Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Miért nem eheted ?
H.
Iván!
Megtennéd, hogy leírod, mit is csináltok pontosan? Megnéztem az Egészségfarm-ot, de nem sok minden van, amit a candida terápiához lehet kapcsolni! Légyszi írd le, hogy hogyan állapították meg és mit írtak elő nektek!
Köszi!
Szia
Hát te még megvagy?Rendes vagy hogy eszedbe jutottam.Igen rengeteg ilyen van És sajna nekünk minden ilyen drága.Azmellett ugye nem is ehetem.Egyébként a gluténmentesekben az a jó,hogy szinte mindentől mentes azért olyan drágák.
Sziasztok,
voltunk a Metroban és luice te jutottál eszembe, mert lehet kapni gluténmentes meg minden mentes virslit, igaz, hogy elég drága, de jónak néz ki.
Húsból van:-)
H.
Kedves Iván!
Ne haragudj, az előbb nem akartalak sértegetni. Egyszerűen csak kérdéseket tettem fel, hiszen, ha józan ésszel gondolkodunk, akkor csak annak kell évekig diétáznia, aki vagy nem jól csinál valamit, vagy valamilyen betegsége megköveteli.
Egy candida diétát nem kell évekig csinálni, ha a terápiát jól csinálod. Ti valószínűleg nem csináltatok terápiát és az a diéta, amit te annak nevezel, nem is hasonlít a candida diétához. Én inkább reform étrendhez közelítőnek nevezném.
az jó, hogy beismered: magadnak köszönheted, hogy még nem gyógyultál meg. Nem akarlak ijesztgetni, de sokáig nem lehet büntetlenül károsítani a szervezetet.
Nem vagy fárasztó!
Kérdezz és ha tudok, válaszolok!
És még a többiek is válaszolnak..:)
Szia! Köszi a választ! Ma voltam egy nagyon jó boltban annyi minden volt és megláttam a kókuszport amit te is irtál, hát megvettem. De, mielőtt innék tudni szerettem volna, hogy ihatok-e.
Nem vagyok nagyon fárasztó???? Ha igen bocsi!!! De, már úgy szeretnék többet tudni!! Üdv. Éva
Napraforgó!
Régen jelentkeztél!
Ma megcsináltam a kölessütit és rájöttem, hogy neked miért kanalazni kellett, s miért nem tudtad vágni. Azt írtam a receptes füzetben, hogy egy órát kell a sütőben tartani. Ha nem elég nagy fokozaton sütöd, akkor sokkal tovább tart, hogy elpárologjon a víz, vagy beszívja. Egyszerűen vagy tedd nagyobb lángra, vagy addig hagyd bent, amíg meg nem szilárdul.
Nálam egy harmadik probléma lépett fel: beleöntöttem a ribizli levét is, s azzal már több lett a kimértnél a folyadék, ezért tovább tartott, míg elkészült: 3 órát volt a sütőben:(
Azt szeretném megtudni, hogy kókusztejet lehet inni?
Mert a szóját nem szeretem!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok