Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
oh, akkor még boltot kell célozni, sebaj:)
Köszcsi!!
Remélem fini lesz!
Én nem csináltam még!De jól hangzik, és ki is próbálom.
A könyv ajánlottnak 5dkg-t ír..de szerintem nem árt sokat, a 10dkg..
ki is próbálom:)
Vaniliás cukrot nagy bűn beletenni, mert cukor?
Ezen a cukros témán gondolkodom, de nem is eszem cukrot..mióta ez megy..semmit!nagyon furcsa!A csokit is megbirom állni, pedig azt hittem, hogy függő vagyok.Igaz a tegnapi Anyum-tortája nagyon csábított,de
annak is tudtam nemet mondani.
Nem furi, hogy meg van az ember nélküle?!!
Halihó!!!
Géptanom volt már megint, és nem vittem más kaját, csak 1-eseket. Hehe. 81,5kg vagyok!!! A "csak" az elég szubjektív, a mérlegelőmhöz képest:CSAK. Majd vasárnap vezetem be az aktuális eredményt, mert nem akarok két naponta a mérlegre ugrálni. (a heti egy nekem elég motiváló).
Mentem aludni, mert éjszaka nem volt rá alkalmam. (koleszos élet "kiváltsága"). Aztán bumlizok a leányzómért.
Jóóóóó ez a kompenzáció!!! No nem mintha bűnözni akarnék, de mintha elfújták volna a húsvét miatti bűntudatomat. :)))
Hív az ágyikó.... pusy
Köszcsi!Rendi vagy!:)
A múlt héten 5napig nem ittam, 6.nap este megittam, és 7.nap reggel mentem elöször..
Magától ennyire nem megy..
Megpróbálom!
Húú baba, nagyon kevés idelye iszok...kérlek hagyd abba, itt még nem lehet gond! Nálam azért volt nehéz mert 6 évig minden nap ittam....
Amikor megszakitottad tudtál menni? Bár ha keveset ittál nem hiszem.
Ja, a másik ,hogy totál felborult a háztartásom,állandaón tiszta viz voltam,bevoltak dagadva a kezeim,lábam... a sok hajtástól..nem egészséges...
Nyugodtan kérdezz! Nézzük meg, hogy reagál a szervezeted! Nyomasd a sok folyadékot, rostos gyümiket ezerrel ;) És ne add fel ha esetleg 1 napig nem kell menned....de az is lehet semmi gond nem lesz;)Kitartás!!!
Ezt a teát,december óta iszom, megszakításokkal( 1-1 hét kimaradt).
Megfogadom a tanácsodat, és leállok.
A gyümi evéssel nincs gond, mert a délelöttöm csak abból áll.
Lehet hogy majd jönnek a kérdések....:)
Köszike!
Próbáld ki baba!:)
Ügyeskedj te is!:D
Te mióta iszol hashajtót?
Nekem a 6 év alatt teljesen leállt a perisztaltika....nagyon megszenvedtem mig eljutottam ide...de ugye ez valhol érthető...csak azért próbállak lebeszélni róla mert én tudom emnnyir nehéz visszaállni ennyi év után.
Készülj fel, hogy lehet nem lesz hatás azonnal, türelem és kitartás kell ehhez is...
Sok folyadék, és gyümi...nekem meg kellett ennem napi 5-6 narancsot,mert az nagyon rostot..
viszont kerülnöm kellett a zabkorpát,mert abban hiába sok a rost, ha a beleid nem mozognak, székrekedést fog okozni...nem is ehettem sokáig..és most hogy pár napig azt ettem, igencsak nehézkes volt még mindig...szal ne egyél túl sokat igy ez elején. sok folyadék, gyümi zöldség...Bármi van kérdezz, segitek!
Ügyeskedj!
odafigyelek az ivásra, napi 2 l-t mindenképp megiszom.
lehet, hogy áttérek egy időre a délelőtti gyümievésre és több korpás ételt fogok csinálni.
é is "bébiadagnak" érzem ezeket a mennyiségeket. Persze 50g túró elég egy szendvicsre, de amúgy másra vagy csak magában nem. Én eleinte próbáltam betartani a megadott adagokat, de egy uzsonnára 50g túró nem volt elég, így volt, hogy 2-3x is ettem egy délután.
Igazad lehet, nem veszem meg a 3.doboz teát, megpróbálom, hogy sok folyadékkal(mert nem ittam eddig max, ha 1 liter összejött egy nap, a diéta óta akár 3 is) mire megyek tea nélkül!
Köszi,hogy elmondtad, hogy te min mentél át!
Én bevallom ezeknek kb a dupláját eszem...szerintem ez baby adagnak felel meg...nem?
Lehet rosszul csinálom:(
eleinte nekem se ment...mivel a belek mozgása teljesen leállt a hashajtótól...hosszú idő amire visszaáll a normálisra!
Amúgy én is azért kezdtem el annó,mert nekem se ment max 1 héten 1×...de én tudom, hogy akkor nem ittam eleget, elégtelen volt a rost fogyasztásom...szal odafigyelésel és türelemmel lehet ezt is orvosolni, de nem fog helyrejönni 2 nap alatt:(
Nem túl egészséges baba...
Amúgy azt nem tudom még, hogy, ha pl tejbezabit csinálok, akkor a könyv szerinti 1 adag korpa (20 g) kevés, ilyenkor lehet többet is beletenni?
Vagy, ha túrót ennék, ott is 1 adag 50g, de ha csak túrót + gyümölcsöt összeturmixolsz, nem lehet több a túró? Gondolom ezek az adagok ételek elkészítésére vannak kitalálva, nem?
Bocsi, én nem akartam rosszat tanácsolni!
Csak nekem természetes úton nem ment, így maradt a tea.
Én is gondoltam már pl arra, hogy mi van akkor, ha megszűntetik a teát.
De nekem az élelmiszerek variálásával, ill.rost dús ételekkel sem ment:(
Én most hagytam abba a hashajtózást 6 évig szedtem bogyókat, ittam teát....már nekem se sikerült magamtól elmenni...totál leállt a működés nálam is!
De én belefáradtam, meg nem is egészséges!
lassan 3 hónapja nem iszok semmi ilyet..lehet nálam is ezért lassabb a fogyás!
Nagyon sokat sznvedtem utána, hogy abbahagytam...de rgyre jobb!
Nagyon sok idő mire visszaáll....és odafigyelés!
egy csomó mindent nem is ehettem hosszú ideig ert fogja ....
Én nagyon sok gyümit, és zöldséget eszem, és viszonylag sok tejterméket..mégsem, akkor mi hiányzik?
És nem csak a diéta óta, hanem már nagyon rég..
az ilyen teákban hashajtó van,megszokja szervezet és után nagyon nehéz lesz viszaállitani a normális működésbe, ne vegyél ilyet! Én ittam nagyon régen szűzteát évekig....utána nagyon sokat szenvedtem, hogy viszaálljon minden...nem éri meg!!!
a narancs sokat segit, azt egyél minden nap 3-4 db-ot!!!
hát szerintem az én szervezetem már igen csak hozzá szokott, pedig szoktam szünetet tartani.
Ez a 2. dobozom.
De ha nem iszom..nem tudok, oda menni, ahova naponta kéne.
azért nem jársz wc-re mert nem eszel semmi olyat ami segiten!
Zöldségekben,gyümikben sok a rost...ha ennéd őket nem lehetne baj!!!
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához