Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hogy vagy a leves után?? Megmarad?? Nem is rossz ötlet így hígított állapotban! Mindig csak kicsi kortyonként, és jó lesz! U.tesóm feleségének van egy hasonló esete, mint Neked, annyi különbséggel, hogy ő nagyon kövér volt.. Elkezdett keményen diétázni, fél év alatt látványos eredményt ért el, de a kúra vége felé nem maradt meg benne semmi. Egyik rokonom orvos, így javasolta neki, hogy jeges vizet igyon, és amikor megmarad benne, akkor 100%-os jeges gyümölcslevet. Nehezen, de végül megmaradt benne, és akkor tért át az ivójoghurtokra. Lényeg, hogy teljesen kimászott belőle, úgyhogy most él és virul, boldogan neveli 2 gyermekét. Vele ellentétben nekem a gyenge húsleves volt jó, de hála Istennek nem voltam olyan állapotban, nem hánytam, max. öklendeztem.
Hát én 156 cm "magas" vagyok (vékonycsontú), szeretnék 44 kg-ra lefogyni, de lehet, hogy még kicsit tovább. Lényeg az, hogy eltűnjön teljesen ez a csúnya hájréteg, és utána elkezdek szépen kondizni. Tavaszra szeretnék már végre igazán jól kinézni, elkezdtem nem régen használni a ricinusolajat a hajamra és a szempillámra is, reméljük összejönnek a dolgok. :)
halihóó!
ajánlom is h egyél:D:D víz íz víz, hidd el nekem!:D
nemtom, amúgy olyan...semmi:D semmi éhség, semmi étvágy, csak olyan... szóval úyg "tele vagyok" érzésekkel..:D vidámsággal, szeretettel, szerelemmel:D:D reménnyel, aggódással:D
csodás.romantikus, és áá *-* elmentünk ,besétáltunk a városba, vízipiáztunk, megittunk egy-egy citromos sört, közben olyan jól elvoltunk..:D hazafelé...hazakísért:D és tökre romantikus volt*-* úgy nemtmmiért megöleltem...aztán már nem engedett el..:D:D áá <3
megyek aludni. álmodni:D<3
Dolgozok az ügyön! Épp víznek képzelt húsleves lét szürcsölgetek :)
De te mi a túrónak eszel megint ilyen keveset??????????
Mesélj a csókról, meg az adójáról :P
igen, a szőlőcukor praktikus;)
mibaj?? a vágás az...nem praktikus :s
nekem még mindig megvan O_o" annyira áá.feltűnő.egyértelmű...:s
szurkolok h bírd, azért eszegess is, úgy könnyebb lesz!:)
puszii
halihóó!:D
Lilimia: Gyönyörű baba Milán!!:D Igazán büszke lehet rá mindenki!;) Próbálj valahogy több kcalt bevinni mert ez nagyon rossz:S el fogsz fogynii O_O
Fender: érdekes barátnő az ilyen:O jó úton haladsz, de hidd el, hogy még sok munka lesz abban, mire visszaszoksz a normál kajára,normál evésre..:s azt mondják, a szénsavas tágítja a gyomrot:D pl bubis ásványvíz, kóla...stb...sztem szólalj fel a saját érdekedben, hogy "emberek, valaki...nagyon nincsen jó kedvem...nem segítenétek?azt akarom, hogy boldogabb legyek" :)
Iza: jók ezek a történetek:D tuti halálra ijedtem volna xD
Annuccia: azért mondják, hogy fogytál, mert fogytál..logikus:D de most már hagyd abba a fogyást!!:) nekem sincsen sok étvágyam..érzelemtúltengésem van..:D <3
Hippikirálylány: mi van veled mostanság?? rég hallottunk felőled!!
Pirosalma: éééés milyen igazad van:):D am az is rossz, ha "túlmossuk" magunkat...olyan mint a ruha, amit kb túlfehérítenek, vagy nemtom..értitek!!:D
ma öö ettem kb 3-4 korpovit kekszet(16kcal/db akkor ~60kcal)hát nem vittem túlzásba:D xd
boldog vagyok*-* egész héten ezt az estét vártam :D*-*
meglettemcsókolva*-*
Mesélj, mi történt?
Vigyél magaddal szőlőcukrot!
puszik!
Remélem tudtál enni - pontosabban inni - kis vizes levest! <3
Én ma ettem egy picike kis salátát. Tegnap meg megint vágtam, hur-rá. Holnap megyek gyümölcslevet kínálgatni reggeltől estig, nem tudom hogy fogom állva bírni egész nap, mostanában alapból nem mennek az ilyen dolgok...
Most csak ennyi, most nagyon nem jó semmi.
Puszi mindenkinek!!
Szia!
Észrevette valaki, hogy gond van? Beszéltél a dolgokról valakivel?
Szerintem mindenképpen jó úton haladsz! Szépen, fokozatosan vidd fentebb, és fentebb, egészen a normálisig az kalóriamennyiséget.
Szerintem eleinte könnyebb, gyomorkímélő ételeket egyél, pl főzelékeket, krumplit, rizset. Kerüld az olyan dolgokat, amik megdagadnak a gyomorban (péksütik), vagy megülik (zsíros ételek).
A bűntudatot talán úgy tudnád csökkenteni, vagy elkerülni, ha nem figyelnél oda evés közben arra, hogy eszel. Olvass, netezz, vagy nézz tévét közben, és úgy falatozz. Ne készülj neki egy-egy étkezésnek, így szinte észre sem fogod venni hogy ettél.
Kellemes estét! :)
Hjajj én is örülök! És nagyon remélem, hogy bátyámék tényleg engedik majd kutyázni :D Jó lenne ha ő is olyan kutyamániás lenne mint én :) A labradorom már 'felnevelt' egy kislányt. Ő tanította meg felülni, felállni, és járni a kiképzője kislányát, Zsófit. Zsófi első szavai pedig a parancsok voltak, és a vicces az, hogy néhány kutya meg is csinálta amire a kiscsaj utasította :D Rumi imádja a babákat, szóval részéről nem lenne gond a haverkodás :)
A tejeskávét tényleg nagyon bánom, mert egyrészt imádom, másrészt jó sok cukrot, a tehéntej által pedig jó sok zsírt, fehérjét be tudtam vinni a szervezetembe. Ma még egy fél tejeskávét tudtam csak leküzdeni, de mindjárt csinálok magamnak vizes levest, hátha bennem marad!
Amúgy te milyen magas vagy, hány kg, és mennyi szeretnél lenni?
Elképesztően nagy jeleneted lehetett a boltos fickóval :D
Én megadóan tűrtem hogy körülrajongjanak, és ajándékozgassanak :P Ingyen török fürdőzés, ingyen koktélok, ingyen masszázs, ingyen jégkrém, ingyen cigi... A családom meg nem tudta, hogy hogy a fenébe nem fogyik a pénzem :D
Amikor átmentünk Alanyába a bazárba, akkor jöttek rá, hogy elég szépen mosolyognom, és rögtön a felére zuhannak az árak... Nagyon jót tett a nőiességemnek, főleg hogy épp egy vacak kapcsoltból voltam szabadulóban, no meg azért mégis csak 18 éves voltam, és akkor az ember lánya imád a férfiszemek kereszttüzében lenni :D
Volt egy bazáros pasi, akihez nagyon szerettem bemenni, (de persze mindig kérettem magam) mert jókat lehetett vele beszélgetni, meg volt egy kaméleonja :)
Egy animátor srác viszont nagyon belém bolondult. Minden este elvitt valami jó kis tengerparti buliba. És izgalmas volt, hogy semmi estre sem volt szabad kitudódnia, hogy mi találkozgatunk, meg a kis lopott csókoknak... Vele is jókat lehetett beszélgetni. Jogásznak tanult, így nagyon tájékozott volt. Sokat beszéltünk a közös történelemről, hogy itt-ott hogy tanítják, meg a török jogrendszerről, meg persze általános dolgokról is. Hjajj de jó volt tininek lenni... Nem mintha házasnak lenni olyan rossz lenne :D
Na megyek eszek egy kis lét...
Sziasztok!
Segítséget keresve bukkantam erre a fórumra. Remélem nem gond, ha én is írok, hátha tudtok segíteni.
Szóval az előző félév valami szörnyen nehéz volt…a legjobb barátnőm megváltozott, hátbadöfött és rengetegszer megbántott, most meg egy képmutató színjátékot játszik és úgy tesz mintha semmi gond nem lenne, közben burkolt megjegyzésekkel próbál a padlóra küldeni. Emellett rengeteg negatív változás történt körülöttem, sok fájdalom és csalódás ért, egyszerűen teljesen elvesztettem a régi vidám, optimista énem. Nem találom a helyem, és nagyon nehezen viselem ezt. Az elmúlt időszakban emiatt egy jó mély gödör fenekén csücsültem, tiszta depi voltam, de csak kirángattam magam és egy sikeres vizsgaidőszakot is összeharcoltam. Szóval úgy volt minden helyre állt. Még azt kell tudni, hogy én olyan ember vagyok, akihez sok ember fordul a lelkiproblémáival és általában sikerül kirángatnom őket a depiből, vagy megoldani a gondjaikat, vagy csak kicsit jobb kedvre deríteni őket.
De most én is beleestem ebbe a kilátástalan ördögi körbe, annyira, h nem tudtam enni…az eszem akarta, de az érzéseim nem. 3 hét telt el úgy, hogy alig ettem. Nagyon önzőnek érzem magam, mert az eszem tudja, hogy valószínűleg azért nem eszem, hogy lefogyjak…azért fogyjak le, hogy észrevegyenek. Mert én annyi mindenkinek segítek, és akkoris meglátom, hogy gond van, mikor nem akarják mutatni. De azt senki nem veszi észre, hogy most mennyire rosszul érzem magam…csak azért nem akarom mutatni, hogy gondjaim vannak, mert tudom, hogy sokan számítanak rám, segítségként, de azért a barátaim észrevehetnék…
Elég ingadozó a hangulatom, néha teljesen kilátástalan minden, aztán másnap meg úgy érzem, hogy igen, tudok változtatni.
De lényeg a lényeg, változtatni akarok…új életcélokat tűztem magam elé. Plussz már 3 napja rendesen próbálok enni, az eddigi napi 300 kcal helyett most olyan 900-ig elmegy…és hogy a lelkem is könnyebben elfogadja ezt, futok naponta kb. 5 km-t.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de jó érzés, hogy végre valahol őszintén beszélhetek, titkok nélkül. Jah és azt szeretném kérni, hogy légyszí írjatok, hogy szerintetek jó úton haladok-e, esetleg mivel tehetném könnyebbé, bűntudatmentesebbé a kajálásokat…
Örülök, hogy jól van a kis picurka, nemsokára mehetnek majd haza és babázhatsz kedvedre! :-)
Biztos jót fog tenni.
1 nap 1-2 tejeskávé az nagyon kevés, kész csoda, hogy bírsz így annyit dolgozni.. Mondjuk most már én is edződök, jobban megy a dolog, mint az első 2 napban, már 48 kg és pár dkg-nál járok!! Megnéztem a képeidet, olyan szép alakod van, úgy várom már, hogy olyan lehessek megint..
De előbb jót nevettem ezen az ékszeres manuszon! :D:D Jó üzletet kínált legalább? :))
Nekem is volt hasonló vicces sztorim, amikor egyik alkalommal egyedül voltam kinn pár napig, szervezett úttal mentem, akkor sokkal jobban megérte, mintha csak repjegyet vettem volna (csak így másik városba voltam kénytelen menni), így onnan később utaztam el busszal, ahová eredetileg indultam. Szóval néhány napot egy hotelben töltöttem, így hát a férfi személyzet és az összes kereskedő a környéken üldözött a szerelmével.. :D (Fúú nagy csodának számított, egy nő még sosem volt ott egymagában, így vérszemet kaptak..) Egyik alkalommal lementem a ékszerüzletbe szétnézni, ahonnan a boltos srác nem akart kiengedni! Odahordott nekem kaját-piát, megmutatta hogy kell tisztítani az ékszereket, meg amit néztem ezüst fülbevalót, oda akarta nekem ajándékozni, meg annyit magyarázott nekem, teljesen megfájdult a fejem.. Már majd lefordultam a székről, de aztán nagy nehezen megszabadultam tőle kb. 2-3 óra elteltével.. Másnap laposkúszásban közlekedtem, nehogy meglásson, de végül elkerülhetetlen volt, mert az élelmiszerboltba menet, útba esett az üzlete.. Ott erőszakoskodott, hogy menjek be, mivel már szégyelltem a jelenetet, így kénytelen voltam.. Na akkor elkezdte a szöveget, hogy ő még ilyen csodálatos lányt nem látott, azonnal belém szeretett, és holnap feleségül akar venni.. Választ sem várt, folytatta, hogy majd ketten vezetjük az üzletet, és most játszuk el, hogy ő a vevő, én meg az eladó (gyakorlásképpen).. Na akkor akasztottam ki, ahogy kell.. Jön be, mint vásárló, én nem köszöntem, egyből megkérdeztem únottan, hogy mit akarsz? :D Mondja, hogy ezt+azt szeretne vásárolni, mutassam meg a kínálatot. Én mondtam, hogy van időd bőven, nézzél szét, ha kiválasztottad, amit meg akarsz venni, akkor gyere ide fizetni. Szóval ezt még legalább 3x eljátszottuk (már lila volt a feje), majd megkérdeztem tőle széles mosollyal az arcomon, hogy na milyen voltam? :D Választ se vártam, közöltem vele, hogy most már teljesen kifáradtam, jól kidolgoztam magam, megyek szabira. xDD
Volt még pár hasonló eset, most már csak nevetni tudok rajta, akkor viszont közel sem volt ilyen vicces..:D
Sziasztok!
Gyors leszek, mert kicsit nagyon zombi vagyok. Lehet eggyel kevesebb munkahely nem ártana :D De mindet imádom, csak most mindenhol pörgés van.
Szóval Milán csodálatos! A bátyámék nagyon boldogok, és szerelmesek a kisfiukba! Tényleg gyönyörű! Ahogy megsimogattam a kis arcát, hogy 'lássam', el tudjam képzelni, valami gyönyörűség! Teljesen úgy néz ki mint a bátyám! :D
Szegény Szilvi nagyon megviselt, összesen 4 napon át nem aludt, csak a szülés után napközben, meg éjjel.
Csak két képet készítettem, mert aludt Milán amikor megérkeztünk, Szilvit sem akartam zargatni a fotózással, meg amúgy sem maradtunk sokáig, pihennie kell még Szilvinek.
Képek és részletes beszámoló a naplómban :)
Victory: Köszönöm, köszönöm, próbálkozok, csak nehéz rávenni a szervezetem arra amit nem akar. Az agyamat könnyebb lenne. És igen, ha megálmodtam milyen illene leginkább hozzád, készítek neked egy maszkot :)
Browning: Kitartás! Most mindenki szerelmetes lett hirtelen? :D
Iza: Hát igen, nem kevés dolgot csináltam/csinálok, de így legalább van mire emlékezni, meg hogy sokmindenhez értek, sokat tanultam, nem vagyok elveszett.
Apától akart megvenni egy arany-ékszer kereskedő pasi, de nekem kellett fordítani, mert Apa csak oroszul és németül beszél, én meg halálra röhögtem magam azokon amiket a pasi mondott, meg azt hitte azért nevetünk, mert hogy nevetségesen kicsi értem amit ajánl :D Nagyon poénos volt!
Dédnagypapádnak köszönhetően igen csak egzotikus szépség lehetsz!
Én nagyon magyar vagyok (végigvezették a családfánkat a 17.sz-ig), valamint pontosan 200 év után az első egyenesági Zsuzsanna :) Az elődöm nagy arc lehetett, 3 férjet fogyasztott el, és egy fia született. Olyan igazi nem is tudom hogy fogalmazzam meg... Szóval nagyon nő lehetett.
A zöldteával tényleg nagyon vigyázz, mert amikor én anno leszokóban voltam a mindenekről, vedeltem, hogy tisztuljon a szervezetem. Előtte a májfunkcióm tökéletes volt, utána viszont romlott egy kicsit. Igaz később visszaállt, de akkor is vigyázni kell vele!
Na most ennyi mert nagyon szédelgek, napi max 1-2 tejeskávét tudok inni, így elég kevés cukor jut be a szervezetembe, és szédelgek :/
Vízzel hígított húsleves lé király! :D
Legszívesebben mondanám Anyának hogy főzzön nekem egy egész kuktával, de nem mondom meg mi a helyzet, így is van elég baja, meg nem akarom hogy megint kezdjék a hülyeségeket.
Majd főzök én :D Még talán van is húsleveskockám...
Jó éjt mindenkinek! Egyetek helyettem is! puszik
Sziasztok.
Nagyon gáz ha minden kajálás után kb fél órával hányingerem lesz? :S nem tudok így enni. Ettem reggelit, egy kiflit, és rá fél órára :S Egyébként ma ezt ettem.
Edzésen rákezdett először az egyik, hogy fogytam, meg hogy ugye nem csinálok hülyeséget? NA mondom, nem... dehát már nem. Aztán egy másik hogy te tényleg nagyon lefogytál, meg sápadt vagyok (tényleg nagyon fáradt voltam). HÁt, egyébként nagyon jó volt az edzés, csináltam szaltó leugrást gerendáról. Annyira boldog vagyok most. minden szép...és egyre közelebb vagyok a kitűzöttsúlyhoz. De igazából még nem látom hogy valami változott volna rajtam :S
Szia!!
Tudom. Igazad van, naponta 2 csészével lenne normális (huzamosabb ideig). 1-1.5 hét alatt nekem ez a felesleg lemegy, ezalatt a kis idő alatt csak nem történik semmi rossz. Köszönöm a jószándékodat!
Szia, Iza!
A zöld tea ekkora mennyiségben májkárosító, főleg ilyen (majdnem éhezés) esetben. Én nem tartom okosnak, csak idő kérdése, és bajod lesz tőle...:-(
Gratulálok a sikerhez!:) De csak óvatosan ... :$ mályva tea is hasonló hatást ér el mint a zöld tea. a Mate tea pedig étvágy csökkentő.
Hány kilót szeretnél még fogyni?
Gratulálok Neked szívből, NAGYNÉNI !!!! Akkor már földre szállt a kisangyal :-) Milyen szép súllyal született :-) Akkor vége már az izgalomnak?
Én csak legyek csendben a nagy kalandos életemmel.. :P Ez igen, ennyi dologhoz érteni, nem semmi.. Ebből csak a hastáncoltam, régen zongoráztam (még alsóban), meg lovakkal, lovasoktatással foglalkozom még tavasszal és nyáron, amikor megfelelőek a talajviszonyok.
Meg akartak venni Törökben??? :D Kezdetnek nem is rossz! :P :D Arab országokban is "divat" :))
Egyébként a dédnagypapám török-bulgár volt, de sajnos nem volt még szerencsém eljutni oda.. De ami késik.. ;-)
Jaj ma mire jöttem jöttem rá! Megittam 2l zöldteát, teljesen jó tőle a közérzetem, alig voltam éhes, kb. 300 cal-t ettem ma. Hamletet májkrémmel, fél tojás, alma, narancs. Ez a 3. nap, de 1 kg és pár dkg már lement. Úgyhogy most boldogság van! :-)
Ettél már valamit azóta? Jobban érzed már magad?
Sziasztok!
Tudjátok nagyon fura most minden. Szerelmes vagyok, és állandóan jókedvű. Aztán hirtelen rosszkedvű, dühös, asszem így jön ki az éheztetés hatása! Bár asszem ez most nem megy...eszem reggelit, és a fiú miatt ebédet is, mert az szinte az első időpont, amikor normálisan lehet talizni! Igaz, neki mindig oda lehet adni a finom maradékot! :) Szóval ingadozok! Most épp rosszul vagyok, fáj a vesém(?) meg a hasam, hányingerem van, és kaja szagot érzek...a hálóba. nincs sok esélye...de most egy falat se menne le a torkomon. Valahol meg motivál ez az egész szerelem dolog, hogy gyerünk sezdd össze magad, mert muszáj még fogyni, ... stb.
érdekes ez az egész most :)
Ajj ez a szerelem :) Mesélj majd, de a lényeg h élvezd ki:)
A suliban meg hajrá, ügyes vagy, megtudod csinálni! ;)
Halihóó Csajszik!
Lilimia: Gratulálok az új Kismanóhoz!! :D Biztosan imádni fog téged!!<3 :))
Vitory: Egyél csajszii!!:) Többet, ha lehetne!!:D
Annuccia: Hogyvagy?Eszel, ugyebáár?:D meg lettél ma ölelve?^^
Every: Soha nem írsz:(
Ezer bocs, vagy egy hete nem írtam már asszem:S nemtom... nem volt erőm... asszem...izé na:):D LL...értitek:D *-* szerelmesvagyok:D *-* am meg rohadtsokat kell tanulni, és a tanárok köcsögök,mert beteg voltam meg mások is egy hetet és szarnak rá,hogy ilyenkor nem írhatunk dogát -.-" 3nap alatt 7doga (Y)(2témazáró...)
csütörtökön pszihomókuska :D(várom, kezdek megint félni:/)levágják a hajamat O_O aztán "randi":P aztán pénteken meg tesókám diplomaosztójaa
megyek bioszozok még O_O pusziii<333
üdv az újaknak ^^
Próbálkozz, gondoltam Rád ma is... Ma ettem helyetted egy mini adag salátát, a tegnapról megmaradt zöldségekből, csak úgy simán, csak kis vegeta volt rajta.
Szóval hajrá töltött káposzta és meggyleves lé :) Mondd meg a leveknek, hogy üzenem, hogy muszáj kalóriává válniuk benned! :)
Jujj, szeretem a maszkokat :) Bár amikor kicsi voltam és az oviban csináltunk, akkor féltem amikor rámkenték a nemtudommit, de ezt leszámítva nagyon jól ki lehet velük fejezni egy csomó mindent... Amúgy is imádok rajzolni meg festegetni, múltkor egy tanfolyamon amire járok festettünk fát, az ujjunkkal, és jobban élveztem, mint amikor ecsettel "kell".
Tényleg csinálsz nekem majd ha ráérsz?:)
Amúgy Veled ellentétben nekem nyugis napom volt. Csak egy órára mentem be délután, amúgy itthon takarítottam és pihentem.
Holnap megyek be hozzájuk, készítek majd egy nagy rakás fotót, és telepakolom majd Milánnal a naplóm :D
Már megkaptam, hogy én vagyok a dilis nagynéni, akivel mindig lehet nevetni, de sírni is, és hogy biztos hogy én leszek a mókamestere, no meg nekem van türelmem órákon át egy homokozóban bíbelődni, rajzolni, varázslósat játszni, meg igazából bármihez ha babáról/gyerekről van szó :)
Jajj nagyon szuper! Már alig várom hogy találkozzak vele :)
Köszönöm :)
Próbálkoztam ma is, de rövid úton visszaköszönt :S De azért próbálkozok még ma! A krumplileves lé elfogyott, de van választék. Töltött káposzta lé, vagy meggyleves lé :D
Mivel gyakorlatilag 6 éves koromtól kell álarcot viselnem, néhány éve kitaláltam, hogy miért ne csinálhatnék tényleg maszkokat. Papírmasé, és gipsz alapú maszkokat is készítek, valamint festek. Nekem valahogy erőt ahhoz hogy tovább viseljem őket. Kitalálok majd valami hozzád valót, megcsinálom, és elküldöm. Hátha neked is erőt ad majd :)
No meg hálám jeléül, hogy eszel helyettem, és majd velem :D
Mi finomakat ettél ma? Milyen napod volt?
Nos...kihívások, miegymás... Mindenféle versenyen részt vettem, amihez kedvem volt (főleg rajzversenyek, versmondó, mesemondó versenyek). Versenytáncos voltam, latin stílusban. De kipróbáltam a show táncot, a hastáncot, a néptáncot is. Capoeiráztam 3-4 évig, megtanultam az összes tradicionális brazil hangszeren játszani.
Általánosban megtanultam hegedülni, furulyázni, később gitározni, egy együttesben énekeltem, és gitároztam. Rengeteg sportot kipróbáltam, pár éve vívok (nem olimpiai sport-vívás), egy éve íjászkodok. Imádom sziklát mászni, búvárkodni, barlangászni, túrázni, vadkempingezni. Szerepjátékozom már 6 éves korom óta (nem tudom hogy tudod e mi az).
A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Kiképző Iskola Alapítvány önkéntese, reklámarca, marketingese, szóvivője, mindenese vagyok. Ők képezték ki Rumimat, a vakvezető és epilepsziás roham jelző kuttyomat.
Mellette a Delta Vision kiadónak dolgozok most egy projekten, valamint újságírónak tanulok, és 2 hét múlva debütálok az első cikkemmel a megyei lapban. Most kaptam a hírt, hogy a Nemzetközi Kutya magazinba is írnom kell egy szubjektív cikket a vakvezető kutyákról, és a velük való közlekedésről, életről.
Mindezek mellett épp cégalapítás előtt állunk, férjem fegyver, és páncélkészítő kovács, és én vagyok a 'kreatív munkatárs'. Vagyis én varrom a késtokokat, és a kifinomult tapintásom miatt én ellenőrzök minden kést és kardot, hogy elég sima e, szimmetrikus e mindenhol, egyszóval tökéletes e.
És festek is. Igen, vakon. Igen, őrült vagyok. Nem, nem a vakok tipikus életét élem. :D
Ja, és első szakmám a kutyakiképző :D
Ez most irdatlanul zavaros válasz lett, amivel tulajdonképpen csak félig válaszoltam. A másik fele:
Imádtam utazni, de egy ideje félek vonatozni, de autóval bárhová, bármikor. Barátaimmal tervben van, hogy autóval elmegyünk valamelyik nyáron Írországba.
Szüleimmel sokat voltam külföldön, de Magyarország tájait is imádom, főleg a változatosságát, és azt hogy kicsi :D Ha alföldi mókázáshoz van kedvem akkor maradok a fenekemen itt a Nagy-Alföldön, ha pedig túrázni van kedvem akkor elugrok Miskolcra egy barátomhoz, és túrázunk elhalálozásig.
Ja igen, és Milán 06:18-kor, 3200grammal, és 52cm-el, természetes úton megszületett :D
Bocsi hogy ennyire kaotikusan időben össze vissza ugrálva írtam le a dolgokat, de fáradt, és izgatott vagyok :D
Főállású menyasszony? Arab országban? :D Woww :D Engem meg akartak venni Törökországban :D
Amúgy ha lenne kedved Törökországban dolgozni, jó barátságban vagyok az animátorok vezetőjével az El Caretta-ban, Alanyaban. :)
Várjunk a híreket, hogy nagynéni lettél-e!!! :))
(Az én kisfiamat is Milánnak fogják hívni ha lesz:) )
Jó, én még játszom Veled olyat is, csak tarts ki, próbálkozz, egyél! Ma hogy vagy? <3
Igen, néha magamtól is rosszul vagyok, amikor muszáj kedvesnek lennem az apámmal, pedig annyiszor megmondanám neki mit gondolok valójában... Csak tudom, hogy ő milyen, így se nagyon támogat, pedig megtehetné; de ha elmondanám neki amit gondolok, akkor még az se lenne ami most van... Ráadásul a hugomat se látnám többet. És ez borzasztó... :S
De, lassacskán kidobhatnám. Eddig még nem bírtam...
(Ma voltunk bevásárolni, és kértem egy nagy fej brokkolit, hátha lesz kedvem megcsinálni és megenni...
És tavasz van. Na jó, az még nem, de nagyon jó idő van, süt a nap, és ettől jobb a kedvem :) )
Nekem két éve kezdődött érettségikor, de nem jöttem rá még a konkrétabb kiváltó okra.
És igen, van a "könnyű" érzés, amikor nem eszel semmit, leginkább így tudom megfogalmazni... Viszont nálam az a baj, hogy sokkal feszültebb leszek egy idő után.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?