Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
Ugyebár maxra emelték a Kepprát. Végeredmény: Tegnap 8 kisroham+1 nagy, ma eddig 7 kisroham.
Rumi mindet jelezte, és lekezelte, úgyh enyhén fáradt és streszes a drágám. Olyan bűntudatom van h túlstresszeltem, még ha akaratlanul is :(
Sziasztok!
Elmentem az új doktor nénimhez. Péntekre adott időpontot. Kérdezte, van-e gyógyszerem. Van. De, amikor mondtam, hogy nem írnak többet, felháborodott: "Ne mondjon ilyet!" Merthogy a körzeti orvos szerint lejárt a 6 hónap az április végi javaslat óta! :DDD
Jobbulást mindenkinek! Üdv. újra, Kiscsirke! puszi Kírának! :)
Megvolt tegnap az ENG, ma megkaptuk az eredményt. A sensoros idegekkel baj van, de a vizsgálat csak 9-10 nap múlva mutat valós eredményt.
Én továbbra is arra szavazok, hogy csak a hosszú görcs miatt lett gagyi, és ha tornáztatom akkor rendbejön.
Rohamok vannak, a fejem pokolian fáj, a derekam, és a jobb kezem+lábam szintén. Nagyis vagyok.
Blue:
Nekem is voltak már ilyen napjaim. Idegesítő...
Húúú, jó sokat írkáltok. De végre témánál vagyunk. Mindi gfeljövök ide, bele-bele olvasok, de sosincs valahogy időm Kíra mellett végig olvasni Titeket. De örülök, hogy működik a fórum végre. És bár voltam bunkó, hogy leszóltam ezért másokat, mert nem idevaló dolgok voltak is, de úgy látszik megérte.
Én mostanság egyébkén nem vagyok jól, de szerintem nem az epi, hanem a vérnyomásom cseszekszik, mert szédelgek, tegnap meg alig láttam, káprázott a szemem. Nem tudom mi lehetett. Lassan mennem kell kontrollra, meg gyógyszert íratni. Lehet beszélek a dokival sokak tanácsára, és csináltatunk valami vizsgálatot.
Hát üdv mindenkinek. Ja, van itt valaki, aki olvassa a babanaplómat? Csak érdekelne pár vélemény, de azt ne ide írjátok le, nem szeretném ha miattam lenne itt ide nem illő dolog. Előre is köszönöm.
Gratula! De jó! Te is "vezető beosztásba" kerültél? Örülök! :)))
A hangulatod? ... Szerintem fogd a hormonokra! Egyelőre. Később az időjárásra, ... ;)
Persze...
Na az ENG laborba jó fej az a 2 asszisztens. Holnap majd írj, ha meglesz az eredmény!
Dehogy mentünk! Az ügyeleten semmit nem csinálnak, amit meg igen azt is elcseszik...De ezt te tudod a legjobban...
Igen, holnap ENG, aztán vmikor kontroll.
Amúgy nekem még Martian ajánlotta, hogy 1 mentős mondta, hogy ha valakinek görcsben van a keze legjobb, ha van otthon Magnéziumos pezsgőtabletta.
Mondjuk nekem mostanában nem kellett, mióta ITO után új lett a gyógyszerelésem nem volt kézgörcs, ami komolyabb lett volna.
A polineuropathya gyakorlatban úgy néz ki, hogy tök jól vagy, aztán hirtelen lebénul valamid. Az idegek úgy döntenek, hogy ők most károsodnak. Emiatt vakultam meg. Kezem is és a lábam is 2-2x volt miatta lebénulva.
A polineuropathyával semmit nem lehet csinálni. Lehetetlen kezelni, csak akkor ha előjött, és lebénul vmilye az embernek. Akkor jön a fizikoterápia, és a gyógytorna. Hjamm meg a Magne B6, Poly B, és a sima B6 is segítenek valamennyit.
Nekem a bal halántéklebenyemben van a gócpont, így nekem meg minden jobboldali. Jobbra estem amíg nem volt Rum, a szemeim jobbra felakadva, a jobb oldalam jobban görcsöl és rángatózik, és mindig jobbra ugrik ki az állakpcsom a roham kezdetekor.
Rohadtul idegesít most hogy Anya beindult a kezemre, de nem mondhatom hogy le van szarva, mert szükségem van a kezemre, és tudom hogy igaza van, és megint a poli a hibás, de nem akarom. Próbálom gépelés közben is használni, de nem nagyon megy. Azért tornának jó.
Kiegészítjük egymást :D Neked a bal oldalad gagyi, nekem a jobb :D
Rohammal hogy állsz?
Tegnap jött hoxás barátném, aztán meg másik bartátosnő. Anita is epilepsziás, bpd-s, stb...
Ülünk az ágyon, vígan beszélgetünk, Rumi meg elkezd nyüfögni meg járkálni de olyan hangon mintha nyúznák. Nah oké roham lesz. Volt is kettő, de a második után nem oldódott a jobb kezemről a görcs. Este fél 6-tól hajnali 4ig görcsben volt. Most is elég merev meg normálisan nem is tudom mozgatni, stb...
Este 11 körül szintén csüccs az ágyon, filmet néztünk. Mintha valami remegne az ágyon. Hozzáértem Anitához és görcsben volt.
Az volt a komoly az egészben, hogy ha rohamunk van utána kiakadnak az emberek, de mi viccet csináltunk belőle, és így annyira nem tragikus. Rájöttem h a családom dramatzálja túl. Holnap is menni KELL a neurológiára ENG-re hogy megnézzek nem e megint a polineuropathya szemétkedik.
Tök jól kibeszéltük a halucinációinkat, a rohamainkat, meg minden szart és közben röhögtünk. Lehet már ez is beteges :D De jól esett...
Én mindenkit remekül megértek, meghallgatok, próbálok valami információt adni, ha tudok, de van aki kiérdemelte, hogy egyszerűen ignoráljam...
Nem ítélkezek, hanem egyszerűen nem figyelek.
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?