Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? fórum

Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
2011. júl. 27. 12:29

Sziasztok!

Nekem évekig voltak szemölcseim, mindig lézerrel szedettem le. Egy pár hónapja nincs egy sem, de sajnos tudom, hogy ez nem jelent semmit, bármikor visszajöhet. Viszont szeretnék kérdezni tőletek valamit, hátha valakinek van tapasztalata az indol3c nevű kapszuláról.(ami elvileg felveszi a harcot a szemölcsök ellen) Én még tavaly rendeltem meg interneten, és egy egész dobozzal beszedtem. Aztán abbahagytam, majd február környékén allergiás tüneteket vettem magamon észre. Elmúlt, de pár hónap múlva visszajött. Azt mondta az orvos, hogy 8O %-ban a tabletta lehetett a felelős, most ott tartok, hogy teljes tesztet kell csinálni allergiára. Soha életemben nem voltam allergiás semmire, most mégis viszkető kiűtések vannak a bőrömön. Valaki próbálta már ezt a tablettát, és tapasztalat?

527. Norcyka
2011. jún. 19. 15:17
Negatív lett a rákszűrés :) Legközelebb 6 hó múlva kell menni :)
526. Veronika27 (válaszként erre: 525. - Ametiszt25)
2011. jún. 1. 22:02
Igen, szerintem se halogasd, nehogy tovább terjedjen!
2011. jún. 1. 17:20
Igen,most hogy jobban belemélyedtem,mindenhol fizetős az első hpv szűrés. Akkor nem lenne az,gondolom én,ha a rákszűrés eredményem nem lenne jó...mivel költözöm Miskolcra,ott kell néznem nőgyógyászt. Mert az eredményért oda jobban vissza tudok menni. 8ezer ft-ért találtam egy magánrendelőt,oda volt időpont 2 hét múlva. Minél előbb el szeretnék menni.
524. Veronika27 (válaszként erre: 523. - Ametiszt25)
2011. jún. 1. 16:02
Úgy tudom, a teszt mindenhol fizetős.
523. Ametiszt25 (válaszként erre: 522. - Ametiszt25)
2011. jún. 1. 15:58
A bőrgyógyászom is sztk-ba rendel,de neki fizetni kell a tesztért...
522. Ametiszt25 (válaszként erre: 521. - Veronika27)
2011. jún. 1. 15:55
Én is sztk-ba voltam,mindkét orvoshoz kell időpontot kérni. Ezekszerint nőgyógyászhoz mentél. Én is oda megyek.
521. Veronika27 (válaszként erre: 520. - Ametiszt25)
2011. jún. 1. 15:34
Én nem magánrendelésre mentem, hanem a közrendelőbe, nőgyógyászhoz, mert a bőrgyógyászatra időpontot kell kérni, a másikra meg nem. Legalábbis nálunk.
520. Ametiszt25 (válaszként erre: 519. - Veronika27)
2011. jún. 1. 14:07
Én is bízom benne! Neked ezt a nőgyógyász mondta? Szerinted melyikhez érdemesebb menni? Bőr-vagy nőgyógyászhoz? Bár nálunk mindazt megcsinálja ingyen a nőgyógyász,mint amit 5500ft-ért a bőrgyógyász.
2011. jún. 1. 09:59

Reméljük a legjobbakat:)

Nekem nem tipizálták, a doki annyit mondott, hogy ez a gyenge változat.

Majd írd meg, hogy mi volt.

518. Ametiszt25 (válaszként erre: 517. - Veronika27)
2011. máj. 31. 19:42
A páromon semmi tünet. Tudom ez még nem jelent semmit. De elmegy ő is vizsgálatra. Bár szerintem ha nálam kiderül melyiket kaptam el, ugyanaz van meg benne is. Egyelőre azt tudom tenni,hogy immunt erősítek és ecsetelek. :) A párom pedig kivizsgáltatja magát. A nőgyógyászati rákszűrésem eddig mindig jó volt, gondolom ha odabent elterjedt volna,akkor rossz eredményt kaptam volna. Elmegyek egy nőgyógyászati hpv szűrésre is, már kértem időpontot. S csak abban bízom hogy alacsony kockázatú lesz :)
517. Veronika27 (válaszként erre: 516. - Ametiszt25)
2011. máj. 31. 15:25
Enyém is elkapta, rajta majdnem egy évvel később jöttek ki...
516. Ametiszt25 (válaszként erre: 515. - Veronika27)
2011. máj. 31. 13:09

Szia!

Van párom, 10 éves a kapcsolatunk. De ezek a szemölcsök már olyan fél-egy éve ha rajtam vannak. Eddig sem védekeztünk óvszerrel,szerintem meg már felesleges. Még várok az eredményre, szedem az immunerősítőt és a kencét is használom, de a párom is elmegy majd szűrésre. Szerintem ha már bennem van, akkor teljesen úgysem irtható ki a szervezetből =/ de annak örülök,hogy semmi viszketés, semmi terjedés nincs, sima bőrszínű kicsi dudorok.

515. Veronika27 (válaszként erre: 514. - Ametiszt25)
2011. máj. 31. 12:28

Bizony, hpv-d van, az a fajta, amelyik csak kinövéseket okoz. Nekem ugyanez volt, viszont viszkettek is, amíg előjöttek, utána már nem. Nekem a Condyline kevés volt, de neked lehet elég lesz. Több, mint fél év, mire elmúlik, sokszor maga a szervezet győzni le mindenféle kezelés nélkül. Viszont ha gyenge az immunitásod, akkor kell a kezelés.

Partnered van? Védekezni kell, muszáj az óvszer :/

2011. máj. 29. 10:28
Sziasztok! Nekem 2éve jött ki 4 kis szemölcs a szeméremdombon. Nem viszket,nem éget,bőrszínűek. Nem az a karfiolkinézetű,hanem laposak.Elmentem bőrgyógyászhoz,és adott rá egy gyógynövényes kencét. Kenegettem egy évig,de nem múlt. Nemrég voltam nőgyógyásznál rákszűrésen,megvizsgált,odabent egy szemölcsöt sem látott. A rákszűrés eredménye jó lett. Visszamentem egy másik bőrgyógyászhoz,aki vett mintát a szemölcsökből,írt fel Condyline-t és immunerősítőt. Volt valakinek hasonló esete? Hogy csak pár db szemölcs alakult ki,nem viszketett,nem terjedt el? Lehetséges hogy ez a hpv-nek egy enyhébb változata? Az immunerősítőt és ecsetelőt köv héten tudom kiváltani. Remélem használni fognak!
513. dancsa
2011. ápr. 27. 17:02
sziasztok. 40 éves vagyok, 24 éves koromban egy rákszűrésen fedezték fel a hpv virust nálam, ezzel együtt a méhnyakam rákmegelőző állapotba került. Megműtöttek, levették a külső méhszájat és a méhnyakat. időben voltam. akkor már volt egy 3 éves lányom, és 7 éve született még egy. Azért ha az éves rákszűrésre megyek, 2 hétig tiszta ideg vagyok.
512. 06bfdda89d (válaszként erre: 511. - Aki75)
2011. ápr. 27. 13:55

"az antibacteriális biztosan jó, azokat nem teszteltem..."

Nincs kedved tesztelni?:)

"Otthon nincsenek multirezisztens bacik...jobb lenne ha nem is nevelnénk ki őket, ezért nem szeretném ha otthon mindenki speciális fertőtlenítőszerrel mosna kezet... "

Öh...na igen...Így már nekem is valami dereng...Szerintem volt erről szó az első félévünkben...Hopp!Meg is van.Ott nagyon kritizálta a tanárnő,hogy hiába virucid/bactericid/fungicid/mindencid...mert ugye ki az,aki a megfelelő ideig mossa a kezét...Persze megint szidta a szakácsokat.:DDD (kedvenc témája volt:)Nem igen volt olyan étellel átadható fertőzés,ahol ezt ne mondta volna,vagy valami hasonló utalást...Huh...:P Aztán mikrobin a férgekkel ijesztettek be,3.félévben meg az egészet kutyulva ránkzúdították...Klassz mi?:DDD

"A háztartás nem kórterem, műtő:) "

Az lehet,de pont ma hallgattam mikrobi előadáson (ÁOK),hogy mindenhol "kaki" van...:DDD Erről mi a véleményed?(Hepa A volt a téma:)

"szappannal is csökkenthető a csíraszám... "

Ez szerintem nagyon megnyugtató hír...:)Hivatalosan is átadható ez,vagy ez nem igazán tankönyvi?Ha érted,hogy mire célzok...

Meg mondok is egy példát: ma (tudod jól mit tanulok...) elhangzott egy olyan mondat,hogy nyers zöldséget se együnk.(szintén hepa A vonatkozásban)Na gondolhatod,hogy lefordultam a székről...:)

"Ja igen, hatalmas bicnic... óriási lehetőség a pánikkeltés..."

Ehhe-he-he...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Ok!:)

511. aki75 (válaszként erre: 512. - Spéci Nőci)
2011. ápr. 27. 08:55

Szia:)

Ennyi kérdés:)

A szilárd szappan tele van tápanyaggal:) az antibacteriális biztosan jó, azokat nem teszteltem...de ha van benne fertőtlenítőszer, akkor remélhetőleg elöli a bacikat.

Otthon nincsenek multirezisztens bacik...jobb lenne ha nem is nevelnénk ki őket, ezért nem szeretném ha otthon mindenki speciális fertőtlenítőszerrel mosna kezet...

Professzionális szerekről van szó, egészségügyi környezetbe kifejlesztve...

A háztartás nem kórterem, műtő:)

Az influenza cseppfertőzéssel terjed... a kézmosás hasznos és fontos, de szappannal is csökkenthető a csíraszám...

A levegő útján terjedő vírusról van szó...így csak kiegészítő megelőzési mód a kézmosás....

Ja igen, hatalmas bicnic... óriási lehetőség a pánikkeltés...

510. 06bfdda89d (válaszként erre: 510. - Aki75)
2011. ápr. 21. 14:33

:)

Na ja.

Figyelj csak...Gondolkoztam ezen,amit mondtál...Én sem értem.És ha már én sem értem,ne is csodálkozz,ha aki nem tanulta nem érti...Szóval mi az igazság ezzel a kézmosással kapcsolatosan?Most ha én kimegyek a fürdőbe,fogom a folyékony átlag szappanom,azzal én a látható szennyeződéseken kívül lemosom a bacikat és vírusokat is?Vagy csak akkor,ha fertőtlenítő kézmosóm van és azt az előírásnak megfelelően használom?És az is igazából elöli őket és azért megoldás...

2011. ápr. 19. 11:48

Idesüss,mit hoztam neked:

[link]

A kis édes...:D

508. 06bfdda89d (válaszként erre: 507. - Aki75)
2011. ápr. 19. 11:45

Ja igen,azt én is hallottam.:)

Na ja...A bacik legalább élnek...:)))Meg van köztük aranyos is.Tényleg...én még aranyos vírusról nem is igen hallottam...:O Na jó...hacsak nem a csunya bacikat bántja.Tudod: az én ellenségem ellensége az én jó barátom...:DDD Öh...ez persze lehet,hogy pont itt nem annyira igaz...:)

Ja,meg az édi,ha baci oltó injekciós tűnek használjuk őket!:)

507. aki75 (válaszként erre: 506. - 06bfdda89d)
2011. ápr. 19. 08:24

Köszönöm a vírusokat:) bár jobban szeretem a bacikat...

A CDC.goc-ra gondoltam, több tanulmány is készült a témában, amerikában elfogadott eljárás a kisfiúk körülmetélése.

506. 06bfdda89d (válaszként erre: 505. - Aki75)
2011. ápr. 18. 14:38

:)Na hali!:)

Hát...ennyire nem érdekel a téma...Vagyis a bacikat meghagyom neked,kedves kollega!;)Meg a vírusokat is!Na jó...azért nem teljesen...:)

Amúgy meg...Erre gondoltál?

[link]

505. aki75 (válaszként erre: 504. - 06bfdda89d)
2011. márc. 27. 19:59
A fityma szövetében jól szaporodnak a vírusok, főleg a HIV vírusa. Több tanulmány is van ezzel kapcsolatban.A CDC honlapján nézz körül:)
504. 06bfdda89d (válaszként erre: 302. - Aki75)
2011. márc. 24. 14:09

Pedig az USA-ban milyen elterjedt szokás!Anyagod van az állításaidról?(Esetleg.Köszi!:)

/Nálunk domináns lehet a félelem/

503. 7529edede9 (válaszként erre: 502. - Gabri85)
2011. febr. 28. 20:41
Neked is meg kell nézetni a HPV-t mert hiába gyógyul meg a párod ha te fertőzöl.Magánúton megnézik neked is.
502. Gabri85
2011. febr. 28. 19:08

Sziasztok!

Párom nickjével írok(fiú vagyok),ezért ezer bocs előre is.Kérdésem,hogy ő HPV-gyanús,egyenlőre még nem tuti semmi,de ha ő neadjisten az,akkor ugye valószínűleg én is?És ha igen,honnan tudom,h amikor gyógyult lesz-mert az lesz,más eset szóba sem jöhet-akkor nem fogom-e visszafertőzni,illetve,h én fertőzhetek-e egyáltalán és biztos-e,hogy én is elkaptam,lehetséges-e ez?

Kicsit sok ez igy együtt,bocsánat.

Segítségeteket előre is köszönöm,üdv:B.

501. Gabbis
2011. febr. 24. 21:40

Helo.Kis segítséget szeretnék kapni. 2 hete fedeztem fel magamon egy kis elváltozást.El is mentem másnap orvoshoz, ott megállapították, hogy szemölcsök( nagyon kicsik voltak), lefagyasztotta őket, majd kaptam kenőcsöt, 3 nap kenés után, már alig látszott vmi. Csak egy bajom, van, hogy Londonban vagyok, ami egyrészt jó, mert minden ingyenes volt, még a krémet is ingyen kaptam. Csak nem tudom, h milyen tesztet (kenet, vér) csináltak, csak annyit írtak az eredményeimre:( 4nappal!!!később), hogy minden ok. Szerintetek a típus meghatározás várhat még 2 hónapot?

Köszi a segítséget

500. Veronika27 (válaszként erre: 488. - CCBarbi)
2011. febr. 21. 22:28
Combon, az eléggé tág, de hol?
499. Veronika27 (válaszként erre: 492. - Mancuriai)
2011. febr. 21. 22:26
Az én dokim is ugyanezt mondta.
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook