Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Az a baj, hogy nem szeretem a gyümölcsöket, meg a gyümis dolgokat :/ Ezelőtt is nagy ritkán ettem csak, ha tényleg megkívántam valamit, egyedül a szőlőt imádom meg az epret, de azokat is csak "feldolgozatlan" állapotban. Ha már egy turmix vagy egy joghurt gyümis azt már nem bírom megenni :S
Tegnap csináltam egy kis rosszat este még.
De ma láttam reggel a gumimacikat. <3 :D
Ti hogy vagytok? :)
Köszönöm :) Nagyon örülök neki! :)
A gyümölcsturmixokat szereted? Azokkal elég sok vitamint és tápanyagot bevinnél a szervezetedbe, de nem is híznál úgy tőlük. Én imádom :)
Ettem kis joghurtot, csak a kedvedért. Egész pontosan salátaöntetet, mert tegnap csináltam anyunak salit, és abból valamennyit hazahoztam, abból kanalaztam kicsit.
Hát jól hangzik, alapvetően én is szeretem a zöldségeket, meg fúú hogy én régen mennyi grillcsirkét ettem, és hogy szerettem...!
Azért egyél egy picit. Valamit. Bármit. Egy narancs? Vagy egy kis joghurt? Keksz? A kedvemért :)
Szerintem zöldség jöhet dögivel, ti úgyis nyafognátok a kalóriákon, én meg megőrülök a zöldségekért. Hümm zöldségchips rostonsültakármivel? Vagy grillcsire? :D
Nem is vagyok olyan, csak most kaptam anyukámtól ilyen finomat, dinnyés bacardi breezert, és azt imádom... Meg nem is valami hatalmas az alkoholtartalma, szóval bajom se lesz tőle. De mostanában már ezt sem iszom meg egyszerre.
(És nem vagyok éhes. Nem akarok enni. :( )
Szeretem a csokit. Meg a Nesteát. Meg a kertipartit:) De én csak salátkészítésben vagyok jó. Meg rakott zöldséges cuccokban. De ha már kertiparti akkor zöldséges-saslik...:D
Ééés, ezekszerint boldog névnapot :)
Hát mi vagy te valami középkorú klimaxos barbi hogy piálsz ha szarul vagy? Tessék letenni azt az üveget, iszogass Nesteát :) Vagy egyél csokit! Hjajj ma névnapomra Apumtól kaptam nagyon finom csokit, és nem tudom megenni :( Pedig ez az a fajta ami nem túl hosszú életű... mert megeszem... mindet...
Egyél még egy picikét, ha nem akarsz holnap a gyomorsavaddal kínlódni!
Nyáron össze kéne hozni egy kerti party-t, vagy valami hasonlót, ahol egymás kedvéért ennénk :D
Görögsalátát, pogácsát és joghurtos gyümölcstortát tudok vinni :P
Köszi :)
Szerelmes? Na mesélj! :P
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!
Szuper csaj vagy!!! :D
Hát, ha találok, nem ígérem, hogy mostanában, de igyekszem majd :) Pedig még az eladónénit is megkérdeztem, hogy én olyat keresek és nagyon fontos...
Éjszaka felébredtem arra, hogy mennyire rohadtul üres vagyok, és ez milyen sz.r. Ez így hülyén hangzik, de nemtudom jobban leírni. Szóval egész nap sírni lenne kedvem, már rég volt ilyen... Most piával vigasztalódom. Pedig ma még hugomnál is voltam, játszottam vele, de valahogy annyira nem segített :( Meg az se, hogy ma még ettem is...
Későn olvastam el :) De a holnapi reggelinél ígérem, fogok :D De nem volt itthon normális kenyér :S no mindegy
ÁÁ emberek szerelmes vagyok asszem :S:D
hali
ettem húst
méghozzá tegnap.májkrémet.keveset de megettem.egy srác kedvéért aki haver...még:d ma meg legjobb bnőm kedvéért "kellett" mert kitalálta h "megsértődik" ha a srác kedvéért eszek, az övéért meg nem:D... egy szelet parizerrel szendó. asszem tegnap-ma 500kcal alatt vagyok/voltam
MEHETEK KONCERTRE!!!
voltam a pszihodokinál.és közölte velem h nagyon nem állok ki magamért szóval kezdjek rá gyúrni.harcoljam ki a koncertet. és énmeg sírvafakadtam apának h nekem ez nem megy én nem fogok hisztizni és üvölteni és duzzogni. elmondom amit szeretnék, érvelek, többször,csendesen,ha nem engedik sírok és önutálat stb.de ez nem...hogy undok dög legyek.de sikerült O_O" 30Y30Y30Y (L)(L)(L)(L) 30Y!!!!!!!(L) imááádom *-*
soksok puszi nektek és jóétvágyat!!
Gondolsz rám a szendvicsed közben? Léééégysziii!
Én is imádom a barackos túrórudit is, de töltöttek közzül az epres a kedvencem.
Bevállalsz te is egyet? :D
Jól gondolod! Ezt hívják a pszichológiában átkondicionálásnak.
Lányok! Az étel tényleg baromi jó! Az ízek valóságos csodák! Éhezni meg iszonyatosan fos dolog! Borzalmas kín az hogy szeretnék enni, szeretnék egy konkrét ízt érezni, szeretnék rágni, de ha megérzem az étel illatát már öklendezek! Tegnapelőtt reggel arra ébredtem, hogy öklendezek, mert fárjem nyitva hagyta a konyhaajtót miközben melegszendvicset sütött. Uhh de ennék egy zöldséggel, hússal jól megpakolt majonézzel beterített, sajtos melegszenyát... Nyüff :(
Szóval tényleg jó dolog enni, és tényleg rossz nem enni!
Tessék helyettem is enni! Nem eszek túl sokat (amikor épp tudok), de isteni finom dolgokat, szóval még el sem híznátok :P
Nagyon édes vagy!!! Köszönöm :)
Ugye meg is fogod enni nekem? :)
Hogy vagy? A gyógyszert ugye kidobtad már?
puszik!
Volt egy barátnőm a gimiben, aki folyton "szenvedett". Mindenkinek vannak problémái, de ő úgy döntött, hogy ezt főként rajtam vezeti le, és általában mindig megvolt sértődve rám, a legtöbbször azt sem tudtam miért. Ha kérdeztem, hogy mi a baj, sosem adott konkrét választ, csak azt mondta, hogy neki mennyire rossz. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy engem ő akkor nagyon-nagyon lehúzott, és ezt nem szabad hagyni, bármennyire is szereted a barátnődet! Pl. az én barátnőm azóta 180°os fordulatot vett, pozitív irányban, ma egy életvidám és belevaló csaj; szóval a lényeg, hogy most ne hagyd magad lehúzni, az nem megy a barátság rovására, ha "kivéded" ezeket a dolgokat... Szerintem.
És ügyes vagy hogy ettél és enni fogsz :)
Sziasztok!
Hát, én rááltam a napi 2x étkezésre, ma pl reggeliztem joghurtos műzlit, meg ettem ebéd időben zabkekszet. Érdekes, mert sokkal jobban érzem magamat, mint amikor nem reggelizek, mert most az jár a fejemben: holnap HALKRÉMES SZENDVICS!!!!!!! nyammmmm :D
de legalább már nem hányok! Nem is akarok többet, mert akkor 1,5 órán át beszélhetek az érzéseimről a pszihológusnak, így egyszerűbb.
Barátnőm..hát most nem is haragszok rá, csak rosszul esett, hogy hallottam a tanárnővel sutyorogni, velem meg tegnap egy k*va szót sem bírt beszélni, és 1 órán át csak ültünk egymás mellett, pedig mondtam, hogy mondja ha valami nyomja a lelkét. És ez bánt! De ragaszkodó típus vagyok! Megkérdezte utánna mi bajom van, többször is, hát rihtig nem mondtam neki semmit. Nem akartam elsírni magam!
Hogy vagytok? Nekem a kedvenc túrórudijaim a sima pöttyös és a barackos milli :)
Pusziii
Nem volt a boltba ahol voltam ma, pedig akartam venni "Neked" :(
De még keresek majd, ígérem.
Szia!
Itt nem fogsz koplalási tanácsot kapni.
Ez a fórum azért van, hogy pozitív irányba segítsünk egymáson...
Sziasztok!
Először járok itt a fórumon, de örülök, hogy rátaláltam erre a helyre mert ahogy olvasgatok, sokakkal közös "aktuális életvitelünk" van...
Lenne egy kérdésem is, nem tudtok ajánlani valami viszonylag olcsó, de hatásos éhségcsökkentőt? Nem akarok enni, mert ha eszek, akkor meg rohanok hányni...gyűlölöm ezt. De néha úgy érzem, hogy muszáj ennem valamit. Ilyenkor keresek valami nagyon alacsony kalóriájú kaját...általában bébirépa konzervet, mert az csak 19 kcal és mégis szilárd kaja. Már a boltban is úgy járkálok, hogy rögtön a kalóriákat lesem. Ez nekem még egy nagyon új és nagyon ijesztő érzés...mert csak nem régóta érzem azt, hogy kövér vagyok, nem ehetek. Ugyanaz az érzésem ezzel kapcsolatban, mint neked Hullahopa...én is látom, hogy "te jó ég, hogy tehetik ezt magukkal, hisz meghalhatnak", de valahogy erősebb az érzés bennem az eszemnél. Szóval ez van, a sok körülöttem lévő változásra így reagálok...már túl lettem egy kemény depis időszakon, de nem érzem, hogy valóban sikerült túl tenni magam a dolgon. Légyszí ha tudtok, írjatok valami gyógyszer ötletet. Köszi!
Sziasztok, megint itt.
Nah, megint megilyedtem – mégis, mit művelek magammal?? Bár nem hiszem hogy elég elszántság lenne bennem, arra hogy „ne tegyem tönkre magam”, mert jobban húz a fogyás-vágy meg a hízás-félelem. :S Néha befalok, de aztán megint csak joghurtot, kefírt, uborkát, levest, meg ilyen tejes cuccokat eszem-iszom, és persze legjobb barátom a kávé, és zöld tea, és 700 kcal alatt maradok. Anyut megkértem vegyen nekem magnézium tablettát, fog is venni; szval fogalma sincs hogy azért kell a magnézium hogy meghajtsam magam. Nagyon idegesít, hogy még mindig stagnálok a 40 kilómmal. Elmentem és vettem antiszénhidrátos kapszulát, ami 2000 forintomba került, amit meg a szendvicspénzekből gyűjtöttem össze. Persze máris gyűjtök újra, mályva teára (már használtam anno) és már csak a hű de poénos halálvágyam kedvéért is kíváncsi vagyok mi lesz ha úgy használok ilyen „testsúlycsökkentő” hashajtó cuccost, hogy még a kapszulámat is szedem. L-karnitinem is van (pár hónapos) de ezt pár hete nem szedem, mert nem is sportolok semmit, pedig kéne, csak álmos vagyok. Örülök hogy jön a jó idő, mert akkor végre nem kell buszoznom, szval minimum egy óra gyaloglás mindennap meg lesz hazafele.
Szóval lényeg a lényeg: fogalmam sincs mit akarok, csak most valahogy rosszul esek magamnak, hogy ezt teszem. Ami még akkor is hülyeségnek érzik, hogy ha tudom hogy vékony akarok lenni, hiszen „hogy a fenébe akarhatom én ezt, mikor nem egyszer látok fórumon vagy akárhol olyat hogy ez meghalt meg az meghalt, meg hogy valakinek szívinfarktusa van 16 évesen. És ilyenkor olyan hülyének érzem magam. Egyik barátnőm is már dagadtozza magát, és mikor ezzel a dagadt dumával jön, nagyon megrémülök, mert félek miattam érzi rosszul magát, …
Még mindig megy a kuc-kuc.
Olvaslak vissza titeket, és az jár a fejemben hogy ti hogy vagytok képesek ilyen vidáman beszélni a kajáról?
Sziasztok, megint itt.
Nah, megint megilyedtem – mégis, mit művelek magammal?? Bár nem hiszem hogy elég elszántság lenne bennem, arra hogy „ne tegyem tönkre magam”, mert jobban húz a fogyás-vágy meg a hízás-félelem. :S Néha befalok, de aztán megint csak joghurtot, kefírt, uborkát, levest, meg ilyen tejes cuccokat eszem-iszom, és persze legjobb barátom a kávé, és zöld tea, és 700 kcal alatt maradok. Anyut m
A nagyik szeme megbízhatatlan. Komolyan mondom! Egyszer halál sápadt voltam, vörösek és duzzadtak voltak a szemeim, szóval smink nélkül is simán elmehettem volna egy horrorfilmbe... Nagyim jött meglátogatni, és mondja hogy jajj úgy örülök hogy már ilyen jól nézel ki! Höööö? Tükörbe néztem saját magamtól megijedtem...
Szóval szemészet... :D
Gethesen alapból nincs étvágya az embernek, de azért egyél csak! Jó lesz az a milkás túrórudi is :D De am kóstold meg a kókuszost, isteni finom! Múltkor kaptam nővéremtől egy csomaggal, és sorra nyomtam be őket, pedig nem vagyok édességes. A "sötét" pudingot is megeheted :D
Ismerem ezt a koncertes érzést... Én egy Loreena McKennit (kedvenc) koncertet kellett hogy kihagyjak, pedig ingyen mehettem volna :(
Hát, azthiszem igazad van:) Meg mostanában inni is elfelejtek... Lehet,hogy ezért is...
Lesz még csomó lehetőséged bepótolni a koncertet hidd el :) <3
(Ettem kekszet. Meg délben egy kevés tésztát. És nagymamám azt mondta, hogy jobban nézek ki, mint amikor Pestről jártam haza. Ez nekem egyenlő volt azzal, hogy kövér vagyok... Szóval holnap ugyis sok órám lesz, majd nem lesz időm enni...)
Óó azt már olyan rég meg akarom kóstolni. De valahogy mindig kimarad... Majd meglátom mit tehetek.
És nemsokára enni fogsz. Mert gondolunk rád nagyon, hátha segít... <3
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?