, hogy a fórumot az elejétől elolvasd, sok jó tanácsot és receptet is találsz (kenyeret is).
Én a tojásnak csak a sárgáját ehettem...:(
A gyömbér és a fahéj is nagyon jó a leírtakat kiegészítve!
Van egy candida diéta, néhány oldallal előrébb összeállítva, az hátha segítség.
Szia!
Tapasztalatom szerint, mindenki csak azt tudja mondani, amit ő tart/tartott. Vannak persze általános tiltó listák.
Az én dokim /időhatárt nem megszabva/, a következő dolgokat engedélyezte: olajos hal, lágy tojás, teljeskiőrlésű tönkölylisztből élesztő mentesen sütött kenyér. Ezt én csinálom cukor nélkül, mert abszolút eltiltott mindentől, amiben cukor/édesítő/méz, stb... van, illetve édes izű. Ezen kívül /nekem/ tilos mindenfajta hús, illetve húskészítmény. Szóval, amit még eszem: gabonakása és főtt-párolt zöldség, mindenhez erjedésgátló fűszer /kömény, rozmaring, sáfrány, koriander, stb/. Tilos minden gyümölcs és persze az alkohol.
Elég durván hangzik, az is, de szerintem meg lehet szokni, bár én már alig várom, hogy kicsit bővüljön a paletta.
Sok sikert Neked!
Sziasztok!!
Uj vagyok itt es szeretnem ha valaki leirna nekem mit nem szabad enni az elso 3 hetben amig a nagyon szigoru dieta tart.Kenyeret egyaltalan nem,vagy esetleg van oyan amit igen??/Pl elesztonelkuli kenyerre gondoltam.ahol en elek ott szodabikarbonaval keszul a kenyer,teljeskiorlesu lisztbol.meg magvakkal dusitva.cukor is van benne de azt irja a napi megengedett mennyiseg 2 %-a.ez nagyon rossz?
legyszi valaszoljatok!!
Sziasztok!
A karácsonyi menüsort tervezgetve találtam egy nagyon jó oldalt: [link]
Mivel én még teljesen húsmentesen kajálok, ezen megakadt a szemem.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek, ahol barnacukorról, meg mézről van szó, az helyettesíthető karob-porral? Mármint ehető-e a diéta 6-7.hetében? És a mogyoró, dió, szezámmag, mák ehető?
van licit nélküli is 1950ért
de van két nap múlva lejáró 1580ért
Akkor maradok ennél :-)
Mintha emlékeztem volna a topicban is volt szó erről már...
Ha elfogy az itthoni készletem zöldteából, akkor ilyet fogok venni.
Jó reggelt! :)
Még nem néztem meg, de minden gomba vagy gombából készült étel tilos, még a shiitake sem szerencsés, pedig azt nagyon dícsérik. Ettől még bárki kipróbálhatja, aki vállalkozó szellemű, lehet, hogy nem lesz igazam:)
Jó reggelt Mindenkinek! :o)
Bocs, hogy belekotyogok... De ha jól látom, hogy ez a Gano tea gombából készül, akkor nem tilos?
Van aki ismeri dr. Abedint? Ő is nagyon súlyos candidás volt. A kutatás/gyógyításra tette fel az életét és felfedezte, hogy a chlamydia pneumoniae és a candida sokszor élnek szimbiózisban.
Eredetileg a chlamydia pn. egy felső légúti baktérium, de sajnos BÁRMIT megtámadhat. Nálam a tüdőt támadta meg és emiatt lett tele a tüdőm is candidával. Mindkettő A tipusos tüdőgyulladást okoz.
Csak egy infó volt, hátha valakinek segít!
Attól tartok, mi is így járunk karácsonykor...
Pláne, hogy ugyi akkor megyünk haza...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok