Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok, újra :)
Sajnos ezen már túlvagyok, volt egy éve, hogy így láttam magam, de most határozottan nem úgy nézek ki. Amúgy 47.
És rémlik az Adrian Mole :D
jóreggelt mindenkinek!!
hullahopa látom nehezen sikerült elaludnod...:S
Megőrültem! :D Mióta felkeltem negyedszerre sírom el magam. 1. hajnali kettőkor a Haiti miatt. 2. feszült rajtam egy pólú, szóval kicsi. 3. hófehérkw. 4.őslények országa. .:))
És most nagyon boldog vagyok a rajzfilmektől! :) Mert imádom!! A sírás meg azért fura mert általában csak naponta egyre telik. :D Áááá.
Szia, Browning!
Szeretem alapvetően, bár van pár elcseszett dolog az oktatásban...Azért viszonylag jó.
De hogy melyikre járok a 4 (DE, PTE, SE, SZTE) közül, titok:-)
nemtudom. csalódtam a világban, mindig elhitetem magammal, hogy nem is úgyvan, csak beképzelem magamnak. de mindig csalódok...
túl akarok lenni ezen az egész mindenen:(
Hullahoppa: Nyugodj meg! A Te pár kilócskáddal jóhogy a szél el nem fúj!!:D A gyomrod azért fáj, mert össze van szűkülve, csak most hirtelen sok volt neki amit megettél...am mit ettél?:D
uhh.én anyum ma csinált pizzát O_O"...
ajj. tesókám mondta h valamikor felmehetnék hozzá 1 hétvégére pestre.és hát.akkor tuti találkoznék volt(?:D) barátommal...és 8*nyálcsorog*) hát mimég jóban vagyunk csak azért "szakítottunk" mert "a távolság"...:D LL és olyan husi vagyok:s...kb 2hétre saccolom az "időkorlátomat" addig el kellene érnem egy elsődleges álomsúlyt...pl 48kg.vagy 47^^LL...érte bármit...meg hát.nyáron úgyis találkozunk:D ha meglenne a 47 akk tartani már könnyebb a súlyt...:D(ahh.az még -5kg O_O)
Annuccia:????
Every????
Pirosalma: ezdejóóó!!:DD LL és szereted az orvosit ugye?:P pesten vagy a SOTE-n?:D
Puszii mennemkell
írjítok csajszikáim!!^^
sziia hullahopa.
ne kívánj magadnak ilyen rosszakat!! ha nem akarsz enni, egyszerűen csak veszel egy nagy levegőt, és mondod magadba hogy NEM!!
biztos nehéz, de inkább kösd magad le valamivel, tereld el a figyelmed.
a hasaddal foggalmam sincs hogy mit csinálj, neharagudj:( remélem hamar jobb lesz. pusszancs
Most nagyon nagyon fáj a hasam, legszívesebben megdöglenék. Remnélem holnapra lesz egy egész napos hasfájásom, megérdemelném, és legalább ezsembe se jutna enni! Nyáron volt olyan hogy két napig fájoltam annyira hogy az ágyból sem bírtam kikelni. Persze akkor 37-38 kg voltam, most meg 40 vagyok...
De mit kell ilyenkor csinálni ha így fáj?
Bocsi, a sok sírásért nagyon kivagyok. :(
Szia, Hercegnő!
Másodéves orvostanhallgató vagyok.
Szia!
Ortopédiára (ha esetleg olyan lenne, hogy szakorvos kell hozzá) kell beutaló, meg amúgy is először ő nézi meg.
De aztán hétfőn feltétlenül menj el!:-)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?