Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Lányok minenki szed valamilyen parazitaírtót? én ezt nem szedtem:( 4.-ik hétben vagyok, béltisztítót, grapefruitot, nystatint, útifűmaghéjat, basica port szedtem, parazitaírtót nem...:(
Már írtam warj-nak hogy bűnöztem múlt héten, tejfölös tzadzikit ettem...emiatt 5 hétre szigorítsam a diétát szerintetek? A haspuffadásom elmúlt, nőgyógyászati panaszom enyhébb, viszont semmi energiám nincs sajna és a bőröm is nagyon száraz...:(ez normális?köszi a választ!:)
Ja és nem vagy idegesítő és mások sem, emlékszem amikor nekem kellett belekezdeni, ugyanígy tele voltam kérdésekkel. Eltelt egy fél év, és most én válaszolok a ti kérdéseitekre.
Én csak azt kérem mindenkitől, hogy ne csak a saját hozzászólására kapott választ olvassa el, hanem a többeik kérdéseit és válaszait is, hogy ne kelljen ugyanazt leírni többször, ezt ha visszaolvassátok lehet tapasztalni, többször leírtam az édesítő szereket, a candida szakaszokat és még ki tudja mit. Ezzel egymást segítjük. Nagyon köszönöm nektek. :-)))))))))
Az nem is olyan vészes távolság. Remélem a párod megkapja a fizut és meg tudjátok oldani. Azért próbálj kérni egy széklettenyésztést a körzeti dokitól, nálunk is ez volt az első vizsgálat. Nem hinném, hogy nem mutatja ki a candidát, inkább az ellenkező esetet gondolom, hogy többet mutat mint amennyi a valós érték, de kevesebbet nem. És ez azért mégis ingyenes. Max ha ezen túl vagytok és az anyagiak "rendeződnek" akkor megnézeted a Prolaborban a véred.
Itt egyébként két értéket kapsz egy 3 hónappal ezelőti és egy jelenlegi eredményt. Itt a vérben a candida gomba ellen termelt ellenanyag szintet mérik. Így nem csak azt fogod tudni belőle, hogy most candidád van e, hanem azt is, hogy 3 hónappal ezelőtt volt e, kevesebb vagy több volt e. Ezért jó ez a vizsgálat.
köszönöm a válaszaid, nagyon rendes vagy, lehet már idegesítő is vagyok.
Akkor a lényeg, h a vérvétel az a legpontosabb, ugye?
Néztem, h hozzánk F.abony és T.füred van legközelebb.
Kb.100km mindkettő:-(
De ha egyszer megkapná az elmaradt fizukat a férjem, nem érdekel, h nem marad pénz, elmennénk vérvizsgálatra.
Hát nem vagyok nőgyógyász, de ha a hüvelyben több a gomba a kelleténél de még nem okoz panaszt, akkor szerintem kimutatható.
De mi van akkor, hogy a hüvelyedben normál számú a gombatelep, de a belekben és a szervezetben visszont túlszaporodot? Akkor ez nem derül ki a nőgyógyászati kenetből. Remélem érted mit akartam mondani.
Egyébként a gyógyzsertárban kapható intim candida teszt, amivel otthol 10 perc alatt megnézheted a hüvelyben van e candida panasz.
Bocs csak félig válaszoltam. A széklettenyésztésre egy példa.
A fiam 2009 decemberben negatív eredményt kapott a prolaboros vérvétel szerint. A széklettenyésztést a doki felírta (direkt nem mondtam neki, hogy vérvételen voltam). A tenyésztés eredménye szerint pedig a gyerekben ugyanannyi candida telep volt mint 3 hónappal ezelőtt. Na körülbelül ilyen éles kontrassz lehet.
Ennek az az oka, hogy a széklettenyésztéshez a mintavétel ha a gomba szaporodási fázisában történik, akkor mindenki esetében egyértelmű, hogy több telepet mutat. A másik oka, hogy az elhalt gombatelepek is ott vannak a székletmintában ezt viszont nem vállogatják a tenyésztés során.
De ettől függetlenül azért ez is kimutatja a candidát, csak nem olyan pontos.
Én azt olvastam, hogy egy kávét lehet inni, de általában a cikória kávét ajánlják helyette, mert ez koffeinmentes.
Szerintem a kávé a koffein és a csersav tartalom miatt nem annyira jó, mert az amúgy is kímélt gyomornak nem hiányzik. De elvileg egy iható így olvastam.
Még lenne egy kérdésem.
Ha hüvelykenetből nézik, nem vérből, az is elfogadható?
(Ha épp nincs hüvelyi panasz a gombától,de elküldjük a kenetet, attól még kimutatható vajon?)
Arra már fölírják a gombaölőt és a béltisztítót?
Tehát, ha a széklettenyésztés esetleg negatív lesz (már ha beutal a doki)az akkor nem 100%, ugye?
Kávét miért nem lehet inni?
Azért mert a tönköly búza a legigénytelenebb fajta, vagyis mondhatni a "jég hátán is megél", ezért nem kell vegyszeres kezelést alkalmazni a búzatáblán, és ez a legtisztább vegyszermentesebb búza. Ezért ezt ajánljuk. De a teljes kiőrlésű lisztek ugyanúgy jók, de ez a legjobb minőségű.
Sajnálom, akkor nézz körül, hogy nem csinálnak e voll mérést, vagy biorezonencia vizsgálatot esetleg.
A körzeti dokit is megkérheted, hogy írjon neked egy széklettenyésztést (ez ingyenes, de nem is 100 % biztonsággal mutatja ki).
Köszönöm.
Igen, közben rátaláltam.
Sajnos csak messze van tőlünk ilyen labor:-(
A tk búzalisztre azért kérdeztem rá, mert tönköly lisztet írtok gyakran, és azt hittem, csak az a jó.
Teljes kiőrlésű liszteket kell enni. Ebből süthetsz kenyeret is magadnak.
Babaprojekt valóban előbb helyre kell állítani a szervezetett. Sőt, ha nőgyógyászatia panasz, akkor a sexuális életet is fel kell függeszteni, amíg helyreáll.
www.plabor.hu nézd meg, hogy van e a közeletekben lehetőség.
Államvizsga és stressz. Tanulni kell természetesen, de aki már eddig eljutott nem szokták megfincogtatni. Én közgazdászként államvizsgáztam, és hál isten nem volt kötekedés a vizsgán. Kihúztam a 3-as tételt, mindjárt elmondtam az 1 és 2 es tétel nagy részét is hozzá és 5-re államvizsgáztam, ja és megvédtem a diploma munkámat, feldobáltam a fóliákat elmondtam a dolgokat feltetek 2 kérdést és már kész is volt.
Én az év végi vizsgáktól jobban paráztam. Ügyes leszel és kész.
Bocs kimaradt egy szó a mondatból.
zöldséget ehetsz, teljes kiőrléső élesztőmentes kenyeret csak max 2 szelet naponta.
Igen a zöldséget lehet sütni párolni és nyersen fogyasztani minél több a nyers annál jobb.
A köreteknél a heti egy a durum tésztára vonatkozik, bocs ha nem volt egyértelmű.
A kenyér azért fontos, mert telejs kiőrlésű lisztből készül ami tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Tehát a 2 szeletet megeheted naponta, ahogy jól esik.
Natur cukor nélküli joghurt. Naponta eheted (sőt a napi egy ajánlott is), zabpehellyel vagy natur cukor és szárított gyömölcs nélküli műzlivel.
Ami fontos még és ezt minden új lánynak írom, a fokhagyma kiválló gombaölő szer, ezért naponta lehet enni 1-2 gerizdet. A szaga és vérnyomás csökkentő hatása miatt célszerű este. Ha reggel veszed be, akkor hosszába és keresztbe felvágva mint egy szem gyógyszer lenyelhető vízzel és így nincs szaga sem. A fahéj is nagyon jó gombaölős szer, így ezt is lehet használni.
Sziasztok!
Írtam már korábban, még új vagyok a fórumon.
Olvasni már olvasom egy ideje, mert gyanús nálam a candida.
Havi-kéthavi szinte hüvelyi fertőzés és nagyfokú hajhullás.
Ezek a fő tüneteim.
Hol lehetne kivizsgáltatni magam borsodban, tudnátok segíteni?
Olvasgatom a diétás tanácsokat is.
Hát, nem könnyű dolog.
Teljes kiőrlésű búzalisztet lehet enni?
És ugye föl kell függeszteni nálunk a baba-projrktet?
Lassan egy éve rajta vagyunk, de a diéta, béltisztítás miatt majd, gondolom nem szabad.
Köszönöm előre a választ.
Köszönöm szépen!
Most én is iszom egy kávét ... és holnap teljes erőbedobással megkezdem ezt a kúrát. Nagyon izgatott vagyok és tettre kész.
A szüleik kollégája (26 éves fiú) 7 hete csinálja és azon kívül, hogy gyógyul nagyon klasszul peregnek le róla a kilók.
Megyek készülök az államvizsgára ... bár inkább olvasgatnék valami jó regényt.
Szép napot kívánok Neked és Mindenkinek!
Ok! Bocsánat!
Most akkor először csak ezzel a 4 héttel foglalkozom.
A szigorított diéta: zöldséget ehetsz csak max 2 szelet naponta. És a köreteket (barnarizs, köles, kuszkusz, hántolt árpa, durum tészta heti egyszer stb).
Az jó, ha 4 hétig csak zöldséget eszem? Ez elég egyszerű abban a tekintetben, hogy nem kell túl sok dologra figyelni.
A zöldségeket lehet sütni, párolni is, vagy csak nyersen? Persze úgy a legegészségesebb ... de egy pici változatosság azért jó lenne ... de csak, ha lehet ... (kivéve kukorica és sütőtök) ... A napi 2 szelet kenyérnél pedig gonodlom, jobb az 1 szelet.
Ezekeből a köretekből pedig egyszer lehet enni egy héten?
Remélem, ha estig válaszolok a leveledre, az még jó..
A colonoscopiát ne mondd le, mert az a jó, ha minél többféle vizsgálaton mész át. A colon hidroterápia is jól jön a terápia előtt, ha jut rá pénzed :)
Azt hiszem, ez volt sürgős, a többit este :)
Köszönöm, de nem jött semmi :( ..
megpróbálod ide átküldeni? ->zsozsu83@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok