Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hali!
Lilimia: köszi:D <3 igen, engem kértél meg:D am nekem se nagyon van étvágyam, de anyáék rendületlenül tömnek. -.-" nyekk xD am csak ilyen "sötét" pudingom van...:D meg milkás túrórudim...:D...
Victory: Tudod, miért fájt a fejed?!:D első körben mert nem ettél. aztán mert nem ettél és rá bevettél gyógyszert. már próbáltam. rohadt nagy szívás xD. a pirítós volt a legjobb döntés (Y):D <3 meg nagyon ügyi vagy, hogy nem vágtál!!(az én fejem is fájdogál. xd lehet h sokat tvzek?(A):D)
Annuccia: tegnap már megtárgyaltuk msnen...:) beszámolót kérek, mi lett!^^ Hogy vagy? Milyen napod volt? Ugye kihagytad Te is a vágást?^^
sok sok puszii
Anya nem akar engedni a 30y koncertre!!! :"(( érthető, de akkori s :(( lehangol. írtam legjobb barátomnak, felhívott és olyan édes volt!úgy megvigasztalt!^^
jóéjt, puszpusz<333
Hmm... Brow anno nyáron téged kértelek meg hogy fagyizz helyettem? Jól emlékszem? Vagy nem?
Hajlandó valaki enni helyettem egy kókuszos piros pöttyös túró rudit? Lééééégysziiii!!! Valaki! Bárki! Mindenki?
Nyüff rettenetesen hiányzik az evés :(
Szerintem jól tetted hogy ettél :) Mit nem adnék azért ha akár csak egy falat étel is bennem maradna...
Nagyon ügyes vagy hogy nem vágtál! Büszke vagyok rád!!!!!! :)
Most ettem este két pirítóst, koktélparadicsommal mert nagyon fájt a fejem, és már egy csomó gyógyszert ettem ma rá. Úh ma is sikerült felrúgnom amit előre elterveztem, hogy eszem, pontosabban nem eszem.
De nem vágtam, pedig akartam.. Nagyon.. De végül nem.
A 'bnőd' egy idióta hisztis kis liba. Hagyd már a fenébe! Nem ér fel hozzád semmilyen szempontból! Csak lehúz téged!
Ha nem akarsz vágni akkor ne vágj, ha élni akarsz, akkor élj! Ennyi! Kész!
Szard le! Kit érdekel mit mond? Miért érdekel mit mond? Számára ez az egész egy eszköz, egy játék...
Mutasd már meg hogy különb vagy mint őt! Egy szemét beszólás miatt ne merj nekem összezuhanni! Te is szempillán leszel rúgva ha rossz leszel!
puszik
betegen itthon.nem szeretek betegnek lenni mert nem szeretem ha sajnálnak xD...
mennemkell
Hajj...sziasztok. Ma megint volt mókus. Hát... a bnőm szerint + an mondta, szerintem nem... azt mondta, hogy jól bele húztam. Mindez azért, mert ettem egyszer egy mignont délelőtt, egyszer meg reggelire 2 zsemlét... Basszus! Wáááh...
és felhúz a bnőm...lehet nem is az.. nincs is ... Wááááá... és nem akarok vágni de annyi a k*va kísértés, ááá... de akkor sem! Mert ez az én életem és nem akarom eldobni, de mégis motoszkál...
Jajj
Üdv újra itthon!
Örülök hogyjól érezted magad, és ettél is :)
Nagyon remélem, hogy újabb 1 hónap múlva már egyáltalán nem fogod vagdosni magad! :)
Vigyázz magadra! puszi
Üdv itthon :) Örülök hogy jól érezted magad, és ettél :)
Ha annyit tudnál mesélni, akkor mesélj! :)
Lehet hogy perverz dolog, de nekem segít ha segíthetek másoknak... Szóval tudtodon kívül is segítesz :)
Anno nyáron már mindent kipróbáltam, hogy mi az amit meg tudnék enni, ahogy most is végigpróbáltam, de semmi nem marad meg bennem ami sűrűbb mint a tej :/
Tegnap megkívántam a pogácsát amit barátnőm sütött, és broaf :(
Kb 4 napja már semmit nem tudok enni, úgyhogy próbálok minél több kalóriát, és miegymást folyadékokkal pótolni.
Csak múljon el hamar, mert gyűlölöm...
Soha nem bántottam még magam tudatosan. Mindig csak utólag, a bpd-s roham után konstatálom, hogy mi történt. A roham alatt pedig képtelen vagyok kontrollálni magam. Lehetetlen. Ha jön a roham, akkor jön, és kész. Nem lehet mit tenni ellene, se gyógyszerrel, se semmivel.
Ismét megvillantottad az intelligenciád, és az érettséged :)
"utálom ha valaki azzal jön "hogy aki hülye haljon meg" mert valószínűleg pont azoka "hülyék" annyira érzékenyek,hogy ebben a rosszul összerakott, rossz értékrendű világban még valamennyire próbálják tartani a lelket.akikben még vannak érzések... "
puszik
Váááá! Írtam, hogy minden orvos aki hallott már erről a betegségről megmondta hogy ez nem pszichés eredetű!
Pszichiáterhez járok, de egyetlen praktizáló pszichológus sem hajlandó elvállalni, (Debrecen összesét felhívtuk) mert bpd-s vagyok, és ugye rossz fényt vetne a szakmai hírnevükre, ha mondjuk egy páciensük véletlen öngyilkos lenne...
Egy nem praktizáló vállalt, aki szociális munkásként dolgozik hivatalosan, vele kétszer is elkezdtük a terápiát, először miattam, most pedig miatta szakadt meg...
Akkor most kihez is forduljak a pszichés problémáimmal?
Jobbulást Nagylány!
soksok veszekedés... :S
jobbulást Victory... :S de tudod, enni kell...bár ez szlogennek is elmegy, tudom nem könnyű...de ez van :)
Ma anyuéknál ebédeltem, és muszáj volt enni. Most annyira rosszul vagyok a kajálástól, h ez ijesztő :(
Kivel miújság?
Szija:)
Na ez csupa nagyonjó hír :) Jól sikerült a kikapcsolódás :) És igen, itthon is ezt az evési tendenciát kéne tartanod :) Aztmondják, a reggeli a legfontosabb. Én nem értek hozzá, de biztos van benne valami :)
Egyél és gyógyulj :)
Örülünk, hogy az anyukád igyekszik :) Ez fontos, és biztosan nagyon sokat segíthet :)
Tudom... Tudom, hogy ezt kéne. És tudom milyen, és így se győzöm magam takargatni... Csak olyankor valami elborul az agyamba, és nem érdekel, hogy mit csinálok, és mi lesz később. De most már nem vágok mindennap, egy hónapja még ez volt. Szóval ha azt vesszük, akkor talán javulok :)
És köszönöm! <3
Halihó!! :)
Megjöttem...vissza akarok menni! Egy hét, normális étkezésekkel, sok síeléssel, barátokkal, nulla idegeskedés...na jó, azért volt, annyira ideges-tett, hogy bnőm egyfolytában csinálta a fesztivált, hogy mindene fáj, mindig más, sajnáltatta magát, próbálta felhívni magára a figyelmet... de mindegy. Csütörtökön délelőtt estem egy űbernagyot, délután nem tudtam kimenni, mert a műtött térdemben meghúzódott (remélem csak meghúzódott) valami oldal szalag, és nagyon fájt... péntek délelőtt meg összeszorítottam a fogaimat, és kimentem, nagyon jó volt!:) de most mindenem fáj... izomláz, kék-zöld foltok, torkom, rekedt vagyok :) szal...
vissza mennék nagyon :) képzeljétek, minden nap reggeliztem :D és annyira jól esett, hogy rá akarok szokni itthon is :) igaz, most tuti híztam, és még mindig akarok fogyni, de arra godoltam, h mi lenne ha a reggeli megmaradna egy stabil étkezésnek, amit mindig ennék, és a többin spórolnék ...
végigolvastam mindent! lássul csak:
browning: nagyon jól esik, hogy hiányoltál. Örülök, hogy tetszett a doki, és hogy mégsincs éhségsztrájk! :)
lilimia: remélem hamar rendbe jön a pocid, és lesz étvágyad... és tényleg jó, hogy itt vagy, és mindenkit helyre raksZ! :)
VictoryPurple: sztem mindegy hogy WCbe, vagy kukába, de szabadulj meg a tablettáktól! :) És tényleg ne vágj, mert annak a pár percnek nagyon sokáig látod a kárát. Takargatni...de szar. az enyém már egésszen begyógyult... :) szerencsére:)
Jajj annyit tudnék mesélni! :) Puszilok mindenkit!
Szijasztok:) Mindenkinek jobbulást kívánok! nem nagyon tudtam követni az eseményeket itt mert sajnos nagyon hadilábon állok a szervezetemmel most...de szorítok mindenkinek!
pussz
Lilimia:Olyan jó hogy vagy,mármint olyan jó hogy vagy és így mindig helyreraksz mindenkit!!:) Nekem is annyit segítettél már meg mindenkinek és olyan rossz, hogy mi nem tudunk neked úgy segíteni!!:s
De, nem szekálásból, próbálj enni.amúgy az ilyen joghurtokat is visszadobja a szervezeted?Meg actimel, meg nemtom..ivójoghurtokat...ha az megmarad,akkor esetleg magocskákat rakhatsz bele...:) nekem ma szezámmagos-epres joghurt volt a reggeli :D(meg anyasütije:D)
vigyázz magadra csajszii!!
ugye amúgy vagdosni már nem szoktál?vagy olyankor mit tudsz csinálni ha az rádjön?:S
a dokinál azon gondolkodtam,hogy milyen jó,hogy avnnak ilyen jófej emberek mint amilyen ő is, és hogy úgy szeretnék oylan okos és kedves lenni mint ő...meg mint sok ember akit ismerek...és segíteni így másoknak..anáknak...miáknak...meg depressziós embereknek...és utálom ha valaki azzal jön "hogy aki hülye haljon meg" mert valószínűleg pont azoka "hülyék" annyira érzékenyek,hogy ebben a rosszul összerakott, rossz értékrendű világban még valamennyire próbálják tartani a lelket.akikben még vannak érzések...
<333 :)
Hali!
Lilimia: Jobbulást!!Valószínű, hogy megint a stressz miatt jött elő:S ez így nem lesz jó... De amúgy most lehet h hülyeséget mondok, mert Te már tényleg jogosan nem tudsz bíznia dokikban, de talán egy jófej, kedves doki...akivel lehet beszélgetni és nem ítél el,meg ilyesmik,hanem megért meg segít...talán az jó lenne...nem?
Victory: Tényleg hagyj fel a vagdosással!!!Nagyon rossz dolog!!!:S Tudom. tiszte vágás-nyomos a karom. mind2.a lábamon is van 1-2 szebb...Fantasztikus érzés volt, mikor nyáron kérdezgették, hogy velem meg mi lett?! Macskával vakaróztam?...Amúgy a vécén-lehúzást csak azért nem támogatom mert akkor beleoldódik a vízbe a sok szmutyi a gyógyszerből és az életben nem bírják kitisztogatni belőle....mármint víztisztításkor.így is tele vana csapvíz már minden sz*arral...:s csak dobd ki.
áá.közben itt fuldoklok x_X" beteg vagyok. a manóba.eszek.kb erőszakkal tömöm magam.mert nem ennék én,csak hát kell. anya úgy igyekszik*-* :')komolyan meghatódtam..és igen.ezen is elsírtam magam este ő_ő" ....tegnap hazajöttem első óra után mert kb majdnem összeestem,nem kaptam levegőt.de egyáltalán nem az orromon :"D meg köhögök mint a fene. és bölá.utálok beteg lenni :s
Every:írj ha vagy!:)
Annuccia: majd mesélj, hogy milyen volt a síelés!;) soksokk puszii húzok vissza az ágyba szunyálni!<3333
ennem kell mert jövőhéten kocsonyafesztivál:D és jönnek a kedvenc zenekarok és betegen nem mehetek 30Y koncertre...:D <3333 n(orrotfúj...)puszi xd
A vagdosást is felejtsd el inkább... gondolom nem akarod hogy mindenki kérdezgesse hogy az mi, gondolom nem akarod hogy úgy kelljen ruhákat válogatni hogy takarja a hegeket, gondolom nem akarsz szégyenkezni, nem akarod hogy lenézzenek, lehülyézzenek, és azt mondják hogy inkább mással hívd fel magadra a figyelmet.
Szép? Nem. Büszke vagyok rá? Nem. Szeretem? Nem. Megold bármit is? Nem.
Elnézést ha kicsit sokkoló a kép, de ez van... Itt vagyok mint elrettentő példa.
annak viszont örülök hogy gyógyszert nem vettél be :) Mi lenne ha lehúznád a wc-n?
Vigyázz magadra!
Te meg vigyázz magadra...!
Minden rendben lesz - bár nemtudom mit kell tanácsolni -, de nyugodj meg, az fontos nagyon - szerintem! <3
Na ezek azért jó hírek :) Jó a dokinéni is, és Te is jól állsz a dolgokhoz, a sírás meg az egyik legjobb stresszoldás szerintem :) Szóval csak így tovább :) <3
(Tegnap szétvágtam a kezemet, de nem gyógyszereztem.)
Hjajj úgy tűnik megint előjött az SDH :(
Szombat óta annyit tudtam csak enni, amennyit amúgy egy nap alatt :(
Ha tényleg megint az van, akkor most nem szólok róla a családnak, nem akarom hogy megint állandóan erőszakoskodjanak, meg szidjanak hogy magamnak csinálok bajt, hogy biztos fogyókúrázok, vagy anorexiás vagyok, stb...
Amíg a tejet (boci tej) nem hányom ki (újaknak: spontán), addig egy szót sem szólok róla, hanem bólogatok szépen, hogy minden rendben.
Nyüff :(
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?