Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Itt leírja az utifűmaghéjat, és ez nem tea és kapszula, hanem olyan állományú mint a colon cleanse 1100 Ft/100 gram
Nincs benne cukor!!
Néztem az útifűmaghéjat.
Tea v kapszula formájában ajánlatos?
írja, h van benne szénhidrát, de nem cukor, ill. keményítő is.
Nem a béltisztító nem feltétlen fog meghajtani. Max többször mész a WC-re egy nap. (a fiamnak egyáltalán nem okozott hashajtást).
Tehát a hashajtó, mint ahogy azt Zsu leírta itt, néhány hozzászólással korábban, meghajt és az élelmiszereket amit elfogyasztasz esélyük sincs felszívódni. Ha rákeresel a neten olvashatod, hogy a hashajtás hosszú távon káros hatással van a szervezetre, mivel a normális bélműködsét megzavarják, nagyfokú vízveszteséget okozhat (kiszáradás következhet be), a szervezet hozzászokása esetén állandó székrekedést okozhat.
A béltisztítás lényege: a béltisztító a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését. A béltisztító használata biztosítja, hogy a nyálka, a mérgek és a salakanyagok ne zárják el az emésztőrendszert. Segít tisztán tartani a vastagbelet, és elősegíti a salakanyagok szabad és hatékony mozgását. A rost továbbá segít egészséges állapotban tartani bélflórát, valamint segít az állapotmérgek felszívódásában azáltal, hogy a belekben egy szivacsos, zselés masszát képez. A folyadékok felszívásával lebontja és eltávolítja a mérgező salakanyagokat, melyek a vastagbél redőiben és zugaiban rekedtek. A rostok segítenek az egészséges bélflóra fenntartásában is. A tiszta vastagbél meggátolja a káros baktériumokat és élősködőket, hogy az ember ürüléken táplálkozzanak.
Köszönöm a válaszod.
A colon béltisztítókat néztem.
Az útifűmaghéj nem olcsóbb?
14 hónapos a lányom, már rég nem szopik.
A gyógyszer nevét nem tudom kiolvasni, kézzel írta a doki.
Hracomezol sandoz 14szer 100mg.
Mintha ez volna, de ha majd kiváltom, megírom újra.
A gombaölővel kapcsolatban a doki biztos tudja, hogy mi szükséges neked. Írd majd le mit írt fel (mármint a nevét). Egyébként elős körben a fiamnak is csak egy adag gombaölőt írt fel a doki.
Gondolom más a hatóanyag is, lehet erősebb is (tudod a gyereknek biztosan másképp kell ezeket szedni és a fajta is más valószínű).
Az interneten is lehet webáruházban rendelni, de itt szállítási költség is van. Majd keresgélek ezen a területen, mert van egy jó oldal amit láttam de nem emlékszem a nevére.
A gyerkőcnél a szájpenészre azt gondolom, hogy a grapecseppel át lehetne a száját kenegetni, de inkább várd meg Zsu mit ír erre. Mennyi idős a gyerek?
Béltisztító a Colon Cleanse (írd be a google-be biztosan rendelhető neten, de lehet az utifűmaghéj is.)
Joghurt a Bakony pluszban tuti nincs cukor. (én speciál a piacon veszem a joghurtot)
Ha lekezded a diétát, én azt mondom a graefuitmag cseppet is kezd el szedni a diéta 5. napjától (először 3*5 csepp, majd 3*10 csepp, majd 3*15 csepp egy hét alatt felnövelve). A gombaírtót szedd és csináld a béltisztítást és a szigorított diétát.
Az elején előfordul az is hogy rosszabul leszel (a haldokló gombák így akarják bebizonyítani, hogy nem jó amit csinálsz, ne higgy nekik). De idővel a panaszaid múlni fognak.
Akkor végülis mi a különbség a sima hashajtó és az általatok ajánlott béltisztító szer között? Mert végtére is a hatása ugyanaz nem?
Akkor is kell szedni béltisztítót, ha alapból tudok menni nagywc-re minden nap?
Én is örültem neki, mert aszt hittem, le fog rázni.
De nem így lett, ő maga mondta, h diétázzam.
De a gombaölő nem lesz kevés szerinted?
14 db kapszula, napi kettőt kell bevenni.
Majd a diétával együtt akarom elkezdeni.
A többi kérdésemre is megpróbálsz majd válaszolni?
Szia!
Az utóbbi három hónapban havi szinten előjött a panaszom.
Neked?
Ezen kívül hullik a hajam nagyon, száraz, ekcémás jellegű a kézfejem, főleg a hajlatokban.
És most már fáj a hasam és a derekem is, bár ez utóbbi nem tudom, h gomba tünete-e.
Szia!
De Drága vagy, köszönöm, h nekem szántad ezt a történetet.
Gratulálok a két gyerkőchöz!
Te is megszabadultál már a candidától?
Az enyém is hasonló történet, csak nekem nem volt szerencsére ilyen súlyos a depresszióm.
Volt, de sikerült egyedül kikecmeregni belőle.
A hüvelyi tüneteim régebben nekem is ritkábban jelentkeztek, mondjuk, kb 4-5havonta.
De a szülésem óta eleinte 3, 2 majd mostmár havonta.
Második babát is szeretnénk már lassan 1 éve.
Pont tegnap mentem nagy elszántsággal a dokimhoz, h ha nem kezd most már valamit velem, akkor váltok.
De saját magától akart kenetet venni, és írt gombaölőt, Apának is, és azt mondta, csináljam a szigorú diétát, mert máshogy nem lehet kiírtani őket.
Hát, most szedem az infokat, hogyan kezdjem és h minél olcsóbban kijöjjek.
Köszönöm még egyszer:-)
szia a vérvételről a doki azért nem hallott mert ezt körzeti doki hiába írja fel nincs benne az általános laborviszgálatban és kórházban sem csinálják, kifejezetten a Prolabor foglalkozik vele.
Viszont annak örülök, hogy találtál természetgyógyászt valószínű biorezonenciális vizsgálatot vagy Voll tesztet fog csinálni (ezek nem csak a candidát nézik hanem az egész szervezetben lévő problémát). Kiváncsi leszek rá, hogy mit fog mondani.
Sziasztok!
Na tegnap én is utánajártam pár dolognak. Nákunk a háziorvos nem is hallott ilyen vérvételről, itt nem csinálnak, Ezt megerősített a kórházas labor is...:-((( szóval gondoltam ez egy ksiváros. ViszonT!!!!találtam egy dokit, belgyógyász és természetgyógyász módszerekkel is foglalkozik, meg kolon hidroterápiával és ma reggel felhívtam. Ez viszonylag közel van, 50 km-re.elmondtam neki telefonban a nőgyógyászati panaszaimat, meg a puffadást és azt mondta hogy feltétlenül teljes kivizsgálás szükséges, ez komplex dolog. kérdeztem, hogy ha candida, akkor ki tudja e kezelni(foglalkozik e evvel) és természetesn igen, gombaölőt is ír fel.legalább ő nem rázott le egyből és komolyan vett.valami esg vizsgálatot említett. ez azt hiszem egy állapotfelmérő módzser.azt hszem elmegyek hozzá konzultálni, aztán meglátjuk mi lesz, és itt zsu és warj által ajánlott kiegészítőkkel és a diétával kiegészítem a dolgokat.de legalább van reményem arra, hogy valaki foglalkozik ezzel, itt aközelemben.
kiraanyu!neked milyen gyakran van hüvelyi prpblémád?neked van más tübeted?
köszönöm mindenkinek a segíteésget, most a diétás dolgoknak járok utána.
zsu, neked is köszönöm, h felajánlottad a segítségedet, biztos élni fogok vele!
Sziasztok!
Warj, tegnap voltam nődokinál.
Azt mondta, h a panaszaim gomba, szerinte tuti, nem menjek el vérvételre.
Akart kenetet küldeni tenyésztésre, de mivel napok óta kúpoztam magam, jelenleg tiszta a hüvely, így nem lenne megfelelő az eredmény.
Azt mondta, ne várjunk, h jelentkezzen ismét a hüvelyben.
Írt gombaírtót, bár csak egy heti adagot és azt mondta, ez elég lesz.
Hát, nem tudom.
Itt ti 3-4hetet mondtok a kezelésre.
És a szigorú candida diétát csináljam 3 hónapig minimum, ezt is kérte.
Úgyh hamarosan belevágok.
A gyereknél szájpenészt látok ill hangulatváltozásai vannak folyton,és gyakran megy a hasa, bár ez lehet a fognövés miatt is.
Szeretném megkérdezni, h melyik márkájú joghurtban nincs cukor.
Itt nálunk megnéztem tegnap, A.cti.via., r.eá.l, mill.i, mind-mind cukros.
És béltisztítót nem ajánlott a doki.
Attól vegyek , ugye?
Milyet?
ÉS még egy: Neten nem lehet beszerezni ilyen candida diétához szükséges cuccokat? ami így az elején kell.
Én egy kis faluban lakom, messze vannak a bevásárló központok, drogériák.
Azért kérdezem, mert én hétfőtől szeretném elkezdeni, de nem tudunk most elutazni úgy néz ki vásárolni.
Köszönöm.
Akkor ezért nem volt még barátom :):):):)?!
Egy-két dologgal azért boldogulok.
Hát a főzni tudás, csak előnyödre vállik majd.
:-)))) a régi öregek azt tartják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út.
Jól meglódultatok, nem győzök pótolni.
Én is megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek :)
Egyébként egy-két tünet illik rám, úgyhogy végig csinálom.
Nagyon bízom benne, hogy mint fogyókúra is beválik.
....
Bejött a kutya, itt szuszog a hátam mögött. Ilyenkor el szoktuk vinni egy körre a háztömb körül és most követeli a mászkálást.
Megyünk egy kört, ma már nem jövök vissza = csak holnap nyaggatlak tovább.
Köszönöm szépen a sok segítséget!
Mindenkinek kellemes és nyugodt estét kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok