Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Indol3c® - I3C - Indol-3-Carbinol készítménnyel kapcsolatban?
Köszi előre is :)
Nem régiben kiderült, hogy hpv 11 alacsony kockázatú és hpv 52 magas kockázatú vírusom van.
Elvileg beoltanak pedig már 29 éves vagyok és úgy tudom ilyenkor már nem is hatásos főleg ha már fertőzött vagyok. Kinek mi a tapasztalata?
Eddig immunerősítek, mi a leghatékonyabb a sok közül? Mennyire kell megijednem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Megértelek teljesen de hidd el, hogy nem lesz semmi baj és szülhetsz is.
Nekem tavaly karácsony előtt 3 nappal közölte a dokim az eredményt és azt, hogy januárban műtét.Az egész évvége sírással és fájdalommal telt most meg már el is felejtettem.Így lesz nálad is.
Szia,
köszönöm, hogy írtál. 29 éves vagyok és még nem szültem, bár a doki azt mondta, hogy még szülhetek és, hogy nincs semmi baj. Még soha nem műtöttek ma kell mennem az altató orvoshoz és nagyon félek a műtéttől is de az eredménytől még jobban. Leírni nem tudom mi zajlik le bennem.
Szia Jucus,
nekem P4-em volt és HPV, év elején műtöttek,azóta minden szűrésem negatív.Ez még rákmegelőző állapot, örülj, hogy megműtenek,nem fogsz semmit érezni,ne félj.Műtét után erős görcseim voltak mint egy menzesz és vérzés.
Sziasztok,
a citológiai eredményem p3 cin3 lett. Nagyon kétségbe vagyok esve! A jövőhéten műtenek ha valaki hasonló helyzetbe van kérem írja meg, hogy mire számítsak!
Köszönöm
sziasztok
azt meg tudná nekem mondani hogy a tipizálásom szerint nincs HPV-m viszont szemölcseim vannak....ez hogy lehet? :(
Sziasztok,
meg kell nézetni valóban milyen tipus, nem biztos, hogy szemölcseid lesznek, sőt ha nincs akkor valószínű nem az a változat.A méhnyakrák kialakulása miatt járj utána.Nekem mondjuk volt méhszájsebem amit nem éreztem de ugye kiderült vizsgálatkor, rákszűrésnél meg kimutatták a méhnyakrákot okozó HPV-t.Volt műtétem most minden negatív majd lassan megint megyek kontrollra.
Sziasztok!!
Gyakori felfázásom volt elmentem kivizsgáltatni magam, és a végén a nőgyógyásznál kötöttem ki..
Ő végeredményben csak jót mondott teljesen rendben voltam, szó szerint ezt mondta"Én nem mondanám hogy magának bármi betegsége lenne, minden okés a vizsgálat alapján". Aztán megejtettünk egy rákszűrést.. Aztán felhívtam mert nem nagyon jött eredmény és annyit mondott hogy HPV-t találtak nálam...
De nekem nincs sebem, sem szemölcsöm semmi, egyszerű felfázásom. Remélem valaki tud tanácsot adni..
elhatároztam, h ma elmegyek rákszűrésre... fél éve nem voltam.... utoljára p2-esem volt hpv-vel........be vagyok sz@rva...... :))))
a hpv-met nem kezeltem vagyis immunerősítőt meg ilyeneket nem szedtem....
szurkoljatok légyszi! köszi :)))
HPV-vel fertozott 33 éves férfi vagyok.
Nincs szemolcsom, és semmi tunetem.
De akitol elkaptam annak méhnyakrákja volt korábban.(ez később derült csak ki)
2007-ben kaptam el.
2008-ban megfertoztem vele a kovetkezo barátnomet (ekkor derult ki, hogy az elozo barátnom hordozta a virust)2009.ben szetmentunk.
Azota eltelt egy év, nem éltem szexuális életet.
Most ujra barátnom van, és félek, hogy a virus bennem van, és még mindig aktiv..
Szeretném megtudni, hogy hol tudok
VIRO AKTÍV TESZTET csináltatni?
Azaz nem csak azt szeretném kideríteni,
hogy van-e bennem hpv virus (mert valoszinuleg bennem van) hanem azt,
hogy MELYIK TIPUSA,
és FERTOZO VAGYOK-E VAGY SEM.
A Viro aktív teszt ezt mutatja ki.
(Budapesten a koruti hpv centrum nem csinál már ilyen tesztet, tegnap megkérdeztem oket)
Hol lehet ilyen tesztet vagy hasonlot csináltatni európában? Bármilyen országban jó lesz, és kerul amibe kerul.
Tudni szeretném, hogy fertőzőképes állapotú virust hordozok-e, ha bennem van még egyáltalán.
Emellett érdeklődnék,
MIKET EGYEK?
Milyen ételek, milyen vitaminok, kiegészítőket kell egyek, hogy erősítsem az immunrendszeremet?
HIV fertőzöttek immunerősítő gyogyszerei esetleg beszerezhetőek-e a számomra, ha igen hol, és mik azok? (nem vagyok HIV fertőzött, de tudom, hogy ők nagyon erpős immunerősítőket kell, hogy kapjanak)
Köszönöm a figyelmet, és a segítséget!
T.
hát te nem bíztad a véletlenre! :)
de örülök hogy van remény!!! :)
de ahogy írtad kitartás kell hozzá, mert nem olyan könnyű megszabadulni tőle!!! :(
Sziasztok.
Kora tavasszal jött elő három nemi szervi szemölcs rajtam. Augusztus elején találtam rá erre az oldalra és itt olvastam milyen módszerekkel próbálkoztak mások a kiirtásra.
Megvettem mindent amiről csak olvastam. és szünet nélkül kitartóan kezelem magam a mai napig.
Az első hónapban elkezdtem viszketni és mintha csak etettem volna ezeket a szemét kis vírusokat, jöttek elő sorba újabbak és újabbak.. három helyett már vagy 30. kisebb nagyobb, válogatás nélkül mindenhol. gát, végbélnyílás, kis és nagyajkak... mintha nem a kiírtásukon fáradoztam volna, hanem a táplálásukon.. Mielőtt felbukkant egy újabb viszketett előtte a helye és pár nap múlva már ott dudorodott egy újabb példány... ennek ellenére ádáz harcomat folytattam tovább. Két hónapig inkább csak szaprodtak egyre több lett.De aztán meglett az eredmény!!!!
Szépen, lassan változás állt be.. egyre több tűnt el, volt-nincs. Hurrá! Érdekes, de az eltűnés nem a felbukkanás sorrendjében következett be, teljesen összevissza- mindenféle logika nélkül, de a lényeg, hogy hatott a kezelés.
Leírom pontosan miket használtam... mi hozta meg a várt eredményt.
Mindezzel bombáztam a vírust:
Ezüst klorid- ittam és kentem vele. Két üveg fogyott eddig belőle + van fújós változat - amivel egyszerűbbé vált a helyi kezelés.
greafut mag kivonat - eddig két üveggel kentem rá.. eleinte csípett aztán később nem.
Béres csepp + C vitamin az 500 asból napi 2-3-4 db másfél hónapon keresztül.
proporisz - ittam- kentem.
propolisz tablettát szedtem
Bíbor kasvirág - szirup,- ittam - finom!
zöld tea krém.. kentem és kentem és kentem
zöld tea tabletta - belsőleg
fokhagyma tabletta - belsőleg
aloa vera gél. kentem és kentem
Richtofit herpesz elleni gél
egiferon
tefaolaj
kamillatea, ittam és borogattam
zöld tea ittam és borogattam
calli tea ittam és borogattam
sunbrisee olaj ittam és borogattam- (nagyon csíp, de nagyon erős vírusirtó)
az ezüst-klorid szórófejes üvegébe töltöttem ezüstklorid-ot, abba csepegtettem teafaolajat, béres cseppet, greafutmagolajat, propoliszt és ezzel alaposan befújtam.
amikor ez beszívódott kentem rá egiferont.
Az egiferon 1000 ft körül van 1-2 max 3 napig elég. jóval olcsóbb és nekem bevállt a Richtofit herpesz elleni gél is- ez csak 400 ft a Herbaházban.
Minden wczés után rákentem valamit. zöld tea, vagy egiferont- vagy aloa vera gélt. Mindig mindig kentem...
és szedtem
c vitamin 500-as 2-3-4 db/nap
propolisz tabletta 1-2-3 db/nap
bíborkasvirág szirup - finom!
Béres csepp- két üveggel eddig
propolisz kb fél üveggel eddig - inkább kentem vele.
zöld tea tabletta napi 1-2 db
fokhagyma tabletta 1-2 naponta.
a calli tea - tisztító tea -sejtszintig tisztitja a szervezetet tetőtől-talpig. 3 liter tea 3 napig elég. 40 féle gyógyfű van benne.
Én azt mondom nincs lehetetlen, csak nem szabad feladni még akkor sem ha látszólag semmi eredmény... Belsőleg immunerősítés, és mivel a vírus bőrön keresztül fertőz, így bőrön keresztül bejuttatni a vírus ellenes szereket. Kitartóan, folyamatosan. Sok sikert mindenkinek és kitartást!
hát nekem is megjött az eredmény és azt mondta a doki (telefonon) hogy negatív lett.......ez most hogy lehetséges?
akkor mik ezek a szemölcsök??? a kövi héten megyek hozzá, kíváncsi vagyok mit mond erre, de én ezt már nem értem akkor.....
vagy van másfajta nemi betegség aminek a tünetei szemölcsöket okoznak???????
Sziasztok!
Nálam majdnem kialakult a méhnyakrák-az utolsó pillanatban mentem orvoshoz.
CIN III volt az eredményem kétszer műtöttek.
Csináltattam egy HPV tesztet,hogy megtudjuk-melyik típusa támadott meg-de nem találtak HPV-t
Hogyan lehetséges ez??
Csináltassak még egy tesztet??-
Az orvosom azt mondta,okozhatta egy helyi fertőzés is a betegséget.
húú hallod ez nagyon durva!!!
de miért van az hogy így szaporodik? nem tudják megállítani? erre nem mondanak semmit a dokik? mert ez szerintem nem állapot, hogy folyamatosan műtétre jársz!!!!nem beszélve arról hogy ez mennyi pénz és fájdalom! a 30db-ot mennyiért szedték le?
nekem meg még mindig nincs meg a tipizálásnak az eredménye....mér 2. hete hívogatom a dokit, de mindig csak azt mondja, hogy 2 nap múlva hívjam....
igen, hetfon volt a mutet. most szenvedek megint. le sem szedte az osszeset, mert igy is kb. 30at szedett le, es azt mondta, tobbet nem lehet, mert nagyon leterheli a szervezetet. viszont azt mondta, h a huvelyemben is van -remek- es el kell mennem vegbel tukrozesre, mert valszeg a belemben is. tehat meg legalabb egy mutet var ram.
kozben megtudtam azt is, h a mehszajam sem valami szep, valszeg azt is muteni kell.
ez az oda-vissza adogatas viszont egyre jobban aggaszt. meg egy orvos sem tudta nekem rendesen elmagyarazni. most akkor ha en meggyogyulok vegre egyszer, akkor barmikor visszakapom a paromtol, aki elvileg hordozo, es nem lehet vele semmit csinalni? vagy hogy van ez? es ha mondjuk gyereket szeretnenk?? ovszerrel csinaljuk azt is?
hát legalább valami jó hír is van! :)
jó is az ha van valaki aki az ember mellett áll.
végül is megműtöttek?
sziasztok
nekem a multkor elmagyarazta a doki, h miert van ez igy, de nem ertettem igazan. elvileg akkor lenne a legtobb ertelme, amikor a lanyok meg el sem kezdik a nemi eletet azt mondta. volt olyan ismerosom, aki mar megfertozodott, es ugy adatta be az oltast, es elmult neki. azt mondta az orvos, h erre 50% az esely. 50% meg h semmit sem er. en nem fogom beadatni, mert nincs ra penzem. viszont ugy hallom, h Kaposvaron a 12 eves lanyoknak beadjak, es csak az elso oltas egy reszet kell fizetni, a tobbi ketto meg teljesen ingyenes.
nalam valtozatlan a helyzet, illetve csak egyre szarabb, ugy latom, mintha a huvelynyilasom tele lenne ilyen szemolcsokkel, meg belul is erzek egy parat. hetfon megyek a mutetre nagyon felek! foleg h utana mennyire lesz rossz mert a multkor nagyon rossz volt :(
meg a mensim is jol kiszurt velem, mert egy hete kesik, es ha hetfoig nem er veget, akkor ugye nem tudnak muteni. ma ugy nez ki, h meltoztatik megjonni, utolso pillanatban...
viszont a parommal kibekultunk :) ennyi a jo hir :)) es nagyon jo :)
Utánaolvastam, ezt találtam:
A megelőzés egyik leghatékonyabb eszköze a védőoltás, amelynek két típusát lehet ma Magyarországon elérni. Az egyik 2007-ben törzskönyvezték, és a HPV 16-os és 18-as típusai által okozott méhnyakrák ellen nyújt védettséget a 10-25 év közötti fiatal lányok, nők számára. A 2006 óta elérhető másik típus a négy leggyakoribb HPV-típus (6-os, 11-es, 16-os, 18-as) okozta megbetegedésektől védi a 9-26 éves korosztályt, bár később más vírustörzsek ellen is hatásosnak bizonyult.
Lehet ettől még be lehet adatni idősebb korban is csak lehet nem olyan hatásos.
megvan ennek az a veszélye, hogy az ember nem figyel oda rá, nálam pl nem derült volna ki, ha nem megyek el rákszűrésre. nem is tudtam, hogy létezik ilyesmi, és azt sem tudtam, hogy a hólyagok leszáradása után is bennem maradt, azt hittem, ha volt is valami egy hét alatt túlestem rajta. pedig utána még legalább egy évig bennem volt, és az idő alatt akár fertőzhettem is...
ráadásul úgy tudom, van, hoyg férfiaknál sincs semmi küldő jele, nyilván én is úgy kaptam el, hogy azt hittem, a partnerem egészséges. ráadásul nem egyéjszakás kaland volt.
az utóbbi időben gondolkoztam azon, hogy beadassam-e magamnak a HPV elleni oltást, de úgy tudom, az csak az egyik fajtája ellen véd, és nagyon sok fajtája van...
További ajánlott fórumok:
- Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk!
- Drága örökösök - beszéljünk róla
- Érden élők fóruma-gyertek sokan, beszéljünk bármiről!
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Kinek van hasonló baja?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?