Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6900. Mancsyka (válaszként erre: 6898. - C12cd2b1c1)
2010. febr. 6. 10:28
Novembertől 10 kg az rengeteg!!!!!!!Szerintem egyáltalán nem is kellett volna fogynod!!!A barátod mit szól hozzá?Gondolom neki is feltünt hogy ez lehet nem csak egy egyszerű diéta!
6899. Mancsyka (válaszként erre: 6894. - Browning)
2010. febr. 6. 10:25
Szió!158 cm vagyok.Lehet hogy kevés még a 43kg,de már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben mint pár hónappal ezelőtt!:)A pánik és hisztirohamok nálam úgy jelentkeztek hogy ököllel ütöttem magam addig amíg kék zöld foltos nem lettem!:(Aztán mikor éreztem hogy elönt a düh,próbáltam számolni magamban,hol kisebb hol nagyobb sikerrel!Egyél-egyél-egyél és vigyi magadra!Puszi!!!
6898. c12cd2b1c1 (válaszként erre: 6897. - Mancsyka)
2010. febr. 6. 10:24

165centi. és 63kg

november óta negyedeltem a napi bevitelem... azóta 10kg-t fogytam

6897. Mancsyka (válaszként erre: 6896. - C12cd2b1c1)
2010. febr. 6. 10:16
Szia!Hát 400kcal tényleg nagyon kevés!!!!próbálj meg enni minden nap csak egy picivel többet!hány centi vagy és hány kg?Mióta nem eszel rendesen?
2010. febr. 6. 09:41

sziasztok!

20 éves budapesti lány vagyok, napi max 400 kcalt eszem de ez így pont jó (néha sok is) párom tudja csak, hogy "diétázom" - meg a suli társaim.. mert ők látnak a legtöbbet ugye.. nos szerintük ez már súrolja az étkezési zavarok határait.. - de más nem. még itt is ezen a portálon is megkapom mindenkitől, hogy betegesen leakarok fogyni, Titeket most találtalak meg :) remélem ti megértitek mit érzek... :$ már tényleg csak pár kilót szeretnék leadni :$

2010. febr. 5. 22:29

Sziasztok!

Már rég nem írtam. Hogy vagytok?

Nekem eltelt az első hetem a félévből, aminek következtében ma már nem bírtam tovább, és ettem, és vágtam, és azthiszem nem is marad bennem a kaja. Emellett meg kaptam egy ismerősömtől valami komolyabb nyugtatót, és most elég nagy a kísértés, h kipróbáljam.

Most megpróbálok lefeküdni, aztán ha összeszedem magamat, majd visszaolvasok, hogy miújság veletek.

Vic voltam

6894. browning
2010. febr. 5. 21:08

öööhali

nincs itthon amacska(macskák:) ) cincognak az egerek...(legjobb barátok síelnek)

csütörtökön kb 2-300kcalt ettem...ma meg sokat,de csak uzsira mert az volt a "reggeli-ebéd-vacsi"(anya kajáltatott-.-")vágtam...meg oylan ideg voltam mikor felállítottak felelni h szétkarmoltam a kézfejemet x'D úgy néz ki mintha kb leprás lennék-.-"

Annuccia: Ügyi vagy, hogy eszel végree!!:) Hajrá, csak egyél most már többecskét!!:)<33 és Róka mellőzése lehetőleg...:)

jah és miután csütörtökön is kb pánikroham-hisztiroham jött rám u.így felelés közben, ma aztmondja a srác,aki elméletileg nagyon jó barátom tök undokul: (bőgök) "hagyd már abba!"... azóta kb hozzá se szóltam,hozzá se értem.semmi.rosszul esik az ilyen.ha tudnám kontrollálni magam, nem is kezdenék sírni-.-"

meg hazajövök beugrok nagyimékhoz, ott van még a vén titkárnő...alapból nem szimpi...mindegy.azért én soha nem vagyok paraszt az emberekkel,mert nemtom...nem akarom h pont én tegyem tönkre anapját valakinek. újságolom h javítok ezerrel,cska becsúszott egy 2es.:S erre: HANYAS IS VOLTÁL FÉLÓÉVKOR?(ilyen lesajnálóan).4,1-hát akkor te sem mész a szigetre!!biztosan nem fog sikerülni!(a 4.7)

már most javítottam 2 v 3tárgyból 5ösre -.-" hazajöttem, megint sírógörcs-.-" gáz mi?!... szerintetek se fog menni???O_O"

szeretlektiteket!!!<33333

Mancsyka: Örülünk ,hogy jól megy a sorod!!:) És büszkék vagyunk rááád!!<33 :) Ügyi vagy csajszii! De a 43, nem kevés még mindig??:) Hány cm vagy??:)Puszi neked!!

Hotdog: Te hogy vagy?:) Mizu nálatok??

Pirosalma: Nálad hogy mennek a dolgok??

Every: Rég írtál !!!! Minden okés???

áá!Tegnap voltunk színházban!!<33 olyan jó volt!!:D jó kis Hungária meg miden féle jampi zene:D <33 Hotel Methol (miskolci) áá <3 (Y) a táncosok... a zene...az ének...ezek vagy 2.5-3órát végig ugrabugráltak, táncoltak, énekeltek és nem is lihegtek!!!csodálatos volt! hamis hang nélkül...az egész!gáz h ami meg pl rádióban megy össze vissza javítják h hallgatható legyen...élőben meg nagy nulla...ezek meg csak itt egy kis porfészekben..és PROFIK!!:)

nah megyek ááálmos vagyook!!:)<333

Írjatok csajsikáim!! Írjon sokat aki új, mert névmemóriám nulla és azért nemtom név szerint h ki nem írt, csak kb beazonosítani tudom x) Hiány van!!

Puszii

6893. Mancsyka
2010. febr. 5. 18:22
Sziasztok!Igaz már régen jártam itt,de most már le merem írni hogy túl vagyok az anorexián!!!Kemény harc volt de szerencsére NEKTEK köszönhetően megcsináltam,orvos nélkül!!!KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!Nagyon nagyon nehéz volt,meg kellett tanulnom újra enni és érezni a már régen nem érzett fincsi ízeket!Áprilisban már nem voltam csak 35,5kg!Csak kávét és vizet ittam,közben ügyesen mindenkinek azt mondtam hogy eszek!Fájt a gyomrom minden korty víz lenyelése után!Mivel a páromon kívűl mindenki előtt titkoltam,anyukám azt mondta hogy kivizsgálásra viisz!Megijedtem és bevallottam neki hogy miért nem hízok és miért fogyok rohamosan!2 hét haladékot adott,"Ha addig nem hízol legalább 1kg-t orvoshoz viszlek"!Megígértem neki is hogy menni fog orvos nélkül!Hát,kemény harc várt,de mellettem volt anya és a párom!Fogták a kezem és mindenben segítettek!Ma 43 kg vagyok és boldog!Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek!Ha valakinek tudok segíteni írjon nyugodtan!!
6892. annuccia
2010. febr. 4. 19:34
hát izé most ettem emg 4 túrógombóckát :) nagyon finom volt, de kidurrankok! érzem a meleg tésztát a pocimban...nem kellemes annyira...
6891. hotdog68
2010. febr. 4. 10:19
mi újság lányok? hogy vagytok?
6890. Pirosalma (válaszként erre: 6887. - Cbae83ef4f)
2010. febr. 4. 00:18
Remélem, nem olyan színvonalon fogsz ide írni, mint a H1N1-es topikba.
6889. annuccia (válaszként erre: 6883. - Browning)
2010. febr. 3. 20:27

Szia! Megpróbáltam megszámolni, nem nagy sikerrel. kb 462 jött ki mára szal kb 500 kalóriát eszem. És iszok is...ma pl egy csomó tejet ittam. az kb 250-300... jesszus!!! Kivételesen capuccino-t ittam, és megittam a bnőm tejét is, meg mos is ittam egyet. blááá pedig nem is szeretem.

remegnek a kezeim... :S nagyon elfáradtam edzésen!

6888. browning (válaszként erre: 6887. - Cbae83ef4f)
2010. febr. 3. 19:54
Mi mindenkit szívesen látunk:) Illetve, hát nem teljesen, mert ha valaki itt van,azzal baj van, és a baj meg soha nem jó...Érted!:) Üdv!:) Mesélj! Mi történt?
2010. febr. 3. 16:48

Hello,

Egy 50 éves jógaoktató pasi vagyok.

21 éves koromban már temettek, mert nem zabáltam hetekig, imádtam, hogy felhúzom a 60-as csípős gatyát.

Ellenség volt minden zaba!! Útáltam. Útáltam a hétvégéket, amikor nagy főzések voltak...

De, mégis valami történt, valami megvákltoztatott mindent...

Ha gondoljátok, írok erről.

De, nem tudom befogadtok-e társalgó partnerként...

FT

6886. browning (válaszként erre: 6885. - D6502380b9)
2010. febr. 3. 16:37

ez durva!!!O_O"

ezzel rohadtul kicsinálhattad a szervezeted...most se semmi,hogy még bírja, na d e akkor?!...

ahh.khmm. megint róka.de most zöldséglevest ettem egy tállal, egy zsemlét meg főtt brokkolit reszelt sajttal....most teázok +egy C-vitamin :D

a föcm 2-es lett, pénteken jelentkezek felelni!!rem az 5ös lesz legaláább!!holnap írok töriből,felelek irodalomból(versek),ja meg még pénteken angolból szódoga (Y)

Annuyccia:mizuu??

Am azt mondtam h tegnap volt ugye a zaba-meg vissza, aztán hazajön anya, csörög a telója... a pszihomókus doki h mára 11re ki vagyok írva nála...de elhalasztottuk jöv.hét keddre mert első alkalommal anya is kell, neki meg munka van délelőtt

szédülök.:S egész nap ez volt. nem vagyok éhes:D hiányzik a volt barátom:( illetve...félig meddig még mindig a barátom csak...messze van:( <33

szeretlektiteket!!:D(ma van a névnapja...)

febr.6 dóra nap!!<33

2010. febr. 3. 09:38

Ja, amugy mikor én ezt elkezdtem akkor ilyenek csináltam hogy: 1. Egész hétköznap kibírtam kaja nélkül és csak hétvégén ettem az ebédet.

2. Legtöbbször az volt, hogy naponta - két naponta megittam egy kakaót. Meg hogy 4 nap koplalás után, nekiestem a habcukorkának, ettem egy marékkal aztán kihánytam. :S

2010. febr. 3. 09:31

Kedves Browing.

Totális ördögi kör, én nem akarok hízni, sőt inkább fogyni, és lehetetlen hogy jó akkor legalább fogyókúrázzak már úgy mint egy normális ember, mert ha kenyérfélet eszek rámtör a falás, szval amíg nem vagyok képes megállni 1-2 szelet vajas kenyérnél, addig inkább hozzá sem érek..

És tudom hogy tényleg az lenne talán a megoldás a falásrohamok ellen, ha nem szenvedne a szervezetem tápanyagban hiányt, de azt az állapotot is el kell érni valahogy… Volt egy olyan hetem amikor minden nap legalább 1000-t megettem, pár nap alatt végre egyáltalán nem akartam falni, még fel sem puffadtam – a végére a derekam reggel 52 cm volt!! – de tuti hogy híztam volna tőle, ezt bizonyítja a naplóm.  De ha most, ma belevágnék hogy na jó eszek normálisan reggelit meg minden, délre az egész hűtőt felfalnám.

Vegetáriánus lettem, amitől megint csak nem kap több tápanyagot a testikém, de egy falat halat sem vagyok képes lenyelni. Pedig tudom hogy finom, de nem megy. És szedek actival-t de ennyi.

Tegnap is egy csomó kenyeret összeedtem, szólni fogok anyának hogy nekem ne vegyen kenyeret. És meg fogom értetni vele, mert már ő is tudja hogy néha annyit zabálok hogy rosszul leszek tőle és ezt nem akarja.

6883. browning
2010. febr. 2. 20:43

Hali!

Hullahoppa: NEM! Az kevés!!A vitaminoknak van olyan fajtája ami CSAK zsírban oldódik. pl.de a lényeg h egyél többet, pl kérd meg anyudat h hozzon a boltbólilyne jó kis teljeskiörlésű kiflit meg tolle light macisajtot(1db 23kcal-volt h ezen éltem xD)...(Y) plusz alma!! az 1000kcaltól már én is hízok.basszus:s nekem is 600-700 és fogyáás:D...dehát franc se bírja azt-.-"

ma bezabáltam délután.khmm. öszvisz maradt bennem utána egy reggeli joghurt meg kb 1db tócsni(a 2.5ből) de azt..áá.horror volt O_O" soha.többet nem eszek tócsnit. :D aztán anya hazajön...egy fél kifli meg egy péksüti -.-" rohadtjóó.

meghalok.holnapra kéne biosz,föci(tz-pótlás) de a föci nem megy. a bioszt is alig fogom tudni az agyamba verni... ma kaptam 2db 5öst:D (Y)

tömöm magamba a szőlőcukrot mosth pörögjön az agyam..:D tényleg használ ez?! csaka zenét jegyzem meg,ha hallgatok közben pendulumot:D

Annuccia: Erről beszélni és kéne a dokiddal!!...Anyuddal hogy vagytok? Már jobban vagy? Te kb hány kcalon éldegélsz?? Nehogy elfogyj csajszi, mert megharaplak!!!KOMOLYAN EGYÉL!!! <33

Lilimia??

(disz sit iz kámin dáun disz sit iz kámin dáun...:D pendulm:D-ezt hallgattammikor jött ma a buszXD lol...)

szeretlektiteket!!

6882. annuccia
2010. febr. 2. 19:22

szépjónapot!

végül nem bírtam ki...szédültem, és nagyon fájt a hasam, és hánytam...nem vártam meg, míg magától jött. Pszihológussal 1 órán keresztül az e mögött lévő érzelmeket keresgéltük tegnap...hát, kifáradtam!

Utállok mindent magamon...néha már tetszik, de eszek valamit, és egyből utállom. ennek van értelme??

browning: egyszer én is elmennék balaton soundra! Sztem azt válaszd!! :)

hát igen,a gyógyuláshoz kell az evés. Ajánlom a leveseket.

2010. febr. 2. 15:11
Ja, és még az eszembe jutott ; mennyire hízékony vagyok. Van naplóm amibe levezetem mit ettem és mennyit, és ha egy hétig 1000 kcal-os étrenden vagy fölötte lakmározom, attól hízok már. :( Ha pedig napi 700 kcal attól fogyok (vagy kevesebbtől).
2010. febr. 2. 12:39

browning: De az nem elég ha veszek egy csomó tablettát, és megeszem az összes vitamint és ásványi anyagot egyszerre?? XD

Na jó, tudom hogy ch is kell, meg fehérje is, meg zsír is... :(

Ma "reggeliztem" 4 szelet kenyeret üresen. Nem bírnék többet enni. Így is milyen már? :(

6879. browning
2010. febr. 1. 17:14

Hali!

Annuccia: Jajj, szíívem!!:s A kaját tartsd bent!! Kérlek szépen!!Kérünk szépen!!:) <33 Elhiszem h hányingered van...Hülye dolog, h "majd legközelebb nem eszel annyit".basszus, az csak úgy jön!!!:s Nekem a gyomrom fáj iszonyúan,ha eszek...Illetve ha délelőtt kb alig-nem eszek aztán valami ami nem gyümi ...vagy nem víz olyan jut a gyomromba ÁÁÁÁÁ hazajövök.anya megtöm.azt hittem meghalok.most ittam egy kakaót (LL)erre most is:s

Hullahoppa: Egyélt is csajszi, mert azért nem tudsz gyógyulni, mert nem eszel!!:):s ÖÖÖ a bedugult orra ajánlanám az orrcseppet:D (nasivin??)tökjó.:D vagy egyszerre 2db mentolos rágó...:Dmondjuk nekem a halls cukor sem használt-.-"...

Lindus: mi történt anyuddal, ha szabad kérdezni? :s sztem azért mi is kb bármit mondunk a szülőkre...hát azért fájna ha hiretelen nem lennének:(( Most hogy állsz az evéssel? Hogy avgy??Ne is érdekeljen a sok hülye!!Hogy lehetnek ilyenek az ember "szerettei"?!...

szaladok tanulni. gondolkodok h balaton sound v sziget??:D4.7 O_OKELL

EVERY!!!!!!!!!!!!!HOLVAGY??????

Meg persze dancegirl?? :'|

2010. febr. 1. 14:32
Sziasztok! Voltam anorexiás és ételfüggő is. Mind a családom váltotta ki. Anyum meghalt 14 éves koromban és akkor leszarta mindenki a fejemet. Egyszerüen idegeim is kivoltam, nem hogy suliba betudjak menni. Kerestem azt a helyet ahhoz megnyugodhatok és elfelejthetem ezt a egészet. Kimaradt 3 évem a suliból és erre a családom azt mondja, hogy mert lógtam és megbuktam. Egyszer se kérdezték meg mi van velem és jól vagyok . Hülyének néztek. Utána jött az hogy cikiztek hogy van rajtam 10 kg. Utána már 10kg lerakása után is 10et akartam lerakni. Barátoknak köszönhetem, hogy még a elején rendbe raktak és nem folytattam tovább a koplalást. Családom helyzete nem változott, de már annyira nem érdekel mit mondanak, hogy nem is hallom meg. Nem vesznek semmit komolyan, csak saját magukat nézik. Az biztos, hogy ha egy család nem összetartó, akkor a gyerekre esik minden. Utána csodálkoznak, hogy ezt történt meg az. Egyszerűen meglepődnek mikor ők is hibásak ebben.
2010. febr. 1. 12:43
Még betegen. Annyi különbség hogy a torokfájás elmult, viszont mégjobban köhögök alig van levegőm, csak szuszogok egész nap. :S Persze mit várok, mikor egész télen ez volt. Már unalmas. Tavasszal fogok meggyógyulni szerintem. :P Tegnap rengeteget zabáltam, rengeteg rengeteg sütit, dédim is csinált anyu is csinált, és a nagymamim is... Ja, még nem mondtam hogy gyakorlatilag együtt (jobbanmondva:egymás mellett) élünk a nagyszüleimmel? Hát de bizony. :S Szóval többszörösen támadva vagyok kajával.
6876. annuccia
2010. jan. 30. 22:07

hányingerem van...rosszul vagyok. Nagyon.

önző dolog ez az egész...csak magammal foglalkozok, pedig annyi minden van a világban...annyi ember aki tényleg beteg, én meg magamat sajnáltartom. Barátok..az ember magára számíthat...mit kaptam válaszul a barátnőmtől amikor mondtam neki mi bajom? Hogy leközelebb majd nem eszem ennyit...de ez nem erről van szó. be akarom bizonyítani hogy nem fogok hányni...de nagyon rosszul vagyok. szédülök... nem érdekel semmi. lefekszem asszem.

6875. browning
2010. jan. 30. 21:45

Hali!

Nevem senki: tökre igaz dolgokat mondassz! Nekem is mindig ezen jár az eszem. Magunknak csináljuk a bajt. A saját elvárásainktól rettegünk, attól, hogy majd nem felelünk meg másoknak. mások meg csak magukkal vannak elfoglalva általában. a saját pici világukkal.és tőlünk rettegnek.beteges.

ma jöttem haza.hatalmas hó.hullot is ezerrel. bob marley-t hallgatva ugrándoztam le a kémiatanáromtól(hegyen lakik,lakótelepen)egy suli mellett elmentem.2srác halálra váltan nézett,h valyon mit szívhattam...:D pedig csak tetszett a hó.a s ok pici csoda.gyönyörűek a hópihék,és nem is volt olyan iszonyat-hideg!

Hullahoppa: Gyógyulj!!Anyud meg fura...Mi volt a bajod? Vagy még mindig?

Victory Purple: A szívek szállodájában van meg a kb tökéletes anya-lánya viszony...:D

ahh tegnap akkorabuli vt:D csak hamar jöttem haza mert elnéztem az időt -.-" xD

Annuccia: Régen írtál!! Király, h lehet h edző leszel!!:D Miért kiabáltál??nyugii:)) <33

nekem az beválik ha nagyon kiakadok,hogy leülök.összehúzom magam picire és kisírom magam.de nem mozdulok(semmi hiretelen cselekedetXD még a képzelet is cenzúrázva:D)és aztán lassan-lassan megnyugszok.közben,nyuginugyinyuginyugi...

szeretlektiteket!!

elkezdtem olvasni még1 Paulo Coelhot:D A zarándoklat. az eleje még nem oylna magávalragadó...majd meglátjuk

SZIGET:D remélem mehetek.kell a 4.7 :D (Y)

6874. annuccia
2010. jan. 30. 20:40
tele ettem magamat, és nem aakrok hányni és nem fogk!!!!! De olyan érzékeny vagyok...basszus mindjárt sírok, és miért? Mert végre el mertem mondani az egyik edzőnek hogy érdekelne hogy edző legyek, és azt mondta segít, és körülnéz nekem. Eddig meg üvöltöztem...kicsit ingadozok. Most pedig mozgok, mert az örömöt okoz!
6873. lilimia (válaszként erre: 6867. - D6502380b9)
2010. jan. 29. 20:20

Jobbulást! :)

Én a portugállal szórakoztattam magam anno :)

6872. lilimia
2010. jan. 29. 20:19

Nálunk érdekes a helyzet. Mindig. De legalább változatos...

18 éves koromban a ön-rehabilitációm rész volt az is, hogy nyissak a szüleim felé, és próbáljam meg megbocsájtani nekik azt, hogy 7 éven át szartak arra, hogy gyógyszer és drogfüggő olvtam, hogy komoly pszichés problémákkal küzdöttem, és éveken át észre sem vették, hogy darabokra voltam/vagyok vagdosva.

Csak akkor kaptak észbe amikor a pszichiáter közölte, hogy nagyon rövid időm van hátra, ha így folytatom.

Akkor észbe kaptak, hogy jaaa mégsem tinédzserkori hiszti...? Mégsem poénból követett el több öngyilkossági kísérletet? Lehet hogy tényleg azért menekül otthonról, mert máshol megkapja azt, amire igazán szüksége van: hogy a lelkére figyeljenek? Hoppssz...

Innentől kezdődött, hogy hol jóban voltunk, és igazi család voltunk, hol meg nem is beszélünk egymással. Most épp jó volt minden, de Anya gyönyörűen elcseszte, pedig annyira szívesen lennék vele, és segíteném, de megmondtam neki, hogy amíg nem fejezi be a titkolózást, és hazudozást, addig még csak beszélni sem akarok vele.

Amikor jó, akkor tényleg nagyon jó, és akkor tényleg úgy érzem, hogy jobb családot nem is kívánhattam volna, mert olyankor képes vagyok elfelejteni, hogy mennyi mindent elcsesztek, vagy hagyták hogy az orvosok elcsesszék, de amikor rossz, akkor nem is tudom. Mintha soha nem is lettek volna.

Nehéz ez az egész... A férjem már csak annyit mond a családi kapcsolatok témakörre, hogy: "Ez egy összetett kérdés..."

6871. lilimia (válaszként erre: 6861. - LaLinda)
2010. jan. 29. 20:02

Nagyon egyszerű a dolog valójában. Biztos vagyok benne, hogy van olyan témakör amiben jártasabb vagy mint apud. Nálunk ugye ez úgy volt, hogy Apa a reál dolgokban volt nagyon jó, én pedig a művészeti ágakban.

Ha nem tetszik neki egy ötlted, de TE kivetelezhetőnek látod, akkor állj ki mellette! Amíg képtelen vagy akár csak egy lábujjadra is ráálni egyedül, addig esélyed sincs arra hogy a szüleid elismerjenek és ne a gyerekeükként, hanem partnerként kezeljenek.

A felnőttéválás valóban rettenetes igazából. Persze jó a függetlenség, de amikor bejön valami hirtelen kiadás, vagy egy értelmezhetetlen apeh-es levél, akkor az ember legszívesebben rohanna haza, hogy segítsenek, ldják meg mert ez már sok... De ezt nem lehet.

19 éves koromban az ölembe hullott az önállóság, amire mindig is vágytam, egy lakás formájában, ahová beköltözhettünk a párommal.

Nagyon furcsa hirtelen átváltozni felelősségteljes felnőtté, háziasszonnyá egyik napról a másikra, de túlélhető :) Független lettem. Juhé! Számlákat kell fizetnem. Juhé? A szomszédok idióta pötsök. Juhé? Rendben kell tartanom a lakást. Juhé? Mindig mindenről gondoskodnom kell. Juhé? Nagyon nem :/ Az első 1-2 év nagyon nehéz, de... valahol el kell kezdeni :)

Kicsit nehezítette a dolgokat, hogy a költözés után 3 héttel, megvakultam, de aztán befejeztem a sulit, kutyakiképző lettem, majd feleség, és most kezdő vállalkozó, és még sok más...

Csak ki kell tartani, keménynek lenni, és nem hagyni hogy a szülők marionett bábuként szórakozzanak veled! Légy határozott, és ne félj ellentmondani!

Ja, és 2 és fél év abszolút önállóság után már vannak pozitívumok is: 1. a barátaink példaértékűnek tartanak minket 2. a szüleim, és a nagyszüleim nem is olyan rég megelték a kalapukat előttem...

Én meg mit mondtam magamban? Kapjátok be, ha már ennyit szopattatok szándékosan ez idő alatt!!! :D

Amúgy egy túlélő tipp: Mindig legyen 15ezer forintod! Akkor semmi gond nem lehet! :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook