Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Epilepszia - A teljesebb életért fórum

Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért

2420. moofly (válaszként erre: 2417. - Sirga)
2008. okt. 17. 11:32

Köszike!

Hihi!Ha ti fiatalodtok,én öregszem,hol futunk vajon össze?:D

2419. moofly (válaszként erre: 2414. - Lilimia)
2008. okt. 17. 11:31

Ugyi?-jól éreztem hogy öregszem.:)

Nem használok ránctalanítót,megoldom úgy,hogy éjszakára szorosan össze kötöm a hajam,az az oldal urányú ráncokat igazítja,a fülemre meg fél-fél kg súlyt helyezek,és sicc hanyadt az ágyba.Ez előnyös mosoly téren is,mert miután kibontom a hajam,egy jó ideig a fülem felé húzódik a szám,amit köznyelven mosolynak hívnak.:)

Szép becenevet adtál a sertannak!Én még nem gondolkodtam ilyesmin,de tuti kitalálok valamit.:D

Jelen tünetek az alkohol mennyiségének növelése következtében sok esetben előfordulnak.De lehet hiány tünet is.:P

Poént félre téve,sajna sok gyógyszert nem tudunk szedni az ilyen mellékhatások miatt,pedig lehet hogy jó lenne.De mire emelik a megfelelő szintig,már elviselhetetlen(jupíí mennek a hosszú szavak)

A keppránál kb. két nap után paplan alá figyeltem 12 órára.Még lesz emelve 1500-ra(500-0-1000)és nem tudom milyen haverságban lesz a lamotriginnel,de tuti zombi leszek.:S

Veled taláxunk a detoxban!:P

De majd tanúskodunk egymás védelmében.Vádlott:sertan drága és keppra szivem.-ez még nem becenév.:D

A többi gyogyó tettes társ..

Mindenkinek szép napot kívánok,vigyi magatokra!

..fúúj itt esik az eső..

2418. Sirga (válaszként erre: 2414. - Lilimia)
2008. okt. 17. 09:52

Hú, ez kemény! Emlékeztet arra, amit a Kepprával éreztem... :( Most egész jól vagyok, csak nonstop aludnék, és megvisel az időjárás. :/

Jobbulást mindenkinek!

2417. Sirga (válaszként erre: 2405. - Moofly)
2008. okt. 17. 09:51
Utólag is Isten éltessen! Öregedj csak - mi majd fiatalodunk! ;)
2416. lilimia (válaszként erre: 2412. - Moofly)
2008. okt. 17. 00:41
Tuti h nem mástól :D Arról tudnék :D
2415. lilimia (válaszként erre: 2414. - Lilimia)
2008. okt. 17. 00:40
Jah és még csak kedd óta szedem, ugyebár a 3. nap után szívódik fel teljesen a szervezetben, és még a duplájára kell emelni az adagot :D
2414. lilimia (válaszként erre: 2411. - Moofly)
2008. okt. 17. 00:39

Összeszámoltam hány poént sütött el Sertan drágám...

bágyadtság, memóriazavar, koncentrációzavar, szédülés, hányinger, nagyon hirtelen hangulatváltozások, és az hogy tényleg totál úgy érzem magam mint anno betépve.

2413. lilimia (válaszként erre: 2410. - Moofly)
2008. okt. 17. 00:36
Hát baromira öreg vagy...Remélem kaptál/kapsz ajándékba ránctalanítót... :D:D:D
2412. moofly (válaszként erre: 2407. - Lilimia)
2008. okt. 17. 00:19

Fúú az nem jó!

Akkor most ágyat kell nyomnod.A szédülés majd enyhülni fog.Nálam legalább is úgy volt.Biztos hogy a gyógyszertől vagy betépve?:D:P

Jobbulást,és ne repülj magasabbra!:)

2411. moofly (válaszként erre: 2409. - Lilimia)
2008. okt. 17. 00:15

Akkor nem csak én reagáltam rosszul erre a szerre..:(

No akkor jól tudtam ezt a leszoktatási időt.Neked hány mellékhatás jött ki?

2410. moofly (válaszként erre: 2406. - Lilimia)
2008. okt. 17. 00:13

Köszike!-óó boldog 3x :D

A manóba!Asszem öregszem:S

2409. lilimia (válaszként erre: 2402. - K.Ildiko85)
2008. okt. 17. 00:12

Én régen szedtem Depakinet, de nem volt jó. A mellékhatások is kijöttek és rohamaim is voltak.

Elvileg 5 év tünetmentesség után nyilvánítanak gyógyulttá vaéalakit, és rá 1-2 évre szoktak leállni a gyógyszerről lassan.

2408. moofly (válaszként erre: 2402. - K.Ildiko85)
2008. okt. 17. 00:10

Szia!Üdv te még új ember itt!:D

Csak valproátot szedtél eddig?Irigyellek,hogy ezt tudod szedni!Nekem semmilyen téren nem vált be.A mellékhatásainak nagy része megjelent nálam.Hab volt a tortán,mikor lamotrigint adtak mellé.

Véleményem szerint,kilenc év már olyan idő lehet,hogy meg lehet próbálni az elhagyást.Bár ebben a doki okosabb..

Nálam ez eddig szóba sem kerülhetett.:S

Még gyógyszerrel sem jó.:(

Egy ismerősöm öt év után elhagyhatta.Neki nem jött vissza.

Kívánom hogy megoldódjon nálad ez!Bár ha nincs semmi gondod a gyógyszerrel,szerintem nem lényeg az idő..

Pussz:*

2407. lilimia
2008. okt. 17. 00:09

Hát egyre gázabb a helyzt. Nagyon zavart vagyok és szédülök meg a memóriám nulla ltt. Rohamok ugyanúgy vannak. Men nem is tudom mik jöttek még elő. A bordám jobban fáj mint tegnap vagy tegnpelőtt, de hét ilyen egy törés.

Szóval totál be vagyok tépve ettől a szar gyógyszertől.

2406. lilimia (válaszként erre: 2405. - Moofly)
2008. okt. 17. 00:06
VÍííííí boldog szülinapot!
2405. moofly
2008. okt. 16. 23:57

Hajóó mindenki!

Kissé lemaradtam témákban,fonalvesztés lett az eredménye.Szóval remélem mindenki jobban van,meg jól,szuperebbül mint eddig.

Nekem nem rég volt randim a dokimmal,vissza adta a kepprát a lamotrigin mellé,most meg leszek áldva.Ma kellett volna alvásos EEG-re mennem,de rosszul voltam délután,és nem mentem.Majd kapok a pofámra.:D

Szóval zajlik az élet,de legalább jó idő volt.Utálom a hideget..

A változatosság kedvéért nem tudok aludni.Még pár percig ünneplem a szülinapom,és holnap örülök,hogy vénültem egy évet.:P

Nya kipofáztam magam,jó éjt mindenkinek!:*

2404. anyuca66 (válaszként erre: 2400. - Vadooc)
2008. okt. 16. 18:35
sok sok ezer ftokról hallok akik fogadnak orvost. El kell hogy lássanak ha az sztk-ba jársz. 20 éve nekem nem volt dokim, azóta volt néhány műtétem, és Nem Kényeztették azokat se jobban, mint aki tejelt.....
2403. anyuca66 (válaszként erre: 2395. - Lilimia)
2008. okt. 16. 18:27
Van egy ilyen mulatós nóta. :-)
2008. okt. 16. 15:46

Sziasztok!Én még új vagyok és szeretném megtudni, hogy szed e valaki Depakine Chrono 500mg tablettát?Ha igen mik a tapasztalatai?Hány év tünetmentesség után lehet leállni egy gyógyszerről?Én 23 éves vagyok és 9 éve szedem.Hála istennek nyolc éve tünetmentes vagyok, de az orvosom

még mindig azt mondja hogy sokáig kell szedni.De meddig?Kérlek titeket aki tud nekem segíteni válaszoljon.

2008. okt. 16. 14:52

Én vízilónak aposztrofáltam magam, mert be voltak dagadva iszonyatosan a végtagjaim és szörnyen néztem ki. :)

Asszem nem nagy baj, ha orvost kell váltanod, bár így a végén azért ez nem túl jó, de ennél rosszabbat szerintem nem nagyon foghatsz ki, bárki is az ügyeletes. A rendszerrel meg úgysem tudsz mit tenni.

A te idegeid egyébként hogy bírják a 3 gyermeket, meg a terhességet? Nem visel meg nagyon? Engem sokszor - szégyen vagy nem - még a kettő is lefáraszt, bár édesek nagyon. Főleg, mikor éjszakánként annyiszor felkeltem szoptatni 20 hónapon keresztül. Mindig kimerült voltam, de nem volt nagyrohamom, csak sok kicsi. Most már azért könnyebb, de most meg előfordulnak sajnos nagyok is az utóbbi fél évben, gyógyszerváltás eredményeképpen.

Én azért remélem, szép szülésed lesz, és nem fogják belőled kitaposni a babát és utána is minden ok lesz.

2400. vadooc
2008. okt. 16. 13:08

Nem, nem mind1iket szültem nála, csak a legkisebbet. Csak új rendszer van mostmár így vagy magánpraxisba jár a várandós anyuka, vagy SZTK-ba és ügyeletes orvosnál szül, mert aki nem ügyeletes aznap és bejön a szüléshez, azt a kórház nem fizeti ki ezért a kismamának mindent zsebből kell finanszíroznia. Vagyis az orvos aznapi bérét, a kórház használatot és trallalla. Ha viszont ügyeletesnél szül vki, akkor az normális TB szerinti történet.

De mi a garancia arra, hogy a magánorvosom bejön és nem lesz szabin, műtőben, az ország másik végében vagy mittudomén?

Sőt tudjátok mitet mondott az orvos, naésha epilepsziás anyuka, ha valami gond van ráfekszek a hasára és kinyomom a gyereket...;-) nem bájos?

Holis járok, még minimum 4 hetem van a teknőskorszakból hátra. :)

1ébként valahol felfogom a rendszer és a pénz összefüggését, de mint ember elítélem, főleg úgy, ha még pofátlan is hozzá a másik fél.

2399. süssfelnap (válaszként erre: 2397. - Vadooc)
2008. okt. 16. 11:52
Hát ez kedves tőle! Eddig mind3t nála szülted? Hányadik hétben jársz? Jól vagy egyébként?
2398. Sirga (válaszként erre: 2395. - Lilimia)
2008. okt. 16. 10:43
Semmi gond az állapotoddal: én se értettem! :DDD (Lehet, csak lemaradtam... Vagy nem ismerem a dalt. ;) )
2397. vadooc
2008. okt. 16. 09:25
Tömören összefoglalva: az orvosom akinél a korábbiakban szültem úgy döntött, hogy lead, mert nem voltam hajlandó éhségét kellően csillapítani.
2396. Bluelake (válaszként erre: 2395. - Lilimia)
2008. okt. 15. 20:41
Mik a tüneteid?
2395. lilimia (válaszként erre: 2394. - Anyuca66)
2008. okt. 15. 20:24
Egyre érdekesebb állapotban vagyok. Nem értem mit énekeltem :D
2394. anyuca66 (válaszként erre: 2389. - Lilimia)
2008. okt. 15. 19:24
Énekelted cikk.cakkba mentem haza...
2393. lilimia (válaszként erre: 2390. - Vadooc)
2008. okt. 15. 18:38
Mesélj :D
2392. Bluelake (válaszként erre: 2380. - Sirga)
2008. okt. 15. 18:38
Engem is elért a kínzó fejfájás...:S
2391. Sirga
2008. okt. 15. 18:26

Lilimia! Valaha én is szedtem Sertant, nekem nem okozott gondot. Mindenesetre remélem, hogy kitalálnak végre valami jó kombinációt!

A fejfájásom többé-kevésbé elmúlt. :)

Mindenkinek szép estét, tünetmentes napokat! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook