Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6930. lilimia (válaszként erre: 6927. - Browning)
2010. febr. 11. 17:44
Ügyes vagy, örülök hogy ettél :)
2010. febr. 11. 11:33
Jól ment minden: ettem, bár nem sokat, de be sem falásrohamoztam. És olyan nyugodt voltam.
2010. febr. 11. 11:29
Sziasztok, visszatérteem! Tegnap bezabáltam egy csomót, annyira hogy azt hittem szívrohamom lesz. :S Ma meg megint csak koffein, fullra nincs kedvem enni. Kávéztam reggel, görcsöl tőle a hasam, meg úgy érzem mindjárt elájulok. Pedig az elmúlt napokban olyan jól ment minden.
6927. browning
2010. febr. 10. 20:12

oké.ettem

egy kis tál ilyen vega akármicsodát(anya csinálta*-*) meg kaptam koprovit kekszet(ilyen teljes kiörlésű kis vékony,pici kekszek (L) ) és abból 5öt meg egy joghurtot hozzá.áhh....jobb lenne....

de nem.marad.nyugi.

am hőemelkedésem van.lehet h a betegség miatt nincs étvágyam.amúgy.

6926. browning
2010. febr. 10. 18:25

halihóó!

tegnap elkezdtem írni...csak valahogy mégsem jött össze.még kellett,hogy ülepedjen a dolog!:)

nagyon szimpi a dokinő és kb végigbőgtem az egészet,főleg mikor valami olyat mondott, ami igaz rám!:S

most már úgy kezdek nyugodni, anya is tökre rendes,mert megmondta neki a doki, h nem csak olyan van pl h "az esze meg van a tanuláshoz" hanem még több tényez ő van...stressztűrés, meg ilyesmik...és hát nekem a stressztűrésem az kb 0...látszik az adott 1 óra zsepikitermeléséből is... x_x"...és komolyan.anyát...húú.nagyon igyekszik.remélem nem csak ideig-óráig...na mindegy...kezdek úgy...kajálnék valamit na...ettem már pár pici anyasütijét csak kihánytam...:S

VVictory:mi lett a gyógyszer sorsa?Hogy vagy?:)

Törpe:vékony vagy.nagyon.ugye szeretnél hízni picit??:)

Hotdog: gondolkodni sokszor nehezebb mint ösztönből hülyeséget csinálni:D.:S...:( nem praktikus ez a karmolászás sem...gáz.meg úgy nézek ki mintha kb redvás lettem volna v nemtom...

Lilimia: Köszi h így aggódsz értem, meg foglalkozol velem!!:$ (L) annyira hülye tudok lenni...és ovis..és...

magamat fárasztom.jó hogy elmentem...annyira örülök!!

Annuccia:hiánzoool<33

pusziii

Every:MERRE VAGY?!

6925. VictoryPurple (válaszként erre: 6920. - Hotdog68)
2010. febr. 9. 22:09
Ez lenne a megoldás, de szerintem ez azért nem ennyire egyszerű. :(
6924. VictoryPurple (válaszként erre: 6918. - Lilimia)
2010. febr. 9. 22:07

Megértettem. Igyekszem. Ki akarok tartani.

Köszönöm, hogy leírtad.

2010. febr. 9. 19:45
...50 kg voltam ket eve csak a billentyuzetem kicsit megment.bocsi
2010. febr. 9. 19:43
sziasztok...ezelott ket evvel szinte 0n kg voltam...sokat sportolok,igy izmos voltam hajam nem volt sok.aztan lefogytam 40 kg-ra.az izmaim eltuntek,gyengebb lettem es faradekonyabb.aztan nottem par centit es nehezebb lettem 2 kg-al.tartottam a 42 kgot. minden csontom kilatszott.azzal szekaltak allandoan h egyek tobbet.es biztosan valami bajom van.en csak a 40 kgot lattam a szemem elott. nem szamoltam a kaloriakat, nem hanytattam magam, ettem is...ettem csokit..de utanna egy napotkoplaltam...vizet sokat ittam es keveset ettem.azelott jo etvagyam volt,edzesek utan 2-3 adagot ismegettem amsanapi ebedbol..aztan nyaron jottek a problemak.mikor anyum meglatott rovidnadragban es topban kiakadt h tul sovany vagyok.ettem ebedet amennyit kirakott.aztan este 1000 felules.kesobb jottek a gorcsok az allando szedulesek,faradtsag...napi 10 kavet ittam meg korulbelul es alig ettem valamit.ezenkivul rengeteget cigiztem.reggelente a kalciumhiany miatt gorcsolt a labam...elvittek orvoshoz a szuleim...sulyos vitaminhianyom volt ...aztan marokszamra szedtem a vitaminokat...tobbet ettem...most 46 kg vagyok es jobban nezek ki.bar a barataim szerint meg mindig tul sovany vagyok.de a sulyommost idealis:D...hajra csajok...barkinek sikerulhet!(a kivancsiak kedveert 160 cm vagyok).
6921. lilimia (válaszként erre: 6920. - Hotdog68)
2010. febr. 9. 15:58
Én is ezt vallom. Amikor elüvöltöm a Anyának és Mamának, hogy néha mekkora szemetek, aljasok, és közönségesek, és hogy szarnak arra, hogy mit vált ki az ő -olykor- minősíthetetlen stílusuk, akkor úgy fél óra múlva kapom az sms-t, hogy "Ugye tudod hogy nagyon szeretlek?". Bár lerohadna a nyelvük, ha egyszer is bocsánatot kérnének.....
6920. hotdog68
2010. febr. 9. 08:13
fiatalok gondolkodjatok. Egy életen át nyomorékul akartok élni? Ha más bánt benneteket akkor miért magatokon bosszuljátok meg? Miért magatoknak okoztok fájdalmat? Ordítsátok ki magatokból a problémát, szóljatok vissza, feleseljetek szüleitekkel. Csúnya dolog de még mindig jobb mint hogy Browning megvágja magát, vagy gyógyszereket kapkodtok be. ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ha bántanak, bántsatok ti is. De annak fájjon, aki bánt, ne neked.......
6919. lilimia (válaszként erre: 6916. - Browning)
2010. febr. 9. 02:47

Most jött el az ideje, hogy a képedbe üvöltsek, és azt mondjam, hogy HÜLYE VAGY B+!!!!!

(képzelj a mondathoz végtelenül dühös, és szigorú tengeróceán tekintetet, és éles, kemény hangot, olyan volumennel, hogy a megmaradt göndör fürtjeid is összetojják magukat...)

Ha nem fejezed be ezt az értelmetlen éhségsztrájkot, és a karmolást, akkor komolyan mondom úgy szempillán rúglak, hogy a monitorra is visszapattan a fejed...

Légy észnél Nagylány! Most semmi nyoma annak az intelligenciának, érettségnek, és bölcsességnek amiről a múltkor írtam...

Vigyázz magadra, és légy észnél!

puszik

6918. lilimia (válaszként erre: 6915. - VictoryPurple)
2010. febr. 9. 02:38

Semmire nem mész ezekkel, legfeljebb arra, hogy végérvényesen tönkreteheted az életed.

A régiek már sokszor olvasták az alábbiakat, szóval próbálok rövid lenni:

11 éves koromban szoktattak rá az orvosok az Andaxinra. Egyetlen oka volt: epilepsziás vagyok, és mivel alvászavaros is, a kialvatlanságtól sokszor van rohamom.

Úgy gondolták, hogy ha folyamatosan be vagyok nyugtatózva, majd nem lesznek rohamaim. Tévedtek.

Az előírt adag napi 6-10 szem volt...

Sajnos a szüleim, és én is bíztunk a két professzorban...

Szedtem a javasolt adagot, a rohamok száma nem csökkent, nem aludtam többet, viszont nem fájt annyira a lelkem. Elkezdtem rájárni. Hétről-hétre többet kellett bevennem, hogy ugyan azt a hatást érje el.

Rájöttem, hogy rászoktam, többször szóltam is a fő kezelőorvosomnak, de csak azokat mondta, hogy: "erre nem lehet rászokni, ne beszéljek hülyeségeket, ne hazudozzak, stb..."

Így a szüleim sem hitték el, hiszen még csak gyerek voltam, pedig láthatták, hogy egyre sűrűbben kell kiváltani.

12 éves koromban akartam először öngyilkos lenni. 64 szem Andaxin sem volt elég ahhoz, hogy meghaljak. Illetve túl sok volt, mert egyszerre vettem be mindet, és a hirtelen nagy megterhelés miatt a gyomrom kilökte, kihánytam.

Próbáltam segítséget kérni egy ideig, de mindig csak azt mondták, hogy tinédzser kori hiszti.

Akkor hitték el hogy valóban baj van, amikor a kórházban vettem be nem is tudom mennyit, mert fájt...

A mocskosul okos professzorok erre átállítottak a Xanaxra, hogy na ez majd leszoktat és minden jó lesz... Csak a hírnevüket védték, más nem számított.

Gondolom mondanom sem kell, hogy a Xanax még jobb 'fájdalomcsillapító' volt.

14-15 éves koromra marékszámra szedtem mindenféle nyugtatót, amihez legális, illegális úton hozzá tudtam jutni.

És persze ahogy a nagy könyvben meg van írva, az 'egyszerű' gy.függőségből drogfüggőség is lett, valamint alkalmanként ittam a gyógyszerekre, nem keveset.

18 éves koromra olyan állapotba kerültem, hogy nyíltan közölte velem, és Édesanyámmal egy pszichiáter, hogy ha így folytatom nagyon rövid időn belül meghalok.

Az Édesanyám arcán látott fájdalom és kétségbeesés miatt mentem be rehabra, ahol még jobban tönkretettek.

Amikor kijöttem, ill. ki kellett rúgatnom magam, mert a 21nap letelte után (amire aláírtam a szerződést) közöltem a kezelőorvosommal, hogy legyen szíves megírni a papírokat, mert én megyek, ő megfenyegetett hogy ha még egyszer szóba hozom bárkinek azt hogy ki akarok menni, akkor levitet a zártra. Hogy mégis miért akart annyira ott tartani? Mert jöttek a pszichológus hallgatók, és az összetett, valamint viszonylag ritka pszichés betegségeim miatt érdekes voltam...

Mivel más kiutat nem láttam elkezdtem sorra, módszeresen megszegni a szabályokat. Ami mellé az volt írva a házirendben, hogy azonnali kirúgás jár érte, természetesen nagyobb hangsúlyt fektettem.

De amíg bent voltam majdhogynem ugyan úgy drogoztam, és gyógyszereztem, mert semmibe sem került kisétálni...

Amikor végre kirúgtak, elhatároztam, hogy kell a fenének a 'szakértő' segítség, megoldom magamnak, ahogy jónak látom.

Kegyetlen volt, néha még most is nehéz, de sikerült leszoknom. Nem önajnározás miatt, de ez nagyon keveseknek sikerül.

Sajnos a pszichés problémáim miatt szednem kell nyugtatót (Rivotril), altatót, antipszichotikumokat, antidepresszánsokat, stb...

Ha lehetne, ha nem lennék nagyon nagy mértékben önveszélyes a gyógyszerek nélkül, akkor soha többé nem vennék be nyugtatót, vagy hasonlóakat.

Sok ismerősömnél 1-1 szemmel kezdődött a kemény függőség, amit barátaiktól kaptak...

7 évet, a tinédzserkoromat veszítettem el amiatt, hogy a megérzésem ellenére 11 évvel ezelőtt bevettem az első szem Andaxint. De ezzel nincs vége. A függőség egy életen át végigkíséri az embert, ha egyszer megérintette. Soha nem lehet teljesen megszabadulni a tudat alatti, és pszichés eredetű vonzalomtól...

Gondolkozz... 1-2 óra nyugalom, és évek szenvedése, vagy kitartás...?

6917. VictoryPurple (válaszként erre: 6916. - Browning)
2010. febr. 8. 21:38

Ez jó, a pszichomókus, amikor én jártam mindig Mókusnőnek hívtam a nőt, pont emiatt a szó miatt :) És majd kérünk beszámolót :) Ne félj. :)

Gratulálok a helyezéshez :) Ügyes vagy!

És ettem egy kis doboz joghurtot :S, rágcsáltam hozzá egy kis póréhagymát is :S, úgysem csókolozom mostanában senkivel.

6916. browning
2010. febr. 8. 20:55

holnap pszihomókus-"nevelési tanácsadó" ma voltam nyelvtanversenyen, meg megyei 22.lettem angolból...ööö kenguru verseny...:D

jah és suliban ettem egy kicsi kiwit meg egy fél mandarint.és össz ma 2kakaó még:D azt csak nem bírtam kiXD anya sütijére meg rá se néztem xP váháháhá...ma bekamuztam mindenkinek h csak vakaróztam-.-":S utálok hazudni.

Victory: sztem se szedd...és egyél, ha éhes vagy!!:)legalább vmi gyümit...!!

Hotdog: Van tesóm, akit imádok,csakhát...tudod...anyáék szeretnek vele példálódzni:D igazuk van, csak akkor is rosszul esik!!...

holnap majd mesélek h mi volt a dokinál xd félek.izgulok.áá.

6915. VictoryPurple (válaszként erre: 6912. - Lilimia)
2010. febr. 8. 20:12

Ezelőtt rivotril volt amit szedtem (azt sajnos ettem amíg volt, csak most már nincs), az azért közismertebb, nem olyan erős; erre most az van ráírva hogy andaxin, ezt nem ismerem.

Köszönöm <3 Én igyekszem vigyázni, csak most elég sokminden történt, és nem mindig megy.

Annyira éhes vagyok most, de nem akarok enni :( Ezt nagyon utálom már :(

6914. VictoryPurple (válaszként erre: 6910. - Browning)
2010. febr. 8. 20:07

Most írom le harmadszor, remélem most nem fagy le a netem, szóóóval:

Ne éhségsztrájkolj, és amúgyis, a kakaó az nagyon finom!

És ne karmolássz, nem szabad. Tényleg csináltass műkörmöt, ez jó ötlet, vagy vágd le annyira, hogy ne lehessen vele semmi nem jót csinálni.

6913. hotdog68 (válaszként erre: 6910. - Browning)
2010. febr. 8. 09:03
drága browning, rossz nekem hogy ilyet olvasok rólad. Sajnálom hogy ilyen rossz hangulatú családban élsz. van tesód? Tarts ki, talulj mint az állat, egyél és menj egyetemre, jó messzire és akkor megváltozik minden, majd meglátod. De ahhoz most kell tanulnod. Tarts ki, mindig lesznek rossz napok, de utána mindig jó jön. Most hideg van, de utána ha kisüt a nap a kedvünk is jobb lesz, meglátod.
6912. lilimia (válaszként erre: 6907. - VictoryPurple)
2010. febr. 7. 21:32

Egyszerűen MUSZÁJ kidobnod!!! Nincs olyan hogy nem tudod megtenni, ez nem kifogás...

Mi a gyógyszer neve?

Vigyázz magadra!

6911. lilimia (válaszként erre: 6910. - Browning)
2010. febr. 7. 21:30

Ne magadat büntesd már az ő hülyeségük miatt! Ez butaság!

A karmolás gáz, jobban megmarad mint a vágás, mondjuk az én karomon már látszódtak állítólag a zsírsejtek. De nem csináld! Szar! Én anno műkörmöt csináltattam, hogy ne nyúzzam le a bőröm.

puszik

6910. browning
2010. febr. 7. 21:21

jaa! a lényeget kihagytam xD

ma anya konkrétan elküldött a halálba h neki elege van belőlem, meg h hagyjam már békén meg egész hétvégén nem hagytam békén. mert h 4banánt vett apa nem 2-t mert ha 2-t vesz azt megesszük,4meg megromlik...és apát baszogatta én meg mondtam hagyja már békén.ő meg h maradjak már kussban ha a "felnőttek beszélnek" énmeg mondtam h "szarok bele a felnőttekbe meg h ők beszélgetnek" xd...oké.nagy az arcom. de utálom ha gyerekként kezelnek....

szal lényegileg h dögöljek meg/kellett neki gyerek...meg h mindke eszek sütit,minek iszok kakaót.

éhség sztrájkolni fogok és nem szólok hozzá a héten!^^ remélem kibírom:/

6909. browning
2010. febr. 7. 19:40

Hali!

Viytory: sztem is dobd ki...ha van nálad otthon,akkor egy gyengébb,rosszabb pillanatban...kitudja...

Annuccia: Jó síeléést!!!!EGYÉL!!!!!!!:)) <33 vigyázz magadra!!

csajok. khmm. most van egy új "hobbym"..:S nem vagdosok.hanem körömmel így végigszántom a karomat és kb szétmarom:S nagyon randa... lefotózom asszem...:S:S

6908. VictoryPurple (válaszként erre: 6906. - Annuccia)
2010. febr. 7. 12:34
Jó síelést és egyél is valamit azért! :)
6907. VictoryPurple (válaszként erre: 6902. - Lilimia)
2010. febr. 7. 10:59

Tudom, hogy ezt kéne tennem. De legtöbbször csak tudom :( De azért azóta még nem vettem be, viszont kidobni se bírtam, ott pihen a fiókomban.

Köszönöm!

6906. annuccia
2010. febr. 6. 23:29

Holnap reggel megyek sítáborba, pénteken jövök majd haza. Úgyhogy búcsúzni jöttem! Remélem minden rendben lesz addig veletek! Szeretlek titeket!!!! <3

Én már most rosszul vagyok, tele, nem tudom hogy lesz ez az egész, mert napi reggeli és vacsora közöss lesz... + ott az a sok kaja amit viszek, édességek, szerencsére lesznek éhes fiúk! De a barátnőm a tanárnőm is ott lesznek, és a tanárnő figyelni fog, ha a barátnőm nem eszik, az meg szörnyen felhúz és üvölteni tudnék vele, és ... nem tudom. Remélem azért jó lesz! :)

Puszilok mindenkit!!!!!!!!!!

6905. annuccia (válaszként erre: 6904. - Emília007)
2010. febr. 6. 23:25
Próbálkozz olyan diétákkal, amivel nem kell éhezned,de tuti nem kell 5-6 kilót leadnod! Ne akarj annyit, próbáld meg elfogadni magad, és sportolj, mert az örömöt okoz :) sok szerencsét! Egyébként sok gyümölcs és zöldség! :)
2010. febr. 6. 23:12

sziasztok

én új ovk itt, 170 cm mellett vok 60 kiló, mindenki azt mondja, h az pont jó, de teljesen más mindenkinél, alkat kérdése, valakinél szép, valakinél nem, nálam pont az utóbbi, mivel a hasamon, combomon, fenekem több van a kelleténél, ezt anyu is észrevette, mivel nővérem vékonyabb, és könnyebben felmennek rá a ruhák, le kéne adnom 5-6 kilót, de nem könnyű, sőt kimondottan nehéz. mit tanácsoltok, hogy tegyem?

6903. a19f86804f (válaszként erre: 6879. - Browning)
2010. febr. 6. 19:44

Rákos volt!

Jól vagyok most már és minden oké. Szerencsére :)

6902. lilimia (válaszként erre: 6895. - VictoryPurple)
2010. febr. 6. 13:45

Szia!

A nyugtatót sürgősen küldd le a WC-n!

7 éven át voltam keményen gyógyszerfüggő, nálam ugyan nem így kezdődött, hogy egy idióta ismerősöm adott, hogy próbáljam ki, de jól tudom, hogy az időnkénti használatot követi a mindennapos, majd mindenórás, majd marékszámra szedett gyógyszer.

7 évet vettek el az orvosok az életemből ok nélkül. Tönkretették a tinédzserkorom, az életem legszebb időszakát, és nem utolsó sorban a családomét is megkeserítették ezáltal.

Dobd ki azt a szart, ne akard még jobban tönkretenni magad!

Amúgy a nyugtató hízlal...

Vigyázz magadra!

6901. c12cd2b1c1 (válaszként erre: 6900. - Mancsyka)
2010. febr. 6. 10:32

nem örült neki...eleve nem akarta, hogy fogyjak... most ott tart,hogy amikor csak teheti etet ami kimerül az együtt reggelizésben meg vacsizásban a vacsit sikerül néha elhagynom vele...mivel ugye napközben ő dolgozik (bme-n tanít) én meg fősulin vagyok..

leginkább a haskorgásomra figyel, meg a bőr színemre, hogy szédülök-e meg ilyesmi...

kritériumokat állított össze, amíg azokon belül mozgok ő nyugodt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook