Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
Az, hogy aki epilepsziásan gyereket vállal felelőtlen, és szándékosan tönkreteszi a gyereke életét, valamint kockáztatja h beteg lesz, kiteszi annak, hogy lássa az édesanyját rohamozni, stb...
Sőt már önmagában felháborító, hogy édesanyákat mertél "szidni".
Megjegyzem nagyon sok epilepsziás nőnél a terhesség és a szülés elmulasztja a rohamokat...
lilimia most direkt a kedvedért elolvastam azt a részt a fórumban
Megmondanád kérlek, hogy mi is volt ott az ami megsértett téged?
lilimia akkor én két ember vitatkoztam Sirgával, kiscsirkével.
Elfajult a vita, és elhúzódott.
Én a végén leírtam, hogy ha valakit megsértettem akkor itt és most bocsánatot kérek.
Hogy hasonlítható össze ez azzal, hogy valaki visszaélt 3 ember bizalmával őket átverte, becsapta.
Május óta kb.4 embernek adta ki magát, és megvezetett minket.
Bluelake egyszer az ITO-ra is került miatta.
Rákot, haldoklást hazudni hónapokig, több névvel beszélgetni, és mindannyiszor átverni a másikat, ezt összehasonlítani azzal a vitával?!
De lilimia szép kerek a világ, elférünk egymás mellett, és ha neked ez a véleményed rólam, akkor én ezt elfogadom.
lilimia azt, hogy én gyáva vagyok, és sajnáltatom magam ezt miből gondolod?
Amúgy ez az átverés nem csak engem érintett, akkor a többiek is tehetnek róla, és megérdemelték?
Az hogy gyászolok tény nem akartam ezzel senkit semmit elérni, ha erre gondoltál.
Nem nagyon értelek, hogy miért estél így nekem, és miért sértegetsz.
Egy olyan ember véleményét rólam, mint te, még ha pozitív is, semmisnek veszem.
Megérdemelted a pofont moofly-tól, mert te is megpofoztál másokat!
Martian
Visszaolvastam jó néhány oldalt. Te is sok embert megsértettél, akkor milyen jogon nyafogsz? Undorító, és végtelenül szemét dolognak tartom, hogy másokat bíráltál azért mert epilepsziásan gyereket vállaltak! Egyszerűen gusztustalan és felháborító megnyilvánulás volt a részedről.
Nehéz elfogadnod, hogy van aki meri élni az életét annak ellenére hogy beteg, csak mert te gyáva vagy hozzá? Igen...Gyáva vagy és a végletekig sajnálod magad!
lilimia én rendszeresen olvasom a fórumot, és én egy normális emberkének ismertelek meg
tisztellek és becsüllek, ezt már korábban be akartam írni, csak eddig az olvasó üzemmódban voltam (épp moofly miatt) :)
Ezen a fórumon nem-ahogy Martian mondá-"szemétkedtem"csak leírtam a gondolataimat,érzéseimet is.
Azokat lényeg,hogy én értem..
Ez egy fórum,bárkinek bármiről!
Ezt a témát én mind elismertem,bevallottam,indokoltam.(2091,2096)
És bocsánatot is kértem..
lilimia látom nem vagy tisztába, hogy mekkora dologról van szó, hogy ezen nem csak én borultam ki, hanem mindenki aki érintve volt az ügyben
csak annyit dióhéjban, hogy májusban a messengeren negyed magammal beszélgetünk kis idő múlva azt mondta, hogy agyrákja van
ettől kezdve hónapokig azt állította, hogy műtik, sugarazzák, kemo stb., és haldoklik
mi ezt végig aggódtuk vele, ha napokig nem jött Márk néven a barátjának kiadva magát írt, hogy épp kórházban van és rosszul van, de nagyon
pár héttel ezelőtt pedig azt írta elege van és rá másnap a barátja nevében azt írta, hogy öngyilkos lett
ezután még pár névvel belépett a netre, és barátkozott velünk, de ekkor már kezdett gyanús lenni, és aztán le is bukott
nem akartam kitalálni ennyire, de aki a halállal viccel nem érdemel mást
Üdv kedves olvasó!
Gondolom te is tudod,hogy nem véletlenül írtam azt a "szeretjük egymás dolgot"
Ami a "sztorit" illeti,akit érdekel,lükverc pár oldal.:)
A fekete vagy a szines tollakra gondolsz?
Amúgy meg jön a tél,kellenek a tollak.:D
Köszönöm a figyelmet,további szép estét mindenkinek!:*
Igazad van csak látom, hogy moofly ott kezdi az ahol nálunk abbahagyta, nem mondom kikre gondolok, ha akarják ők elmondják.
Moofly olyan mértékű lelki sérülést okozott nekem, hogy abból mostanában nem fogok tudni kimászni. Elment a fórumozástól a kedvem egy időre, és ezért van, hogy régen írtam, és soká fogok.
Moofly az emberekbe vetett hitemet alapjaiban rengette meg. Ez van.
De egyszer majd felállok, és okosabban, és tapasztaltabban élem tovább az életemet.
lilimia én régi fórumos vagyok, csak rég írtam, úgyhogy légyszíves kímélj meg az ilyen véleményektől
írtam is, hogy rég írtam épp ezért
azt, hogy ki szemétkedett itt a fórumon, hát erről kérdezd meg mooflyt egy elég érdekes sztorit fog neked mesélni
A troll egy fórumos szakszó.
Troll=olyan emberek, akik csak akkor szólnak a témához, ha van mibe/kibe belekötni. Csak kötekedni, és másokkal szemétkedni jár egy-egy topicba...
üdv rég írtam, csak nem tudom megállni
moofly kettőt mondanék ahhoz amit írtál:
egy tévedsz, nem szeretjük egymást max.kedveljük pár kivétellel, másrészről meg imádsz idegen tollakkal ékeskedni
köszönöm a figyelmet, és maradok megint csak olvasó
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?