Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

7080. VictoryPurple (válaszként erre: 7077. - Lilimia)
2010. márc. 5. 18:28
Annyira félelmetesen ismerős amit írsz... Most kb. ez van nagybátyámmal, csak egyelőre a csajszi abban a fázisban van, hogy még kihasználja a nagybátyámat, nem csak anyagilag, hanem lelkileg is... És borzasztó látni, hogy ő meg nem látja mit művelnek vele :(
7079. VictoryPurple (válaszként erre: 7076. - Lilimia)
2010. márc. 5. 18:25

Hát most aztmondta, hogy azért áprilisban majd be kell mennie egy pár napra a kórházba egy kisebbnek mondható beavatkozásra, de ez inkább megelőzés, meg még egy plusz biztosíték, hogy nincs komolyabb baj. Úgyhogy megnyugodtam.

Tudom, hogy nem akarsz éhen halni, én se szeretném, ha éhen halnál, jó? :)

Hogy van a tejeskávéd?? Remélem még jól és benned :) Ennyi előkészület után muszáj neki. Ha nem, akkor már én megyek oda megfenyíteni :)

Ma ettem egy kis csokit. Mert ma igyekeztem vidám lenni... Lehet, hogy lassan nekem is alakul valami egy pasival. Nekem az idősebbek tetszenek, és hát ő 38, de épp ezért bonyolultabb, mint egy velem egykorúval, úgyhogy most még nem akarok elszólni semmit...

7078. lilimia
2010. márc. 5. 15:49
Hjamm, amúgy van köztetek valaki aki Miskolcon, vagy a közelében lakik? :)
7077. lilimia (válaszként erre: 7075. - VictoryPurple)
2010. márc. 5. 15:48

Ja azt elfelejtettem írni a 'kisasszonyról', hogy barátnőm, Hajni párjára Tasra megpróbált utána rámászni, de Tas lepattintotta. Amikor visszament Pestre dolgoztatta még egy ideig a párját, utána minden pénzzel lelépett, és odaköltözött a volt albérlőnkhöz, egy ismerősünkhöz, akik egy ismerősüknél voltak albérletben, és most az a pasi dugja. De Lacika drága szemében semmit nem érnek a nők, eldobható PET-palacknak tekinti őket. Amíg kényelmes neki egy kapcsolat, addig okés, de utána kidobja mint macskát....

Pedig milyen áldott jó ember a volt párja! Fedelet adott a feje fölé, elkísérte orvoshoz, eltartotta, és még sorolhatnám. Erre lecserélte egy két lábon járó f@szra...

7076. lilimia (válaszként erre: 7074. - VictoryPurple)
2010. márc. 5. 15:44

Jajj de jó hogy nem nagyon súlyos a probléma! Majd írd meg hogy mi a helyzet!

És ha sok gondja van valóban jót tennél azzal, ha megálljt parancsolnál magadnak mielőtt baromságot csinálsz!

Na a saláta gondolatára összefutott a nyál a számban :D

A fene akar éhen halni, csak a családom mondta mindig ezt, amikor éppen kevesebbet ettem, mert mondjuk sokat ittam...

Most leveskockából készült húsleves lét iszogatok, de tegnap este óta küzdök 4dl-el :/ Viszont most ha hányok, ha nem, akkor is megiszok egy félig cukros, félig mézes tejeskávét! Előkészítettem a gyomrom a dologra, megittam 5 Normaflore-t, bevettem 5 szem B6-ot, és szintén 5 szem Cerucalt (ennél erősebb gyomornyugtató, hányinger csillapító nincs a világon).

7075. VictoryPurple (válaszként erre: 7073. - Lilimia)
2010. márc. 4. 18:02
Sokszor meglepődök, milyen sokszínű Isten állatkertje... És hogy tényleg vannak ilyen emberek... Nem is mondok semmit erre... :S
7074. VictoryPurple (válaszként erre: 7072. - Lilimia)
2010. márc. 4. 18:01

Hálisten nem súlyos, még nem tudom a részleteket, majd ma este mesél, egyelőre írt tegnap késő este, hogy semmi komoly szervi dolog...

Tudom, amúgy is most van egy csomó baja, nem kell Neki hogy még ezt is lássa :(

Csináltam salátát, és közben Rád gondoltam. Még nem ettem belőle, de most volt kedvem kicsit ügyködni, nemtudom milyen lett, de úgy megkínálnálak vele :( Hamarosan vége lesz, és ne akarj éhenhalni, én nem szeretném! <3

7073. lilimia (válaszként erre: 7064. - Annuccia)
2010. márc. 3. 21:27

Azt hiszem meséltem már hogy augusztusban mit művelt a volt legjobb barátnőm. Ha nem, akkor gyorsan röviden leírom:

- hazudott rengeteg dologban

- megalázott az ismerőseim előtt

- azzal gyanúsított, hogy én csak megjátszom hogy vak vagyok, a többi betegségemmel együtt, azért hogy sajnáljanak, és felhívjam magamra a figyelmet (peeeeersze, képes vagyok az elmémmel befolyásolni a vizsgálati eredményeket...)

- azokon a pontokon rúgott belém, amikről tudta jól, hogy a gyengéim, amikkel a legnagyobb fájdalmat lehet okozni (sajnos én őszinte voltam vele)

- a nagyjelenete után még ő várta el, hogy esdekeljek a kegyeiért

Ja, és ő sajnáltatta állandóan magát, pl szétverte a térdét valamivel, és küldözgette a fotókat róla. Meg a szétkarmolt, vagy összevagdosott kezéről, stb...

Az én karomról csak egy kép készült, amit Anya csináltatott velem még anno, miután megjártam az érsebészetet egy éjjel... :/ Ráadásul én takargatom a sebeket és a hegeket, és amint lesz elég pénzem a jobb alkaromra is csináltatok tetoválást, valamint a combomra is...

Mint már korábban is mondtam, a barátnőd csak kolonc. Lehúz téged, és amint egy kicsit jobban vagy visszalök. Tudom hogy nehéz, de a magad érdekében fordíts neki hátat. Csak tönkretesz és leszív érzelmileg :(

puszik

7072. lilimia (válaszként erre: 7071. - VictoryPurple)
2010. márc. 3. 21:17

Jajj te lány ez nagyon nem jó :( Sem az amiket csináltál, sem az hogy Pótanyud beteg. Mielőbbi jobbulást kívánok neki! Mi volt az orvosnál? Ugye nem nagyon súlyos a dolog?

Te meg kapd össze magad! Így betegen mit szólna most ahhoz, hogy ha megtudná miket csinálsz? Ha meg már tudja, csak pluszba idegeskedne!

Ha legalább magadért nem vigyázol magadra, akkor érte ne csinálj hülyeségeket, kérlek!

Dolgozok erősen az ügyön, hogy tudjak enni, de mostanában a levesből is kevesebbet tudok meginni :( Az éhenhaláshoz éppen sok, az élethez meg kevés az a kis kalória amit be tudok vinni a szervezetembe :( Hjajj nagyon remélem hogy hamarosan vége lesz!

7071. VictoryPurple (válaszként erre: 7067. - Lilimia)
2010. márc. 3. 10:34

Te meg szólj már rá magadra :( Nyilván, tudom, hogy ez nem így megy, és nem rajtad múlik persze - de azért jó lenne, ha már sikerülne enni is. Kitartás, nemsokára jön a paprikás krumpli, meg a sok fincsi zöldség :) És majd eszünk "együtt", tudod :) <3

Nálam az elmúlt napokban volt minden: kicsi evés, aztán hányás, vágás, meg hasonlók. De itt a jóidő, úgyhogy muszáj jobban lennem.

Ma megy Pótanyukám doktorbácsihoz, mert volt egy pár elég komoly panasza, és nagyon félek, hogy ne legyen semmi baja... Nemtudom akkor mit csinálnék :( De nem lesz, nem lehet...

Röviden ennyi. :X

7070. VictoryPurple (válaszként erre: 7064. - Annuccia)
2010. márc. 3. 10:28

Az igaz barátok ritkák... Meg az olyanok, akikkel kölcsönös a bizalom és a támogatás. De lesz majd, csak lehet, hogy nem ez a barátnőd van ilyennek rendelve. Továbbra se hagyd magad lehúzni!! Nem szabad.

Amúgy Neked is ugyanazt üzenem mint browningnak :P ;)

7069. VictoryPurple (válaszként erre: 7063. - Browning)
2010. márc. 3. 10:25
Örülj a jóidőnek meg a szerelemnek, de egyél is. Egy kicsit többet. Bár a franciasali már nem hangzik rosszul :)
7068. lilimia (válaszként erre: 7066. - Pirosalma)
2010. márc. 2. 22:49

Neked is köszönöm az infót! :) De nem hangzik túl jól :S Bár úgy vagyok vele, hogy ha anno másfél hónap evésmentes időszak után nem lett semmi bajom, akkor talán most sem lesz...

puszik Dr néni :)

7067. lilimia (válaszként erre: 7062. - Browning)
2010. márc. 2. 22:46

Köszönöm az információt :)

Eddigi tapasztalataim szerint onnan tudom megállapítani, hogy mikor tudok már valami könnyű finomságot enni, hogy nem hányom el magam az erős ételszagtól. Még hánynék ha a nappaliban enne valaki :( Minden nap beleszagolok valami ételbe.

Enni meg úgy tudok, hogy megtanulom újra, mert pl elszokok az ízektől, meg mindentől ilyenkor, és szokatlan, és meglepő amikor újra érzem az ízeket. Ezért kell salátával kezdeni, mert az ízetlenebb (pl paprika), és kevésbé lep meg az hogy van íze. Most, hogy sós leveket is iszogatok azt hiszem gyorsabban vissza tudok majd szokni az ízekhez, de akkor is salátával kell kezdeni, hogy a rostok újraélesszék az emésztésem, mert annál hamarabb tudok olyan finomságokat is enni, mint pl paprikás krumpli :)

Vegyél be valami hányinger csillapítót, hátha segít! Pasi-fronton mi a helyzet?

puszik

7066. Pirosalma (válaszként erre: 7060. - Lilimia)
2010. márc. 2. 22:30

Szia, Lilimia!

"ha már 2 hete (annyi?) nem tudtam enni semmit, akkor mégis mi a fenét kaksizok ki?" - leginkább bélbaktériumok és a normálisan is leváló nyálkahártyasejtek.

7065. *Királylány* (válaszként erre: 7063. - Browning)
2010. márc. 2. 20:47
Lassítja? ÁÁÁÁÁ Én ma ettem és amit kaptam ajándékba bonbont az is legyőzött... Áh ha a közelbe van édesség amit szeretek nem tudok ellenállni. És h megszabaduljak tőlle ittam ilyen hashajtós vizet. A tabletta nem vált be és a hányás sem régen próbáltam. A tabitól görcsöltem naon.
7064. annuccia
2010. márc. 2. 19:31

sziasztok.

hát. eszem reggelit minden nap, ennyit az evésről. A szerelem...hmmm én se tudok sehova se koncentrálni, állandóan vele lennék... barátnőm. VOLT. de maradnom kell mellette, mert most tovább hazudik, és a pszihológusnak is, nekem is. A tanárnő mondta...meg kb azt, hogy most már csak az segít, ha összeesik, kórházba kerül, és felügyelet alatt tartják. Neki mindig mindent elmond...nem haragszom, csak szörnyen esik. Főleg hogy ő az egy, akinek én mindent elmondhatok. És most nincs egy igaz barátom sem. Persze kivétel őt (L) de ő mégiscsak fiú!

Szar nap volt ez... egy órán át bőgtem kinn a folyosón, be se mentem angolra. kezd betelni a pohár! És most tudnék enni...sokat...de nem akarok, mert nem akarok hányni. Erős vagyok! Menni fog.

7063. browning
2010. márc. 2. 19:15

Királylány. már annyiszor leírtuk:D a hashajtó lassítja az anyagcserét. soha nem fogja gyorsítani. a koffein pl gyorsítja... am lövésem sincs, nekem is ez van,csak én már elb*sztam, mert ált kb 0 anyagcserém lehet, lement a kalóriaszükségletem ,és ha anynit eszek már mint egy normális ember akk rohamosan hízok kb..:s viszont 600kcaltól fogyok xd

ma:pár korpáskeksz(kb 150kcal) franciasali:300kcal? 2szaloncuki. 100kcal. akk össz 550kcal. ejjejj gyerekek:D ez a szerelem?!:D komolyna nekem nem hiányzik semmi, csak h Vele legyek, meg szomjas vagyok...meg csókoljonmeg:D semmire nem bírok figyelni suliban sem xD

nah visszatért msnre, megyek:D (L)(L)

puszii imádom a tavaszt. imádom.kezd jobb idő lenni.madarak LL:D

7062. browning (válaszként erre: 7060. - Lilimia)
2010. márc. 2. 19:10

a salakanyag(akár több kg is) lerakódik a belekben. azt.

de amúgy, amikor megint tudsz enni, akkor hogy? honnan tudod h megint tudsz?

ajj nekem napok óta olyan szinten van hányingerem egész délelőtt h fogat mosni alig bírok reggel...öklendezek tőle:s mondjuk étvágy se túl sok...kiszedek valamit h megeszem, aztán szedés közben megállok és csak pár falat megy le..

2010. márc. 2. 10:00

Sziasztok

Bocsi, hogy zavarlak titeket.

Súlyom alapján nem vagyok ana. De valamiért hasonlóan éltem néha, időnként.

Nekem ez így jó volt. Most is jó csak félek néha.

Most már abbahagyni is félek talán egyszerűbb ha benne maradok. Fogyogattam nagyrészt koplalós módszerrel. 2 napja nem eszek. Ideges voltam azért nem ettem talán bár erre találok kifogást mostanában miért nem eszek. Mint ahogy régebben is. Nálam valamiért ez vissza-vissza tér valamikor meg elszalad a ló az evéssel. Vagy nem eszek vagy ha elkezdek enni akkor eszek össze vissza.

Hogy tudnék egészségesebben fogyózni? Félek ha hirtelen sima fogyi szerint eszek akkor hízok.

Már pár hónapja koplalgatok néha evéssel tarkítva. Olyan sokat viszont nem fogytam mint kellett volna. Mintha lefékezett volna a szervezetem. Nálam még a gyógyvizek sem hatottak pedig egész üveggel megittam h kitakarítson hátha jobban beindul a fogyi de csak hasfájást okozott.

7060. lilimia
2010. márc. 2. 03:32

Lányok, hát hol vagytok? Tessék szépen írni, hogy kivel mi a helyzet :)

Nálam a helyzet változatlan. Egyébként... Köhömm, kicsit gázos kérdés, de... Nem tudja véletlenül valaki, hogy ha már 2 hete (annyi?) nem tudtam enni semmit, akkor mégis mi a fenét kaksizok ki? Nem áll össze a kép... Vagy továbbra is az én szervezetem a hülye? Na de ennyire hülye lenne? Vagy mi?

A kutyák emésztéséről mindent tudok, de az emberéről nem sokat :D Tipikus énes dolog...

puszi mindenkinek!

7059. lilimia (válaszként erre: 7058. - Flower Power)
2010. márc. 2. 03:26

Szia!

Üdv a köreinkben :)

Itt gyógyulni akarók, vagy legalábbis próbálgatók vannak.

Valószínűleg azért görcsöl a hasad a hashajtótól, mert a beleket nagyon megmozgatja. Ha jól tudom a Stadalax igen csak erős hashajtó, és ha többet vesz be valaki az ajánlott mennyiségnél, akkor szenved rendesen...

Egyébként teljesen felesleges hashajtóznod, csak annyit érsz el vele, hogy hamarabb fog leállni az anyagcseréd, és az emésztésed. Mire hat már rég felszívódnak a gyomorban, és a belekben a hízlaló dolgok. Ha jól tudom csak a vastagbélből hajtja ki a cuccost, meg a vizet...

Fogyni nem nagyon fogsz tőle az biztos.

2010. febr. 27. 21:26
sziasztok:) bocsánat ha offolok:$ ez most egy pro vagy kontra fórum? nem igét hirdetni jöttem meg téríteni ha pro ha kontra csak beszélgetni:$ igazából egy kérdésem lenne...:$ szovaal én hashajtoztam stadával és csunyán görcsölt töle a hasam (gleccserlasszó anyagcserém miatt) aztán váltottam a mermészetesebb mályvateára de attól is:S nem tudjátok hogy mitöl lehet?:S elöreis nagyonszépen köszönöm a válaszokat:)
7057. VictoryPurple (válaszként erre: 7051. - Lilimia)
2010. febr. 27. 09:12

Örülök a vizeslevesednek ;)

Reméljük segít ez a jegesvizes dolog is. Jó lenne :)

Túléltem a tegnapot, fél 10től este 8ig nem ültem le, és alig adtunk el valamit :( Ma is hívtak, most reggel, de nem bírok elmenni, nem tudtam aludni se, meg fáj kezem lábam, anyám meg elkezdett csesztetni, hogy miért nem megyek ma is, így nem fognak többet hívni blablabla... De hát most reggel hívott a csaj, gondolom vki visszamondta neki... Amúgy meg nem akartam kísérteni a szerencsémet, mert EÜ kiskönyv nélkül dolgoztam, és ha ellenőriznek, akkor én fizetek nagyon sokat, nem a munkáltatóm, aki kicsit későn szólt, h EÜ könyv is kéne... Na mindegy, csak nem szeretem, amikor bármit csinálok, az nem jó...

De a tegnap este jó volt, átjött Pótanyukám, és főztem Neki sajtos-tésztás rakott brokkolit. Mondjuk én nem nagyon ettem belőle, de ő aztmondta, hogy finom lett. Talán ma megkóstolom a maradékot.

7056. VictoryPurple (válaszként erre: 7049. - Browning)
2010. febr. 27. 08:58
Ezt nagyon jó olvasni, megérdemled a boldogságot :) Csak légyszíves egyél is... Kicsit többet. Fontos lenne. Emlékeztesd magad rá:)
7055. c12cd2b1c1 (válaszként erre: 7046. - Browning)
2010. febr. 26. 07:57

Browning kedves vagy, hogy érdeklődsz:) és grat a randidhoz !:)

per pillanat a fogyókúrám egy helyben van... épp meg van és beteg is vagyok :S szóval 64 körül mozgok.. ami rengeteg.. de lényegtelen ami zavar, hogy 3 napja itthon vagyok és úgy volt, hogy ma mentünk volna Kedvesemmel meg barátainkkal balcsira a hétvégére ..de még mindig nem marad bennem semmi a hideg light kólán kivül (ami eleve hányingerre van) szóval fura lenne így elmenni... társaságba és bájologni, hogy milyen jól vagyok.. és halomra enni mindent miközben 2 percen belül visszajönne az egész :S

szóval most nem jó :(

Lilimia a négercsókos ötlet tényleg hathat :D ráadásul több ízben is van már :P

melyik a kedvenc csokid browning?:)

Victory Purple: kitartás a mainaphoz, menni fog ne aggódj ! :$

7054. e3cb7b027d (válaszként erre: 7053. - E3cb7b027d)
2010. febr. 26. 01:07
Azt, hogy mennyit kell meginni, azt nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani, de gondolom, hogy minimum 1.5 litert egy nap.
7053. e3cb7b027d (válaszként erre: 7051. - Lilimia)
2010. febr. 26. 01:05
Hát úgy legyen, hogy hűtött vízben jégkockák
7052. lilimia (válaszként erre: 7049. - Browning)
2010. febr. 26. 00:36

Azért eszegessél, mert így nem leszel okés! Pár nap alatt kibukik a szervezeted :/

Tényleg nagyon romantikus lehetett! Megérdemled, hogy legyen egy rendes pasid!

Hümm... vegyél egy zsák habcsókot, vagy négercsókot, gondolj a csókosodra, és eszegesd a csókokat :D Naaaaa??? :P

7051. lilimia (válaszként erre: 7050. - E3cb7b027d)
2010. febr. 26. 00:32

Nya! Azért kérdeztem a paramétereid, mert írtál valamit ami szemet szúrt nekem: "Megnéztem a képeidet, olyan szép alakod van, úgy várom már, hogy olyan lehessek megint."

Most kiszámoltam és a legutolsó képen a BMI-m 19,54 volt, az esküvőn 20,76, a túrázós kép idején pedig 24,42. Most 17,4 :/

Tehát ha jól értelmeztem a mondatod, és hasonlóan akarsz kinézni, mint én pl az utolsó fotón, akkor kb 2dkg-ot 'kell' fogynod. Vagyis, fogyókúrának vége, a többi zsír csak az agyad helyén van :P

400ml vizesleves bennem maradt :D Lehet az volt a baj a krumplileves lével, hogy túl sűrű volt. Ezt most teának képzeltem.

Ezt a jeges vizes dolgot kipróbálom, hátha segít, és végre rátérhetek a zöldségekre, gyümölcsökre, tejtermékekre, aztán a sovány husikra, és így tovább...

Anno felvettük videóra az első igazi evésem, ami egy falatból állt, de bennem maradt :D

Na megyek is, beteszek egy üveg vizet a hűtőbe :D

Hjamm amúgy mennyire kell hidegnek lennie? Mennyit kell meginni/nap?

Köszönöm a segítséget! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook