Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem 16 éves koromban(most 25 vagyok) kezdődtek ezek a candidára utaló tünetek, amit 2 év után tudatosítottak bennem.Mostanra teljesen tisztába lettem a szabályokkal csak az a baj hogy most más miatt vagyok legyenülve.Pszihés dolgok és ez nem a candidátol van, mert azt tudom milyen..A lényeg hogy ez egy nagyon nehéz párositás, mert amig a lelkem ugymond beteg és a testemet legyengíti addiga candida meg nem tud gyógyulni.ÉS ami a legjobban zavar az a nőgyogyászati probléma ami most egyáltalán nem akar megjavulni, hiába vettem kúpot semmit nem jelentett:(Ez egy ördögi kör ez nem javul attól amaz meg ettől nem javul,szörnyű hogy olyan dolgokról kell lemondanom ami boldoggá tenne,és ebbe lehet igazán belebetegedni.
Ha vki tud segiteni annak örülnék.
köszönöm
Szia!
Igaza van Zsukának én is keserűt vettem mert fele annyi volt mint az édes, iszonyat íze van, szinte ihatatlan. Boleroval iszom, nem tudom ismered-e az ilyen cukormentes üdítő por, de akár vízzel is ihatnám mert semmit sem ér.
Szóval nem érdemes azt hiszem spórolni, legközelebb én is az édeset veszem szájon át való használatra, a keserű meg jó másra, mosáshoz akármihez amihez még lehet használni a grape cseppet.
Priviben megírom a bolt címét mert véletlenül sem akarok reklámozni, ott minden féle faját különböző árakban lehet kapni, nagy a választék.
Azért ehet palacsintát, csak egy ideig nincs mivel megtölteni, de teljesőrlésű liszttel kevert fehérlisztből csinálhatsz neki, amikor a család palacsintát eszik, akkor ő is egyen.
Mivel én Ökonet termékeket használok, csak abból tudok ajánlani, de ha találsz más helyen ilyesmit, akkor természetesen jó az is. Van nálunk egy Flavonoid komplex nevű készítmény, amit vízbe beleteszel, olyan,mintha szörpöt inna, s talán akkor lenyugszik, ráadásul kap egy csomó valódi vitamint. Az ára kicsit borsos, de megéri. Bioboltban kérheted, de lehet, hogy várni kell, míg megrendelik.
Nem tudom, milyen terápiát írtak fel neki, de az édes grape cseppet érdemes neki beletenni ebbe a keverékbe, meg este lefekvéskor közvetlenül a szájába is.
Szia!
Egy kétéves gyermek, ha a kubuhoz van szokva, nem csoda, ha máris candidás. Ne haragudj, nem sértés akar lenni:)
Főzzél neki répafőzeléket az elég édes, az édesítő nem túl jó egy pici gyereknek. Az én gyerekem is nagy valószínűséggel attól lett túlsúlyos, s évekig tartott, mire sikerült helyreállítani a súlyát.
Ebben a helyzetben csupán neked kell kitartóbbnak lenned a gyereknél, mert biztos, hogy egy ideig követelőzni fog, aztán már a sima csapvíz is ízleni fog neki.
Tulajdonképpen szerencsés helyzetben vagy, mert még nem jártok oviba vagy iskolába. Mire ovis lesz, szépen meg tudod gyógyítani. ehhez azonban az kell, hogy az egész lakásból száműzzétek a cukrot és vezessétek be a teljesőrlésű lisztet (kicsi gyermek esetén nem kell kizárólag azt használni, de jó, ha minél többet). Ezen kívül ne adj neki tejet és semmit, amiben tej van, csak élőflórás natúr joghurtot. Ezt sem kell örökre, kb. 6 hét, utána legalább túrót adj, ha nem akarod, hogy a szervezete ne ismerje fel a laktózt.
Nos, ha elég kitartóan kibírod, amikor követelőzik, akkor nyert ügyed van. Érdemes olyankor türelemmel elvonni a figyelmét.
Általában sajnos, ahol a gyerek candidás, ott a szülő is, tehát amikor száműzöl minden olyan élelmiszert a lakásból, ami a gyereknek tiltott, valószínűleg ti szülők is szenvedni fogtok. Ilyenkor türelmetlenebbé válsz, tehát nagyon koncentrálnod kell a feladatodra, hogy ne a gyereken vagy az apján csattanjon az ostor.
Remélem, tudtam segíteni:)
Szia!
Hát sajnos egyre ramatyabbul. Na nem a gomba miatt, az már rendben van. Úgy néz ki valahol góc van a szervezetemben ez szerintem a mandulám az orvos szerint viszont rendben van, így nem veszik ki pedig hiába gyullad be folyton. Emellett még nagyn sok tünetem van, a lépem és a májam is nagyobb mint kéne fájnak is. Ma voltam laborban a többit még meglátjuk. Az orvosom is elzárkózik az antibiotikum adásától és igaza van mert attól könnyen visszatérhet a gomba. Mivel én nem hiszem hogy mindezt egy vírus okozná, belejelentkeztem a gégészetre. Megvárom ott mit mondanak rá. nekem erős a gyanúm hogy a gennyes mandulám szórja a bacikat szerteszét hiszen izületi fájdalmak, nyaki nycs megnagyobbodás, vesemedencegyulladás,szívfájdalmak petefészekgyulladás,(kiderült h nem gomba ugyanis a kenetvétel negativ lett igy a nődoki szerint sem felszálló fertőzés) Ezek lehetnek akár szövődmények is, de a doki szerint ez mind egy vírus.
Hát most itt tartok, várom a labor eredményt és remélem kiderül már végre mi bajom van.
Ezt jó, hogy írtad!
Viszont megpárolva nem okoz ilyen gondot, ha más zöldségekkel együtt eszed, sőt, akkor inkább abban segít, hogy laza legyen a széklet!
Mivel eléggé édes, nem ajánlom napi fogyasztásra. Ha csak egy negyed rúdról van szó, azt bármikor nyugodtan.
szia
te még meg vagy?És hogy vagy?
Sziasztok! Én is itt vagyok ám:)!
Most jól vagyok megy szépen a diéta és a terápia:)!!
Csütörtökön lesz 5 hete, hogy csinálom a terápiát!
Utána már csak hét és vége!!!!!!
De, a diétát folytatni fogom!
Mindenkinek kitartást és gyógyulást kívánok!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok