Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
Jelentem a KEppra csökkentése úgy néz ki bejött, az elmúlt két napban NEM VOLT ROHAM :D:D:D:D:D:D:D:D:D
A rosszhír viszont az h kezdek beteg lenni, és ha súlyosbodik akkor megint lesznek rohamok (az elmúlt 15 év statisztikája szerint). Csütörtökön megkapom az intratectet, hátha megdobja egy kicsit a szervezetem és nem leszek rosszabbul.
Ti hogy vagytok? Rohamok?
Blue:
Csütörtökön a III-as belen leszek kb 10-13-ig. Randi? :D
Még nem láttam fehér hollót, de megkockáztatom: találtam egy emberi neurológust! :)
Kérdés: előfordult már Veletek, hogy minden ok nélkül zsibbadni kezdett a karotok, lábatok? Pár napig reggel-este ezt éreztem, de csak a jobb oldalon. (Nem az ismerős dolog, hogy ami magasan van, az zsibbad, vagy hasonló.)
Majd írsz beszéd helyett :D
Amikor visszaálltam a Sertanra, két napig támolyogtam, ki se mertem menni az utcára.
(Pedig lemehettem volna a Balatonra, de tök mindegy volt, hogy hol nem tudok semmit a környezetemről)
Szegénykém :(
Lehet nem 8 orvos kéne, hanem 1, de normális. Bár ahogy olvasom ezt a fórumot, fehér hollóval előbb találkozhatunk, mint normális epi-orvossal.
Ez nagyszerű :)
Remélem sokáig tart ez az állapot.
Kedves sorstársaim!
Szeretném a figyelmetekbe ajállani , hogy az epilepsziások mér megjelentek az iwiwen is .A NAGYLELKEK KLUB név alatt bárki csatlakozhat. E klub továbbra is elérhető a www.epilepszia.try.hu oldalon vagy a régi aliasdjmv.5mp.eu -n . Az iwiwen és a honlapom is működik főrum! Kérek mindenkit hogy aki nem szégyelli és nem titkolja azt hogy epis nyugodtan jelöljön ill csatlakozzon e klubhoz hadd lássák hogy létezünk !!!
Köszi!! aliadj a kerge lemezlovag ki a kéz mely forgatja a bakelitet
Én olvasni neten nem annyira, inkább írni. Például én szerkesztem a wikipedia-n, meg a blogomon van pár cikk, bár ott nem konkrét leírás, hanem az újdonságok a kezeléssel, betegséggel kapcsolatban.( ha valakit érdekel: [link]
Egyébként 1-2hónapon belül lesz egy kisebb átalakítás és készítenék interjút 1-2 epis társammal (1 egyszerű teszt ki töltés, meg néhány kérdés) Természetesen lehet anonim is. De erről majd szólok, ha aktuális lesz és meglátjátok.
Olvaótársaim! Szoktatok rákeresni infókat a betegségünkről? Úgy érzem a "bőség zavara" van legalábbis nekem.
Pl : [link]
neurolap.hu
stb...
Én még ahhoz sem szoktam hozzá hogy kétévesen elvették a cumimat!-remélem igazad lesz,és megszokom a gyógyszert.De lehet,ha nem fujj indító szóval venném be,akkor nem is lenne olyan gáz..
Hát nem lett jó idő ma,(félre hallotta a fülem,amint az időjárásjelentő néninek félre hordott a szája)Pedig szivesebben lettem volna kint egy kicsit.Ehelyett aludtam majdnem egész nap.És most hogy felébredtem: aludni kéne máár..
Szerintetek nem lesz sok nekem 1500mg keppra,meg 300mg lamotrigin naponta?-már a felénél bamba vagyok.
Szerintem ugyanúgy ki leszek nyúlva,csak épp rángás nélkül..
Remélem a kommunikáció menni fog legalább annyira mint az ősembereknek anno.:D
Pussz mindenkinek! Vigyi magatokra!:)
És sikerült felpofozni szegény rohamozót?-mert akkor tényleg szimulált.
Sztem egy doki akkor csinál ilyet,ha meg van győződve az igazáról.
Vagy beteget így teszteleni?-tényleg tapétának való..
De sajna vannak és lesznek is még ilyen "furcsa" dolgok.Csak győzzék tűrni a betegek.:(
Jajjjj!
Ez inkább zsibbasztó.:D
És sikerült felvidulnod tőle?
Ettől csak a nyuszikás zsibbasztóbb,mikor a cukrászdába bejár két héten keresztül,hogy milyen torta van,meg mik vannak rajta.Az eladó nap mint nap ráteszi,amire a nyuszi rákérdez.A végén a nyuszi rávágja,hogy köszi,csak érdeklődtem..(ezt hosszú lett volna leírni,de ennyi a lényege)
Ki jön dombon gurulni?-hátha jó lesz.:D
Ha már utánzás... Engem most lehet! Tessék szépen példát venni rólam! Igaz, álmosabb vagyok, meg kicsit tompább, de jókedvű, és tünetmentes! :)))
Pusszantás Mindenkinek!
:(:(:(:(:(
Ne tessék utánozni! Legyünk mindannyian jól!!!
Milyen vizsgálat lesz?
Tegnap ezt a viccet mesélte nekem a barátnőm, hogy felvidítson:
Két süni megy az erdőben, az egyik meglát egy dombot. Mondja a másiknak: Naaaa guruljunk le és jó lesz nekünk!!! Erre a másik: Áhh nem, minek...
Másnap megint mennek az erdőben, megint ott a domb, és az egyik süni ismét kérleli a másikat, hogy guruljanak le, mert az jó lesz nekik. A másik megint tiltakozik.
Harmadnak ismét mennek az erdőben, a kis süni már nagyon kérleli a másikat hogy guruljanak le, mert az jó lesz nekik. Megint nem jár sikerrel.
Következő nap megint mennek az erdőben, és a kis süni már könyörög a másiknak hogy guruljanak le, mert az jó lesz nekik. A másik süni beadja a derekát, legurulnak, és jó lett nekik. :D
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?