Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Epilepszia - A teljesebb életért fórum

Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért

2240. lilimia (válaszként erre: 2239. - Martian)
2008. szept. 28. 23:06

Az, hogy aki epilepsziásan gyereket vállal felelőtlen, és szándékosan tönkreteszi a gyereke életét, valamint kockáztatja h beteg lesz, kiteszi annak, hogy lássa az édesanyját rohamozni, stb...

Sőt már önmagában felháborító, hogy édesanyákat mertél "szidni".

Megjegyzem nagyon sok epilepsziás nőnél a terhesség és a szülés elmulasztja a rohamokat...

2239. Martian
2008. szept. 28. 22:51

lilimia most direkt a kedvedért elolvastam azt a részt a fórumban

Megmondanád kérlek, hogy mi is volt ott az ami megsértett téged?

2238. lilimia (válaszként erre: 2237. - Martian)
2008. szept. 28. 22:35
Próbáld már meg különválasztani a két témát! Személy szerint engem is megbántottál, és 2 ismerősömet, akiknek linkeltem az oldalt...És még ki tudja hányan olvastak bele éppen akkor a fórumba, és azért nem írtak mert meglátták hogy te miket írtál!
2237. Martian
2008. szept. 28. 22:22

lilimia akkor én két ember vitatkoztam Sirgával, kiscsirkével.

Elfajult a vita, és elhúzódott.

Én a végén leírtam, hogy ha valakit megsértettem akkor itt és most bocsánatot kérek.

Hogy hasonlítható össze ez azzal, hogy valaki visszaélt 3 ember bizalmával őket átverte, becsapta.

Május óta kb.4 embernek adta ki magát, és megvezetett minket.

Bluelake egyszer az ITO-ra is került miatta.

Rákot, haldoklást hazudni hónapokig, több névvel beszélgetni, és mindannyiszor átverni a másikat, ezt összehasonlítani azzal a vitával?!

De lilimia szép kerek a világ, elférünk egymás mellett, és ha neked ez a véleményed rólam, akkor én ezt elfogadom.

2236. lilimia
2008. szept. 28. 22:07
Szomorú, és aljas dolgot tett moofly, de nem elhanyagolható, hogy Martian milyen mélyen megsértett talán mégtöbb embert.
2235. Bluelake
2008. szept. 28. 21:42
SOHA nem szoktam szívódni és másokkal vitázni. Most közbe kell szóljak! MEg kell védenem Martian-t Ti most újak nem ismeritek. Amikor én jöttem, már rég itt volt. Barátkoztunk többen, majd megjött a ma már sokat említett személy (moofly) anno másnéven. Szépen elkezdtünk 4esben barátkozni. Megszerettük, majd jött hogy haldoklik. Én személy szerint mikor megtudtam rákos és 1hónapon keresztül minden estémet azzal töltöttem, hogy rávegyem/vegyük menjen bele a műtétbe. Én komplett klinikát állítottam neki össze, csak hgoy segítsek. Aztán ez az ember akit barátnak tartottam, agyvérzéseket kapott, műtétei voltak. Hihetetlen borzasztó storíykkal állt elő. Martian nehezebben viselte a gyásza miatt, de mindannyiunknak nagyon fájt. Aztán jött a kemoterápiás időszak amikor vigasztaltuk, sírtunk mert szenvedett. Végül 2hétig érzelmileg teljesen lenyomott mindenkit azzal hogy ő nem bírja öngyilkos lesz. Végül megtette. Ez volt a történet. Ebből SEMMI sem igaz. Soha nem volt rákos és azt amit hónapokon keresztül MSN-en minden este bemesélt magáról, abból semmi nem volt igaz. Érzelmileg mindenkit kihasznált és átvert. A 4. ember már nem is jár ide épp moofly miatt, egy életre csalódott. Én sem akartam, de reméltem új emberekkel és a régiekkel ugyanúgy folytatjuk. Csakhogy visszatért... Persze joga van itt lenni mindenkinek, csak például Martian nehezen viseli, hgoy mindenkit átvert éjszakákat sírtunk tanakodtunk gyászoltunk és mindezt egy szépen felépített hazugság miatt... Martianból most a fájdalom beszél az ellen, aki ezt okozta. Ezt tényleg meg lehet érteni... Mindenki másképp dolgozza fel, egyikünk lelépett és máshol dolgozza fel, másikunk még mindig szenved, én meg próbálok felülemelkedni és itt vagyok.
2234. lilimia (válaszként erre: 2233. - Martian)
2008. szept. 28. 21:39
Olvasd el még egyszer amit írtam, és gondolkozz!!!
2233. Martian
2008. szept. 28. 21:27

lilimia azt, hogy én gyáva vagyok, és sajnáltatom magam ezt miből gondolod?

Amúgy ez az átverés nem csak engem érintett, akkor a többiek is tehetnek róla, és megérdemelték?

Az hogy gyászolok tény nem akartam ezzel senkit semmit elérni, ha erre gondoltál.

Nem nagyon értelek, hogy miért estél így nekem, és miért sértegetsz.

2232. lilimia (válaszként erre: 2230. - Martian)
2008. szept. 28. 21:09

Egy olyan ember véleményét rólam, mint te, még ha pozitív is, semmisnek veszem.

Megérdemelted a pofont moofly-tól, mert te is megpofoztál másokat!

2231. lilimia
2008. szept. 28. 21:07

Martian

Visszaolvastam jó néhány oldalt. Te is sok embert megsértettél, akkor milyen jogon nyafogsz? Undorító, és végtelenül szemét dolognak tartom, hogy másokat bíráltál azért mert epilepsziásan gyereket vállaltak! Egyszerűen gusztustalan és felháborító megnyilvánulás volt a részedről.

Nehéz elfogadnod, hogy van aki meri élni az életét annak ellenére hogy beteg, csak mert te gyáva vagy hozzá? Igen...Gyáva vagy és a végletekig sajnálod magad!

2230. Martian
2008. szept. 28. 21:04

lilimia én rendszeresen olvasom a fórumot, és én egy normális emberkének ismertelek meg

tisztellek és becsüllek, ezt már korábban be akartam írni, csak eddig az olvasó üzemmódban voltam (épp moofly miatt) :)

2229. Martian (válaszként erre: 2228. - Moofly)
2008. szept. 28. 20:51
hát épp ez az, hogy nem az a lényeg, hogy te megértsd hanem, hogy ne tehesd meg ezt mással
2228. moofly (válaszként erre: 2226. - Lilimia)
2008. szept. 28. 20:33

Ezen a fórumon nem-ahogy Martian mondá-"szemétkedtem"csak leírtam a gondolataimat,érzéseimet is.

Azokat lényeg,hogy én értem..

2227. moofly (válaszként erre: 2224. - Martian)
2008. szept. 28. 20:30

Ez egy fórum,bárkinek bármiről!

Ezt a témát én mind elismertem,bevallottam,indokoltam.(2091,2096)

És bocsánatot is kértem..

2226. lilimia (válaszként erre: 2224. - Martian)
2008. szept. 28. 20:30
Miért nem szóltatok Hoxának? Ő igazságot tett volna...
2225. Martian (válaszként erre: 2223. - Lilimia)
2008. szept. 28. 20:24
ja és lilimia csak, hogy a hab a tortán és a cseresznye a tetejére még, hogy én egy rákos embert gyászolok már egy éve, és ezzel ő tisztában volt
2224. Martian (válaszként erre: 2223. - Lilimia)
2008. szept. 28. 20:22

lilimia látom nem vagy tisztába, hogy mekkora dologról van szó, hogy ezen nem csak én borultam ki, hanem mindenki aki érintve volt az ügyben

csak annyit dióhéjban, hogy májusban a messengeren negyed magammal beszélgetünk kis idő múlva azt mondta, hogy agyrákja van

ettől kezdve hónapokig azt állította, hogy műtik, sugarazzák, kemo stb., és haldoklik

mi ezt végig aggódtuk vele, ha napokig nem jött Márk néven a barátjának kiadva magát írt, hogy épp kórházban van és rosszul van, de nagyon

pár héttel ezelőtt pedig azt írta elege van és rá másnap a barátja nevében azt írta, hogy öngyilkos lett

ezután még pár névvel belépett a netre, és barátkozott velünk, de ekkor már kezdett gyanús lenni, és aztán le is bukott

nem akartam kitalálni ennyire, de aki a halállal viccel nem érdemel mást

2223. lilimia (válaszként erre: 2220. - Martian)
2008. szept. 28. 20:11
Menj el pszichológushoz, ne fórumozz, ne higyj, és ülj amíg tart a hiszti. Problémák megoldva...
2222. moofly (válaszként erre: 2220. - Martian)
2008. szept. 28. 20:05
Hol is kezdem??
2221. moofly (válaszként erre: 2214. - Martian)
2008. szept. 28. 20:04

Üdv kedves olvasó!

Gondolom te is tudod,hogy nem véletlenül írtam azt a "szeretjük egymás dolgot"

Ami a "sztorit" illeti,akit érdekel,lükverc pár oldal.:)

A fekete vagy a szines tollakra gondolsz?

Amúgy meg jön a tél,kellenek a tollak.:D

Köszönöm a figyelmet,további szép estét mindenkinek!:*

2220. Martian (válaszként erre: 2219. - Lilimia)
2008. szept. 28. 20:00

Igazad van csak látom, hogy moofly ott kezdi az ahol nálunk abbahagyta, nem mondom kikre gondolok, ha akarják ők elmondják.

Moofly olyan mértékű lelki sérülést okozott nekem, hogy abból mostanában nem fogok tudni kimászni. Elment a fórumozástól a kedvem egy időre, és ezért van, hogy régen írtam, és soká fogok.

Moofly az emberekbe vetett hitemet alapjaiban rengette meg. Ez van.

De egyszer majd felállok, és okosabban, és tapasztaltabban élem tovább az életemet.

2219. lilimia
2008. szept. 28. 19:53
Nem érdekel engem mi volt régen. A lényeg az, hogy most olyan hozzászólást írtál, ami provokatív jellegű.
2218. Martian (válaszként erre: 2217. - Lilimia)
2008. szept. 28. 19:45

lilimia én régi fórumos vagyok, csak rég írtam, úgyhogy légyszíves kímélj meg az ilyen véleményektől

írtam is, hogy rég írtam épp ezért

azt, hogy ki szemétkedett itt a fórumon, hát erről kérdezd meg mooflyt egy elég érdekes sztorit fog neked mesélni

2217. lilimia (válaszként erre: 2216. - Bluelake)
2008. szept. 28. 19:36

A troll egy fórumos szakszó.

Troll=olyan emberek, akik csak akkor szólnak a témához, ha van mibe/kibe belekötni. Csak kötekedni, és másokkal szemétkedni jár egy-egy topicba...

2216. Bluelake (válaszként erre: 2215. - Lilimia)
2008. szept. 28. 19:28
Ki? vagy mii troll?
2215. lilimia
2008. szept. 28. 19:21
Egy újabb troll...
2214. Martian (válaszként erre: 2195. - Moofly)
2008. szept. 28. 19:02

üdv rég írtam, csak nem tudom megállni

moofly kettőt mondanék ahhoz amit írtál:

egy tévedsz, nem szeretjük egymást max.kedveljük pár kivétellel, másrészről meg imádsz idegen tollakkal ékeskedni

köszönöm a figyelmet, és maradok megint csak olvasó

2213. lilimia (válaszként erre: 2212. - Bluelake)
2008. szept. 28. 18:49
Facskó Andreánál vagyok.
2212. Bluelake (válaszként erre: 2211. - Lilimia)
2008. szept. 28. 18:31
Szemészeten kinél vagy? Én Balázs Erzsébetnél voltam, egy ideig szerintem oda nem kell mennem. Elég a többi klinika...
2211. lilimia (válaszként erre: 2210. - Bluelake)
2008. szept. 28. 18:09
Én csak a szemészeten, belen, és neun. De ez is elég...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook