Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Én vagyok Beautiful! :)
Különben nem ismernélek titeket mert ide ezzel a nickkel még nem nagyon irtam.
És én is itt vagyok csak mint csendes megfigyelő minden nap végig olvasom.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a hatás...
majdnem.... mindennap....:)
Kik neked a "megszokottak"? mindenkiről tudunk, s időnként jelentkeznek az emberkék. Kit hiányolsz? Én inkább azt mondanám: szépen bővül a "kis csapat", egyre többen vagyunk, akiknek egyirányba visz az utunk...:)
Szerencsére aki idetalál, mind jobban lesz egy idő után.
Én talán Hajdinát hiányolom, de talán ha most olvassa, jelentkezik:)
Hol van a megszokott kis csapat? Remélem meggyógyultak, azért nincsenek most itt.
Nyers répát nasinak lehet enni minden nap?
Zsuka!
Nagyon köszönöm a tanácsokat, jó úton vagyok!
Mindenkinek csak a legjobbakat!
:)
A weborvoson találtam egy tel.számot, felhívtam őket, de nem mondták,hogy gondok lennének a vakcinával. Lehet én is beoltatom magam, bár azt olvastam, hogy 26 éves korig, én meg éppen csak határeset vagyok.
Most olvastam utána a neten, de nem találtam arról hírt,hogy vkik rosszul lettek volna az oltóanyagtól.
Pár hete volt egy hír erről, miszerint sokan rosszul lettek az ellenszertől, és bevonták őket.
Nem tudom, ki hallotta még?
Köszönöm, majd kipróbálom. Talán úgy nem leszek kétlábon járó bűzbarlang::)) A rendes fokhagymát egyébként szeretem és előszeretettel használom az ételek elkészítésénél is.
Bocsánat akkor nem figyeltem. Tegnap kaptam meg a postán akkor most beszedem az elsőt! Köszönöm!:)
Már válaszoltam, hogy mindegy, mikor veszed be, csak reggel és este is. Még nem próbáltad?
Szia Zsu! Kérdezni szeretnék valamit! A port evés előtt vagy után kell bevenni?
Köszönöm!:) Üdv.
Én még soha nem ettem fokhagyma kapszulát. Szerintem csak azoknak kell ilyen töményen, akik az érrendszerüket szeretnék rendbetenni. Neked a gomba ellen sokkal jobb és hatásosabb, ha az igazi fokhagymát eszed. Ráadásul az allicin tartalmára van leginkább szükségünk (már nem emlékszem miért:), s azt úgy tudjuk megőrizni, hogy nem rágjuk szét. Tehát nagyon apró darabokra vágva bele szoktam tömködni kapszulába és vízzel megiszom. utána kell enni. Nálam nem jött vissza a szaga. Próbáld ki, hátha szerencséd lesz.
Használja valaki a fokhagyma kapszulát? Valami borzalom!!!Zsuka, nem gond ha leállok róla, már magamat nem bírom elviselni, pedig csak este veszek be 1 szemet!
Pár napja próbálok 6 után nem enni semmit. Egy előnye van,hogy korábban ágyban vagyok. Ha elalszom úgysem eszem:))
Sziasztok lányok, megünnepeltem, hogy tudok már rágni és csináltam amerikai palacsintát! Nagyon-nagyon finom lett és egyáltalán nem lehetett érezni, hogy teljes kiörlésű lisztből készült. Édes tölteléknek túrót kevertem el fagyasztott savanyú gyümölcsel+pár csepp stevia, sósnak pedig natur joghurtot félzsíros reszelt sajtal.
A méhnyakrák elleni inekciónak lehet -e jó hatása a folyásra is?
És a veséid rendben vannak? Érdemes volna utánanézni. Mivel nem vagyok orvos, jobb ötletem nincs...
Oké, bocs:)
Csak olyan ismerős volt a neved, de lehet, hogy másik fórumon olvastalak:)
Szia!
A vércukromat többször is mérték, de mindig normális volt. Párom papája évek óta cukros, és amikor ő mérte, mérték az enyémet is.
Naponta a 2 liter a minimum! Mostanában viszont reggel arra ébredek, hogy ki van száradva a szám, és egész délelőtt szinte nem is eszem, csak iszom, mert a kaját nem kívánom, csak a folyadékot :(
Nem jártam ide, és nem vagyok eü-s :D
akkor lehet hogy az én szemem is ettől romlik??? 1 éven belül negyed dioptriát romlott:(
Ja azt elfelejtettem hogy csak egy olvasó szemüvegem van , nem állandó használatú. A lyukacsos szemcsit ismerem szoktam néha használni, nagyon vicces de jó.
Kedves Munya ! Szerintem érdemes külön kiemeltetni az IgG és IgM vérsavó vizsgálatokat mert ezeket nem tartalmazza a teljes vérkép .
Ezek szerint túl vagy egy terápián. Akkor hidd el az eredményt, de a diétával ne hagyj fel, ha még kételyeid vannak.
A korodnál fogva az is lehet, hogy valamelyik szerved rendetlenkedik (pl epe), mert különben nagyon jók ezek a számok, amiket ide írtál:)
A látás javítására ajánlom a lukacsos szemüveget, meg van úgynevezett szemtorna, ha egyszer eljutok odáig, akkor begépelem nektek ide, csak reklamáljatok, kérlek!
További ajánlott fórumok: