Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
1624. Mókica (válaszként erre: 1622. - Rika)
2007. máj. 2. 11:41
Ügyeske vagy!!! Csak igy tovább!!!:D
1623. Mókica (válaszként erre: 1616. - Sizsu)
2007. máj. 2. 11:40
Jól nézel ki anya:))) Gratulálok!!!;))
1622. rika
2007. máj. 2. 11:14
Sziasztok! Nagyon jó kedvem van...:) a kolleganőm megkérdezte, hogy fogytam-e mert ő úgy látja...:)a munkahelyemen senki sem tudja, hogy fogyozóm..:) Én is ettem tegnap 2gombóc fagyit...:( de nagyon jól esett. a Napi 5 kajcsit még mindig nem tudom tartani. Ma is most eszek először. Ezzel kezdenem kellene valamit.
1621. sizsu (válaszként erre: 1620. - Menyó)
2007. máj. 2. 11:05

Köszike!

Gratula a kitartáshoz, remélem, hogy majd lesz időd cseverészni néha!... A fagyi jó ötlet, azt én is rendszeresítettem a fagyóba, van diétás is, tök jó, csak az a baj, hogy a család a zsírosat kultiválja jobban. :))) Léptem tanulni.

Ügyi legyen MINDENKI!!!

Ha valakinek van még pozitív élménye mérleg, centi, vagy csak szép a napja az írja meg, hadd legyen jobb kedvünk!!! :)))

pusy

1620. Menyó (válaszként erre: 1616. - Sizsu)
2007. máj. 2. 10:55

Szia Sizsu!

Jaj, drága ne haragudj, hogy mostanában nem jártam erre, de nagyon sok a melóm és nem nagyon tudok fórumozni. :-(

A programot csinálom, bár mostanában egy kissé kilengtem. A hétvégén ünnepeltünk így eszegettem mindenféle kaját, de örömmel tapasztaltam, hogy nem jött semmi vissza! :) Igaz lentebb se ment, de legalább nem nőtt a leadandó kilók száma! Tornázgatom, bár sajnos nem elég rendszeresen, de igyekszem hetente többször.

A majális miatt meg ne parázz én is ettem vattacukrot (banánosat) sőt friss meleg krumplis lángost is. Nagyon jól esett és nem fogok ezért bűntudatot érezni.

A lényeg, hogy mértéket tanulunk szép lassan és nem zabálunk feleslegesen!

Ja és fagyit mi szoktunk néha napján a vacsi végén (nem helyett) enni, persze nem nagy adagot kb. 1-1,5 gömbnek megfelelő mennyiséget. Beosztással él a ...! :))

Ne légy elkeseredve és pláne ne add fel! Szerintem már többet értünk el mintha el sem kezdtük volna! Az egészséges életmódért mindig érdemes tenni.

A vizsgákhoz pedig egy jó nagy kalappal!!! :))

1619. sz.agi
2007. máj. 2. 10:31

A majális engem is bűnbe vitt,egy kis pogácsa,meg csoki.

A búzadarának mennyi az indexe,kettes szakaszban szerintetek ehető.Találtam tegnap,egy túrós kuglóf receptet,és kell bele 5 dkg búzadara.

1618. pokocska
2007. máj. 2. 10:27

Helló!

Hát igen, a májális, a hosszú hétvége...és lassan itt a vizsgaidőszak is! Én tanulás közben szeretek enni, illetve állandóan ehetnékem van! :o( Félek is rendesen! Próbálok majd olyasmit enni amit szabad és próbálom majd nem túlzásba vinni, de nehéz lesz! A majálist is megállhattam volna, de barátokkal mentem és nem akartam különcködni sem, na meg jól is esett!

1617. Fiona
2007. máj. 2. 10:25
Én jó kislány voltam. Én csak belenyaltam a lányom fagyijába, és elég is volt. A majálison pedig sült csirkecombot ettem.
1616. sizsu
2007. máj. 2. 09:59

Halihó!!!

Csajok!!!

Kedves fórumalapító: MENYÓ!!! Meg mindenki!!!

Hol vagytok?

:((( Én is majálisoztam: kolbi kenyérkével+vattacukor+kürtöskalács+fagyika... Jézusom de szar így leírva látni, és még csak nem is teljes a lista. áááááááá De mától jó kislány vagyo!!! Leszek. :)

Nem is mérlegeltem, majd csak vasárnap, már annak is örülök majd, ha nem kell új eredményt írni a mérlegelőmbe. :(

Meg a vizsgaidőszak persze, hát az sem segít...

1615. Zsanna1 (válaszként erre: 1614. - Véné)
2007. máj. 1. 16:50

Kb 10 kilótól szeretnék megszabadulni, úgy gondolom menni fog. Bár be kell vallanom ma vétkeztem egy nagyot. Ettem egy sütit ultra édeset. De képzeljétek, nagyon rosszul esett, kifejezetten undorom lett. Holnap csak salátázom kis húsival és futok egy nagyot.A töltöttkáposzta, amit főztem nagyon finom.

Nagyon jó volt olvasni a fórumon, hogy micsoda sikerélmények vannak már. Be vallom őszintén, ez számomra elég motiváló.

1614. véné (válaszként erre: 1612. - Zsanna1)
2007. ápr. 30. 19:17

Szia!

Egyszer sütöttem zabos palacsintát. Nagyon finom lett, Bár én fele zabpehely fele norbi liszt-tel készítettem. A többi ua.,mint a normál palacsinta. tojás, tej, szódavíz, pici oliva, tengeri só, folyékony édesítő (ha édeset szeretnél) Szerintem lehet csak zabpehelyből vagy zabkorpából is.

1613. sizsu (válaszként erre: 1612. - Zsanna1)
2007. ápr. 30. 13:50

Szia Zsanna!

Gratula a 15naphoz! Mérlegeredményed nincsen? Mennyit kell fogynod? Sajna a palacsinta receptjét nem tom, de én a lisztet zabkorpával helyettesíteném, és kevéske olivaolajon teflonsütőben csinálnám...

Ma mindenféle fini fokhagymás, flekken, tacos pácban állnak a husik, az én kedvemért pulykacombfilé és csirke is. Estére grillparty!!!! :)

1612. Zsanna1
2007. ápr. 30. 11:41

Szisztok!

Én pontosan a súlykontroll program 15.napján vagyok.Egyenlőre még nagy változást nem látok magamon, de nem adom fel!Pedig a könyvben olvasottakat betüről betüre betartom.Az biztos, hogy egyáltalán nem vagyok éhes. Ez valószínüleg attól van, hogy napi 5x eszem, ha mást nem rengeteg salálát hússal és valamennyi gyümölcsöt.Én már annak is örülök, hogy teszem valamit az egészségemért.Már nem az étel a központikérdés nálam, a csokoládét meg kikiáltottam ellenségnek! Türelmetlen nem vagyok, nem hiszek a gyors fogyásban.Nagyon jó, hogy van ez a fórum, nagyon jó tippeket adtatok.

Azt megköszönném, hogy ha valaki leírná a zabkorpás palacsinta receptjét:)

Én most próbálgatok a megengedett alapanyagokból főzni.Éppen töltöttkápoosztát készítek, természetesen soványhúsból, rízst kihagyva, rántás nélkül. Kiváncsi vagyok:)

1611. sizsu (válaszként erre: 1610. - J_catus)
2007. ápr. 29. 14:53

Köszi. :) kompenzálok....

Mindenkinek szép hétvégét, meg hatalmas bulikat!!!

1610. j_catus (válaszként erre: 1609. - Sizsu)
2007. ápr. 29. 10:25

Szóval kit műtöttek? Téged vagy a barátnődet? Segít rajta, ha elkeseredsz? Az, ha fagyit eszel?

Te szülted az öt gyereket, akikkel most probléma van? Miért kellene neked tanácsot adnod? Miért kellene átvenned a problémáikat?

EGYIK SEM A TE FELELŐSSÉGED!

Ha jobban akarod magad érezni, akkor erősítsd a hátizmaid, hogy ne legyenek gerincproblémáid és jól gondold meg, hány gyereket válalsz és hogyan neveled őket. Látogasd meg a barátnődet és próbáld elterelni a figyelmét a fájdalmairól, de ne vedd át azokat!

És főleg ne teremts a mások problémáival magadnak kifogásokat!

Most komolyan azt akarod, hogy a barátnőd meg a sógornőd azért érezze jobban magát, mert neked sem megy a fogyókúra és bár neked nincsenek gerincproblémáid, meg gyereknevelési gondjaid, de legalább dagadt vagy! Na, ne!!!

Szép dolog az empátia, de nem ilyen helyzetekben.

Nyugodj meg és a saját szekeredet told, inkább menj el futni este, attól is termelődik endorfin, nem csak az édességektől. Milyen jól fog esni utána az alvás, és milyen jót fog tenni az önérzetednek, hogy milyen pozitív módszerrel oldod a stresszt.

Bocs, ha kicsit kemény volt a reakció.

Egyébként meg kompenzálj!

j.

1609. sizsu
2007. ápr. 27. 21:57

Kész vok. Barátnőmet műtötték a gerincével kedden, a sógornőmnek meg az öt gyerekkel annyi a gondja, hogy csak ülök és hallgatom, és még csak hozzáfűzni sem tok semmit... Honnan a bánatból adjak ÉN tanácsot a kamaszokhoz? Elég egy elszart kamasz voltam én is. Szóval vettem egy doboz jégkrémet, és hát kóstolgatom. Most nagyon jólesik. :( Nem tok ellenállni neki. :P Sorry. Másnak nagyobb önuralmat kívánok!

Jó éjt!

1608. sizsu (válaszként erre: 1607. - J_catus)
2007. ápr. 27. 15:07

:))) Első farsang+nagy volt a tömeg... Ma együtt fogunk tornázni. :)

Mentem is az oviba a hercegnőér.

pusy mindenkinek. Este tőkehalat grillzek!!! :)

1607. j_catus (válaszként erre: 1606. - Sizsu)
2007. ápr. 27. 15:03

Még pár hónapig 25 vagyok! :-)

Pont ezekre az elvárásokra gondoltam. Nagyon helyes a csemete, bár kicsit kétségbeesett pingvin lett belőle. De nagyon jól áll neki a teljes fogsoros vigyor. Jó látni.

j.

1606. sizsu (válaszként erre: 1603. - J_catus)
2007. ápr. 27. 14:24

:)))) Hát ezt megígérhetem. :)))

Dobtam fel képet rólunk. Még 91.5kg vagyok ott... ááááááá

De a leányzó a lényeg. Imádom. A mindenem. Minden szarér megvan dícsérve, mert muterom pedagógus, és még nagyon emlékszem arra a sok-sok emberfeletti elvárásra amit velem szemben támasztott. :( Ebben átérzem helyzetedet, ezt velem is elcsiszikélték rendesen. :( Az elmúlt szemeszterem az egyetemen 4,5-ös átlagúra sikerült, erre anyám mit mondott? "Jó JÓ, de legközelebbi szemesztert még szorgalmasabban kellene!" :)))) Már csak röhögök rajta, amikor nem ver a víz...

Jó olvasni amiket írsz. Tényleg annyi idős vagy, mint amennyi a lapon?

1605. sz.agi
2007. ápr. 27. 13:46

Bocsi J_catus,hiogy elírtam a nevedet.

Bocsi...!!!!:)(

1604. sz.agi
2007. ápr. 27. 13:36

Sziasztok,

Bocsi,hogy eddig nem voltam jelen,de rengeteg munkám volt.

J.Katusz tényleg szépen haladsz.Gratula!

Pokocska:Ne görcsölj már annyit azon,hogy nem fogysz,mert már az agyadba vésed,és tényleg leblokkolja a fogyást.

Valahol egyszer azt olvastam,hogy ha mondogatod,hogy "fogyok",akkor az pszihésen rásegít a fogyásra.Gondolom ez fordítva is működik.

Mindenkinek szép hétvégét!

1603. j_catus (válaszként erre: 1602. - Sizsu)
2007. ápr. 27. 12:56

Az, hogy tudok tanácsokat adni sajnos annak az eredménye, hogy rengeteg hülyeséget olvastam, csináltam, megéltem.

Mint anyuka egy dolgot ígérj meg nekem, légyszives! A gyerekedet minden apró eredményért dícsérd meg és soha ne azzal cseszegesd, ami nem megy! Ő sem lesz tökéletes, mint ahogyan senki sem az, de amiben jó, attól ájulj el rendszeresen, soha ne vedd természetesnek. A sok elemezgetés során, arra jöttem rá, hogy az én Anyám és az egész családom ezt nagyon csúnyán elcseszte.

j.

1602. sizsu (válaszként erre: 1594. - J_catus)
2007. ápr. 27. 12:12

Köszi szépen, tök jókat írsz, irígylésre méltó a hozzáállásod.

Ismerős a "kedves" rokoni hozzáállás. Nekem apukám tudott hasonlóan kedveskedni, mikor öt hónapos kislányomat szoptattam, 97kg voltam, bánatzabálás, hogy hogy nézhetek ki így+éjszakázás, csomók a mellemben+a gátseb... De azért gyermekére büszke anyuka voltam. És apám merő rosszindulattal azt mondta, hogy már nagyobb vagyok mint a párom, meg hogy lehetne bennem annyi fegyelem, hogy nem zabálok és napi 20percet tornázok... Nézzem csak meg őt!!! haha Az alkoholista .... nem merem a jelzőt leírni, mert mégis az apám. Szóval ő az én követendő példám. :( Szerinte. Ezen kaptam föl a szart annyira, hogy egy hónap múlva, mikor magától leállt a gyerek a ciciről lekoplaltam magam 71kg-ra. Háromnaponta ettem főtt kaját, de az max tökfőzelék vagy spenót volt. Csak gyümi +nyers zöldség. Aztán a "fogyókúrám" eredménye, hogy hülyére jojóztam magam az elmúlt négy évben. No izomzat. :(

Úgy tűnik, hogy megtaláltam A MÓDSZERT.

Nagyon örülök neki, hogy Te is itt vagy, mert hát bárki monhat bármit, jó ez a fórum, volt már olyan, hogy itt sírtam, és mindenki kedves volt, bíztatott+vígasztalt........

Köszi a mérlegelőt! Így tovább, hogy motiválj minket! :))))

1601. vkata (válaszként erre: 1599. - J_catus)
2007. ápr. 27. 11:52

Nagyon ügyes vagy!!

És irigylésre méltó a hozzá állásod!!

Csak igy tovább!

1600. Mókica (válaszként erre: 1599. - J_catus)
2007. ápr. 27. 11:50
okés, értem én:) Semmi baj!;)
1599. j_catus (válaszként erre: 1598. - Mókica)
2007. ápr. 27. 11:47

Leginkább a fényképezőgép másik oldalán szeretek lenni. De semmilyen szempontból nem szeretek önmagammal szembesülni, ami nem egészséges, de ez van. Nem bírom meghallgatni a hangomat, megnézni a fotóimat, még az edzőteremben sem nézek a tükörbe, inkább nézem a repedéseket a falon vagy a pókhálót a sarokban.

Szóval biztos vagyok benne, hogy soh'sem lesz fent képem, de mentségemre legyen mondva nincs is.

Bocs, de ez is én vagyok.

j.

1598. Mókica (válaszként erre: 1597. - J_catus)
2007. ápr. 27. 11:30

Nagyon hasznos dolgokat irsz:)

Megnéztem a mérlegelődet is! Gratulálok!:)

Kép nincsen véletlen magadról??

1597. j_catus (válaszként erre: 1593. - Sizsu)
2007. ápr. 27. 10:59
Létrehoztam a mérlegelő naplót.
1596. j_catus (válaszként erre: 1595. - Pokocska)
2007. ápr. 27. 10:58
Nincs mit! Örülök, ha neked is segít.
1595. pokocska
2007. ápr. 27. 10:57

j_catus!

Nagyon jó(k) a cikk(ek)! Köszönöm!

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook