Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
nakuttykurutty:) Jól bele nyúltatok most a szezonba, bár az időt, teliholdat és az egyebeket megérzem, de őszintén szólva engem most jobban leköt a pocaklakóm, így az ócska közérzetet inkább állapotomnak tudom be. :)
Viszont van egy érdekes orvosos történetem, de igazság szerint nem ide tartozik, hanem inkább olyan babás-mamás-szülős, fikázzuk az orvosunkat szerű. Pfude útálatos vagyok.
Anyuca, munka terén én lenni jogtudor. ;) De erről általában mélyen hallgatok és azt nyilatkozom, hogy főállású anyuka. :) Aztán jön a meglepetés... ;-)
Ó hogy csessze meg :(
Kezdődik mindennek a szezonja :/
Remélem nem lesz nagyon gázos teled!!!!!!!!!!!!
Hmm... Remélem így már beválik! Jó lenne, ha találnának megoldást! Bízom benne, hogy ez a gyógyserkombináció beválik.
Én megvagyok. Le vagyok fáradva nagyon. Bár hétfő óta nincsen roham, csak myoclonusok. Ennek egyelőre örülök, de ugye engem 6hónap múlva várnak vissza, addig az utóbbi hetek alapján még lesz... Főleg hidegben. A Raynaud-syndromam akkor előjön és epilepsziával meg asztmával együtt szépen "rákezdenek". Most hogy jó idő volt még 3nap is kirándultam, hegyekben, bicajoztam erdőben, kiélveztem az utolsó igazán jó időt. Az asztmám kicsit vacakol, a szívem viszont nem a legjobb, oda megyek kontrollra nem soká. De ha most hetente rohamozok, holott már kezdtem rohammentes lenni a nyáron, neurora is vissza kell mennem...
Sertant kaptam. Egyenlőre 2x fél szemet kell szedni. Ha nem jó vissza kell menni, ha jó akkor 1 hónap múlva kontroll.
Te hogy vagy?
Nah...
Tegnap eltörtem a bordám, ma voltam az orvosnál, mostmár 4 gyógyszert szedek az epire.
Röviden ennyi.
Blue:
Kedden megyek a klinikára. Randi :D ?
Én még 20 éves vagyok, de már dolgoztam jó pár helyen. Szépségszalonban testfestőként, tetoválószalonban bodypiercerként, most kutyakiképzőként, "újságíróként", nevelőszülői koordinátorként, fordítóként, és képzés alatt álló vakvezető kutyákat tesztelek, nomeg bemutatózunk. A szalonokban nem tudták, hogy beteg vagyok, az Alapítványnál viszont tudják. A munka ksiebbik része netes, a nagyobbik viszont fizikai kombinálva szellemivel.
Most talpmasszőr, és telefonos lelkisegítő tanfolyamokat szeretném elvégezni. Vakon, és epilepsziásan azokat is lehet csinálni. De nekem a kutyázás az életem, és szépen kijártam magamnak az utat, és a legfelsőbb körök közelében vagyok, biztonságos "pozícióban".
Melóhelyeimen tudtak róla. 1985-be takarítónőnek jelentkeztem, az üzemdoki azt mondta: attól még tud takarítani!
A létrázást hagytam csak ki, mást mindent emg tudtam csinálni. Melóidőbe nem volt rohamom, kis szédülés elmúlta után hamar helyre jöttem, folytattam a melót. Rehabos időm óta tudomásul veszik, van kolléga aki nem tudja( szerintem nem mondtam nekik). Akik kiadják a melót azoknak fontos tudni, olyan munkafázisba vagyok amit el tudok látni.
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?